Navigatie

Beoordelingen Expert Dronten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dronten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dronten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Knippenborg 9.6

Door het kopen bij expert in de buurt, krijg je zeer goede adviezen en mocht er wat zijn met het apparatuur dan heb je uitstekende service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (679)

  • Beoordeling: 9.6

    Door het kopen bij expert in de buurt, krijg je zeer goede adviezen en mocht er wat zijn met het apparatuur dan heb je uitstekende service.
    Geschreven door Klant Knippenborg uit biddinghuizen op 30-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Weet ik niet
    Geschreven door Klant uit dronten op 30-01-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Levering, betaling en garantie verloopt niet naar wens. Verder alles uitstekend.
    Geschreven door Klant Smit uit dronten op 25-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Ga naar expert voor kwaliteit en servise
    Geschreven door Klant Vos uit dronten op 18-01-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Meer uitleg over gebruik apparaat
    Geschreven door Klant uit lelystad op 14-01-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige winkel, in onze woonplaats ook makkelijk, deskundig personeel.
    Geschreven door Klant De Olde uit dronten op 12-01-2023
  • Beoordeling: 6.0

    Je moet wel weten wat je wilt en geduld hebben. Personeel is aanwezig maar lijken bang je te moeten helpen. Mooie producten maar vriendelijkheid is ver te zoeken.
    Geschreven door Klant uit dronten op 05-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    De service en het advies is zeer goed. Vriendelijk personeel en weten waar ze over praten
    Geschreven door Klant Geers uit dronten op 30-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goed persoonlijk advies! Snelle levering!
    Geschreven door Klant Stichting Buiten Dronten uit dronten op 27-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en voorlichting en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Snoeijer-wezenberg uit ijsselmuiden op 23-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon topwinkel. Snelle en goede service. Vooral van essentiële apparaten. Voelen dat goed aan.
    Geschreven door Klant Kolk & Lorist Acc. Vof uit kampen op 22-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goede Service tevreden klant
    Geschreven door Klant uit dronten op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    fine wasmachine
    Geschreven door Klant Schipper uit swifterbant op 12-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service voor Dronten en omstreken.
    Geschreven door Klant Van Loozen uit biddinghuizen op 09-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service . En prima kwaliteit
    Geschreven door Klant Klompenmaker uit swifterbant op 06-12-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Bij expert Dronten moet je wezen.
    Geschreven door Klant Straathof uit dronten op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goed en deskundig geadviseerd en levering en beschikbaarheid van de producten goed geregeld
    Geschreven door Klant Bovenhuis uit dronten op 28-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    super geholpen, en bezorgd, netjes op de plek gezet met uitleg over de apparatuur
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 25-11-2022
  • Beoordeling: 5.3

    Het ontbreekt het personeel aan productkennis (in mijn geval over een Ereader en een powerbank). Als ik vraag hoelang de garantie is, moet ik dat maar opzoeken op de website van kobo. Ook is niet duidelijk of ik een aparte oplader moet kopen. “Hier is een snoertje!” Op mijn vraag hoe snel de powerbank een telefoon oplaadt zeggen twee medewerkers dat hij 18000 mA is dus dat je er de telefoon 3-4 keer kunt opladen. Als ik zeg dat dat niet mijn vraag is en naar de specificaties vraag, kunnen ze me die niet geven. “Hier staat fast ”.
    Geschreven door Klant uit dronten op 22-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Ga naar de winkel en laat je voorlichten en let op de bediening van je nieuwe apparaaat!
    Geschreven door Klant uit dronten op 05-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Team Dronten verleend super service.
    Geschreven door Klant uit dronten op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Service en deskundigheid
    Geschreven door Klant Minnema uit kampen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Prima winkel. Wordt geluisterd naar de klant en goed advies gegeven.
    Geschreven door Klant uit dronten op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen ondanks beperkte levering van producten.
    Geschreven door Klant uit biddinghuizen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Geen belangstelling.
    Geschreven door Klant uit dronten op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Blijf kopen bij de plaatselijke ondernemers
    Geschreven door Klant Teuben uit dronten op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Prima, verwachting overtroffen
    Geschreven door Klant Becker uit biddinghuizen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en nemen de tijd om mee te denken. Prijs ook super. Ben tevreden
    Geschreven door Klant Dekker, uit swifterbant op 28-10-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekend geholpen door verkoper die met je meedenkt. Levering en installatie ook meer dan goed gegaan.
    Geschreven door Klant Rademaker uit lelystad op 27-10-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Ik geen zeer tevreden over mijn aankopen (tv en scheerapparaat) bij Expert Dronten. Ik kreeg goed advies en dat is fijn, omdat mijn echtgenoot tijdelijk uit de running is.
    Geschreven door Klant Van der Velde uit dronten op 26-10-2022