Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Breet 8.6

Iedere keer weer heel tevreden dat ik de spullen bij Expert kan halen en niet online hoef te bestellen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1235)

  • Beoordeling: 8.6

    Iedere keer weer heel tevreden dat ik de spullen bij Expert kan halen en niet online hoef te bestellen.
    Geschreven door Klant Breet uit heemskerk op 24-09-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Ik ben tevreden en daar gaat het om
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 21-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Heb ik al gedaan.
    Geschreven door Klant Van der Zon uit heemskerk op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en kennis van zaken. Het personeel weet waarover ze het hebben,
    Geschreven door Klant Van Straalen uit beverwijk op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert wordt je vakkundig en heel prettig geholpen!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 20-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 18-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Na televisie en witgoed-artikelen nu een goede föhn gekocht, deze bevalt prima.
    Geschreven door Klant Timmer uit heemskerk op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Wij zijn pas verhuisd en waren dus nieuw bij Expert Heemskerk. Dit is ons uitstekend bevallen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 17-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede bediening en verwerking van bestelling
    Geschreven door Klant Rofekamp uit heemskerk op 16-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen.
    Geschreven door Klant Benning uit heemskerk op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Nieuw gekochte tv thuis laten bezorgen en installeren, zeer tevreden over deskundigheid van personeel. Top!!
    Geschreven door Klant De Reus uit heemskerk op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Wederom een prima aankoop gedaan met prima service bij het plaatsen en instellen van de Tv top gedaan
    Geschreven door Klant Luntz uit beverwijk op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijke en vakkundig personeel met een goed assortiment in de winkel gaf ons een tevreden gevoel. Een aanrader!
    Geschreven door Klant De Vries uit assendelft op 11-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert heemskerk....gewoon de beste zaak in de omgeving
    Geschreven door Klant Waardijk uit beverwijk op 10-09-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Ik ben tevreden met de aankoop en het installeren van mijn tv.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 07-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Iets nieuws nodig? Ga naar Expert Heemskerk. Grote keuze in het assortiment. Goede voorlichting, vriendelijk geholpen, denken mee. Slagingspercentage 100 %.
    Geschreven door Klant Van der Kamp uit heemskerk op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende dienstverlening, Expert houdt zich goed aan de afspraken wat betreft levering etc.
    Geschreven door Klant Dekker uit beverwijk op 03-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn keurig en netjes behandeld.👍👌👌👌
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 02-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super goed geholpen en zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Veraart uit heemskerk op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik adviseer al mijn kennissen om naar expert te gaan. Goede prijs kwaliteit goede service.
    Geschreven door Klant Tromp uit uitgeest op 30-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    We zijn keurig geholpen en er is een goede bezorgservice. Word een kwartiertje voor tijd gebeld dat ze komen. Wij zijn super tevreden
    Geschreven door Klant Baartse uit krommenie op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Nee
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 26-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Wij hebben goede ervaring met onze aankopen bij expert.
    Geschreven door Klant Wannee uit heemskerk op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bijzonder goed geholpen, erg vriendelijke mensen die doen wat ze beloven
    Geschreven door Klant Byrszel uit westzaan op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een electronicazaak die nog een persoonlijke benadering heeft en goede service biedt.
    Geschreven door Klant Sanches uit zaandam op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben tevreden
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 24-08-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Prettige winkel om te kopen.
    Geschreven door Klant De Groot uit heemskerk op 21-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd uitstekende service bij expert Heemskerek
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    fantastische service, goede productvoorlichting, vriendelijke behandeling en tijd voor de klanten. in één woord grandioos.
    Geschreven door Klant Van Zalinge uit heemskerk op 17-08-2020
  • Beoordeling: 3.6

    Nee
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 17-08-2020