Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Onze ervaringen met Expert zijn zeer goed en wij waarderen dat met het cijfer 9.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (261)

  • Beoordeling: 9.1

    Onze ervaringen met Expert zijn zeer goed en wij waarderen dat met het cijfer 9.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Op advies van de medewerker een Epson printer aangeschaft. Ben heel tevreden met het advies en het installeren ervan.
    Geschreven door Klant Mollema uit sint nicolaasga op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn zeer tevreden over de handelswijze van Expert. Ze nemen de tijd bij een aankoop en geven goed advies. Als je hulp nodig hebt bij het instellen van het apparaat, staan ze voor je klaar.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima site
    Geschreven door Klant Van der Veen uit witmarsum op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    prima product en prima service.
    Geschreven door Klant uit vlieland op 15-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Goede website, overzichtelijk en duidelijke informatie.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 11-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant Swart uit tzum op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Wij bevelen Expert bij iedereen aan ivm service en afhandeling.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 03-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd een prima advies en een goed product, dat aan onze verwachtingen voldoet!
    Geschreven door Klant Kampman uit leeuwarden op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service bij Expert, niet duur en de winkel is altijd dichtbij. Je kunt veel en veel beter bij Expert kopen dan een paar tientjes goedkoper iets via internet bestellen.
    Geschreven door Klant Zijlstra uit wijnaldum op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    We zijn uitstekend tevreden over de condensdroger van AEG. De oude droger kreeg kuren na een levensduur van bijna 21 jaar.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 11-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service, zeer vriendelijk personeel en zeer goede producten
    Geschreven door Klant uit harlingen op 01-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    .
    Geschreven door Klant uit harlingen op 28-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    @ expert Harlingen heeft ons heel netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Koop bij expert en u zal tevreden zijn
    Geschreven door Klant uit harlingen op 25-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Artikel niet op voorraad, worden ze snel besteld.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 15-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geholpen. Ik kom graag bij jullie in de winkel
    Geschreven door Klant Van Velzen uit harlingen op 07-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Telefonisch bestellen is geen probleem, top
    Geschreven door Klant Van der Maas uit harlingen op 31-03-2020
  • Beoordeling: 7.5

    nette winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit achlum op 26-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Onze ervaring met Expert Harlingen kunnen wij samenvatten in termen van een ongekende service, productkennis en vriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Van der Veen uit wijnaldum op 16-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert Harlingen is het goed winkelen , gemoedelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van der Zee uit harlingen op 13-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Het personeel is zeer klantvriendelijk, deskundig en geven goede adviezen. Alleen maar positieve ervaringen met deze winkel.
    Geschreven door Klant Kerkstra uit harlingen op 11-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Groot assortiment. Goede prijzen. Vriendelijke en gemotiveerde bediening. Uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant Poepjes uit harlingen op 09-03-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Telefonisch geholpen en bestelling keurig afgeleverd in verzorgingstehuis.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 8.5

    We vinden EXPERT 1 van de mooiste winkels we komen graag weer terug .
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit harlingen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Harlingen heeft kundig personeel. Kwaliteit en snelheid is gewaarborgd. Aanrader!
    Geschreven door Klant Pollema uit harlingen op 03-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    meld aan de mensen om mij heen dat bij hoogerhuis je nog persoonlijk behandeld word en dat zij ook met je meedenken. En dat de service ook zeer goed is . Ondanks dat de media markt soms wat goedkoper is. Maar bij mij staat een goede behandeling en advies en service voorop bij mijn aankoop.
    Geschreven door Klant Hempenius uit harlingen op 27-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert wordt ik altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Ze hebben kennis van zaken en de service is altijd top.
    Geschreven door Klant uit sneek op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ben al heel wat jaren klant van Expert en altijd tot volle tevredenheid. Prima service en producten voor een mooie prijs!
    Geschreven door Klant Koning uit harlingen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Als hulp nodig hebt je wordt altijd geholpen
    Geschreven door Klant uit midlum op 12-02-2020