Navigatie
 • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

 • Wij scoren een 8.7

8.48 10 78

Expert Hardinxveld-Giessendam

Plan uw route
 • 9.0 10 “Hele fijne winkel echt dorps nog met goede uitleg en tijd voor de klant”
 • 7.7 10 “Leuke winkel en goede service .”
 • 7.5 10 “Alles keurig geregeld”
 • 7.2 10 “snelle levering !”
 • 7.9 10 “Goede prijs en kwaliteitsverhouding en ook goede aansluiting van de webwinkel naar de fysieke winkel en dat spreek mij zeer aan.”
 • 8.7 10 “snelle levering nog voor de termijn van 2 dagen die zij zichzelf hebben opgelegd was er de andere dag al”
 • 9.4 10 “alles is prima”
 • 7.7 10 “Heel fijn assortiment. Ook voor de kleinere portemonnee, waarbij je erop kunt rekenen dat je ook dan nog steeds een mooie kwaliteit hebt (geen te goedkope rommel).”
 • 9.5 10 “Een winkel met deskundig personeel en goede adviezen. Ook de service achteraf is goed. Perfecte combinatie van internet en echte winkel.”
 • 7.4 10 “Prima snelle levering en service”
Expert Hardinxveld-Giessendam

Expert Hardinxveld-Giessendam

Expert Visie

Welkom bij Expert Hardinxveld-Giessendam!
Bij Expert Hardinxveld-Giessendam geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert Visie

Voor inbouw apparatuur tot het plaatsen van keukens kunt u terecht bij Expert Hardinxveld!
Buiten de inbouw apparatuur kunt u tegenwoordig ook bij Expert Hardinxveld terecht voor keukens. Wij werken samen met een grote landelijke speler met veel kennis en ervaring. Bij Expert kan u terecht voor uw keuken op maat die helemaal bij uw woning past.

Onze specialist maakt in de winkel een voorstel, indien nodig komen wij met veel plezier langs bij u thuis. Daar doen we de nodige opmetingen om vervolgens samen met u uw droomkeuken te creëren. Om u een zo helder mogelijk beeld en het juiste gevoel te geven, bezorgen we u een 3D-ontwerp van uw potentieel droom keuken.

Moeten er daarna hier en daar nog aanpassingen gebeuren? Dat kan vanzelfsprekend. Natuurlijk zorgen we ook voor een vakkundige plaatsing van alle elektrische inbouw apparatuur die u wenst in de nieuwe keuken. Wanneer u 100% tevreden bent over het design, gaan we over tot de realisatie van uw project. Anita Sander en Jaco staan voor u klaar!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert Loewe-dealer

Officieel Loewe dealer
Loewe producten beschikken niet alleen over een strak en elegant design, maar zorgen er ook voor dat u optimaal geniet van uw series, films of favoriete muziek. Zo hebben de Loewe televisies een fantastische beeldweergave en de Loewe speakers een superieure geluidskwaliteit. Wij zijn officieel Loewe dealer dus bij ons kunt u terecht voor de mooiste Loewe producten! Bent u er nog niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar met het advies dat u nodig heeft.

Expert Hardinxveld-Giessendam
Stationsstraat 29
3371 AX Hardinxveld-Giessendam
0184 612425 hardinxveld@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : Gesloten
 • Dinsdag : 9:30 - 17:30
 • Woensdag : 9:30 - 17:30
 • Vandaag : 9:30 - 17:30
 • Vrijdag : 9:30 - 20:00
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 27 April
 • Koningsdag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels