Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.9

Expert Hillegom was een goede keuze. Vriendelijk en deskundig personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (429)

  • Beoordeling: 9.9

    Expert Hillegom was een goede keuze. Vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 15-09-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Oké is goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit vogelenzang op 15-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    persoonlijke aandacht, goed advies en klantvriendelijke bezorgdienst!
    Geschreven door Klant Verspeek uit hillegom op 10-09-2021
  • Beoordeling: 9.0

    ik ben tevreden met wat ik heb aangeschaft, mede dank zij de afhandeling door expert
    Geschreven door Klant uit hillegom op 09-09-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Heb via Whatsapp een nieuwe wasmachine besteld. Dit was snel en makkelijk geregeld
    Geschreven door Klant Van Den Haak uit hoofddorp op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, goed personeel en bezorging en montage wasmachine prima.
    Geschreven door Klant Bos uit bennebroek op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Koelkast besteld via wats app daar wordt heel snel op gereageerd en keurig op de afgesproken tijdstip bezorgt. Kortom een prima ervaring
    Geschreven door Klant Oudshoorn uit nieuw-vennep op 30-08-2021
  • Beoordeling: 5.8

    Heb ik al gedaan in eerste reactie.
    Geschreven door Klant uit lisse op 26-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Aankopen altijd goed en prima
    Geschreven door Klant uit hillegom op 24-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Nadat ik een koelkast had gekozen werd deze volgens afspraak geleverd en geplaatst. Bezorgers werken zorgvuldig om niets te beschadigen. Uitleg was helder, afval werd meegenomen. Top, ik bestel graag nog eens bij Expert Hillegom!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 19-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering en goede prijs
    Geschreven door Klant Duijn uit katwijk op 19-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    goede service en doen wat er afgesproken word
    Geschreven door Klant Breure uit zwaanshoek op 18-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 14-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Hele fijne medewerkers goede voorlichting!!!!
    Geschreven door Klant Tullenaar/rusman uit hillegom op 09-08-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Telefonisch besteld.volgende dag al bezorgd.
    Geschreven door Klant uit heemstede op 09-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Het ontvochtigingsapparaat werkt uitstekend, geheel volgens verwachting.
    Geschreven door Klant Weber uit overveen op 07-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Vakkundig geholpen en goede informatie gekregen bij het maken van een keuze van een wasmachine . Zeer klantvriendelijk ,en een goede levering en plaatsing van de machine ! En een keurig verzorgde winkel , wij zijn tevreden Top !!
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en goed geholpen!!
    Geschreven door Klant Van Eeden uit hillegom op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Na een uitstekend advies hebben we een goede keus kunnen maken . Komen beloftes na. Goede prijs/ kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 02-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer service gericht en werden kundig geïnformeerd. Voor- en nadelen zijn besproken waardoor we een weloverwogen keus konden maken.
    Geschreven door Klant Kmp Kantoor Meubilair uit amsterdam op 02-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Wij vinden Expert een fijne winkel met goede service.
    Geschreven door Klant Veenhuizen uit nieuw vennep op 30-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Toppie alles
    Geschreven door Klant uit haarlem op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel, goede service.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 22-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service, betrokken en deskundig medewerker.
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 22-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 20-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Mijn ervaringen bij Expert Hillegom zijn al jaren hetzelfde, goed hulp bij een keuze maken van een produkt en als er later iets aan mankeert een uitstekende service
    Geschreven door Klant Van der Leeden uit hillegom op 19-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Als je een uitstekend product wil en snel geleverd, kies je voor Expert. Super!!
    Geschreven door Klant Bruijn uit rijpwetering op 19-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Alles OK
    Geschreven door Klant uit heemstede op 09-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Kan het zeker aanbevelen , afspraken zijn erg goed te maken . In Hillegom .....dank je Rob voor het vertrouwen .
    Geschreven door Klant Van de Oever uit hillegom op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel en goede service
    Geschreven door Klant uit vogelenzang op 05-07-2021