Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Jansen-hendriks 10.0

Petra en haar team staan te allen tijde voor je klaar. De persoonlijke benadering staat centraal. De service is uitstekend, het aanbod en de kwaliteit van van de producten zijn prima. Daarbij is de productkennis van de medewerkers hoog. Petra is betrouwbaar en komt haar afspraken altijd na. Expert Heemskerk is een winkel waar je graag komt. Al is het maar om louter een kop koffie te drinken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (956)

  • Beoordeling: 10.0

    Petra en haar team staan te allen tijde voor je klaar. De persoonlijke benadering staat centraal. De service is uitstekend, het aanbod en de kwaliteit van van de producten zijn prima. Daarbij is de productkennis van de medewerkers hoog. Petra is betrouwbaar en komt haar afspraken altijd na. Expert Heemskerk is een winkel waar je graag komt. Al is het maar om louter een kop koffie te drinken.
    Geschreven door Klant Jansen-hendriks uit uitgeest op 24-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Je word goed geholpen,en door goede uitleg ,ga je met het apparaat tevreden naar huis.
    Geschreven door Klant Folmer uit heemskerk op 21-05-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Prima communicatie, nakomen afspraken en oplossen van het probleem
    Geschreven door Klant De Gelder uit heemskerk op 21-05-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima geholpen vanwege de goede service kopen wij altijd bij expert onze kinderen hebben er ook alles vandaan en zelfs ook al een kleinkind heeft ook daar zijn wasmachine koelkast magnetron vandaan !
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 16-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Heb een mooi product gekocht.. goed uitleg gekregen over wat we wilde weten.
    Geschreven door Klant Buijsman uit heemskerk op 14-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Online shoppen kan niet op tegen de persoonlijke service die je krijgt bij de Expert. Hulde! Hiermee maken ze het verschil.
    Geschreven door Klant Meijer uit heemskerk op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service,aandacht voor de klant. Fijn geholpen bij het zoeken naar een nieuwe wasmachine.
    Geschreven door Klant Smulders uit beverwijk op 09-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zie de review via Kieskeurig
    Geschreven door Klant Bouwman uit uitgeest op 09-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Steeds prima geholpen.ruim assortiment.altijd geslaagd.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 07-05-2019
  • Beoordeling: 7.5

    de afhandelingna het kopen van het product is grandioos verlopen filiaal heemskerk bart lenstra heeft zijn uiterste best gedaan als ik het beoordelen moet in in cijfers 8,,5
    Geschreven door Klant Kok uit heemskerk op 01-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Ik wil geen review maken.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 30-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Het te kopen product kan je hier zien en voelen en het wordt ter plaatse uitgelegd hoe het werkt. Verder is hier het personeel vriendelijk en help bij oplossingen voor het kiezen voor je juiste keuze.
    Geschreven door Klant Van der Wolf uit heemskerk op 25-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer leuke winkel met zeer vriendelijk en vakkundig personeel! Zeer aan te bevelen!
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goede, snelle en vriendelijke service. Een aanrader!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 18-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Heenkerk erg fijne winkel, altijd goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 16-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert komt zijn afspraken na. de begeleiding tijden het kopen en uitleg is super. Ook de levering wordt super gedaan. Echt een bedrijf dat zijn afspraken van begin tot eind na komt
    Geschreven door Klant De Veer uit beverwijk op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Heemskerk staat voor uitstekende service !
    Geschreven door Klant Mulder uit uitgeest op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    uitstekend geadviseerd en thuisbezorging conform de gemaakte afspraak
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 12-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Nieuwe inbouwkoelkast gekocht n.a.v. winkelbezoek. Snelle levering en goede uitleg van Miguel over de plaatsing.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede service
    Geschreven door Klant Oldenburger uit beverwijk op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Voor een goed product en een geweldige service, ga naar Expert Heemskerk, en Petra en haar medewerkers helpen je uitstekend met het vinden van jou product. Van harte aanbevolen Familie de Groot Heemskerk.
    Geschreven door Klant De Groot uit heemskerk op 09-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goed is goed klaar
    Geschreven door Klant Koedijk uit uitgeest op 08-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    De abside is leuk maar geholpen worden door verkoper/ster is beter. Je kan dan meer info krijgen en het artikel zien
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 08-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    De Expertwinkel in Heemskerk is zeer de moeite waard om binnen te lopen, te kijken en advies te vragen.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 05-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ben al jaren bij deze winkel,en bevalt prima .
    Geschreven door Klant Vanacker uit heemskerk op 03-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb precies gevonden wat ik zocht en werd prettig geholpen in de winkel.
    Geschreven door Klant Bakker uit uitgeest op 02-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Koop bij Petra in Heemskerk omdat ze kundig zijn in de winkel
    Geschreven door Klant De Jong uit heemskerk op 01-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik werd vriendelijk ontvangen in de winkel van Expert in Heemskerk. Ik kreeg prima voorlichting over het product en antwoord op al mijn vragen. Aflevering vlot, netjes, correct en vriendelijk. Van mij krijgen de mensen van de winkel van Expert in Heemskerk alle lof! En ik verspreid mijn enthousiasme over hen onder mijn familie, vrienden en bekenden!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 28-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede kwaliteit, goed personeel
    Geschreven door Klant Burger uit heemskerk op 28-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk en klantgerichtheid staan hier nog hoog in het vaandel!
    Geschreven door Klant Schoorl uit beverwijk op 28-03-2019