Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Oudshoorn 9.8

Zeer goede service en deskundigheid, monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (587)

  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede service en deskundigheid, monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Oudshoorn uit hillegom op 02-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    In de winkel in Hillegom uitstekend geholpen. Goed aankoopadvies over de gewenste inbouwkoelkast. Zojuist de koelkast door 2 echte specialisten gebracht en ingebouwd. Keurig gewerkt en de oude werd meegenomen. Kreeg ook prima advies over het gebruik en bediening van de koelkast. Kon ook nog via WiFi aangesloten worden zodat je deze op je telefoon kan bedienen maar dat doen we niet.
    Geschreven door Klant Zwetsloot uit hoofddorp op 30-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Eenvoudig, simpel maar toch informatief
    Geschreven door Klant uit beinsdorp op 30-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer prettige winkel waar je perfect ( zoals altijd ) geholpen en geadviseerd wordt!!
    Geschreven door Klant Horst uit hillegom op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Ik koop graag bij expert omdat de service en het advies altijd prima is
    Geschreven door Klant Van der Leeden uit hillegom op 25-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service en keurig en snel ingebouwd.
    Geschreven door Klant Smit uit hoofddorp op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Zie hiervoor alle ingevulde aspecten.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    zeer persoonlijk advies in deze tijden van online bestellingen
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Hillegom is een zeer prettige winkel met aandacht en service.
    Geschreven door Klant Van der Weg uit hillegom op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een goede en betrouwbare firma!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Topwinkel met dito service.
    Geschreven door Klant uit katwijk op 01-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige bediening en goed advies gekregen
    Geschreven door Klant uit lisse op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne wasmachine. Veel keuzes in wasprogramma. Stijlvol uiterlijk want staat in de keuken.
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 29-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Voor inbouwapparatuur moet je niet gaan shoppen op internet. Ga naar een expert en kies voor goed!
    Geschreven door Klant Dijkstra uit nieuw-vennep op 26-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Heel prettig geholpen in de winkel . Goed geadviseerd, verkoper nam alle tijd.
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 21-10-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Top top top
    Geschreven door Klant uit hillegom op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Hillegom hoort nog bij de club van ondernemers die het in zijn bloed heeft. Niet te vergelijken met een Media Markt of dergelijke....
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.2

    zeer tevreden, afspraken voor bezorging en installeren zijn uitstekend uitgevoerd.
    Geschreven door Klant Van der Kolk uit nieuw-vennep op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Ik kan iedereen de zaak aanraden.
    Geschreven door Klant Daane uit heemstede op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Betrouwbaar, klantvriendelijk, service gericht. Chapeau!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 26-09-2022
  • Beoordeling: 5.2

    Een monteur die met u samenwerkt, kwam de kookplaat installeren. Hij moest wat extra werk doen (bank knippen) maar zei niet dat het extra kosten met zich meebracht, of maakte een voorstel, of informeerde me over de prijs. Aan het einde maakte hij een factuur. Toen ik de winkel belde, zeiden ze dat dit normaal is en dat ik extra kosten had moeten verwachten omdat er extra werk moest worden gedaan, en het is normaal dat de monteur de prijs niet zei. Voor mij is het onaanvaardbaar om incoive te doen zonder een offerte te verstrekken en een goedkeuring te vragen.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 21-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    De fijne winkel in ons dorp
    Geschreven door Klant De Wit uit hillegom op 19-09-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Mooie winkel en een prima behulpzaam personeel. De kwaliteit van en de informatie over het geleverde is uitstekend. De verhouding prijs en kwaliteit is ook in orde. Kortom een zaak die ik kan aanbevelen.
    Geschreven door Klant Nederstigt uit vogelenzang op 13-09-2022
  • Beoordeling: 7.0

    Lange levertijd.
    Geschreven door Klant uit voorhout op 07-09-2022
  • Beoordeling: 8.4

    wil ik niet geven
    Geschreven door Klant uit hillegom op 06-09-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Lekker in het dorp.... makkelijk benaderbaar.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 02-09-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Smits uit hillegom op 02-09-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Komen al jaren bij Expert. Heel goede service en met name zeker deze aankoop. Wasmachine moest naar zolder en dat was vrij moeilijk te bereiken. Is hen toch gelukt.. complimenten!
    Geschreven door Klant Boomars uit bennebroek op 31-08-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Bij Expert kan je nog de oude VVV-bonnen inleveren. Nadat ik het product heb besteld was het de volgende dag al geleverd. Ik heb het dan in de winkel opgehaald.
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 25-08-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Geen aanraden
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 15-08-2022