Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Meij 10.0

Ik woon in Heemskerk. Het personeel is duidelijk, en de service is prima. Top zo doorgaan

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1043)

  • Beoordeling: 10.0

    Ik woon in Heemskerk. Het personeel is duidelijk, en de service is prima. Top zo doorgaan
    Geschreven door Klant Van der Meij uit heemskerk op 06-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Je word prima en deskundig geholpen. Het personeel is erg vriendelijk
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit beverwijk op 02-01-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Neen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 02-01-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijke verkoper
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.9

    de winkel is overzichtig en het personeel is vakkundig en prettig
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige sfeer in de winkel en uitstekend personeel, ze dringen je niets op en denken mee grt A3
    Geschreven door Klant Schellinger uit uitgeest op 19-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    De persoonlijke benadering en klandizie maakt het onderscheidt voor mij. Dit is waarom je niet naar de grote ketens gaat maar naar de specialist in het dorp!
    Geschreven door Klant Hoogerwerf uit heemskerk op 19-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    In de afgelopen 3 jaar hebben wij een koelkast, gasfornuis, wasmachine en droogtrommel gekocht bij Expert in Heemskerk. Telkens werden wij vakkundig geholpen en en werd duidelijk uitgelegd wat de voor en nadelen van het apparaat waren. In het begin wat opstartproblemen gehad met de koelkast. Expert zocht contact met de leverancier en voor we de winkel uit waren was daar al een afspraak mee gemaakt. Je kan altijd terugkomen, je word er uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Kolk uit beverwijk op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige bediening en sympatieke manier van helpen.
    Geschreven door Klant Tijsen uit uitgeest op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Heemskerk geeft je het gevoel dat het bedrijf zich echt richt op de bewoners. Hier is klant nog steeds koning.
    Geschreven door Klant Limmen uit heemskerk op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik weet zeker dat als er wat stuk gaat wij gaan zeker naar expert on Heemskerk. Echt een woord TOP
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.2

    reeds een aantal malen gebruik gemaakt van Expert.Vooral de deskundigheid en dus de toegevoegde waarde van m.n. de service afdeling (installatiemonteurs) is naar mijn mening uitstekend. Dit is een van de voornaamste reden dat ik bij Expert mijn aankopen doe.
    Geschreven door Klant Kooijman uit beverwijk op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima ervaring zal zeker vervolgt worden
    Geschreven door Klant Van den Bos uit beverwijk op 03-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert centrum Heemskerk is een prima winkel!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 02-12-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijn, snel en deskundig bijgestaan door een medewerker van Expert bij de aanschaf van een laptop. Na internet ‘onderzoek’ bleek het ook nog eens een onwijs goede deal.
    Geschreven door Klant Both uit heemskerk op 02-12-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Expert heeft er echt alles aangedaan om bij os een soundbarr geïnstalleerd die aan al onze verwachtingen voldoet ! Goed meegedacht en advies !
    Geschreven door Klant Peekel uit beverwijk op 28-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben tevreden over het product wat ik gekocht heb. Deskundigheid ervaar ik als zeer goed
    Geschreven door Klant Aardenburg uit heemskerk op 26-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Onlangs gedaan
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 24-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Nemen altijd de tijd voor je. Goed en vakkundig advies.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 22-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne medewerkers die altijd met je mee willen denken.
    Geschreven door Klant Van Els Optiek uit heemskerk op 22-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Wij vinden de ondernemer inde buurt belangrijk en worden altijd goed geholpen, dus raad het aan.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel. Goede sfeer. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Dam uit heemskerk op 19-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Prima Kwaliteit, prijs en service verhouding, gewoon volgende keer weer !!!!
    Geschreven door Klant Ribo Holding B.v. uit beverwijk op 17-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit velsen noord op 15-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Beslist aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 15-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goed, kwalitatief,prijs gunstig. Zouden naar BCC. Prijs was het zelfde als bij de expert. Proficiat.
    Geschreven door Klant Albers uit heemskerk op 13-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Verkoper liep mee naar de auto! Super service! We kwamen er even niet uit. Maandag voor zijn dienst kwam hij lamgs voor uitleg. Echt top! Wij zijn super tevreden!!
    Geschreven door Klant Groen uit heemskerk op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zie bovenstaande opmerkingen
    Geschreven door Klant Heine uit wijk aan zee op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service, goede adviezen, 21 jaar een AEG nu gekozen voor een LG, nog geen ervaring met dit merk. Helaas Ivm mijn budget moeten kiezen voor een ander merk. Mooie uitstraling van de machine, helder en duidelijk display de toekomst gaat uitwijzen of ik net zo blij zal zijn met deze machine.
    Geschreven door Klant Steyn Beentjes uit heemskerk op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    expert-heemskerk een aanrader.vriendelijk en deskundig geholpen.goed assortiment.
    Geschreven door Klant Poll uit heemskerk op 08-11-2019