Navigatie

Beoordelingen Expert Enschede

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Enschede die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Enschede. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Vriendelijk personeel goed geadviseerd snelle levering.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (283)

  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel goed geadviseerd snelle levering.
    Geschreven door Klant uit enschede op 19-02-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit enschede op 14-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Dit was de eerste keer dat ik bij Expert. Ik vind dit een goede winkel.
    Geschreven door Klant De Jonge uit enschede op 12-02-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Ben zeer Te vreden
    Geschreven door Klant Dorland uit enschede op 09-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    super en goed op tijd bezorgd
    Geschreven door Klant uit enschede op 09-02-2024
  • Beoordeling: 7.8

    We zijn super geholpen bij expert Enschede we hebben de koel/vries inbouw kast laten installeren en dat is een dikke pluim waard 👍🏻zeer netjes en perfect gedaan heel blij en tevreden mee !
    Geschreven door Klant Weis uit enschede op 08-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Door winkelpersoneel een goede keuze kunnen maken. Daarna door professionele vakmensen van Expert laten installeren
    Geschreven door Klant Diepeveen uit enschede op 08-02-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Prima kom terug voor volgende brstelling
    Geschreven door Klant uit enschede op 07-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben erg blij met deze winkel.
    Geschreven door Klant Wobben uit enschede op 05-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    heb alles al gezegt
    Geschreven door Klant uit enschede op 05-02-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit enschede op 02-02-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Vriendelijk personeel en vakkundig. Realaxt…
    Geschreven door Klant Hasebos uit enschede op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Snelle bezorging.
    Geschreven door Klant uit woensdrecht op 30-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik beveel expert van harte aan
    Geschreven door Klant Maas uit enschede op 29-01-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Goede winkel.
    Geschreven door Klant uit enschede op 27-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben prima en snel geholpen, klantvriendelijk personeel, Alles was top…1000 keer beter dan de onpersoonlijke media markt!!
    Geschreven door Klant uit enschede op 26-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    De mensen in de winkel bieden bij binnenkomst gelijk hulp, maar lopen niet zenuwachtig achter je aan als je geen hulp nodig hebt op dat moment. Ze staan beschikbaar in de winkel, en komen we gelijk naar je toe als je wel hulp nodig hebt
    Geschreven door Klant Grolleman uit enschede op 26-01-2024
  • Beoordeling: 6.7

    Product te duur aangeboden.
    Geschreven door Klant Bilman uit enschede op 25-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijke benadering door deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Bathoorn uit enschede op 23-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Echt een aanrader om hier je spullen te kopen!
    Geschreven door Klant Spee uit enschede op 19-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Geweldige winkel. Mooi overzichtelijk. Geholpen door Nick. Erg vriendelijke en vakkundige jongeman
    Geschreven door Klant uit enschede op 19-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    van het kopen tot de bezorging super service
    Geschreven door Klant De Preter uit enschede op 17-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Volgens mij bij vraag 1 al aangeven
    Geschreven door Klant Hassing uit losser op 17-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit enschede op 16-01-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer ervaren en vriendelijke monteur, niks als lof.
    Geschreven door Klant Snuverink uit enschede op 16-01-2024
  • Beoordeling: 7.8

    Klant gericht zeer vriendelijke medewerker dus zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant Weustink uit enschede op 12-01-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Super gedaan , keurig afgeleverd .
    Geschreven door Klant Schot uit enschede op 10-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    ja hoor ik doe het graag hoor degroeten van hm heutink
    Geschreven door Klant Heutink uit enschede op 10-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    We kregen een bon van de gemeente maar de service was alsof we gewone kopers waren niets neerbuigends of t gevoel dat we minder waren
    Geschreven door Klant uit enschede op 09-01-2024
  • Beoordeling: 8.6

    Mooi product
    Geschreven door Klant Hassan uit enschede op 08-01-2024