Navigatie

Beoordelingen Expert Hardinxveld-Giessendam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hardinxveld-Giessendam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hardinxveld-Giessendam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

koop altijd bij een winkel in u eigen woonplaats.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (124)

  • Beoordeling: 7.4

    koop altijd bij een winkel in u eigen woonplaats.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit giessenburg op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zowel in de zaak als bij de bezorging en installatie thuis, vriendelijke, deskundige hulp
    Geschreven door Klant Van Der Linden uit gorinchem op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    staat bij de eerste vraag
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 03-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 27-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Fantastisch geholpen bij Expert Dukel in Hardinxveld. Sowieso al een aantal jaren goede ervaringen bij deze winkel. Ook qua reparaties
    Geschreven door Klant Achterberg uit sliedrecht op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    redelijke prijzen , klantvriendelijk en nakomen afspraken
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit sliedrecht op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Erg fijne zaak....aandacht en deskundig
    Geschreven door Klant De Heer uit sliedrecht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.6

    goede service en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Van Wijngaarden uit sliedrecht op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede uitleg en service. Sandertjooooo hartelijk dank voor je medewerking en advies. Gr een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant Van Vianen Montage uit giessenburg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Prima zaak Oplettend met eventuele garantie Snelle levering als het niet in voorraad is
    Geschreven door Klant Pijl uit sliedrecht op 19-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Perfecte service staan altijd tot je beschikking voor een goed advies en levering
    Geschreven door Klant Hagenaar uit sliedrecht op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Zie vorige opmerking ! Zeer tevreden !
    Geschreven door Klant uit bleskensgraaf ca op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    wij zijn in een mooie winkel op een deskundige wijze geholpen.
    Geschreven door Klant uit giessenburg op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    leg je vraag voor over wat je zoekt en vraag om een eerlijk advies. dat zullen ze je zeker geven. ze zijn tot ne dienst/ hulp bereid. laten we de winkels in ons dorp steunen. dan blijven we een fijn bewoonbaar dorp.
    Geschreven door Klant Den Uil uit hardinxveld op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Kopen bij expert kan ik iedereen aanbevelen. Deskundige en snelle verkoper.
    Geschreven door Klant Buitendijk uit sliedrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb geen klachten over de bestelling of bezorging, alles is heel goed gegaan en op de afgesproken manier. Dus geen klachten.
    Geschreven door Klant Vogel uit hardinxveld-giessendam op 06-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Je kunt er afspraken mee maken en die worden ook nagekomen.
    Geschreven door Klant Klop uit hardinxveld op 09-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede service en nemen de tijd om mee te denken
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekend geholpen. Ondanks het kleine pand een ruime keuze op voorraad in de winkel. Goed en snel geholpen.
    Geschreven door Klant Nederveen uit sliedrecht op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert in Hardinxveld-Giessendam is een mooie winkel met een ruim aanbod van veel merkartikelen. Het is een volwassen zaak waar je goed wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Blokland uit hardinxveld op 01-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heb al jaren zeer goede ervaringen met deze zaak
    Geschreven door Klant Schalk uit sliedrecht op 22-07-2020
  • Beoordeling: 7.4

    goede service,prettig en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Kapsalon Kamsteeg uit hardinxveld-giessendam op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    .
    Geschreven door Klant uit zuidland op 29-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig, vriendelijk en goede service!
    Geschreven door Klant Wulfse uit sliedrecht op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben tevrede gebruiker van mijn acer 10the laptop windows 10
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima zaak bereid om te onderhandelen over bodemprijs van concurrenten en toch meegaand om het met de klant eens te worden
    Geschreven door Klant Pijl uit sliedrecht op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundigheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant uit hardinxveld op 31-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Krijgen goed advies en worden prettig geholpen door sander
    Geschreven door Klant Bruin uit giessenburg op 17-03-2020