Navigatie

Beoordelingen Expert Hardinxveld-Giessendam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hardinxveld-Giessendam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hardinxveld-Giessendam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Pijl 7.9

Prima zaak Oplettend met eventuele garantie Snelle levering als het niet in voorraad is

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (114)

  • Beoordeling: 7.9

    Prima zaak Oplettend met eventuele garantie Snelle levering als het niet in voorraad is
    Geschreven door Klant Pijl uit sliedrecht op 19-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Perfecte service staan altijd tot je beschikking voor een goed advies en levering
    Geschreven door Klant Hagenaar uit sliedrecht op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Zie vorige opmerking ! Zeer tevreden !
    Geschreven door Klant uit bleskensgraaf ca op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    wij zijn in een mooie winkel op een deskundige wijze geholpen.
    Geschreven door Klant uit giessenburg op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    leg je vraag voor over wat je zoekt en vraag om een eerlijk advies. dat zullen ze je zeker geven. ze zijn tot ne dienst/ hulp bereid. laten we de winkels in ons dorp steunen. dan blijven we een fijn bewoonbaar dorp.
    Geschreven door Klant Den Uil uit hardinxveld op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Kopen bij expert kan ik iedereen aanbevelen. Deskundige en snelle verkoper.
    Geschreven door Klant Buitendijk uit sliedrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb geen klachten over de bestelling of bezorging, alles is heel goed gegaan en op de afgesproken manier. Dus geen klachten.
    Geschreven door Klant Vogel uit hardinxveld-giessendam op 06-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Je kunt er afspraken mee maken en die worden ook nagekomen.
    Geschreven door Klant Klop uit hardinxveld op 09-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede service en nemen de tijd om mee te denken
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekend geholpen. Ondanks het kleine pand een ruime keuze op voorraad in de winkel. Goed en snel geholpen.
    Geschreven door Klant Nederveen uit sliedrecht op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert in Hardinxveld-Giessendam is een mooie winkel met een ruim aanbod van veel merkartikelen. Het is een volwassen zaak waar je goed wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Blokland uit hardinxveld op 01-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heb al jaren zeer goede ervaringen met deze zaak
    Geschreven door Klant Schalk uit sliedrecht op 22-07-2020
  • Beoordeling: 7.4

    goede service,prettig en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Kapsalon Kamsteeg uit hardinxveld-giessendam op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    .
    Geschreven door Klant uit zuidland op 29-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig, vriendelijk en goede service!
    Geschreven door Klant Wulfse uit sliedrecht op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben tevrede gebruiker van mijn acer 10the laptop windows 10
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima zaak bereid om te onderhandelen over bodemprijs van concurrenten en toch meegaand om het met de klant eens te worden
    Geschreven door Klant Pijl uit sliedrecht op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundigheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 31-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Krijgen goed advies en worden prettig geholpen door sander
    Geschreven door Klant Bruin uit giessenburg op 17-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    de winkel in de buurt of op het dorp is erg belangrijk. Fijn dat er winkels als Expert daar ook zijn.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 24-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service en denken mee over de beste oplossing voor de klant
    Geschreven door Klant Leeuwestein uit sliedrecht op 21-02-2020
  • Beoordeling: 7.3

    expert is een prima winkel om te kopen. je ziet wat je koopt. dat vind ik wel prettig.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Hardinxveld is een enorm fijne winkel. Je voelt je welkom en wordt vakkundig geholpen. en neemt gewoon even de tijd voor je. Daar kunnen vele winkels wat van leren! Ja, natuurlijk is internet vaak iets goedkoper, maar de adviezen, service en gemak van even langs gaan is het zeer waard! Hartelijke groet van een tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 10-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede uitleg over de producten , goede service , snel geholpen , kwaliteit
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 31-01-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Een echte aanrader deze winkel van Expert in Hardinxveld-Giessendam
    Geschreven door Klant Schalk uit sliedrecht op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne zaak met een ruim assortiment en capabel personeel. Ik kom er erg graag en het is dicht bij de deur. Niets aan veranderen, blijf zoals je bent.
    Geschreven door Klant Blokland uit hardinxveld op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Je krijg hier vakkundig advies
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijk. Denken goed mee en komen met goede oplossingen. Producten op tijd geleverd en prima geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 19-07-2019