Navigatie

Beoordelingen Expert Emmeloord

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmeloord die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmeloord. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

klantvriendelijk, deskundig. afspraken nakomen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (219)

  • Beoordeling: 9.1

    klantvriendelijk, deskundig. afspraken nakomen.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    De diepvries was kapot, via de website een nieuwe uitgezocht en een paar uur later stond de nieuwe op z\'n plaats. Prima.
    Geschreven door Klant Matthijssen uit kraggenburg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Super snelle en fijne afhandeling. valt te praten over de prijs. ik zeg ga zo door
    Geschreven door Klant Zuidema uit emmeloord op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed geholpen (telefonisch) product zou volgende dag geleverd worden maar werd nog dezelfde dag geleverd!!
    Geschreven door Klant Mulder uit nagele op 22-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ben tevreden
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Bij Expert werken alleen maar experts
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    altijd goede ervaringen al jaren
    Geschreven door Klant Zuidema uit emmeloord op 09-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle levering goed behandeld 👍🏻
    Geschreven door Klant Regelink uit vollenhove op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Zoals altijd. Het is altijd oké bij Expert
    Geschreven door Klant De Jongh uit emmeloord op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer fijne contacten bij onze winkel in Emmeloord en afspraken worden nagekomen. Heel fijn
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundig/eerlijkheid proberen je niets aan te smeren
    Geschreven door Klant Koeman uit emmeloord op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goed personeel die weten waar ze het over hebben. Denken met je mee en zijn ook nog snel met bezorgen
    Geschreven door Klant Visser uit tollebeek op 01-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en top vriendelijk!
    Geschreven door Klant Rijn uit emmeloord op 30-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, snelle bezorging en perfecte afhandeling.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 30-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig snel geholpen en bezorgd. Het oude apparaat hebben ze gelijk meegenomen. Hier kan geen webshop tegenop.
    Geschreven door Klant Bakker uit ens op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle levering en correct geholpen.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    zie eerste reactie.
    Geschreven door Klant Gerritsen uit emmeloord op 28-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Na enige tijd zoeken voor een juiste vriezer zijn we bij Expert terecht gekomen. En in deze corona tijd willen we de lokale ondernemers helpen. In het het verleden was dit ook goed, en nu weer, top!
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft voor mij passende adapter voor mijn laptop gezocht. Ik ben uitstekend ontzorgd!
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 27-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig (goed en zeer snel) geholpen
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    snelle levering
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik heb een aankoop gedaan en kreeg deze ook voor de prijs waar ik artikel op internet zag. Dit vond ik top
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Persoonlijk contact duidelijk.snel bezorgd .top
    Geschreven door Klant Staal uit espel op 20-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik belde naar decwinkel in emmeloord voor een koffiemachine. Ivm de corona werd het bezorgd. Diezelfde middag genoten we al van een verse koffie dankzij de snelle levering. Top gewoon. Ook makkelijk met de betaling
    Geschreven door Klant Van Geest uit emmeloord op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Wederom TOP service van Alexander van Expert Emmeloord voor meedenken en bezorgen.
    Geschreven door Klant Wiersma uit emmeloord op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn ervaring met expert is uitstekend wanneer ik iets bestel word het binnen een paar uur geleverd top en vriendelijke bezorgers ga zo door
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer vriendelijk telefonische geholpen en een zeer uiterst korrekte bezorger erg vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant Op Den Orth uit wetering op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    In ėén woord TOP
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben tevreden
    Geschreven door Klant Brem uit emmeloord op 14-01-2021
  • Beoordeling: 7.0

    Over het algemeen erg tevreden
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 13-01-2021