Navigatie
8.94 10 321

Expert Harlingen

Plan uw route
 • 8.2 10 “Wij hebben alle elektrische apperaten bij Expert gekocht, dus dat zegt genoeg.”
 • 9.8 10 “Zeer vriendelijke mensen die je met raad en daad bij staan om een goede keuze te maken en de service is uitstekend !”
 • 9.3 10 “een prettige winkel in de buurt,altijd bereid mee te denken,uitstekend in het oplossen van optredende problemen”
 • 8.3 10 “Helemaal blij met de nieuwe TV. een mooi helder en scherp beeld, hele goede geluidsweergave èn het kleuren volgend ambi-light systeem, maken een avondje kijken tot een plezierige belevenis.......”
 • 8.5 10 “Ben tevreden.”
 • 9.4 10 “Uitstekende service , informatie en kennis . Behulpzaam en geduldig bij het maken van keuzes. Aanrader bij een nieuwe aankoop.”
 • 9.9 10 “Prettige winkel en goede producten tegen een scherpe prijs”
 • 9.7 10 “Na lang zoeken online uiteindelijk op de expert site gekomen. Blijkt onze lokale expert gewoon ook expert.nl te zijn. Even de moeite genomen om toch naar de winkel te rijden en erg prettig geholpen om een goede keus te kunnen maken. Aldaar bleek weer dat je persoonlijke behoefte niet eenvoudig te vi”
 • 7.8 10 “als ik weer iets nodig heb,zal ik zeker even bij expert kijken”
 • 9.1 10 “Goed advies, hulp en persoonlijke advies”
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Laatste update: 12-01-2021

OPEN voor persoonlijk advies, online + telefonisch bestellen en installatie! Producten bestellen kan nog steeds, zowel via de website als telefonisch. We bezorgen en installeren graag producten bij jou thuis, en staan voor je klaar met vragen over reparatie. Onze winkeldeuren zijn tijdelijk gesloten, in ieder geval t/m 9 februari. Uiteraard staan we evengoed voor je klaar, en kun je de service verwachten die je van ons gewend bent.

Onze winkeldeuren zijn gesloten, maar we staan gewoon voor je klaar! Zo ziet onze dienstverlening eruit:

Telefonisch bestellen

Wil je graag persoonijk advies bij het doen van een aankoop? Bel onze winkel en we helpen je graag!

Online bestellen

Als je bestelt op expert.nl, dan koop je direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor je klaar!

Bezorging

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij jou thuis, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Installatie & reparatie: in overleg

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten in overleg, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Hoe snel kan Expert een product bezorgen?

Expert kan producten binnen 24 uur bezorgen, mits het op voorraad is bij onze winkel, bezorgen wij het product de volgende werkdag. Wanneer u ook installatie nodig hebt dan maakt de lokale winkel een afspraak.

Kan ik tijdens de lockdown nog gewoon bestellingen plaatsen?

Ja, je kunt nog gewoon via onze website producten bestellen. Kom je er niet uit of heb je nog vragen, dan kun je contact met ons op nemen door te bellen of te mailen. Wij helpen je dan net zo goed als je van ons in de winkel gewend bent.

Bezorgen jullie tijdens de lockdown nog gewoon producten?

Ja, wij bezorgen producten aan huis, op veilige afstand. Wij nemen contact met je op over het bezorgmoment. Uiteraard houden wij anderhalve meter afstand en schudden wij geen handen.

Installeren of repareren jullie nog gewoon producten tijdens de lockdown?

In overleg installeren of repareren wij uw apparaten zodat je onbezorgd kunt genieten. Wij nemen contact met je op over het moment waarop wij langs kunnen komen en nemen uiteraard alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Videobellen via Whatsapp

Start een videogesprek via Whatsapp! Op deze manier kunnen wij de producten laten zien die in de winkel staan en daar meer over vertellen. Op deze manier krijgt u toch persoonlijk advies.

06 27057032

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

06 27057032

Expert Visie

Welkom bij Expert Harlingen!
Bij Expert Harlingen geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert Harlingen
Voorstraat 80
8861 BP Harlingen
0517 412887 harlingen@expert.nl
Openingstijden
 • Vandaag : 8:30 - 18:00
 • wel bezorgen en internetverkopen
 • Dinsdag : 8:30 - 18:00
 • wel bezorgen en internetverkopen
 • Woensdag : 8:30 - 18:00
 • wel bezorgen en internetverkopen
 • Donderdag : 8:30 - 18:00
 • wel bezorgen en internetverkopen
 • Vrijdag : 8:30 - 18:00
 • wel bezorgen en internetverkopen
 • Zaterdag : 8:30 - 18:00
 • wel bezorgen en internetverkopen
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels