Navigatie
8.67 10 200

Expert Hillegom

Plan uw route
 • 9.5 10 “een hele goede service top”
 • 9.4 10 “Nieuwe droger aangeschaft; uitstekend geholpen in de winkel, goed advies en prima service”
 • 9.9 10 “Uitstekend advies en service, snelle levering. Mooie internet-tuner gekocht. Ga zo door, mensen van vestiging Hillegom!”
 • 10.0 10 “Ik ben zeer tevreden over Expert voornamelijk de kennis en de service die zij leveren.”
 • 10.0 10 “Wilt u goed advies en prettig geholpen worden gaat u naar expert Hillegom daar gaat u met een tevreden glimlach weet de winkel uit en hoopt dat uw oude tv gauw stuk gaat zodat u weer snel naar Expert toe mag..”
 • 9.3 10 “Ik ben al jaren een tevreden klant van Expert, goede service deskunidg advies, voldoende keus, en er wordt je niets opgedrongen, mooie winkel en aandacht voor de vragen van de klant, kortom onze volgende aankoop zal dan ook weer bij Expert Hillegom zijn.”
 • 7.5 10 “Goede en snelle levering. Goede prijs/kaliteit.”
 • 7.3 10 “Het review heb ik nu genoeg geschreven en kan u altijd plaatsen”
 • 8.2 10 “Supergoede verkopers hebben verstand van zaken en je wordt goed geholpen en ze nemen alle tijd voor je Ben heel tevreden.”
 • 8.1 10 “-”
Expert Hillegom

Expert Hillegom

Expert Visie

Welkom bij Expert Hillegom!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert Hillegom ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Hillegom
Meerstraat 12
2181 BR Hillegom
0252 527305 hillegom@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 11:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 21:00
 • Van 18.00 tot 19.00 gesloten
 • Vrijdag : 9:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels