Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Een mooie overzichtelijke winkel veel keuze. Een vriendelijk en goed persoonlijk advies.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (303)

  • Beoordeling: 8.9

    Een mooie overzichtelijke winkel veel keuze. Een vriendelijk en goed persoonlijk advies.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 23-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Vind het een fijne winkel,waar je vriendelijk behandeld word,de na service is ook prima
    Geschreven door Klant Jaarsma uit harlingen op 20-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijk te woord gestaan en goede adviezen
    Geschreven door Klant Olivier uit harlingen op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    al heel lang zijn wij trots op onze Expert, als winkel, en personeel.
    Geschreven door Klant Van Miltenburg uit harlingen op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prima ervaringen, al 50 jaar.
    Geschreven door Klant Spaanstra uit harlingen op 10-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De fijnste zaak in Harlingen!
    Geschreven door Klant Van den Berg uit harlingen op 10-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Hele goede service.
    Geschreven door Klant uit kimswerd op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Kopen in een gemoedelijke sfeer , ga naar Expert .
    Geschreven door Klant uit harlingen op 09-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service. koop bij expert harlingen een nieuwe wasmachine. na 2 weken bleek dat het deurtje of rubber lekte. geen probleem volgende dag door expert nieuw deurtje ingezet. bleef echter lekken en fabrikant door expert ingeschakelt. monteur geweest en na enige tijd wachten zou ik nieuwe machine krijgen. nieuwe machine komt morgen...overmorgen...volgende week.....nog een week later enz. DUS NIETS. expert heeft op eigen initiatief gratis een nieuwe duurdere machine (van een ander beter merk) bij mij afgeleverd met de vriendelijke groet en excuses. WAT EEN SERVICE. BEDANKT.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geadviseerd, klantvriendelijk en snelle en goede bezorging!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede ervaringen...de service houdt niet op bij de voordeur. Zit je later nog met vragen word je uitgebreid geholpen 👍
    Geschreven door Klant uit harlingen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit harlingen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Goede winkel,alleen zouden we wat meer tijd willen om de producten uit te leggen bij levering,komt wat gehaast over.
    Geschreven door Klant uit wijnaldum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals altijd, prima service, goede en deskundige medewerkers! Daarom koop ik al ruim 10 jaar al mijn (technische) producten bij Expert Harlingen! Lof en nog eens lof. Zo maak je mensen blij!!
    Geschreven door Klant Veenbrink uit harlingen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Voldoende informatie
    Geschreven door Klant uit arum op 22-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geen
    Geschreven door Klant uit achlum op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden zowel over de kwaliteit van de apparatuur als over de service in de winkel als de montage thuis. En ik mocht probleemloos een apparaat (oven) terug geven toen bleek dat het handiger kon en ik geen extra oven nodig had. Superfijn
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    EXPERT HARLINGEN een fijne en betrouwbare winkel.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne medewerkers en goede adviezen. Prettige winkel in Harlingen.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Harlingen, echt een aanrader!!!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Harlingen is een fijne winkel met een prettige sfeer! Klantvriendelijk en goede service!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede ervaring met onze aankoop. De hulp in de winkel was zeer goed, het contactmoment betreffende de bezorging was zeer goed en de bezorging was ook goed. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop bij Expert.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Snelle service.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Bekwaamheid medewerkers, Vriendelijke mensen zowel in de winkel als bij de klant thuis.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit harlingen op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top service.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 17-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit harlingen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Bij de Expertwinkel in Harlingen worden wij altijd zeer vriendelijk en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Smid uit makkum op 07-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heel goed en vriendelijk geholpen toen ik een wasmachine wou kopen! En ook nog eens supersnel geleverd !In één woord geweldig !
    Geschreven door Klant uit harlingen op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    degelijk en betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit harlingen op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Goede prijsverhouding ten opzichte van web winkels.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 01-09-2020