Navigatie
9.03 10 202

Expert IJmuiden

Opent dinsdag om 09:00 Plan uw route
 • 9.5 10 “Goede zaak, met prima advies en ruime keus aan merken.”
 • 9.4 10 “De installatie van de TV werd keurig gedaan. Ondanks personele problemen nam men rustig de tijd om ons alles uit te leggen.”
 • 9.9 10 “Expert Wisker aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden heeft een enorm goede service, klantvriendelijkheid en vakkundig personeel. Wij zijn zeer tevreden !”
 • 7.8 10 “Ik zie Expert nog als een gezellige buurt super met goede persoonlijke adviezen iets waar de grote media giganten jaloers op mogen zijn”
 • 9.6 10 “Alles is goed bij Expert”
 • 9.0 10 “Wij, Irene en Dolf Schelvis, zijn zeer tevreden over de service die Expert ons tot op heden heeft geleverd.”
 • 7.9 10 “Van keuze t/m aflevering is goed verlopen”
 • 6.1 10 “De aanbieding van de Toshiba SSD (div opslagcapaciteit) is met de aangeboden software zeker een succes. Helaas bleek mij Asus moederbord niet berekend te zijn op werken met SSD schijven, zodat mijn plan mijn computer te versnellen met een SSD schijf schipbreuk heeft geleden.”
 • 8.1 10 “mijn vrouw en ik kunnen Expert van harte aanbevelen voor het kopen van diverse artikelen,”
 • 8.4 10 “Betreft een bestelling via internet. Het persoonlijk contact over de leverdatum en tijdstip vind ik erg prettig.”

Welkom bij Expert IJmuiden!

Bij Expert IJmuiden geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

De witgoedspecialist in IJmuiden

Wilt u een nieuwe wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer of vaatwasser kopen? Voor de aanschaf van en advies of vragen over nieuwe witgoedapparatuur bent u bij Expert IJmuiden aan het juiste adres! In onze winkel vindt u apparaten van alle bekende witgoedmerken zoals Miele, AEG, Bosch en Liebherr. U heeft de keuze uit diverse formaten en modellen zodat u altijd vindt wat u zoekt. En ook voor inbouwapparaten en de installatie daarvan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Nieuwe tv kopen in IJmuiden

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bij Expert IJmuiden vindt u een volledig assortiment televisies van alle grote tv-merken zoals Samsung, Sony, Philips en LG. Wilt u het verschil tussen een OLED- en QLED-tv weten? Kom langs, ervaar het zelf en krijg passend advies. Vooral als u twijfelt over het beeldformaat is het erg handig dat u de verschillende opties eerst in de winkel kunt bekijken. Is uw nieuwe tv toch te groot of te klein? Expert IJmuiden heeft de oplossing: met onze beeldformaatgarantie ruilen we het apparaat gewoon om voor het gewenste formaat!

Expert in multimedia

Een nieuwe smartphone, snellere laptop of een tablet voor de kinderen kopen? Bij Expert IJmuiden vindt u een breed assortiment aan multimedia-apparaten van alle topmerken. Houd bijvoorbeeld de nieuwste Samsung smartphones en tablets vast en test alle nieuwe functies, of bekijk laptops en Chromebooks van merken zoals Acer, Asus, HP en Lenovo. Wilt u direct met uw nieuwe laptop aan de slag? Expert kan uw nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!

Productdemonstraties

In onze winkel staan alle apparaten klaar ter demonstratie. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen stofzuigers van bijvoorbeeld Miele en Bosch, of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een Nespresso of koffie van versgemalen koffiebonen.

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Installatieservice

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De medewerker zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit recyclen.

Reparatieservice

Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert IJmuiden
Lange Nieuwstraat 457
1971 GE Ijmuiden
0255 517350 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag: 13:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: 09:00 - 17:00
 • Zondag: Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels