Navigatie

Beoordelingen Expert Emmeloord

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmeloord die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmeloord. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Deskundige mensen. Prima service verlening

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (164)

  • Beoordeling: 9.2

    Deskundige mensen. Prima service verlening
    Geschreven door Klant uit bant op 17-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    keurig en vakkundig geholpen!!
    Geschreven door Klant uit marknesse op 11-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super service top zaak
    Geschreven door Klant uit tollebeek op 08-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    prima service, zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant De Vries uit marknesse op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Goede producten Snelle levering Geen klachten over plaatsing
    Geschreven door Klant Schat uit espel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert heeft leuke acties. En je wordt geholpen door vriendelijke en behulpzame verkopers.
    Geschreven door Klant uit urk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert wordt je vakkundig en enthousiast geholpen in een overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant Molen uit emmeloord op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel. Leuke mensen. Goed assortiment en prima kwaliteit/prijsverhouding.
    Geschreven door Klant Timmer uit emmeloord op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Jammer dat de bezorgkosten hoog zijn en vooral als het naar de 2e of 3e verdieping moet.
    Geschreven door Klant Poelman uit emmeloord op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik vond het top, ik werd gebeld dat de laptop bij jullie in de zaak was en dat ik het kon ophalen. Ook al was de betaling niet verwerkt.
    Geschreven door Klant Pit uit emmeloord op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Bij Expert begint winkelen in de folder of op de website en het eindigt pas, als de apparatuur is bezorgd en klaar voor gebruik is geïnstalleerd. Ik heb de moeite genomen, om naar één van de vestigingen te gaan, om daar het witgoed en de tv\'s te bezichtigen. Ik heb dat als extra prettig ervaren. Ik koos voor het zelf installeren van de tv, omdat ik dacht; dat kan ik zelf. Echter ik kreeg aanvankelijk wel beeld, maar geen geluid. Gelukkig gaf de medewerker waarmee ik belde precies de juiste tip, waardoor ik de afspraak van de technische dienst van een kabelprovider tijdig kon afzeggen. Voor relatief weinig geld ben ik echt gelukkig met de nieuwe huiselijke aanwinsten.
    Geschreven door Klant uit vollenhove op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel. Goede service. Goede kwaliteit. Goede prijs.
    Geschreven door Klant Proce uit emmeloord op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel Klantvriendelijk overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zijn er nog meer zulke bedrijven ?
    Geschreven door Klant Postma uit sint jansklooster op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed en eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ja zijn goed met klanten om en vriendelijk over brengt
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    oke
    Geschreven door Klant uit marknesse op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goed geholpen in de winkel. De medewerkers hebben me uitgebreid aan goed advies geholpen. Pluimpje!
    Geschreven door Klant Gerritsen uit emmeloord op 17-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben tevreden met alle aankoop!
    Geschreven door Klant Brem uit emmeloord op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede deskundige info, maar helaas lange levertijd.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    De magnetron kon snel geleverd worden en is op een deskundige wijze geplaatst en aangesloten.
    Geschreven door Klant Veenbaas uit emmeloord op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    deskundig en klantvriendelijke medewerkers. nemen alle tijd voor je.
    Geschreven door Klant Hulsebos uit kraggenburg op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant uit blankenham op 20-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bewust gekozen voor de zaak in eigen woonplaats. Toen ik technische vragen over de oude inductiekookplaat in de winkel niet kon beantwoorden, is een medewerker bij mij thuis zelf komen kijken!
    Geschreven door Klant De Graaf uit emmeloord op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    al jarenlang gewoon goed.
    Geschreven door Klant Zoutenbier uit espel op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima dienstverlening! Zij doen wat ze zeggen.
    Geschreven door Klant Tulder uit emmeloord op 04-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    heb de vaatwasser pas hij wast schoon verder kan ik er nog niets over zeggen.
    Geschreven door Klant Van Urk-raidt uit urk op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Mooie ruime winkel met professionele medewerkers,en misschien wel het belangrijkste ik betaalde geen euro teveel voormijn laptop.
    Geschreven door Klant Van Urk uit urk op 24-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Over hetalgemeen zeer tevreden over Expert, snelle service.
    Geschreven door Klant Last uit emmeloord op 16-07-2020