Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Jansen 9.7

Persoonlijk en klantvriendelijk!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1476)

  • Beoordeling: 9.7

    Persoonlijk en klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Jansen uit beverwijk op 15-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Eenmaal bij Expert kooen, is niet meer bij een ander binnen lopen...Dames Schepers
    Geschreven door Klant Schepers uit uitgeest op 15-04-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Deskundig personeel en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Voor een goed en kundig advies ga dan Expert Heemskerk
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Wassenaar uit velsen-noord op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goed
    Geschreven door Klant Van der Drift uit heemskerk op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Kiest u voor kwaliteit, ga naar EXPERT.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 09-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Je moet wel mee gaan met de tijd en niet blijven hangen producten met bediening die WIJ kennen is er niet meer dat is er wennen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Toppers!!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    zeer klantvriendelijk personeel , je wordt goed geholpen mag alles vragen.
    Geschreven door Klant De Jong uit heemskerk op 31-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ik raad iedereen expert aan de uitleg prima de montage geweldig goed meedenkend, goede uitleg over het product wat je heb gekocht .bij de volgende aankoop voor ons expert
    Geschreven door Klant De Koning uit heemskerk op 30-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ik werd reuze vriendelijk geholpen door Petra.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 30-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    jullie zijn top bedrijf en wij zijn altijd tevreden en ook blij.
    Geschreven door Klant Ooteman uit heemskerk op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Nvt
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 26-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Dat ga ik niet doen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 25-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Altijd vragen Stellen
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 22-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert: een winkel waar je prima geholpen wordt.
    Geschreven door Klant Ravenstijn uit heemskerk op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    De persoonlijke service heb ik als zeer prettig ervaren! (De eigenaresse van de Expert Heemskerk kwam persoonlijk bij ons thuis om op te meten en te adviseren m.b.t de nieuw aan te schaffen vaatwasser)
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Mijn ervaring met expert is al jaren goed . Verstand van zaken en goed advies.
    Geschreven door Klant Groot uit heemskerk op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Verkoper Daan van expert heemskerk is echt een topper Goed advies en zeer behulpzaam en vriendelijk
    Geschreven door Klant Van Someren uit heemskerk op 20-03-2021
  • Beoordeling: 5.4

    Ondervond moeite mijn wens duidelijk te maken en uit te leggen, waardoor er naderhand enige ontevredenheid is.
    Geschreven door Klant De Groot uit heemskerk op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend geholpen in de winkel, perfect geïnstalleerd. Heel prettig personeel .
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Voor prima service is Expert in Heemskerk een goede keuze.
    Geschreven door Klant Van der Meij uit beverwijk op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Top
    Geschreven door Klant Bischot uit heemskerk op 19-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Wij hebben een prima ervaring met expert . er heerst een goede sfeer in de winkel.
    Geschreven door Klant uit akersloot op 18-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prettig
    Geschreven door Klant Van Noort uit uitgeest op 17-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Bij de aankopen die we door de jaren heen bij Expert, in Heemskerk, hebben gekocht: Alle medewerkers zijn actief in meedenken, geduldig en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 17-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert in Heemskerk is een vakhandel die zeer klantgericht is. Persoonlijk contact is heel plezier
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 16-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben altijd tevreden over de Expert! Top Service!
    Geschreven door Klant Meijer uit heemskerk op 15-03-2021