Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Lange 8.3

Volledig naar wens geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (382)

  • Beoordeling: 8.3

    Volledig naar wens geholpen
    Geschreven door Klant De Lange uit swifterbant op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    prettige winkel en goeie service.
    Geschreven door Klant Nieuwhof uit dronten op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit dronten op 25-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede prijs kwaliteitverhouding Goed advies en keurige installatie na bezorging.
    Geschreven door Klant Zwolle uit dronten op 22-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit swifterbant op 20-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    De aandacht voor het advies, met alle keuze mogelijkheden werden de verschillen eenvoudig uitgelegd. De montage, met goede kennis van zaken, door de monteurs was perfect!
    Geschreven door Klant De Vries uit dronten op 20-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Uitgebreide en goede informatie gekregen in de zaak
    Geschreven door Klant uit dronten op 18-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. ben prettig en vakkundig geholpen. ik ben dan ook al vele jaren klant.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 14-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Wij vinden de service heel goed en worden correct geholpen met alles dus gewoon super.
    Geschreven door Klant Libbenga uit dronten op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    I don\'t have any experience with the website. When I want or need something,I either phone or go into the store.
    Geschreven door Klant Taalman uit biddinghuizen op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Snelle deskundig advies en echt helpen ipv verkopen
    Geschreven door Klant uit dronten op 09-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Na telefoontje met hoofdkantoor prima geregeld.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service hoeft niet duur te zijn!
    Geschreven door Klant uit dronten op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service. Goed geholpen. Fijn dat men meedenkt. Kwalitatief zeer goed product (wasdroger Miele). Prijs via actie van Expert zeer gunstig. Winkel zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Smit uit dronten op 01-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Je kunt er voor informatie goed terecht . En goede uitleg .
    Geschreven door Klant Hendriks-pruisshen uit dronten op 31-10-2019
  • Beoordeling: 9.3

    kom zeker terug . Ben een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit dronten op 25-10-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Hartelijk ontvangen en geadviseerd.
    Geschreven door Klant uit dronten op 22-10-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Correct en prettig geholpen en bij bezorging goede service.
    Geschreven door Klant Van Wezop uit lelystad op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Kan Expert op alle punten aanbevelen
    Geschreven door Klant Dijkinga uit dronten op 25-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Alles wat je op de site bestelt wordt geleverd door de dichtstbijzijnde Expert winkel. Prima keuze, prima prijs, prima bezorging, prima installatie.
    Geschreven door Klant Van Gennep uit swifterbant op 24-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een goede en heldere website
    Geschreven door Klant Bouwman uit dronten op 11-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    dat moet een ieder voor zich zelf weten,wij hebben met expert in Hoogeveen zeer goede verstandhouding,wij zijn Expert fan
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 09-07-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundig, goede service
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 09-07-2019
  • Beoordeling: 5.4

    Omruilen van een defect artikel binnen een maand doen ze niet. BCC enz meestal wel.
    Geschreven door Klant Cinqualbre uit swifterbant op 04-07-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Vakkundige en aardige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit dronten op 04-07-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben tevreden met het meedenken over mijn aankoop
    Geschreven door Klant Prins-boer uit kampen op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert kun je vertrouwd kopen
    Geschreven door Klant Drenth uit dronten op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Bij Expert heb je een heel goede leverancier
    Geschreven door Klant Van Diepen uit dronten op 14-06-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Gewoon goed, niets op aan te merken....
    Geschreven door Klant uit dronten op 05-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    heel top expert goede winkel .leuke winkel medewerkers. en bezorging
    Geschreven door Klant Wanningen uit swifterbant op 03-06-2019