Navigatie

Beoordelingen Expert Emmeloord

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmeloord die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmeloord. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

goede service, behulpzaam personeel, lossen je eventuele klacht netjes op!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (107)

  • Beoordeling: 7.9

    goede service, behulpzaam personeel, lossen je eventuele klacht netjes op!
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 04-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    beste mensen ik kan u bij deze expert aan raden voor het kopen van een artikel de winkel is klantvriendelijk ingestelt en u word snel geholpen bij u keuze en je daar een artikel aanschaffen voor een lage prijs met garantie uiteraad
    Geschreven door Klant Blanket uit emmeloord op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service
    Geschreven door Klant uit bant op 17-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Super goede stofzuiger aangeschaft, hij is heel stil en heeft een goede zuigkracht. We krijgen zelfs de hondenharen van onze stoffen bank!
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 31-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Emmink uit emmeloord op 14-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Voor goed en kundig personeel en mooie producten ga je naar expert
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 10-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    goede prettige winkel waar service hoog in het vaandel staat.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 03-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima bedrijf met deskundige mensen. Kom er al jaren en altijd goed
    Geschreven door Klant Autobedrijf Pals & Van Tilburg uit marknesse op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel, aardige medewerkers
    Geschreven door Klant Groot uit nagele op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    In een tijdschrift las ik over de Sennheiser Bluetooth Hoofdtelefoon type HD 4.40BT die een erg goede recensie kreeg. In de winkel van Expert was er voorraad van en na info van de vriendelijke medewerker besloten te kopen. Blijkt een prima aankoop voor een prima prijs. Zoals al vaker een aan te bevelen aankoopadres gebleken voor onze spullen.
    Geschreven door Klant Kramer uit emmeloord op 13-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    ik zou niet weten
    Geschreven door Klant uit bant op 02-02-2019
  • Beoordeling: 6.2

    Bij aanschaf van een printer wist winkel personeel mij niet te vertellen waar de lan aansluiting zat. Ik heb gebeld met de leverancier van de printer.
    Geschreven door Klant uit marknesse op 28-01-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Een goed winkel, en bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant uit blokzijl op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Onze kookplaat bleek - ondanks het inmeten een week eerder- niet te passen. De medewerker kon dit probleem zelf niet verhelpen. Dit werd keurig opgelost: Expert stuurde dezelfde dag nog een aannemer die de kookplaat alsnog plaatste. Zeer goede service!
    Geschreven door Klant Van den Berg uit emmeloord op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goeie ervaring gehad bij Expert. Klantvriendelijk. En redelijk betaalbaar, vergelijk het maar met andere website. Prijs verschil is minimaal.
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 02-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik had een nieuwe printer nodig en de verkoper heeft mij hier uitstekend bij geadviseerd. Ook in het verleden had ik zeer goede ervaring bij de expertwinkel in Emmeloord.
    Geschreven door Klant Schaapman uit emmeloord op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    zeer te vreden, goede service, en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit urk op 14-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    krijgt goed advies van de medewerkers kunnen je vragen goed beantwoorden
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 24-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    goed ....uitleg goed... medewerkers vriendelijk
    Geschreven door Klant uit sint jansklooster op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service, redelijke prijs. Vestiging dichtbij. Wel zo handig ingeval van garantie
    Geschreven door Klant Dam uit emmeloord op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    een winkel waar je goed geholpen wordt waar men je niets op dringd goede uitleg
    Geschreven door Klant uit marknesse op 29-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    .
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    kom graag in de winkel en word goed en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Apparaat gekocht bij Expert Emmeloord! Fijne winkel, goede producten en zeer vriendelijk en kundig personeel! Daar heb ik wel een paar centen voor over!
    Geschreven door Klant Mooiweer uit marknesse op 23-10-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Dyson v10 gekocht zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant Van den Berg uit emmeloord op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne Winkel leuk personeel
    Geschreven door Klant Brem uit emmeloord op 20-09-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Na keurige voorlichting over wasmachine en droger zijn wij overgegaan tot aanschaf van deze apparaten. Deze zijn conform afspraak netjes en op de tijd die was afgesproken afgeleverd.
    Geschreven door Klant Mulder uit emmeloord op 24-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt goed en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant Halman uit ens op 23-08-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit vollenhove op 24-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, vriendelijk en product kennis
    Geschreven door Klant uit emmeloord op 19-07-2018