Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Fijne winkel met goed personeel. Producten kan je goed bekijken in de winkel. En evt. uitleg over het product krijgen. Het fijne is van in de winkel kopen, als er iets je er makkelijk naartoe kan gaan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2309)

  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel met goed personeel. Producten kan je goed bekijken in de winkel. En evt. uitleg over het product krijgen. Het fijne is van in de winkel kopen, als er iets je er makkelijk naartoe kan gaan.
    Geschreven door Klant uit HEEMSKERK op 13-07-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geadviseerd in de winkel en goede uitleg van de installateur
    Geschreven door Klant uit HEEMSKERK op 13-07-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Bij expert kan je prima terecht voor al je \"stekker\" aankopen. Prima uitleg en advies. Top bedrijf en heel overzichtelijk, de klant koning!
    Geschreven door Klant Van der Lem uit beverwijk op 28-04-2024
  • Beoordeling: 9.5

    goed service
    Geschreven door Klant De Winter uit castricum op 19-04-2024
  • Beoordeling: 8.7

    leuke zaak en je wordt er zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    een uitstekend winkel met een ruim asortiment
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Heemskerk is gewoon goed
    Geschreven door Klant Lensen uit uitgeest op 11-04-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Heb je nieuwe apparaten nodig vergeet dan niet om bij expert heemskerk langs te gaan
    Geschreven door Klant Tuin uit heemskerk op 07-04-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Prima bedrijf met deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 04-04-2024
  • Beoordeling: 8.8

    wij zijn erg blij met een nieuwe televisie en erg scherp en mooi verlichting en top
    Geschreven door Klant Ooteman uit heemskerk op 02-04-2024
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk en deskundig geholpen. Werd meegedacht en alternatieven aangegeven. Voldoende keuze.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-04-2024
  • Beoordeling: 7.5

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-04-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 29-03-2024
  • Beoordeling: 8.5

    fijn geholpen prima aankoop gedaan ook thuis de aansluiting prettig toppy voel me bij expert geen nummer
    Geschreven door Klant Ultee uit beverwijk op 28-03-2024
  • Beoordeling: 9.1

    ga het ondervinden !!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 28-03-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Alleen altijd vriendelijk én behulp zijn
    Geschreven door Klant Vonk uit heemskerk op 28-03-2024
  • Beoordeling: 7.8

    Een gezellige winkel
    Geschreven door Klant Porte uit heemskerk op 27-03-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Expert...... hoeft geen nadere toelichting. Service is geweldig.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 26-03-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Goed en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Schelvis uit beverwijk op 22-03-2024
  • Beoordeling: 7.3

    ????????
    Geschreven door Klant uit assendelft op 21-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen. Vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit koog aan de zaan op 20-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Afzuigkap keurig ingebouwd en alle oude spullen weer mee terug!
    Geschreven door Klant Commandeur uit heemskerk op 20-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie nieuwe LG TV gekocht bij Expert Heemskerk, voor dit soort aankopen, altijd naar Petra en haar medewerkers. Goed advies en prettig geholpen, als er vragen zijn geen enkel probleem, medewerkers staan gelijk voor je klaar. Aflevering ook netjes op afgesproken tijdstip, gelijk uitleg en goed geïnstalleerd, dus nu alleen maar genieten van onze mooie nieuwe LG TV!!
    Geschreven door Klant Groen uit heemskerk op 15-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne en betrouwbare winkel
    Geschreven door Klant Hermans uit heemskerk op 12-03-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak behulpzaam goed advies en service
    Geschreven door Klant Wulp uit heemskerk op 08-03-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Fijn personeel goede service
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-03-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Wild u een apparaat kopen, denk dan aan Expert Heemskerk. Heeft medewerkers die met je meedenken. Ook is er voldoende aanbod. Een fijne winkel waar de klant nog voorop staat
    Geschreven door Klant De Veer uit beverwijk op 08-03-2024
  • Beoordeling: 7.6

    Wij waren in het bezit van een vol automatische melitta koffie machine Voor ons zaten er te veel mogelijkheden op Hij kreeg kuren en hebben er 5 jaar mee gedaan Wij zelf wilde iets goed maar simpeler en kwamen uit op een JURA 4 Wij zijn tot op heden zeer tevreden met de koffie die hij zet.
    Geschreven door Klant De Groot uit koog a/d zaan op 07-03-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Expert heeft je de informatie en service op een zeer goed niveau.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 05-03-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Vlotte bediening;;onze ervaring is tot nu toe goed
    Geschreven door Klant Van de Kooy uit heemskerk op 05-03-2024