Navigatie

Beoordelingen Expert Hardinxveld-Giessendam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hardinxveld-Giessendam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hardinxveld-Giessendam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Zeer klantvriendelijk. Denken goed mee en komen met goede oplossingen. Producten op tijd geleverd en prima geïnstalleerd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (85)

  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijk. Denken goed mee en komen met goede oplossingen. Producten op tijd geleverd en prima geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Bij Expert Hardinxveld wordt je op een zeer prettige manier geholpen. Men denkt mee en geeft goed advies. Aanrader!
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 04-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel, klantgerichte, persoonlijke en deskundige bediening en aflevering wordt goed verzorgd door behulpzame mensen.
    Geschreven door Klant Hamerpagt uit hardinxveld op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben er zeer tevreden over
    Geschreven door Klant Van Trigt uit hardinxveld op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Kwaliteit en Service zijn beide zeer goed.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 05-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    deskundig personeel, goede prijs en snelle levering
    Geschreven door Klant Visser uit sliedrecht op 24-05-2019
  • Beoordeling: 7.4

    correct. en, vriendelijk behandeld, tevreden klant
    Geschreven door Klant Van der Linden uit giessenburg op 14-05-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ik
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 12-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Vorig jaar verhuisd. Nieuwe apparatuur aangeschaft uitstekend advies en levering en bezorging. Al meer dan 50 jaar tevreden Klant bij dit familiebedrijf waar wij al door de 3e en 4e generatie geholpen worden. Ook voor printer, scheerapparaat enz kunnen wij hier goed terecht. Een bewoner van hetzelfde dorp. Van harte aanbevolen laten we zuinig zijn op zulke bedrijven
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 05-04-2019
  • Beoordeling: 7.4

    De Sharp R961 Inw is een goede combimagnetron met grote mogelijkheden. Heb voor dit apparaat ook een Sharp combomagnetron gehad en u zult begrijpen dat ik niet weer van dit merk had gekocht als het niet was bevallen.
    Geschreven door Klant Poldervaart uit hardinxveld-giessendam op 01-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    ik heb niets te zeggen dus doe ik verder niets
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 14-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Geen
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 18-02-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Goed
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 06-02-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goede produkten, deskundig advies en afspraken bijv. over bestelde produkten woden nagekomen
    Geschreven door Klant uit alblasserdam op 05-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    het was de eerste keer dat ik artikelen kocht bij expert. Ik ben aangenaam verrast over de kunde, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Er werd goed meegedacht en proactief advies gegeven zodat ik een goede keuze heb kunnen maken.
    Geschreven door Klant uit alblasserdam op 22-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    duidelijke website
    Geschreven door Klant Brouwer/ De Ruijter uit hardinxveld op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Super vriendelijk en goede kennis van de producten door het personeel in de winkel.
    Geschreven door Klant Blommers uit sliedrecht op 12-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Dukel is een absolute meerwaarde ten opzichte van de online handel; deskundig en eerlijk advies met nauwelijks prijsverschil!
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Voor de aankoop van een stofzuiger was een flinke voorraad in de winkel aanwezig. We zijn op een professionele en prettige manier over een en ander voorgelicht. Het bezoek aan Expert gaf ons een goed gevoel. De aangeschafte stofzuiger doet het opperbest.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 01-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert nemen ze nog de tijd voor je en sta je als klant echt centraal! Het advies is altijd oprecht en is altijd op basis van mijn persoonlijke situatie en wensen. Ga zo door!!!
    Geschreven door Klant uit h\'veld op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service en heel vriendelijke ontvangst en voorlichting is optimaal
    Geschreven door Klant Van Wijngaarden uit hardinxveld op 13-09-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Blij dat Expert In ons dorp is. In ons 50 jarig huwelijk altijd klant geweest bij hen. We hebben al met het 4e geslacht te maken. Altijd tevreden over hen.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 07-09-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Lekker dichtbij en voor stuntprijzen hoef je ook niet meer naar de stad als je gewoon scherp bent op de folder.
    Geschreven door Klant Maasland uit hardinxveld-giessendam op 28-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer tevreden over inbouw service !
    Geschreven door Klant Hofman uit sliedrecht op 24-08-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service
    Geschreven door Klant Breur uit hardinxveld op 06-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Heb een Hoover zakloze stofzuiger bij Expert besteld op zaterdag en dinsdagavond voor sluiten van de winkel heeft mijn man hem kunnen ophalen. De stofzuiger is er een in de A+ klasse, die voor zowel de gladde - als de tapijtvloer in de A klasse scoort. We zijn hem nu aan het uitproberen en vooralsnog zijn we er enthousiast over.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 22-06-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Korreke en snelle afhandeling conform afspraken
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 20-06-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Top service , vriendelijk en behulpzaam!
    Geschreven door Klant Boon uit gorinchem op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.5

    We werden deskundig geholpen en er werd goed meegedacht!
    Geschreven door Klant Huisman uit hardinxveld-giessendam op 21-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Nu zoals ik al zei prima winkel goede mensen die er staan en goede producten en levering en advies , dus prima service van Expert.
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 17-03-2018