Navigatie

Beoordelingen Expert Harlingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harlingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harlingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mollema 9.2

Wij winkelen met grote tevredenheid bij Expert Harlingen. De medewerker Johan B. is zeer kundig en weet veel over de benodigde apparatuur te vertellen en geeft tips waar je op moet letten. Dit komt heel betrouwbaar over.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (216)

  • Beoordeling: 9.2

    Wij winkelen met grote tevredenheid bij Expert Harlingen. De medewerker Johan B. is zeer kundig en weet veel over de benodigde apparatuur te vertellen en geeft tips waar je op moet letten. Dit komt heel betrouwbaar over.
    Geschreven door Klant Mollema uit sint nicolaasga op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    De website werkt snel en is overzichtelijk, wel vind ik het vreemd dat ik in de winkel bepaalde merken wel kan bestellen die niet op de site staan. Bv een tablet van Huawei deze was wel bestelbaar in de winkel maar niet op de site.
    Geschreven door Klant Scheffer uit harlingen op 07-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Kwaliteit, service, persoonlijk. Goed assortiment, niet duur.
    Geschreven door Klant Bijl uit harlingen op 07-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service en kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 30-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    expert is een winkel met ruim assortiment vriendelijk en vakkundig personeel kortom een winkel waar men graag terugkomt.
    Geschreven door Klant De Groot uit harlingen op 27-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Er werd actief meegedacht hoe een patiënt in een instelling geholpen kon worden met een televisie plus een mobiele telefoon
    Geschreven door Klant uit harlingen op 21-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en zorgvuldig gewerkt.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 11-05-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goed advies, vriendelijk
    Geschreven door Klant uit harlingen op 06-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goeie winkel, je hoeft hiervoor niet de stad uit.
    Geschreven door Klant Van Drooge uit harlingen op 26-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijke, deskundige medewerker en zeer snelle levering.
    Geschreven door Klant uit wijnaldum op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    super service
    Geschreven door Klant uit harlingen op 25-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Laat ze maar op de ingeslagen weg doorgaan. Heb in al de jaren als klant nooit een negatieve ervaring gehad. Vertrouwen van hun jegens mij zeer groot! Anders stuur je geen inbouw koelkast- diepvries combinatie van meer dan € 1000,00 toe zonder nog geen cent te hebben naar Vlieland toe!
    Geschreven door Klant De Jong uit vlieland op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Top zaak! Waar klant op 1 staat.
    Geschreven door Klant Yildiz uit harlingen op 19-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    ga op je eigen gevoel af en stel vragen over het geen je wil kopen.
    Geschreven door Klant Vlieger uit harlingen op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Toe aan iets nieuws , geen gezoek , ga bij Expert op bezoek .
    Geschreven door Klant Van der Zee uit harlingen op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Komen al jarenlang bij Expert, worden altijd vriendelijk geholpen, zijn in al die jaren met raad en daad bijgestaan.
    Geschreven door Klant Wels uit vlieland op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies en uitleg. Vriendelijk personeel, namen echt de tijd voor mij.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 25-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende en persoonlijke benadering van expert Harlingen.
    Geschreven door Klant Elbers uit harlingen op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    heb ik niet
    Geschreven door Klant Meijer uit harlingen op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    We zijn snel en goed geholpen. Een paar uurtjes na aankoop stond de nieuwe droger al op zijn plek en was de oude opgehaald.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Heb ik gedaan in de vorige kolom.
    Geschreven door Klant Stienstra uit harlingen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    zie vorige
    Geschreven door Klant uit harlingen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Wij komen heel graag bij expert omdat goede service en vriendelijkheid bij hen voorop staan
    Geschreven door Klant Brouwer uit harlingen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    goede website en uitstekende service
    Geschreven door Klant Coersen uit harlingen op 24-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goede info, keurige installatie. Monteurs dichtbij in geval va nood, dus kan geen webwinkel tegenop!
    Geschreven door Klant Heininga uit pingjum op 22-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    je wordt goed geholpen en zijn erg klantvriendelijk, en t wordt ook goed uitgelegt
    Geschreven door Klant Meijer uit harlingen op 20-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Ik werd in de winkel netjes geholpen en het gekochte artikel werd vlot geleverd.
    Geschreven door Klant De Wagenaar uit harlingen op 13-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service en vriendelijke verkopers die mij goede adviezen gaven
    Geschreven door Klant Olivier uit harlingen op 29-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goed geholpen en snelle reactie!
    Geschreven door Klant uit achlum op 27-11-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit harlingen op 24-11-2018