Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

Goede zaak. Fijne uitstraling wat de winkel betreft!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (921)

  • Beoordeling: 8.1

    Goede zaak. Fijne uitstraling wat de winkel betreft!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Leuke winkel
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 15-03-2019
  • Beoordeling: 7.0

    winkel met prettige sfeer, personeel lijkt me deskundig en is niet opdringerig.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijk en goede service.
    Geschreven door Klant uit bovenkarspel op 06-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    het is een echte winkel ipv van internet
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 05-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    stof zuiger aangeschaft kreeg er geen mapje stofzakken bij
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is een prettige winkel waar je deskundig wordt geholpen en de klant nog KONIING is!
    Geschreven door Klant Nanne uit heemskerk op 01-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goede producten. Goede en snelle hulp. Goed assortiment
    Geschreven door Klant Riethorst uit heemskerk op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer deskundig en adequaat geholpen
    Geschreven door Klant Zuidema uit heemskerk op 25-02-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 21-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima hulp en service
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 19-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service.
    Geschreven door Klant De Vos uit krommenie op 18-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede voorlichting over aangekochte apparaten en keurige levering en installatie.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 13-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    net wat ik zeg ga zo door
    Geschreven door Klant uit assendelft op 12-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen en vodoende uitleg
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 07-02-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Prima product. Goede service!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 06-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Bij de keuze en aankoop van een nieuwe koel- vriescombinatie zijn wij in de winkel aan de van Coevenhovenstraat fijn en deskundig geholpen.geholpen. Al een dag later werd de LG geleverd en geplaatst. Prima Cassie.
    Geschreven door Klant Van den Burg uit heemskerk op 06-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    gewoon goed
    Geschreven door Klant Barhorst Beheer B.v. uit heemskerk op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Witgoed koop ik altijd bij expert in onze eigen omgeving, omdat de service uitstekend is en omdat ik wil dat deze winkel in onze buurt blijft.
    Geschreven door Klant Duinmayer uit heemskerk op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Het gemak van het inmeten, bezorgen en vakkundig plaatsen geeft je tijd om je met andere dingen bezig te houden. Ieder zijn vak, dat geeft vertrouwen.
    Geschreven door Klant Levering uit heemskerk op 26-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Je word er bijzonder vriendelijk geholpen zonder je iets op te dringen.
    Geschreven door Klant Scholtus uit beverwijk op 25-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Top service
    Geschreven door Klant Wilkinson uit beverwijk op 24-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Ik zal Expert altijd aanbevelen
    Geschreven door Klant Poll uit heemskerk op 23-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    bekend zijn met de mensen bij deze expert zaak, geeft mij een vertrouwd gevoel
    Geschreven door Klant De Groot uit heemskerk op 10-01-2019
  • Beoordeling: 6.3

    Dat zal ik deze x maar niet doen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Vragen zijn wel snel gesteld. Zo kun je niet antwoorden of het produkt bevalt .
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Ik kijk nooit op de website. Meestal alleen in de folder.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-01-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Voor een goed product en fijne service is Expert de zaak waar ik toch steeds weer naar terug ga.
    Geschreven door Klant Van Klaveren uit heemskerk op 08-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Wordt altijd goed geholpen,wat niet op voorraad is wordt bestel en is altijd snel binnen
    Geschreven door Klant De Vries uit heemskerk op 08-01-2019