Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Spoelstra 10.0

Gewoon prima winkel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (448)

  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon prima winkel.
    Geschreven door Klant Spoelstra uit harlingen op 25-05-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Na 3 maanden gebruik wil ik dat wel doen
    Geschreven door Klant Elbers uit harlingen op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    De aankopen bij Expert Harlingen kunnen rekenen op vakkundig advies met kundige verkopers.
    Geschreven door Klant Mollema uit sint nicolaasga op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer prettig en meedenkende meewerkers
    Geschreven door Klant uit harlingen op 29-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Samsung fit watch gekocht. Goeie uitleg en vriendelijke bereidwillige verkoper. Ben er blij mee.
    Geschreven door Klant Van Kekem uit harlingen op 28-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Super service en zeer vriendelijk personeel bij Expert Harlingen
    Geschreven door Klant uit harlingen op 19-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel met vriendelijk personeel...👍
    Geschreven door Klant uit harlingen op 12-04-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Overzichtelijk
    Geschreven door Klant Dijkstra uit harlingen op 11-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zie mijn antwoorden.
    Geschreven door Klant Neeleman uit harlingen op 07-04-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Ik zeg ga eens kijken bij Expert.
    Geschreven door Klant Van Malsen uit harlingen op 01-04-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Kan Expert Harlingen iedereen aanraden.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 01-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende kwaliteitszaak met vriendelijk en bekwaam personeel die heel behulpzaam is,
    Geschreven door Klant Faber uit harlingen op 31-03-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Wasmachine, koelkast, espresso-app., televisie, DVD-speler heb ik bij Expert gekocht en alle apparaten zijn vakkundig geïnstalleerd bij mij thuis. Vragen die ik had en afspraken omtrent levering, alles prima in orde! Top winkel met top service! Bedankt Expert.
    Geschreven door Klant Koning uit harlingen op 29-03-2022
  • Beoordeling: 9.3

    goede service
    Geschreven door Klant uit harlingen op 25-03-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Bij Expert daar word je beter van !
    Geschreven door Klant uit harlingen op 21-03-2022
  • Beoordeling: 8.3

    een scheerapparaat van het merk braun gekocht het scheert fantastisch
    Geschreven door Klant Jonker uit harlingen op 14-03-2022
  • Beoordeling: 8.9

    prima service
    Geschreven door Klant uit harlingen op 11-03-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Dat doe ik niet.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 02-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Harlingen is voor mij de winkel waar ik alle elektronische apparaten haal. Ik word hier altijd zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant Wielinga uit sneek op 24-02-2022
  • Beoordeling: 7.9

    het zien van het product in de winkel ,kan door de goede informatie nog leiden tot een andere en misschien wel betere aankoop.
    Geschreven door Klant uit achlum op 23-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn al heel veel jaren klant bij Expert Harlingen. Hun expertice/service/klantvriendelijkheid is heel goed
    Geschreven door Klant Mol uit kimswerd op 21-02-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd zeer tevreden geweest over de producten en dienstverlening van Expert in Harlingen, maar ook eerder in Buitenveldert, Amsterdam en zelfs in Frankrijk toen we daar nog een huis hadden!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 18-02-2022
  • Beoordeling: 9.3

    We hebben een heel goed advies gekregen bij de keuze van ons produkt. Lof voor Expert Harlingen ook voor de verdere afhandeling en snelle levering en vakkundig plaatsen en installeren.
    Geschreven door Klant Mollema uit harlingen op 15-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service en professionele medewerkers. Ze nemen rustig de tijd voor je. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. Ik kan iedereen aanraden om bij de Expert te kopen.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 14-02-2022
  • Beoordeling: 6.2

    Medewerkster had weinig verstand en uitleg van apparaat
    Geschreven door Klant uit harlingen op 07-02-2022
  • Beoordeling: 8.1

    We komen er al jaren, goed assortiment en vriendelijk geholpen. Goede uitleg over het aan te kopen product.
    Geschreven door Klant Van de Ploeg uit harlingen op 04-02-2022
  • Beoordeling: 8.2

    goed advies goede service , geen probleem bij ruilen of niet tevreden , garantie is prima ,
    Geschreven door Klant uit harlingen op 02-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel en goede service
    Geschreven door Klant uit drachten op 31-01-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Te grote tv om kunnen ruilen voor een kleinere. Goed advies.
    Geschreven door Klant uit beetgum op 31-01-2022
  • Beoordeling: 9.2

    goede kwaliteit en fijne bediening.goede prijzen.
    Geschreven door Klant Romar uit harlingen op 25-01-2022