Navigatie

Beoordelingen Expert IJmuiden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ijmuiden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert IJmuiden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Zeer klantvriendelijk goede service, aanrader!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (108)

  • Beoordeling: 9.8

    Zeer klantvriendelijk goede service, aanrader!
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 03-09-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Leuke winkel met prima service
    Geschreven door Klant uit nieuwe niedorp op 27-08-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Top dienstverlening
    Geschreven door Klant uit santpoort zuid op 17-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Top een ieder aan te bevelen
    Geschreven door Klant Van Kaam uit ijmuiden op 16-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    vlotte en deskundige informatie over wat wij wilden bestellen
    Geschreven door Klant Van der Zwan uit heemskerk op 14-08-2021
  • Beoordeling: 6.8

    Neen dank geen zin
    Geschreven door Klant uit driehuis nh op 11-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Als ik iets nodig heb ga ik altijd naar de Expert winkel bij mij in de buurt. Daar word ik altijd perfect geholpen.
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 30-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ‘s-morgens vaatwasser gekocht en ‘s-middags geleverd en geïnstalleerd. Helemaal top en alle rommel en oude vaatwasser meegenomen. Top service van Wisker
    Geschreven door Klant Swanink uit velserbroek op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ben heel tevreden dus ik raad andere aan om in deze winkel te gaan kijken
    Geschreven door Klant Schaap uit velserbroek op 19-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super goede service bij deze fijne winkel! Deskundig advies. Levering zoals afgesproken en ook mogelijk op afroep. Bij installatie word alles door hun geregeld en duidelijk uitgelegd. Wij zijn super tevreden!
    Geschreven door Klant De Gier uit ijmuiden op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit velserbroek op 01-07-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Prima service
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 29-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik raad expert echt aan voor alle producten zoals TV en koelkast of fornuizen of stofzuiger of laptop je jammer alles vinden wat je maar bedenken kan en voor een goede prijs. Zeker een top winkel zeker voor herhaling vatbaar
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 17-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    zie eerder ingevuld bericht. Hebben het product niet in de winkel kunnen bekijken i.v.m. landelijke levering en voorraad. Toch een snelle levering binnen een week
    Geschreven door Klant Visser uit ijmuiden op 31-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer fijne winkel met uitstekkende mensen Expert Wisker IJmuiden
    Geschreven door Klant Bruijns uit santpoort noord op 05-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed
    Geschreven door Klant Frits Houtgraaf op 29-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede klantenservice, en daad bij het woord lijken standaard vocabulaire bij expert. Bedankt voor het snel afwikkelen van de verkoop en levering.
    Geschreven door Klant Mota uit bladel op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    x
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 13-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    EXPERT IS ROND UIT GOED
    Geschreven door Klant Blok uit velserbroek op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben zeer tevreden over Expert en het filiaal in Ijmuiden! Erg vriendelijk en geduldig geholpen met veel deskundigheid en persoonlijk advies. Daarnaast snelle levering en keurige afhandeling. Er wordt met plezier gewerkt bij dit bedrijf. Bovendien heb ik alles kunnen vinden en naar mijn wensen. Esther van Wijnen
    Geschreven door Klant uit santpoort-noord op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Blijf allert bij plaatsen ! bij mij vergeten de waterkraan open te draaien
    Geschreven door Klant Bosman uit ijmuiden op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Perfecte producten en een super services.
    Geschreven door Klant Brouwer uit santpoort noord op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Alles was zoals afgesproken. TV is opgehangen aan bestaande vloerstandaard. Kabels zijn weg gewerkt. Uitleg over het gebruik van tv. Alles prima!
    Geschreven door Klant Koeman uit velserbroek op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende kwaliteit en service. Kundig personeel.
    Geschreven door Klant uit driehuis op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben netjes en vlug geholpen,telefonisch is jammer want ik bezoek graag de winkel,maar vanwege COVID 19 is dat onmogelijk mvrgr P.H . van Duijn
    Geschreven door Klant Van Duijn uit velserbroek op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Door Corona veel drukte aan de telefoon hebben eigenlijk weinig tijd voor een gesprek. Toch goed geholpen. Mijn wasdroogcombi een paar dagen na aankoop 200 euro goedkoper door aanbieding . Een telefoontje en het bedrag werd direct teruggestort. Keurig geregeld. Gr.Wim
    Geschreven door Klant Heeremans uit ijmuiden op 15-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wisker is een expert op alle fronten van electronica.
    Geschreven door Klant Albers uit santpoort-noord op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon goede service!
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 12-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Men hoeft niet te twijfelen over de \"echtheid\" van een review, die ervaring heb ik inmiddels opgedaan bij Expert.
    Geschreven door Klant Honing uit ijmuiden op 08-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer professionele medewerkers
    Geschreven door Klant uit haarlem op 05-01-2021