Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Tegeder 9.4

Was niet vaak bij Expert geweest maar ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen, daarnaast is het assortiment, ik zocht een nieuwe TV, zeer uitgebreid . Top winkel in Heemskerk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1165)

  • Beoordeling: 9.4

    Was niet vaak bij Expert geweest maar ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen, daarnaast is het assortiment, ik zocht een nieuwe TV, zeer uitgebreid . Top winkel in Heemskerk.
    Geschreven door Klant Tegeder uit krommenie op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne mensen en goede service. Wij komen hier al jaren met veel plezier.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel om te kopen en het product is erg goed
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    1 woord ze zijn echt Expert !!
    Geschreven door Klant Dhr. Dekker uit heemskerk op 02-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige winkel, goede hulp en prima service
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Heemskerk, beter is er NIET!!!
    Geschreven door Klant Wallenburg uit beverwijk op 28-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne grote vrieskast en prima prijs/kwaliteit verhouding !
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service, goede bezorging ,goede plaatsing/afstelling en afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant Bus uit uitgeest op 23-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert een bedrijf die klantvriendelijk is en goede uitleg geeft over wat je koopt . Met een prima thuis service. Kom zeker terug. R v d Bosch.
    Geschreven door Klant Van den Bosch uit krommenie op 23-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    prima winkel
    Geschreven door Klant Limmen uit heemskerk op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Altijd een goede service en info bij deze Expert (HEEMSKERK)
    Geschreven door Klant Bakker uit beverwijk op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk geholpen. Goede uitleg en advies. Bezorging en plaatsing apparaat keurig op tijd en netjes afgeleverd.
    Geschreven door Klant Benning uit heemskerk op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima aandacht in de winkel gehad; alle ruimte voor vragen. De bezorging verliep prima: afgesproken tijdstip, en deskundig geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Baaij uit heemskerk op 18-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Prima bezorging
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Snel en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer tevreden. Erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit assendelft op 16-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Een goede en vakbekwame plaatsing van de t.v. en uitleg over de afstand beding(en) Petje af. Jan
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Heb al meerdere keren een aankoop bij Expert Heemskerk gedaan naar volle tevredenheid. Vriendelijk en kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Keurige zaak
    Geschreven door Klant Van Roode uit krommenie op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer prettig en vlot geholpen in de winkel. Mooi assortiment en in mijn geval een mooie aanbieding voor de tablet die ik wilde kopen.
    Geschreven door Klant Overbeek uit wormerveer op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    vorige week mijn aankopen gedaan....nu al bezorgd...1 artikel niet op tijd binnen dus dat wordt nageleverd. keurig op de hoogte gebracht....maar ja wat wil je ook..Petra rocks!
    Geschreven door Klant Waardijk uit beverwijk op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prettig en attent
    Geschreven door Klant uit koog aan de zaan op 10-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Deze zaak denkt met je mee en gaat problemen niet uit de weg maar zoekt een oplossing samen met de klant! Super blij met hen!
    Geschreven door Klant Herruer uit heemskerk op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, enorm klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Plaatsman uit heemskerk op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Expert gaf een goede uitleg over de produkten ze namen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Geen opmerkingen
    Geschreven door Klant Van Gelderen uit assendelft op 06-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Heel goed en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 04-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne zaak 👍
    Geschreven door Klant Smit uit uitgeest op 03-06-2020