Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Zitter 7.5

Mijn ervaring bij EXPERT is dat je goed wordt geholpen en bestellingen snel en goed wordt geregeld...TOP !!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (252)

  • Beoordeling: 7.5

    Mijn ervaring bij EXPERT is dat je goed wordt geholpen en bestellingen snel en goed wordt geregeld...TOP !!!
    Geschreven door Klant Zitter uit lisse op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    de juiste plek als apparatuur vervangen moet worden.
    Geschreven door Klant Keesom uit hoofddorp op 12-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Het was weer zoals wij van Expert gewend zijn. goede prijs, ook vergeleken met internet aanbiedingen. top geregeld keurig op tijd vriendelijke en nette monteurs kortom , heel tevreden.
    Geschreven door Klant Nederstigt uit de zilk op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Hillegom. Prima, zowel bij verkoop als levering.
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 03-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    je hoeft niet rond te shoppen voor de prijs want die is gelijk aan bijv.mediamarkt. en de klantvriendelijkheid is echt wel veel beter.
    Geschreven door Klant Van Eeden uit hillegom op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een supersnelle levering van een wasmachine van 2 uur en aangesloten.
    Geschreven door Klant Van der Sluis uit oude wetering op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Top personeel weten waar ze het over hebben Goede en snelle service Ben zeer te spreken over Expert in Hillegom
    Geschreven door Klant Van Groning uit hillegom op 20-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Verleden week een airco gekocht, we werden zeer vriendelijk geholpen. Kregen goede uitleg over het product, zeker een aanrader om bij expert te kopen.
    Geschreven door Klant uit beinsdorp op 11-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wat ik super vond is dat het product dat ik wilde in de eerste instantie duurder was dan bij een ander. Zonder dat ik hiernaar had gekeken wees de verkoper mij er zelf op en gaf aan de laagste prijs te matchen. Dit vind ik echt super. De eerlijkheid wordt gewaardeerd en kom dan ook zeker terug. Goede service en aandacht voor de klant. Dikke duim omhoog!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Beter informeren over betalingsmogelijkheden en ook terugmelden als dit mislukt is.
    Geschreven door Klant uit burgerveen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service en advies. Uiterst vriendelijk personeel die je echt helpt in de voor jou juiste keuze te maken.
    Geschreven door Klant Koster uit katwijk op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heel Goed
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Met 2 medewerkers hebben ze wasmachine naar zolder gebracht en snel en vakkundig aangesloten met uitleg om te wassen
    Geschreven door Klant Seesing uit voorhout op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    de afspraak voor levering ging moeizaam, maar verder alle lof
    Geschreven door Klant uit warmond op 26-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    KEURIGE INSTALLATIE AAN HUIS
    Geschreven door Klant Ho uit nieuw-vennep op 21-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Altijd snelle bediening en zeer goede service
    Geschreven door Klant uit hillegom op 20-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Wij vinden expert een prettige winkel worden goed geïnformeerd en de montage is perfekt
    Geschreven door Klant Van den Ameele uit hillegom op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Onze ervaring met Expert was zeer positief, alle geleverde producten waren onbeschadigd en werden met zorg geinstalleerd zeer tevreden dus. Expert chapeau!!
    Geschreven door Klant Staats uit hoofddorp op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    In je eigen regio een goede service met vriendelijke mensen, mooie producten, afspraken nakomen. Zoek niet verder.
    Geschreven door Klant Dors uit nieuw vennep op 10-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    heb mijn aankoop via internet gedaan, vooraf op de website machines bekeken en voor Bosch gekozen, machine werd door Consumentenbond aangeprezen. Heb overigens altijd Boschwasmachines gehad. Tot tevredenheid. Ga voor aanschaf altijd naar Expert.
    Geschreven door Klant uit vogelenzang op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Ga naar Expert in hillegom.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 08-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wat we ook kopen aan elektrische apparaten we gaan naar expert. Goeie service ook na jaren.
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie winkel, groot assortiment en zeer vriendelijk personeel. Thuis bezorgen en installeren top. Dit is mijn winkel, hier komen wij graag.
    Geschreven door Klant Willems uit noordwijk op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Nette winkel met aardig personeel en betaalbare producten!
    Geschreven door Klant Van den Berg uit noordwijk zh op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service zowel in de winkel als door de installateurs aan huis. Top kwaliteit.
    Geschreven door Klant Vaanholt De Groot uit sassenheim op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goed voorlichting en uitstekende service bij het installeren/instellen
    Geschreven door Klant Visscher uit hoofddorp op 19-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geen
    Geschreven door Klant Prins uit heemstede op 05-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende service en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Van Calmthout uit lisse op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goeie service en meedenken om een probleem op te lossen
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 20-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ouderwets goede service en voorlichting. Heb ik lang niet ervaren in een winkel.
    Geschreven door Klant Vogel uit lisse op 04-05-2020