Navigatie

Beoordelingen Expert Emmeloord

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmeloord die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmeloord. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Medemblik 9.3

we hebben geen website

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (252)

  • Beoordeling: 9.3

    we hebben geen website
    Geschreven door Klant Medemblik uit emmeloord op 09-07-2021
  • Beoordeling: 5.7

    Helaas kan ik niemand Expert Emmeloord aanraden.Heb alles zelf uit moeten zoeken.Had beter,en kan ik iedereen aanraden,Coolblue aanbevelen.Heb ik goede ervaring mee.
    Geschreven door Klant Poelman uit emmeloord op 08-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 06-07-2021
  • Beoordeling: 7.9

    De klant vriendelijkheid is zeer goed ,en vriendelijk ,ik heb goed advies gekregen
    Geschreven door Klant Westhuis uit emmeloord op 06-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit vollenhove op 30-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 23-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak met verstand van het product. Ze doen wat ze beloven en goed advies
    Geschreven door Klant Remery uit emmeloord op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    goed en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Huizinga uit bant op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne bediening goed geholpen ook bij levering ze waren vroeger dan afgesproken dus ik had nog tijd over om wat te doen kortom prima service
    Geschreven door Klant Oosterbaan uit luttelgeest op 03-06-2021
  • Beoordeling: 5.8

    Nee.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goede voorlichting gekregen en duidelijke informatie over het instellen van de tv.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit emmeloord op 21-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Nee liever niet
    Geschreven door Klant uit luttelgeest op 21-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak, uitstekende service
    Geschreven door Klant Autobedrijf Pals & Van Tilburg uit marknesse op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Heb al wat andere dingen aangeschaft en ben daar zeer tevreden over .Kwaliteit is zeer goed .Medewerkers zeer behulpzaam en altijd correct naar klant
    Geschreven door Klant De Winter uit emmeloord op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede keus stofzuiger met cashback Nilfisk is het geworden 👍
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Wederom prettig geholpen bij Expert Emmeloord. Product, Braun scheerapparaat, uit voorraad geleverd.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 30-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Als expert het goed doet is het een leuke winkel
    Geschreven door Klant Van den Berg uit emmeloord op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ben zeer goed geholpen bin het uitzoeken van een tv.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 06-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Zie eerste vraag
    Geschreven door Klant Visser uit tollebeek op 30-03-2021
  • Beoordeling: 6.5

    x
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 30-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Ik kom al vele jaren bij Expert en met ben volledig tevreden over uw bedrijf, zowel in Lemmer als in Emmeloord.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goede winkel
    Geschreven door Klant Halman uit ens op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goed service Dik tevreden
    Geschreven door Klant Wezelman uit urk op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    ik heb zaterdag gebeld maar niet weer gehoord het gaat dus alleen over duidelijkheid.
    Geschreven door Klant uit marknesse op 24-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer tevreden over de service ook tijdens de Lockdown. We mochten thuis de keuze maken tussen twee toestellen qua formaat en dat was prima
    Geschreven door Klant Van Dijk uit emmeloord op 22-03-2021
  • Beoordeling: 5.3

    Xx
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 22-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantgericht; juiste aandacht en service krijg je bij Expert!
    Geschreven door Klant Van der Linde uit emmeloord op 21-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    prima service
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 20-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundige en vriendelijke verkoper. Prima service van de vriendelijke bezorgers/ installateurs. Wij bevelen Expert Emmeloord bij deze aan.
    Geschreven door Klant Kleijn uit marknesse op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    geen commetaar
    Geschreven door Klant op 15-03-2021