Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Lange 9.8

Fijne winkel, personeel weet overal van. Goede service, ook achteraf!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (275)

  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel, personeel weet overal van. Goede service, ook achteraf!
    Geschreven door Klant De Lange uit hoofddorp op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer tevreden over Expert Hillegom, bedankt voor het meedenken en de geleverde service. Met vriendelijke groet ALRECU - HOOFDDORP
    Geschreven door Klant Voeten uit hoofddorp op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service, zowel in de winkel als bij aflevering en installatie!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 13-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Van A tot Z zeer tevreden over Expert winkel en aangeschafte product.
    Geschreven door Klant uit roelofarendsveen op 12-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede prijzen, snelle service via de e-mail. Producten worden netjes geleverd in gesealde fabrieksdoos. Complimenten.
    Geschreven door Klant uit leiden op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    We zijn zeer professioneel en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een tv. Het advies van Expert heeft ons geholpen om de juiste keuze maken. We zijn dan ook heel erg blij met onze nieuwe Oled LG televisie.
    Geschreven door Klant Mes uit zwaanshoek op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top ervaring , goede specialisten die denken actief mee en doen meer dan verwacht .
    Geschreven door Klant Suder uit amsterdam op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Zie eerdere antwoorden
    Geschreven door Klant uit zwaanshoek op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij hebben bij Expert Hillegom een goed en technisch advies gekregen bij onze aankoop.
    Geschreven door Klant De Groot uit hillegom op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant Van Groning uit hillegom op 30-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekende ervaring met Expert. Wij zijn, in deze moeilijke tijden, erg voor het plaatselijk winkelen.
    Geschreven door Klant Den Ouden uit hoofddorp op 29-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goede service en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Vlotte bediening, met kennis van zaken en oplossingsgericht bij problemen.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 25-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit oude wetering op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service!
    Geschreven door Klant Zuyderduyn uit katwijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Onlangs een HP laptop gekocht bij Expert Hillegom. goed en service verlenend personeel. Duidelijke uitleg en advies voor het product. Deze winkel is zeker een aanrader.
    Geschreven door Klant Ten Hoope uit noordwijkerhout op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne mooie winkel met aardig en betrouwbaar personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit uithoorn op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    wij zijn zeer tevreden met de wasmachine en de goede aflevering en uitleg ! hele fijn mensen van de bezorging ! zeer tevreden klant : fam Tullenaar -Rusman .
    Geschreven door Klant Tullenaar/rusman uit hillegom op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Van advies bij aankoop tot levering en installatie en service als er onverhoopt iets defect raakt en gerepareerd/vervangen moet worden; in 1 woord TOP EXPERT HILLEGOM! Een dikke pluim voor jullie! Ik ga nimmer nog ergens anders heen voor m’n aankopen, Met vriendelijke groet, M. V/d Heuvel
    Geschreven door Klant uit heemstede op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima medewerkers en klantvriendelijk! Goed advies! En keurige bezorgers!
    Geschreven door Klant Troost uit sassenheim op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Nadat de nieuwe T. V. was bezorgd, bleek dat het KPN abonnement wat ik had besteld, alleen door kpn monteur aangesloten kon worden. Teleurstelling dus.!!! Er was wel een Ziggo aansluiting aanwezig Oplossing door monteurs van Expert, misschien hebben we nog een??? snoertje en is er nog verbinding. Dat bleek zo te zijn en ik kon toch \'t. v. Kijken. Tot ik het abonnement bij KPN opgezegd had en bij Ziggo een abonnement geregeld had. Dank daar voor.
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Top geregeld wederom. Fijne winkel met goede service van de medewerkers. Daar wordt ik nou vrolijk van.
    Geschreven door Klant Vink uit hillegom op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Mooie winkel
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Mijn ervaring bij EXPERT is dat je goed wordt geholpen en bestellingen snel en goed wordt geregeld...TOP !!!
    Geschreven door Klant Zitter uit lisse op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    de juiste plek als apparatuur vervangen moet worden.
    Geschreven door Klant Keesom uit hoofddorp op 12-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Het was weer zoals wij van Expert gewend zijn. goede prijs, ook vergeleken met internet aanbiedingen. top geregeld keurig op tijd vriendelijke en nette monteurs kortom , heel tevreden.
    Geschreven door Klant Nederstigt uit de zilk op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Hillegom. Prima, zowel bij verkoop als levering.
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 03-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    je hoeft niet rond te shoppen voor de prijs want die is gelijk aan bijv.mediamarkt. en de klantvriendelijkheid is echt wel veel beter.
    Geschreven door Klant Van Eeden uit hillegom op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een supersnelle levering van een wasmachine van 2 uur en aangesloten.
    Geschreven door Klant Van der Sluis uit oude wetering op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top personeel weten waar ze het over hebben Goede en snelle service Ben zeer te spreken over Expert in Hillegom
    Geschreven door Klant Van Groning uit hillegom op 20-08-2020