Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

goede service en vriendelijk en leerzaam

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (994)

  • Beoordeling: 8.9

    goede service en vriendelijk en leerzaam
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 31-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Het team van Expert Heemskerk staat altijd voor je klaar, en helpt je professioneel en deskundig zodat je zelf niet eerst het hele internet hoeft af te speuren of je wel een goede keuze maakt.
    Geschreven door Klant Van Mill uit heemskerk op 25-07-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Goede ervaringen met Expert
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 23-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    wij hebben heel goede ervaring. wanneer wij iets nodig hebben komen we weer bij Expert.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 23-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, klantgericht. en vooral het meedenken voor een oplossing ervaar ik als prettig
    Geschreven door Klant Van Oosten uit heemskerk op 20-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Wasmachine besteld en thuis laten bezorgen goede service in de winkel en goede service met bezorgen , erg klantvriendelijke personeel
    Geschreven door Klant Van der Eng uit beverwijk op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    prettige winkel volop keus en goede informatie van het personeel
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 11-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Over het algemeen ben ik tevreden.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 10-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goed aanbod en goed geholpen plus als het nodig is goede service
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit heemskerk op 08-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant De Boer uit heemskerk op 03-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    --
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Service is heeeeel erg belangrijk
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-07-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Deskundig, klantvriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant De Reus uit heemskerk op 01-07-2019
  • Beoordeling: 6.5

    Productkennis, service in de winkel is prima. De bezorgmedewerker die ik trof is absoluut niet geschikt voor zijn vak, toonde geen interesse en zeer klantonvriendelijk.
    Geschreven door Klant Schouten uit heemskerk op 28-06-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel, ik ben zeer tevreden. Iedereen zou naar deze plaatselijke ondernemer moeten gaan!!!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 28-06-2019
  • Beoordeling: 6.7

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 28-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Door goede service en klantvriendelijkheid hebben we bij Expert al vele aankopen gedaan.
    Geschreven door Klant Verpalen uit uitgeest op 27-06-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goed geholpen, goede service. Vaatwasser keurig geplaatst. Goed meegedacht over de mogelijkheden
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Heemskerk, een prima zaak met persoonlijke aandacht en prima condities
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 24-06-2019
  • Beoordeling: 8.5

    toegankelijke medewerking en service gericht. Prima bedrijf met Petra als drijvende kracht.Uitstekend.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 20-06-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Prettige en deskundige bediening. Liep allemaal vlot!
    Geschreven door Klant Smit uit amsterdam op 19-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Keurige winkel
    Geschreven door Klant Henneman uit heemskerk op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een vette 10 voor expert heemskerk
    Geschreven door Klant Mulder uit beverwijk op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    uitstekende service
    Geschreven door Klant Limmen uit heemskerk op 11-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Persoonlijke aandacht door een plaatselijke ondernemer met daarbij een zeer concurrerende prijs
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede, betrouwbare en eerlijke service.
    Geschreven door Klant Beijer uit heemskerk op 11-06-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Al verstuurd!
    Geschreven door Klant Tromp uit uitgeest op 11-06-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Ben positief over Expert, maar ga niet te diep in op mijn review!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Een hele fijne zaak, heb er al veel gekocht en altijd dik tevreden.
    Geschreven door Klant Hendriks uit heemskerk op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is Expert Omdat er EXPERT Op staat
    Geschreven door Klant Bruinsma uit uitgeest op 06-06-2019