Navigatie
8.80 10 1837

Expert Heemskerk

Plan uw route
 • 8.1 10 “Expert Heemskerk heeft mij meermalen goed en met kennis van zaken geholpen. Als ik in de toekomst weer iets nodig heb ga ik graag bij hen naar binnen.”
 • 9.2 10 “Vind mezelf een tevreden klant bij expert, die op dat moment vond wat hij nodig had, en daarbij op correcte wijze geholpen werd zonder het \'ja maar we hebben ook dit merk, of dat product\'. Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wilt, en dan ook krijgt.”
 • 9.3 10 “Perfect geholpen zowel in de winkel als de bezorgers,dikke pluim!”
 • 8.1 10 “zeer tevreden over de service, zowel in de winkel als de bezorgers”
 • 9.9 10 “Geen idee”
 • 9.5 10 “Fijne winkel en goede kwaliteit producten”
 • 8.8 10 “De winkel hier in Heemskerk is prima en deskundig.”
 • 9.1 10 “Uitstekende kennis van het winkel personeel en een ruim aanbod. Vooral een zeer uitmuntende dienst die thuis al je spullen komt brengen/installeren. Ze zijn erg vriendelijk en zeer gemotiveerd om je zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van aanvullende informatie. Expert Heemskerk een zeer goede”
 • 9.9 10 “Als u zoekende bent naar goed advies, snelle service, meedenkende medewerkers ga dan zeker naar Expert :) fantastisch!”
 • 8.9 10 “Uitstekendebediening en service. De persoonlijke sfeer, die je bij de grote winkelketens mist. Prijsverschil met internetwinkels is klein. Je krijgt het dubbel en dwars terug aan gemak en advies.”
Expert Heemskerk

Expert Heemskerk


Volg Expert Heemskerk op social media

Welkom bij Expert Heemskerk
Bij Expert Heemskerk geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan al uw wensen voldoet. Rustig op uw gemak, onder het genot van een kopje koffie tot de juiste keuze komen. Of het nu gaat om een airfryer, een strijkbout, een stofzuiger of multiroom-speakers, niets is leuker dan het uit eigen hand ervaren. Met regelmaat hebben wij specifieke productdemonstraties in de winkel. Wanneer u een product heeft wat u graag gedemonstreerd wilt zien, dan doen wij dit ook voor u. Afhankelijk van het product en de drukte in de winkel kunnen wij hiervoor ook een afspraak maken, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen en u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning
Plotsklaps uw wasmachine kapot, en dan? Onze eigen servicedienst kan snel bij u langskomen. De reparatie van bijvoorbeeld uw wasmachine, TV of inbouwapparatuur wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch bij ons een reparatieverzoek indienen of online het reparatieformulier invullen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Bezorgservice
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Ook kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Expert Jura-dealer

Officieel Jura dealer 
Wilt u elke ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie? Kies dan voor een koffiemachine van Jura! Deze koffiemachines hebben een stijlvol design dat gegarandeerd bij uw interieur past. Daarnaast kunt u de machines helemaal instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u elke dag van een perfect kopje espresso, cappuccino of latte macchiato, gemaakt in een handomdraai! Wij zijn officieel Jura dealer, dus bij ons kunt u terecht voor uw Jura koffiemachine!

Inbouwapparatuur nodig?
Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs voor de inmeet service. We nemen de situatie op, bespreken uw wensen en doen vrijblijvend een prijsopgaaf. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Geen druk, geen risico, maar duidelijk antwoord op al uw vragen. Zo voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Hieronder een impressie hoe de inmeetservice in zijn werk gaat en wat u er van kunt verwachten.Geen expert in huis voor inbouw van uw nieuwe apparatuur? Maak dan gebruik van onze inbouwservice door onze monteurs.

Petra’s choice
Keuzes, keuzes, keuzes... wat valt er veel te kiezen! Elke fabrikant, winkelketen of internetsite zal u proberen duidelijk te maken dat hun product of dienst de allerbeste is. Uit ervaring weet ik dat dit absoluut niet altijd het geval is. Al deze bedrijven staan niet zo dicht bij de klant als ik. U kunt mij immers altijd aanspreken of vragen stellen. Voor mij is het belangrijk dat de klant goede artikelen koopt, waar wij ook de juiste service op kunnen geven mocht er onverhoopt toch iets mis mee zijn.

Om u te helpen gemakkelijker te kiezen, test ik heel veel artikelen zelf (kijk maar eens op onze Facebook-pagina). Ik heb dagelijks contact met onze technische dienst waarbij ik nauwlettend in de gaten hou of artikelen aan mijn kwaliteitseisen voldoen. Artikelen die door mijn keuring komen, krijgen het stempel “Petra’s choice”. U vindt dit logo op diverse apparaten in de winkel. Deze apparaten verkoop ik u met een gerust hart. Dit logo plak ik niet zomaar op een apparaat. U kunt hier op vertrouwen. Gemakkelijker kiezen dus!

Maak kennis met Expert Heemskerk

Expert Heemskerk
Van Coevenhovenstraat 28
1961 NX Heemskerk
0251 232348 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag : 11:00 - 18:00
 • Dinsdag : 09:30 - 18:00
 • Woensdag : 09:30 - 18:00
 • Donderdag : Gesloten
 • Vrijdag : 09:30 - 18:00
 • Zaterdag : 09:00 - 17:00
 • Vandaag : Gesloten
Gesloten op
 • 26 Mei
 • Hemelvaart
 • 5 Juni
 • Pinksteren
 • 6 Juni
 • Pinksteren
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels