Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.4

Prima !

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (416)

  • Beoordeling: 8.4

    Prima !
    Geschreven door Klant uit lelystad op 03-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service en zeer klantvriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Knol uit dronten op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Het geleverde is conform de aankoop,echter de installatie is nog niet voltooid.
    Geschreven door Klant Valk uit dronten op 30-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij gebruiken deze winkel voor bestelling van onze kantoormaterialen op digitaal vlak. We krijgen dat altijd JIT geleverd in goede samenwerking. Samenwerking verloopt prima.
    Geschreven door Klant Kolk & Lorist Acc. Vof uit kampen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede voorlichting en advies.
    Geschreven door Klant De Lange uit swifterbant op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit dronten op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle en goede service.
    Geschreven door Klant uit dronten op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel en personeel
    Geschreven door Klant De Kraaij uit lelystad op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Deskundig personeel. Prettige winkel. Komt afspraken na. Wij zijn al 30 jaar klant in deze winkel.
    Geschreven door Klant Glastra uit dronten op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ik vind Expert en goede, professionele en klantvriendelijke organisatie, waarbij het belangrijk, dat je de plaatselijk, als zij goed levensbaarheid houdt.
    Geschreven door Klant uit dronten op 13-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    De rede dat we toch hebben gekozen voor expert ondanks dat we het ergens anders goedkoper konden kopen is toch de vriendelijkheid en de goede service bij jullie en dat is voor ons heel belangrijk! Mochten er nu problemen zijn dan is het even bellen en het word binnen een week opgelost. Wij blijven kiezen voor expert
    Geschreven door Klant Van den Bold uit dronten op 13-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Vooral tijdens deze moeilijke tijden willen wij de locale winkels ondersteunen.
    Geschreven door Klant Bieker uit dronten op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    nee
    Geschreven door Klant uit dronten op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn een groot voorstander van kopen in eigen woonplaats. Elders kopen is niet of nauwelijks goedkoper vanwege de reiskosten, die vaak vergeten worden. Daarbij is Expert (vroeger Wouda) al dertig jaar een zaak waar we tot volle tevredenheid kopen. Voor de service komen ze zelfs aan huis!. (Fam. Langhenkel)
    Geschreven door Klant Langhenkel uit dronten op 24-04-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Prima winkel met prima medewerkers en prima kwaliteit.
    Geschreven door Klant Den Bakker uit dronten op 15-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service. Deskundige medewerkers die met je meedenken.
    Geschreven door Klant Driesman uit dronten op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Website is accuraat. Niet s op aan te merken
    Geschreven door Klant uit dronten op 07-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    tevreden klant. Expert Dronten heeft goed personeel en levert service.
    Geschreven door Klant Van Ginkel uit biddinghuizen op 03-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan alleen spreken voor de Expert-winkel in Dronten, maar ik zou iedereen aanraden hier heen te gaan want ze hebben een topservice.
    Geschreven door Klant Konink uit lelystad op 27-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wat een fijne service. Er werd tijd genomen om alles goed uit te leggen. Waren keurig op tijd. Netjes afgeleverd, duidelijke uitleg. Ik ben blij
    Geschreven door Klant De Jong uit dronten op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Bij expert Dronten wordt je snel geholpen, ze zijn erg goed op de hoogte van de mogelijkheden van de betreffende producten, er wordt goed meegedacht en de service is top
    Geschreven door Klant uit dronten op 19-03-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Schrijf geen riview
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 09-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    n.v .t
    Geschreven door Klant uit dronten op 09-03-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Garantie afhandeling zonder gedoe. Uiteindelijk een nieuwe wasmachine gekregen paar maanden voor einde garantie door een vaag gepiep uit de wasmachine.
    Geschreven door Klant uit dronten op 05-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Echte experts. Ik ben al jaren klant en elke keer naar volle tevredenheid. Prima service!
    Geschreven door Klant uit dronten op 28-02-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Ik kan Expert aanbevelen. Mijn ervaring met hen zijn uitstekend.
    Geschreven door Klant uit lelystad op 18-02-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Plezierige overzichtelijke zaak
    Geschreven door Klant uit swifterbant op 17-02-2020
  • Beoordeling: 8.0

    We kopen al jaren bij expert vanwege de uitstekende service!
    Geschreven door Klant Villanueva uit dronten op 10-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service vanaf aankoop tot levering en aansluiting!!!
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 30-01-2020