Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Heine 9.8

Zie bovenstaande opmerkingen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1016)

  • Beoordeling: 9.8

    Zie bovenstaande opmerkingen
    Geschreven door Klant Heine uit wijk aan zee op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service, goede adviezen, 21 jaar een AEG nu gekozen voor een LG, nog geen ervaring met dit merk. Helaas Ivm mijn budget moeten kiezen voor een ander merk. Mooie uitstraling van de machine, helder en duidelijk display de toekomst gaat uitwijzen of ik net zo blij zal zijn met deze machine.
    Geschreven door Klant Steyn Beentjes uit heemskerk op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    expert-heemskerk een aanrader.vriendelijk en deskundig geholpen.goed assortiment.
    Geschreven door Klant Poll uit heemskerk op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede zaak met top service en bediening
    Geschreven door Klant Schoenmaker uit beverwijk op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Niets toevoegen
    Geschreven door Klant Zuidervaart uit assendelft op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Altijd duidelijk
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Allen maar positief. Je wordt heel volwassen geholpen.
    Geschreven door Klant Beentjes uit heemskerk op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede producten ook online al te bekijken, medewerker heeft voor mij gecontroleerd of ik het goede product had, zodat het zo kon worden aangesloten. Leuke week actie.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer tevreden over, assortiment, keuze, hulp bij kiezen, advies, levering, plaatsing en vriendelijkheid. Zeer klant gericht. Top
    Geschreven door Klant Sanderse uit heemskerk op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Eindelijk een bedrijf dat zijn naam eer aandoet. prima voorlichting en zeer goede service.
    Geschreven door Klant Wals uit heemskerk op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel met zeer vriendelijk personeel.Klandizie meer dan waard.
    Geschreven door Klant Stuffers uit krommenie op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goed en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant Visser uit zaandam op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    expert denkt met de klant mee.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Tevreden.
    Geschreven door Klant Spaanse uit wijk aan zee op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Een leuke ervaring om daar te winkelen,kan internet niet tegenop!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 31-10-2019
  • Beoordeling: 9.9

    prima service, willem een prima monteur.
    Geschreven door Klant Adrichem uit heemskerk op 31-10-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer aan te bevelen winkel met goede en snelle service
    Geschreven door Klant Soler Martinez uit heemskerk op 30-10-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Heemskerk wordt u heel goed geholpen en krijgt u meer dan voldoende uitleg en ondersteuning bij de aankoop en antwoord op uw vragen.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 28-10-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne persoonlijke benadering: personeel is kundig, weet waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 25-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Heel blij me bedankt voor winkel
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 24-10-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede uitleg en goede service
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 24-10-2019
  • Beoordeling: 7.8

    fijne winkel
    Geschreven door Klant Van der Kolk uit heemskerk op 06-10-2019
  • Beoordeling: 8.9

    goede service en vriendelijk en leerzaam
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 31-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Het team van Expert Heemskerk staat altijd voor je klaar, en helpt je professioneel en deskundig zodat je zelf niet eerst het hele internet hoeft af te speuren of je wel een goede keuze maakt.
    Geschreven door Klant Van Mill uit heemskerk op 25-07-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Goede ervaringen met Expert
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 23-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    wij hebben heel goede ervaring. wanneer wij iets nodig hebben komen we weer bij Expert.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 23-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, klantgericht. en vooral het meedenken voor een oplossing ervaar ik als prettig
    Geschreven door Klant Van Oosten uit heemskerk op 20-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Wasmachine besteld en thuis laten bezorgen goede service in de winkel en goede service met bezorgen , erg klantvriendelijke personeel
    Geschreven door Klant Van der Eng uit beverwijk op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    prettige winkel volop keus en goede informatie van het personeel
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 11-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Over het algemeen ben ik tevreden.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 10-07-2019