Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Villanueva 8.1

Goed advies en perfecte service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (441)

  • Beoordeling: 8.1

    Goed advies en perfecte service
    Geschreven door Klant Villanueva uit dronten op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nette en ruime winkel waar een prettige sfeer hangt. Service is uitstekend!
    Geschreven door Klant uit wilsum op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service! Wij zijn tevreden!
    Geschreven door Klant uit dronten op 06-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Fijne zaak met vakkundig en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Van Van Boven - Van Huffel uit dronten op 03-09-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Heb ik al gedaan
    Geschreven door Klant uit dronten op 02-09-2020
  • Beoordeling: 1.0

    N
    Geschreven door Klant uit dronten op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    prima zaak goed gesorteerd ik koop alleen bij Expert
    Geschreven door Klant Rijbroek uit lelystad op 26-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Good products from a reliable source. Installed and old /replaced product removed. Installation and repair are very important. Expert has the product, Installation, and when needed repair. The prices? Maybe a little high, but in my experience, you get what you pay for.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    worden altijd correct geholpen hele goede service
    Geschreven door Klant Abee uit biddinghuizen op 22-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Fijn bedrijf, vriendelijk en hebben de tijd! Ook als het gaat om iets kleins.
    Geschreven door Klant uit dronten op 21-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig, hulpvaardig en snel.
    Geschreven door Klant uit dronten op 20-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    x
    Geschreven door Klant uit lelystad op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Betrouwbar lokaal en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit dronten op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Al 40 jaar klant naar tevedenheid en dat zegt wat over Expert Dronten en personeel. Toppie..bedank maar weer voor deze ervaring . Jan & Fenny Post
    Geschreven door Klant Post uit dronten op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Vlotte en prima service in de winkel, kennis van zaken, snelle levering en installatie!
    Geschreven door Klant uit lelystad op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima
    Geschreven door Klant Gilaard uit dronten op 31-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb een wasmachine gekocht. Ik ben bereid om geld uit te geven voor een goed product. Op den duur ben je goedkoper uit. Ik had van te voren test van de consumentenbond bekeken en een selectie gemaakt. De verkoper van Expert was goed op de hoogte van de extra\'s van de divers machines, zodat ik uiteindelijk een keuze heb kunnen maken, die goed bij mij past
    Geschreven door Klant uit lelystad op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Natuurlijk betaal je iets meer, maar de service en deskundigheid is dit dubbel en dwars waard. Omdat ik een inbouw koelkast nodig had met een vrij specifieke lay-out en maatvoering, ben ik er vrij zeker van dat dit via internet of één van de grote jongens zeker niet in één keer goed had gegaan. Nu dus wel!
    Geschreven door Klant uit dronten op 24-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Wij doen al tientallen jaren zaken met en bij Expert, voorheen Wouda. Dat komt ergens door. Onze laatste aankoop, wederom een wasautomaat, gaf wat logistieke problemen, begrip daarvoor, maar onder de streep gaat ons dat niks aan. Het is goed gekomen en wij kunnen en willen deze Expert vestiging zeker aanbevelen. Goede mensen met kennis van zaken, een goede display aan apparatuur en deskundig advies, zeker van de wat oudere adviseurs, maar...de jonkies moeten het ook leren. Kortom, je kunt er prima je witgoed e.d. aankopen.
    Geschreven door Klant Van Zijp uit dronten op 20-07-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Prima machine even wennen maar werkt prima De afstelling/aansturing via de app lukte de medewerkers van de bezorging niet. Goede aankoop heb de machine nu 3 week Bas
    Geschreven door Klant Den Bakker uit dronten op 20-07-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Prima service verlening. Personeel leeft zich goed in de klant in bij levering en installatie van witgoed apparatuur. Nog geen ervaring met deze Expert vestiging op andere terreinen...
    Geschreven door Klant uit dronten op 18-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit dronten op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij hadden met spoed een laptop nodig. Gebeld, keurig advies op de mail met uitgebreide voorlichting. Op basis hiervan samen telefonisch keuze gemaakt en 3 uur later hadden we hem in huis.
    Geschreven door Klant uit kampen op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is een prima winkel, uitgebreid assortiment. Kundig personeel. En goede service. Je wordt als klant behandeld, en niet als een nummer.
    Geschreven door Klant Nagel uit dronten op 15-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prima !
    Geschreven door Klant uit lelystad op 03-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service en zeer klantvriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Knol uit dronten op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Het geleverde is conform de aankoop,echter de installatie is nog niet voltooid.
    Geschreven door Klant Valk uit dronten op 30-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij gebruiken deze winkel voor bestelling van onze kantoormaterialen op digitaal vlak. We krijgen dat altijd JIT geleverd in goede samenwerking. Samenwerking verloopt prima.
    Geschreven door Klant Kolk & Lorist Acc. Vof uit kampen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede voorlichting en advies.
    Geschreven door Klant De Lange uit swifterbant op 29-06-2020