Navigatie
8.68 10 153

Expert Emmeloord

Plan uw route
 • 7.6 10 “Mooie produkten en vriendelijk personeel”
 • 8.5 10 “Het HEOS sound systeem, ga er in de winkel eens voor zitten. Dat merk geeft een geweldig geluid, voor tv en de rest, wat je in huis hebt. Werkt wel met je telefoon, daar na / zet je alles op 1 afstand bediening, gaat probleemloos. Het is een dikke verbetering, tov alle andere soundbar\'s welke er”
 • 8.6 10 “goeie keuze in assortiment ,is het er niet dan wordt het voor je besteld.super service.”
 • 9.8 10 “Super. Je krijgt bij bestelling te zien wanneer het geleverd word en toch word je nog gebeld over wanneer het geleverd word door de winkels”
 • 8.5 10 “Prima winkel, uitstekende service van het personeel (Alexander!)”
 • 7.3 10 “geen review”
 • 9.0 10 “Service en een normale goede behandeling zoals we al jarenlang van Expert kennen”
 • 9.0 10 “Nieuwe koelkast gekocht. Er werd goed meegedacht over onze eissen. En hij werd ook nog eens op de plek bezorgd . Dik in orde”
 • 9.6 10 “Bij Expert krijg je eerlijk advies, wordt er meegedacht.”
 • 9.4 10 “Expert Emmeloord is een klantvriendelijke winkel. Het personeel helpt de klant zonder opdringerig te zijn of aankopen door te drukken. Kortom, ze stellen de klant in staat om hun eigen keuzes te maken en waar nodig te voorzien van goed advies.”
Expert Emmeloord

Expert Emmeloord

Dit is een test

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

0527 870 070

Expert Emmeloord

Welkom bij Expert Emmeloord!
Bij Expert Emmeloord geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Onze winkel
Bekijk hieronder meer foto's van onze winkel.

Expert Emmeloord
Achterom 2-4
8302 EA Emmeloord
0527 870070 emmeloord@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 18:00
 • Vrijdag : 9:30 - 20:00
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels