Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.3

8.32 10 136

Expert Franeker

Plan uw route
Expert Franeker

Expert Franeker

Welkom bij Expert Franeker!
Bij Expert Franeker geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert Team Franeker

Het verkoopteam van Expert Franeker
Even voorstellen: Douwe, Albert, Wouter en Erwin! Het verkoopteam van Expert Franeker staat altijd voor u klaar!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Heeft u nog oude/defecte apparaten?

Gooi ze niet in de grijze container. Lever ze in bij Expert!

Recyclen doen we samen!

Expert Jura-dealer

Accessoires 
Ook voor al uw accessoires bent u bij Expert Franeker aan het juiste adres, van het onderhoud van uw koffiezetter, de juiste accessoire van de stofzuiger, tot het juiste materiaal om die vervelende storing aan uw tv installatie te verhelpen. Wij hebben alles in huis om u verder te helpen!

Expert Loewe-dealer

Facebook winacties 
We hebben een winnaar bij Expert Franeker! Mevrouw Onderwater heeft meegedaan met de Expert Facebook actie en heeft vandaag haar prijs in ontvangst genomen. Gefeliciteerd met het Azuri winterpakket!

Volg ons ook op Facebook

Expert Franeker
Dijkstraat 25
8801 LR Franeker
Tel: 0517 394245
Openingstijden
  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag: 9:00 - 18:00
  • Vandaag: 9:00 - 18:00
  • Donderdag: 9:00 - 18:00
  • Vrijdag: 9:00 - 21:00
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00
  • Zondag: 13:00 - 17:00
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels