Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Tubben 8.6

Super fijne winkel en heel kundig en vriendelijk personeel. Goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (499)

  • Beoordeling: 8.6

    Super fijne winkel en heel kundig en vriendelijk personeel. Goede service
    Geschreven door Klant Tubben uit dronten op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden over communicatie, aankoop, over produkt, bezorging en installatie.
    Geschreven door Klant Tadema uit biddinghuizen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn erg goed geholpen door Marga, een dikke pluim. Het is uitstekend ingebouwd. Komen zeker terug.
    Geschreven door Klant Hendrikse uit lelystad op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel, goede service.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ik koop bewust bij expert. Goede producten goede service en vooral dat vind ik belangrijk
    Geschreven door Klant Fels uit dronten op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heb alles via internet en telefoon moeten doen maar ben uitstekend geholpen en geadviseerd. Ben ook niet anders gewend van Expert Dronten en de mensen die er werken. Super tevreden !
    Geschreven door Klant Mast uit dronten op 16-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    goede service en goede producten.
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ook in deze tijd zeer goede service. Via watsap besteld met twee dagen thuisbezorgd heel mooi top.
    Geschreven door Klant Agteuling uit dronten op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals altijd weer top geregeld
    Geschreven door Klant Zwanepol uit kampen op 04-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service komt afspraken na
    Geschreven door Klant uit lelystad op 02-02-2021
  • Beoordeling: 6.1

    zeer slechte service bij afleveren
    Geschreven door Klant uit nagele op 20-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kopen al jaren bij expert omdat de service perfect is
    Geschreven door Klant Geers uit dronten op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    nee
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    GRote winkel met veel keus, maar toch een zeer persoonlijke benadering met betrokken medewerkers.
    Geschreven door Klant Kolk & Lorist Acc. Vof uit kampen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Geen
    Geschreven door Klant uit dronten op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Over elke aankoop die wij bij Expert Dronten Zwiers hebben gedaan zijn wij tevreden . Nog belangrijker is de topservice bij storing of uitval van apparatuur. Al ruim 30 jaar klant .
    Geschreven door Klant De Boer uit dronten op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goede en snelle levering en service
    Geschreven door Klant Van Dijk uit kampen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Dronten, een zaak waar je op kunt vertrouwen!
    Geschreven door Klant Broekema uit dronten op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Van advies van Harrold tot installatie door Dave, heeft Expert Dronten laten zien dat ze voor kwaliteit voor de klant gaan. Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Deken uit dronten op 24-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Het door mij bestelde product werd prompt thuis afgeleverd en tot mijn aangename verrassing verrassing zelfs voor een lagere prijs dan in de folder werd genoemd.
    Geschreven door Klant uit dronten op 24-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    prima informatie, goed meedenken , goede service en levering!
    Geschreven door Klant Baak uit dronten op 21-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    See my last comment
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 18-12-2020
  • Beoordeling: 6.7

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 18-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top bedrijf, Zoek niet verder, ga gewoon naar Expert Dronten!
    Geschreven door Klant Offerman uit swifterbant op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Wij kopen al jaren bij Expert omdat de service over het algemeen prima is. Dat zegt niet alles over de kwaliteit van de gekochte spullen.
    Geschreven door Klant uit dronten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Voor al uw electronica is Expert het beste adres
    Geschreven door Klant Willems uit dronten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goed geholpen bij het uitzoeken van de apparatuur. Helaas niet veel keus in de showroom qua inbouwapparatuur.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden, goede service en zeer vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Molenaar uit dronten op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    LG OLED tv gekocht. Prima hulp en service zowel in de winkel als bij de bezorging. Ook een onvolkomenheid werd snel opgelost. Ik raad Expert aan als winkel en voor de service.
    Geschreven door Klant Smit uit dronten op 16-12-2020