Navigatie

Beoordelingen Expert Hardinxveld-Giessendam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hardinxveld-Giessendam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hardinxveld-Giessendam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (101)

  • Beoordeling: 8.2

    .
    Geschreven door Klant uit zuidland op 29-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig, vriendelijk en goede service!
    Geschreven door Klant Wulfse uit sliedrecht op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben tevrede gebruiker van mijn acer 10the laptop windows 10
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima zaak bereid om te onderhandelen over bodemprijs van concurrenten en toch meegaand om het met de klant eens te worden
    Geschreven door Klant Pijl uit sliedrecht op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundigheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 31-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Krijgen goed advies en worden prettig geholpen door sander
    Geschreven door Klant Bruin uit giessenburg op 17-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    de winkel in de buurt of op het dorp is erg belangrijk. Fijn dat er winkels als Expert daar ook zijn.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 24-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service en denken mee over de beste oplossing voor de klant
    Geschreven door Klant Leeuwestein uit sliedrecht op 21-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    expert is een prima winkel om te kopen. je ziet wat je koopt. dat vind ik wel prettig.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Hardinxveld is een enorm fijne winkel. Je voelt je welkom en wordt vakkundig geholpen. en neemt gewoon even de tijd voor je. Daar kunnen vele winkels wat van leren! Ja, natuurlijk is internet vaak iets goedkoper, maar de adviezen, service en gemak van even langs gaan is het zeer waard! Hartelijke groet van een tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 10-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede uitleg over de producten , goede service , snel geholpen , kwaliteit
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 31-01-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Een echte aanrader deze winkel van Expert in Hardinxveld-Giessendam
    Geschreven door Klant Schalk uit sliedrecht op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne zaak met een ruim assortiment en capabel personeel. Ik kom er erg graag en het is dicht bij de deur. Niets aan veranderen, blijf zoals je bent.
    Geschreven door Klant Blokland uit hardinxveld op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Je krijg hier vakkundig advies
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijk. Denken goed mee en komen met goede oplossingen. Producten op tijd geleverd en prima geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Bij Expert Hardinxveld wordt je op een zeer prettige manier geholpen. Men denkt mee en geeft goed advies. Aanrader!
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 04-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel, klantgerichte, persoonlijke en deskundige bediening en aflevering wordt goed verzorgd door behulpzame mensen.
    Geschreven door Klant Hamerpagt uit hardinxveld op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben er zeer tevreden over
    Geschreven door Klant Van Trigt uit hardinxveld op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Kwaliteit en Service zijn beide zeer goed.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 05-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    deskundig personeel, goede prijs en snelle levering
    Geschreven door Klant Visser uit sliedrecht op 24-05-2019
  • Beoordeling: 7.4

    correct. en, vriendelijk behandeld, tevreden klant
    Geschreven door Klant Van der Linden uit giessenburg op 14-05-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ik
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 12-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Vorig jaar verhuisd. Nieuwe apparatuur aangeschaft uitstekend advies en levering en bezorging. Al meer dan 50 jaar tevreden Klant bij dit familiebedrijf waar wij al door de 3e en 4e generatie geholpen worden. Ook voor printer, scheerapparaat enz kunnen wij hier goed terecht. Een bewoner van hetzelfde dorp. Van harte aanbevolen laten we zuinig zijn op zulke bedrijven
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 05-04-2019
  • Beoordeling: 7.4

    De Sharp R961 Inw is een goede combimagnetron met grote mogelijkheden. Heb voor dit apparaat ook een Sharp combomagnetron gehad en u zult begrijpen dat ik niet weer van dit merk had gekocht als het niet was bevallen.
    Geschreven door Klant Poldervaart uit hardinxveld-giessendam op 01-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    ik heb niets te zeggen dus doe ik verder niets
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 14-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Geen
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 18-02-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Goed
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 06-02-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goede produkten, deskundig advies en afspraken bijv. over bestelde produkten woden nagekomen
    Geschreven door Klant uit alblasserdam op 05-02-2019