Navigatie

Beoordelingen Expert Emmeloord

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmeloord die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmeloord. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Brem 9.0

Ik ben tevreden met alle aankoop!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (145)

  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben tevreden met alle aankoop!
    Geschreven door Klant Brem uit emmeloord op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede deskundige info, maar helaas lange levertijd.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    De magnetron kon snel geleverd worden en is op een deskundige wijze geplaatst en aangesloten.
    Geschreven door Klant Veenbaas uit emmeloord op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    deskundig en klantvriendelijke medewerkers. nemen alle tijd voor je.
    Geschreven door Klant Hulsebos uit kraggenburg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant uit blankenham op 20-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bewust gekozen voor de zaak in eigen woonplaats. Toen ik technische vragen over de oude inductiekookplaat in de winkel niet kon beantwoorden, is een medewerker bij mij thuis zelf komen kijken!
    Geschreven door Klant De Graaf uit emmeloord op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    al jarenlang gewoon goed.
    Geschreven door Klant Zoutenbier uit espel op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima dienstverlening! Zij doen wat ze zeggen.
    Geschreven door Klant Tulder uit emmeloord op 04-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    heb de vaatwasser pas hij wast schoon verder kan ik er nog niets over zeggen.
    Geschreven door Klant Van Urk-raidt uit urk op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Mooie ruime winkel met professionele medewerkers,en misschien wel het belangrijkste ik betaalde geen euro teveel voormijn laptop.
    Geschreven door Klant Van Urk uit urk op 24-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Over hetalgemeen zeer tevreden over Expert, snelle service.
    Geschreven door Klant Last uit emmeloord op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert Emmeloord word je correct geholpen. Het assortiment is zeer uitgebreid en het advies en de service uitstekend.
    Geschreven door Klant Molen uit emmeloord op 14-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    geen
    Geschreven door Klant uit ens op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede info en hulp bij maken van keuze. No nonsens, kordaat, zonder poespas. Extra informatie waar nodig om je keuze goed te kunnen maken. Geen opdringerig gedoe. Alle tijd om je keuze te maken. Bezorging is top. Oude apparaat wordt meegenomen, zonder extra kosten.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Dit had ik veel eerder moeten kopen , hij is handig , je pakt hem snel . En geen gedoe meer met stopcontacten.
    Geschreven door Klant Tichelaar uit nagele op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk en deskundig advies + service gericht!
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Door vertraging in de bouw meer dan 6 maanden later dan de planning werd door expert alles en vlot geregeld en na de installatie kregen we een zeer duidelijke uitleg hoe alles werkt.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert komt misschien over als een vestiging van een keten, wat dus niet zo is. Daarom kan ik niet oordelen overExpert inzijnalgemeen. De vestiging in Emmeloord is super in klantvriendelijkheid en service.
    Geschreven door Klant Emmink uit emmeloord op 18-05-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Onzer ervaring met deze winkel is tot op heden prima, goede afspraken, en zeer prettige en klantvriendelijke behandeling.
    Geschreven door Klant Steenbergen uit emmeloord op 18-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben een nieuwe tv gekocht bij expert en zijn heel fijn geholpen in de winkel . Ze hadden goede tips voor ons en de tv is keurig bij ons thuis afgeleverd en geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden over de Service die expert aanbied.
    Geschreven door Klant uit ens op 11-05-2020
  • Beoordeling: 7.7

    koelkast en fornuis geleverd. Prima op tijd. Servicemonteur heeft net zolang geknoeid met passen meten/aansluiten/bijknippen enz, tot hij precies op de goede plek stond. Tijd leek geen rol te spelen. Top-service!
    Geschreven door Klant uit nagele op 07-05-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Laten we ervoor zorgen dat we winkels kunnen blijven bezoeken, dus koop niet alles online.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 06-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service top
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 01-05-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Snelle levering, en altijd goed geholpen
    Geschreven door Klant uit ens op 13-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer aan te bevelen.@
    Geschreven door Klant Veenkamp uit emmeloord op 04-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    deskundig personeel die meedenken en het juiste artikel aanbevelen.
    Geschreven door Klant Schaapman uit emmeloord op 01-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goed en deskundig advies. Echt een aanrader.
    Geschreven door Klant uit nagele op 31-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Kort: Cool Blue mag nog niet eens de schoenen poetsen van expert!
    Geschreven door Klant Drost uit emmeloord op 25-03-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel goed geholpen en altijd even tijd als je wat komt vragen of om uit te legen top!
    Geschreven door Klant Brem uit emmeloord op 29-01-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Topservice en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Maas uit marknesse op 20-01-2020