Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jong 10.0

Laat ze maar op de ingeslagen weg doorgaan. Heb in al de jaren als klant nooit een negatieve ervaring gehad. Vertrouwen van hun jegens mij zeer groot! Anders stuur je geen inbouw koelkast- diepvries combinatie van meer dan € 1000,00 toe zonder nog geen cent te hebben naar Vlieland toe!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (205)

  • Beoordeling: 10.0

    Laat ze maar op de ingeslagen weg doorgaan. Heb in al de jaren als klant nooit een negatieve ervaring gehad. Vertrouwen van hun jegens mij zeer groot! Anders stuur je geen inbouw koelkast- diepvries combinatie van meer dan € 1000,00 toe zonder nog geen cent te hebben naar Vlieland toe!
    Geschreven door Klant De Jong uit vlieland op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Top zaak! Waar klant op 1 staat.
    Geschreven door Klant Yildiz uit harlingen op 19-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    ga op je eigen gevoel af en stel vragen over het geen je wil kopen.
    Geschreven door Klant Vlieger uit harlingen op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Toe aan iets nieuws , geen gezoek , ga bij Expert op bezoek .
    Geschreven door Klant Van der Zee uit harlingen op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Komen al jarenlang bij Expert, worden altijd vriendelijk geholpen, zijn in al die jaren met raad en daad bijgestaan.
    Geschreven door Klant Wels uit vlieland op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies en uitleg. Vriendelijk personeel, namen echt de tijd voor mij.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 25-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende en persoonlijke benadering van expert Harlingen.
    Geschreven door Klant Elbers uit harlingen op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    heb ik niet
    Geschreven door Klant Meijer uit harlingen op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    We zijn snel en goed geholpen. Een paar uurtjes na aankoop stond de nieuwe droger al op zijn plek en was de oude opgehaald.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Heb ik gedaan in de vorige kolom.
    Geschreven door Klant Stienstra uit harlingen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    zie vorige
    Geschreven door Klant uit harlingen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Wij komen heel graag bij expert omdat goede service en vriendelijkheid bij hen voorop staan
    Geschreven door Klant Brouwer uit harlingen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    goede website en uitstekende service
    Geschreven door Klant Coersen uit harlingen op 24-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede info, keurige installatie. Monteurs dichtbij in geval va nood, dus kan geen webwinkel tegenop!
    Geschreven door Klant Heininga uit pingjum op 22-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    je wordt goed geholpen en zijn erg klantvriendelijk, en t wordt ook goed uitgelegt
    Geschreven door Klant Meijer uit harlingen op 20-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Ik werd in de winkel netjes geholpen en het gekochte artikel werd vlot geleverd.
    Geschreven door Klant De Wagenaar uit harlingen op 13-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service en vriendelijke verkopers die mij goede adviezen gaven
    Geschreven door Klant Olivier uit harlingen op 29-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goed geholpen en snelle reactie!
    Geschreven door Klant uit achlum op 27-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit harlingen op 24-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en goed advies
    Geschreven door Klant uit achlum op 20-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    duidelijk en precies wat ik wilde
    Geschreven door Klant Meijer uit vlieland op 17-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    goeie website,overzichtelijk,makkelijk te vinden
    Geschreven door Klant uit harlingen op 14-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    ben zeer tevreden met hulp van al het personeel
    Geschreven door Klant Hiemstra uit arum op 13-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Leuke winkel Snel en zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit menaldum op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Klantvriendelijk, deskundig, storingen worden snel opgepakt.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 29-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik had een mobiele telefoon besteld, de verkoper heeft alles netjes van mijn oude mobieltje overgezet in mijn nieuwe mobiel. Ik kreeg de nodige uitleg, op een vriendelijke en geduldige manier. Ik kreeg een koninklijke behandeling.
    Geschreven door Klant Mollema uit sint nicolaasga op 29-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    ik ben geen copywriter, helaas gat dit niet gebeuren, bedankt voor het aanbod.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 25-10-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service! Monteur aan huis volgens afspraak en keurig werk verricht in zeer korte tijd. Goede uitleg.
    Geschreven door Klant Kuipers uit arum op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    sorry, dit is niet echt mijn hobby.
    Geschreven door Klant Brijder uit harlingen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit harlingen op 24-10-2018