Navigatie

Beoordelingen Expert Emmeloord

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmeloord die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmeloord. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Winter 8.3

Heb al wat andere dingen aangeschaft en ben daar zeer tevreden over .Kwaliteit is zeer goed .Medewerkers zeer behulpzaam en altijd correct naar klant

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (239)

  • Beoordeling: 8.3

    Heb al wat andere dingen aangeschaft en ben daar zeer tevreden over .Kwaliteit is zeer goed .Medewerkers zeer behulpzaam en altijd correct naar klant
    Geschreven door Klant De Winter uit emmeloord op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede keus stofzuiger met cashback Nilfisk is het geworden 👍
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Wederom prettig geholpen bij Expert Emmeloord. Product, Braun scheerapparaat, uit voorraad geleverd.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 30-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Als expert het goed doet is het een leuke winkel
    Geschreven door Klant Van den Berg uit emmeloord op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ben zeer goed geholpen bin het uitzoeken van een tv.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 06-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Zie eerste vraag
    Geschreven door Klant Visser uit tollebeek op 30-03-2021
  • Beoordeling: 6.5

    x
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 30-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Ik kom al vele jaren bij Expert en met ben volledig tevreden over uw bedrijf, zowel in Lemmer als in Emmeloord.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goede winkel
    Geschreven door Klant Halman uit ens op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goed service Dik tevreden
    Geschreven door Klant Wezelman uit urk op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    ik heb zaterdag gebeld maar niet weer gehoord het gaat dus alleen over duidelijkheid.
    Geschreven door Klant uit marknesse op 24-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer tevreden over de service ook tijdens de Lockdown. We mochten thuis de keuze maken tussen twee toestellen qua formaat en dat was prima
    Geschreven door Klant Van Dijk uit emmeloord op 22-03-2021
  • Beoordeling: 5.3

    Xx
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 22-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantgericht; juiste aandacht en service krijg je bij Expert!
    Geschreven door Klant Van der Linde uit emmeloord op 21-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    prima service
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 20-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundige en vriendelijke verkoper. Prima service van de vriendelijke bezorgers/ installateurs. Wij bevelen Expert Emmeloord bij deze aan.
    Geschreven door Klant Kleijn uit marknesse op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    geen commetaar
    Geschreven door Klant op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    fijn bedrijf
    Geschreven door Klant Winter uit marknesse op 05-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb zeer goede ervaring met het kopen van mijn producten bij de Expert in Emmeloord. Ik heb goede (telefonische) uitleg gekregen over de producten en hierdoor een juiste keuze kunnen maken. Het ene product kon wat sneller geleverd worden dan het ander, maar hier was goed contact over. Fijn dat producten die eerder beschikbaar waren dan ook eerder geleverd werden! De service van de monteur die het kwam leveren was prima. Alles werd netjes geïnstalleerd en daarna kreeg ik een duidelijke uitleg over de producten. Al met al, een zeer tevreden klant!
    Geschreven door Klant Jorritsma uit espel op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goed
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    klantvriendelijk, deskundig. afspraken nakomen.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    De diepvries was kapot, via de website een nieuwe uitgezocht en een paar uur later stond de nieuwe op z\'n plaats. Prima.
    Geschreven door Klant Matthijssen uit kraggenburg op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Super snelle en fijne afhandeling. valt te praten over de prijs. ik zeg ga zo door
    Geschreven door Klant Zuidema uit emmeloord op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed geholpen (telefonisch) product zou volgende dag geleverd worden maar werd nog dezelfde dag geleverd!!
    Geschreven door Klant Mulder uit nagele op 22-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ben tevreden
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Bij Expert werken alleen maar experts
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    altijd goede ervaringen al jaren
    Geschreven door Klant Zuidema uit emmeloord op 09-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle levering goed behandeld 👍🏻
    Geschreven door Klant Regelink uit vollenhove op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Zoals altijd. Het is altijd oké bij Expert
    Geschreven door Klant De Jongh uit emmeloord op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer fijne contacten bij onze winkel in Emmeloord en afspraken worden nagekomen. Heel fijn
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 08-02-2021