Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Wat we ook kopen aan elektrische apparaten we gaan naar expert. Goeie service ook na jaren.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 9.1

    Wat we ook kopen aan elektrische apparaten we gaan naar expert. Goeie service ook na jaren.
    Geschreven door Klant uit bennebroek op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie winkel, groot assortiment en zeer vriendelijk personeel. Thuis bezorgen en installeren top. Dit is mijn winkel, hier komen wij graag.
    Geschreven door Klant Willems uit noordwijk op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Nette winkel met aardig personeel en betaalbare producten!
    Geschreven door Klant Van den Berg uit noordwijk zh op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service zowel in de winkel als door de installateurs aan huis. Top kwaliteit.
    Geschreven door Klant Vaanholt De Groot uit sassenheim op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goed voorlichting en uitstekende service bij het installeren/instellen
    Geschreven door Klant Visscher uit hoofddorp op 19-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geen
    Geschreven door Klant Prins uit heemstede op 05-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende service en kundig personeel.
    Geschreven door Klant Van Calmthout uit lisse op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goeie service en meedenken om een probleem op te lossen
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 20-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ouderwets goede service en voorlichting. Heb ik lang niet ervaren in een winkel.
    Geschreven door Klant Vogel uit lisse op 04-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn buitengewoon tevreden en kunnen iedereen de service van Expert Hillegom van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Bronwasser uit nieuw vennep op 30-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn zeer tevreden over Expert Hillegom. We hebben daar al zoveel gekocht en onze ervaringen zijn onverminderd goed. Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant uit rijnsburg op 22-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    super vriendelijk personeel en je wordt altijd goed geholpen, zijn bereid om alles voor je te regelen.
    Geschreven door Klant Roos uit hillegom op 17-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak.
    Geschreven door Klant Caron uit voorhout op 01-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goed en deskundig advies Klantgericht
    Geschreven door Klant uit heemstede op 16-03-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Echt een vakzaak, verkopers weten waar ze het over hebben, doet de naam ?Expert? zeker eer aan.
    Geschreven door Klant Hooft uit nieuw vennep op 28-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben zeer tevreden over Expert Hillegom. Ik ben al klant vanaf het moment dat de Expert in Hillegom is gevestigd. Staan altijd voor je klaar met goed advies. De service is ook altijd uitstekend.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 22-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan Expert van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Noteboom uit oegstgeest op 21-02-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zie reeds ingevulde tekst hiervoor
    Geschreven door Klant Eeken uit nieuw-vennep op 31-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Winkel in Hillegom , makkelijk bereikbaar voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Zeer vriendelijk en adequate medewerkers.Men besteedt tijd en geduld om je vragen te beantwoorden.De aflevering van de gekochte goederen is als uitstekend ervaren. Bij aanschaf van toekomstig elektrische apparaten zullen we wellicht een bezoek aan EXPERT HILLEGOM doen.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 20-01-2020
  • Beoordeling: 9.2

    expert hillegom is de winkel waar ik altijd terecht kan met vragen e.d.
    Geschreven door Klant Van Norden uit nieuw-vennep op 06-01-2020
  • Beoordeling: 8.6

    prima producten en goede vriendelijke service al jaren.
    Geschreven door Klant Bogaart uit beinsdorp op 03-01-2020
  • Beoordeling: 5.7

    Wij hebben meerdere apparaten gekocht bij Expert, daar waren we tevreden over, over het apparaat en over de voorlichting, aar nu is het e het niet goed gegaan.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Meedenken met een paar specifieke wensen voor een vaatwasser. Uiteindelijk op advies van de winkel een bepaald type Siemens gekozen en die maakt de vaat perfect schoon.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 18-12-2019
  • Beoordeling: 6.7

    De 1 fase inducutiekookplaat (3700W) blijkt niet te voldoen voor ons. Als je meer dan 2 kookplaten gebruikt hapert de stroomtoevoer al, dus niet handig koken. Helaas is ons dit dus verkeerd geadviseerd (het zou wel kunnen als je maar niet alle 4 de kookplaten op hoge stand zet, 3 kookplaten op een middelmatige stand kan dus ook niet) Verder wel prima product en prettige medewerkers/installateurs, maar inhoudelijk advies was dus in ons geval slecht.
    Geschreven door Klant uit heemstede op 27-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goed advies en goede service!
    Geschreven door Klant Chou uit hillegom op 22-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is echt een aanbeveling, goede en deskundig advies, goede service. En uitstekend en klantvriendelijke personeel. Ook de installatie van de apparatuur was prima. Veel lof!
    Geschreven door Klant uit roelofarendsveen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Hele fijne zaak met verkopers die kennis van zaken hebben. Heel prettig en ruim opgezette winkel met bijna alles wat je zoekt op elektronica gebied. En is het eventueel niet in huis dan wordt het besteld en is het meestal de volgende dag al binnen, anders zéker binnen een week.
    Geschreven door Klant uit lisse op 16-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima werk van begin tot eind
    Geschreven door Klant Schrama uit nieuw vennep op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De servise is uitstekend ook de vakmanschap is goed
    Geschreven door Klant Buckens uit hillegom op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Snel geleverd en goed advies gekregen in de winkel!
    Geschreven door Klant uit hillegom op 07-11-2019