Navigatie
8.75 10 197

Expert Emmeloord

Plan uw route
 • 7.6 10 “Mooie produkten en vriendelijk personeel”
 • 8.5 10 “Het HEOS sound systeem, ga er in de winkel eens voor zitten. Dat merk geeft een geweldig geluid, voor tv en de rest, wat je in huis hebt. Werkt wel met je telefoon, daar na / zet je alles op 1 afstand bediening, gaat probleemloos. Het is een dikke verbetering, tov alle andere soundbar\'s welke er”
 • 8.6 10 “goeie keuze in assortiment ,is het er niet dan wordt het voor je besteld.super service.”
 • 9.8 10 “Super. Je krijgt bij bestelling te zien wanneer het geleverd word en toch word je nog gebeld over wanneer het geleverd word door de winkels”
 • 8.5 10 “Prima winkel, uitstekende service van het personeel (Alexander!)”
 • 7.3 10 “geen review”
 • 9.0 10 “Service en een normale goede behandeling zoals we al jarenlang van Expert kennen”
 • 9.0 10 “Nieuwe koelkast gekocht. Er werd goed meegedacht over onze eissen. En hij werd ook nog eens op de plek bezorgd . Dik in orde”
 • 9.6 10 “Bij Expert krijg je eerlijk advies, wordt er meegedacht.”
 • 9.4 10 “Expert Emmeloord is een klantvriendelijke winkel. Het personeel helpt de klant zonder opdringerig te zijn of aankopen door te drukken. Kortom, ze stellen de klant in staat om hun eigen keuzes te maken en waar nodig te voorzien van goed advies.”
Expert Emmeloord

Expert Emmeloord

Laatste update: 12-01-2021

OPEN voor persoonlijk advies, online + telefonisch bestellen en installatie! Producten bestellen kan nog steeds, zowel via de website als telefonisch. We bezorgen en installeren graag producten bij jou thuis, en staan voor je klaar met vragen over reparatie. Onze winkeldeuren zijn tijdelijk gesloten, in ieder geval t/m 9 februari. Uiteraard staan we evengoed voor je klaar, en kun je de service verwachten die je van ons gewend bent.

Onze winkeldeuren zijn gesloten, maar we staan gewoon voor je klaar! Zo ziet onze dienstverlening eruit:

Telefonisch bestellen

Wil je graag persoonijk advies bij het doen van een aankoop? Bel onze winkel en we helpen je graag!

Online bestellen

Als je bestelt op expert.nl, dan koop je direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor je klaar!

Bezorging

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij jou thuis, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Installatie & reparatie: in overleg

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten in overleg, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Hoe snel kan Expert een product bezorgen?

Expert kan producten binnen 24 uur bezorgen, mits het op voorraad is bij onze winkel, bezorgen wij het product de volgende werkdag. Wanneer u ook installatie nodig hebt dan maakt de lokale winkel een afspraak.

Kan ik tijdens de lockdown nog gewoon bestellingen plaatsen?

Ja, je kunt nog gewoon via onze website producten bestellen. Kom je er niet uit of heb je nog vragen, dan kun je contact met ons op nemen door te bellen of te mailen. Wij helpen je dan net zo goed als je van ons in de winkel gewend bent.

Bezorgen jullie tijdens de lockdown nog gewoon producten?

Ja, wij bezorgen producten aan huis, op veilige afstand. Wij nemen contact met je op over het bezorgmoment. Uiteraard houden wij anderhalve meter afstand en schudden wij geen handen.

Installeren of repareren jullie nog gewoon producten tijdens de lockdown?

In overleg installeren of repareren wij uw apparaten zodat je onbezorgd kunt genieten. Wij nemen contact met je op over het moment waarop wij langs kunnen komen en nemen uiteraard alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

0527 870 070

Expert Emmeloord

Welkom bij Expert Emmeloord!
Bij Expert Emmeloord geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Onze winkel
Bekijk hieronder meer foto's van onze winkel.

Expert Emmeloord
Achterom 2-4
8302 EA Emmeloord
0527 870070 emmeloord@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 10:00 - 18:00
 • Deuren gesloten, bereikbaar via telefoon, mail, Facebook en WhatsApp
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Deuren gesloten, bereikbaar via telefoon, mail, Facebook en WhatsApp
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Deuren gesloten, bereikbaar via telefoon, mail, Facebook en WhatsApp
 • Donderdag : 9:30 - 18:00
 • Deuren gesloten, bereikbaar via telefoon, mail, Facebook en WhatsApp
 • Vandaag : 9:30 - 20:00
 • Deuren gesloten, bereikbaar via telefoon, mail, Facebook en WhatsApp
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Deuren gesloten, bereikbaar via telefoon, mail, Facebook en WhatsApp
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels