Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

8.68 10 866

Expert Heemskerk

Plan uw route
Expert Heemskerk

Expert Heemskerk

Welkom bij Expert Heemskerk
Bij Expert Heemskerk geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan al uw wensen voldoet. Rustig op uw gemak, onder het genot van een kopje koffie tot de juiste keuze komen. Of het nu gaat om een airfryer, een strijkbout, een stofzuiger of multiroom-speakers, niets is leuker dan het uit eigen hand ervaren. Met regelmaat hebben wij specifieke productdemonstraties in de winkel. Wanneer u een product heeft wat u graag gedemonstreerd wilt zien, dan doen wij dit ook voor u. Afhankelijk van het product en de drukte in de winkel kunnen wij hiervoor ook een afspraak maken, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen en u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning
Plotsklaps uw wasmachine kapot, en dan? Onze eigen servicedienst kan snel bij u langskomen. De reparatie van bijvoorbeeld uw wasmachine, TV of inbouwapparatuur wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch bij ons een reparatieverzoek indienen of online het reparatieformulier invullen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Bezorgservice
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Ook kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Inbouwapparatuur nodig?
Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs voor de inmeet service. We nemen de situatie op, bespreken uw wensen en doen vrijblijvend een prijsopgaaf. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Geen druk, geen risico, maar duidelijk antwoord op al uw vragen. Zo voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.Geen expert in huis voor inbouw van uw nieuwe apparatuur? Maak dan gebruik van onze inbouwservice door onze monteurs.

Petra’s choice
Keuzes, keuzes, keuzes... wat valt er veel te kiezen! Elke fabrikant, winkelketen of internetsite zal u proberen duidelijk te maken dat hun product of dienst de allerbeste is. Uit ervaring weet ik dat dit absoluut niet altijd het geval is. Al deze bedrijven staan niet zo dicht bij de klant als ik. U kunt mij immers altijd aanspreken of vragen stellen. Voor mij is het belangrijk dat de klant goede artikelen koopt, waar wij ook de juiste service op kunnen geven mocht er onverhoopt toch iets mis mee zijn.

Om u te helpen gemakkelijker te kiezen, test ik heel veel artikelen zelf (kijk maar eens op onze Facebook-pagina). Ik heb dagelijks contact met onze technische dienst waarbij ik nauwlettend in de gaten hou of artikelen aan mijn kwaliteitseisen voldoen. Artikelen die door mijn keuring komen, krijgen het stempel “Petra’s choice”. U vindt dit logo op diverse apparaten in de winkel. Deze apparaten verkoop ik u met een gerust hart. Dit logo plak ik niet zomaar op een apparaat. U kunt hier op vertrouwen. Gemakkelijker kiezen dus!

In de regio exclusief bij Expert Heemskerk: Samsung 'The Frame'
'The Frame. Art when it's off, TV when it's on'. Geef uw woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met uw eigen selectie kunstwerken. Daarnaast kunt u ook eenvoudig uw eigen foto's uploaden en tonen op het scherm tijdens de 'Art-mode'. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwste innovatie op het gebied van TV's van Samsung? Kom 'The Frame' dan exclusief in de regio bij Expert Heemskerk bekijken en ervaar het zelf!

Expert Heemskerk
Van Coevenhovenstraat 28
1961 NX Heemskerk
0251 232348 heemskerk@expert.nl
Openingstijden
  • Maandag : 11:00 - 18:00
  • Vandaag : 9:00 - 18:00
  • Woensdag : 9:00 - 18:00
  • Donderdag : 9:00 - 21:00
  • Vrijdag : 9:00 - 18:00
  • Zaterdag : 9:00 - 17:00
  • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels