Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.3

8.61 10 593

Expert Heemskerk

Plan uw route

Expert Heemskerk

Welkom bij Expert Heemskerk
Bij Expert Heemskerk geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van een product dat voldoet aan al uw wensen. Rustig op uw gemak, onder het genot van een kopje koffie tot de juiste keuze komen. Of het nu gaat om een airfryer, een strijkbout, een stofzuiger of multiroom-speakers, niets is leuker dan het uit eigen hand ervaren. Met regelmaat hebben wij specifieke productdemonstraties in de winkel. Wanneer u een product heeft wat u graag gedemonstreerd wilt zien, dan doen wij dit ook graag voor u. Afhankelijk van het product en de drukte in de winkel kunnen wij hier ook een afspraak voor maken, zodat we rustig de tijd voor u kunnen nemen en u kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning
Plotsklaps uw wasmachine kapot, en dan? Onze eigen servicedienst kan z.s.m. bij u langskomen. De reparatie van bijvoorbeeld uw wasmachine, TV of inbouwapparatuur wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch bij ons een reparatieverzoek indienen of online het reparatieformulier invullen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Bezorgservice
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Tevens kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Inbouwapparatuur nodig?
Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs voor de inmeet service. We nemen de situatie op, bespreken uw wensen en doen vrijblijvend een prijsopgaaf. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Geen druk, geen risico, maar duidelijk antwoord op al uw vragen. Zo voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.Geen expert in huis voor inbouw van uw nieuwe apparatuur? Maak dan gebruik van onze inbouwservice door onze monteurs Roy en Danny.

Petra’s choice
Sinds kort hebben wij ons eigen magazine: Petra's Choice! Hierin kunt u lezen over de nieuwste producten maar geven wij u ook advies en maakt u kans op fantastische prijzen. Dit magazine verschijnt 2 keer per jaar, de nieuwe edititie komt eind mei uit.

Benieuwd naar het nieuwste magazine, kom naar onze winkel!

NH Zakenvrouwen
Medio mei verschijnt de nieuwste editie van "Noord-Hollandse Zakenvrouwen" een glossy magazine waarin zakenvrouwen hun persoonlijke verhaal als ondernemer vertellen.

In de nieuwe editie vertelt Petra van der Stel!

Ons fantastische team!

Expert Heemskerk
Van Coevenhovenstraat 28
1961 NX Heemskerk
Tel: 0251 232348
Openingstijden
  • Maandag: 11:00 - 18:00
  • Dinsdag: 9:00 - 18:00
  • Vandaag: 9:00 - 18:00
  • Donderdag: 9:00 - 21:00
  • Vrijdag: 9:00 - 18:00
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels