Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Koeman 9.2

Hier ben je nog klant top winkel en zeer vriendelijk mensen die weten wat ze doen en veel product kennis mannen bedankt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (529)

  • Beoordeling: 9.2

    Hier ben je nog klant top winkel en zeer vriendelijk mensen die weten wat ze doen en veel product kennis mannen bedankt
    Geschreven door Klant Koeman uit hillegom op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    vriendelijk winkelpersoneel. samenwerking prima met de monteurs bij plaatsing van apparatuur.
    Geschreven door Klant Van de Pas uit hoofddorp op 19-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en uitstekende service
    Geschreven door Klant Vermin uit nieuw vennep op 18-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Prima bedrijf. Fijn geholpen.
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit hillegom op 18-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Zowel het winkelpersoneel als de bezorging (ophangen, installeren) zijn perfect.
    Geschreven door Klant uit lisserbroek op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Producten die men verkoopt zijn van goede kwaliteit
    Geschreven door Klant Stiemer uit hillegom op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel met zeer professioneel personeel. Ik ben zeer tevreden en ik kan het iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit weteringbrug op 16-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Thx rob .mijn kleinzoon was superblij met zijn tab
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit lisse op 16-05-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Het fijne bij de Expert is dat je naar een winkel kan gaan en bij de winkel persoonlijke service krijgt en dat ze net dat stapje extra gaan die je niet krijgt als je bij bol.com oid bestelt. Je bent niet alleen maar een bestelnummer maar ze denken ook met je mee en zijn oplossingsgericht.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 13-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    De levering van de oven Etna OM871RVS was snel met goede service, voor een mooie prijs vergeleken met andere dealers.
    Geschreven door Klant uit sassenheim op 09-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Wil je goed, vriendelijk en vakkundig geholpen worden moet je gewoon naar Expert gaan!
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 06-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goeden service klant staat op nr 1 en altijd goed advies
    Geschreven door Klant Boom uit voorhout op 05-05-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Service en zorgvuldigheid bij Le eri g.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Prima wasmachine en zeer goede winkel
    Geschreven door Klant Koren uit roelofarendsveen op 26-04-2022
  • Beoordeling: 8.0

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 21-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies, nette mensen, uitgebreid assortiment
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 15-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel, vriendelijke en service gerichte medewerkers en het naleven van de garantie is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit noordwijk zh op 14-04-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Goede Service
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    We heel heel tevreden over expert we zijn fijn geholpen goede uitleg en goede service….kan het iedereen aan bevelen.
    Geschreven door Klant Monster uit beinsdorp op 11-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    prima service en garantie
    Geschreven door Klant Van Norden uit nieuw-vennep op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    In december 2021 besteld bij Miele, In april ontvangen. Bestel op tijd.
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 06-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Je word altijd vriendelijk en goed geholpen de service is uitstekend
    Geschreven door Klant Buckens uit hillegom op 05-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel Expert Hillegom Goede informatie en uitstekende installatie.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Ga naar en bestel je product bij expert
    Geschreven door Klant uit beinsdorp op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.4

    goede uitleg, service, fijn personeel, komt afspraken na
    Geschreven door Klant Zwaan uit hillegom op 30-03-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Geen suggesties Geen suggesties
    Geschreven door Klant Evers uit heemstede op 27-03-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit hillegom op 03-03-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 25-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prima advies gekregen in de winkel. Het ging bij ons om een nieuwe geïntegreerde vaatwasser, de oude Bosch (23 jaar oud) was stuk plus een nieuwe geïntegreerde koelkast voordat deze ermee stopt (ook een 23 jaar oude Bosch). De montagedienst was er stipt op tijd, vriendelijk en professioneel. Wij hadden ook al een goede ervaring met Expert Hillegom een paar jaar geleden met het installeren van de nieuwe televisie.
    Geschreven door Klant uit heemstede op 24-02-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service
    Geschreven door Klant uit heemstede op 21-02-2022