Navigatie

Beoordelingen Expert IJmuiden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ijmuiden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert IJmuiden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.3

Levertijd (8 dagen) viel tegen, ik denk dat coolblue Of bol.com sneller had kunnen leveren. Communicatie verliep ook niet echt soepel. Het feit dat ik de locale handel wilde steunen, pakte niet echt goed uit, ik ben verder tevreden over het product

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (68)

  • Beoordeling: 8.3

    Levertijd (8 dagen) viel tegen, ik denk dat coolblue Of bol.com sneller had kunnen leveren. Communicatie verliep ook niet echt soepel. Het feit dat ik de locale handel wilde steunen, pakte niet echt goed uit, ik ben verder tevreden over het product
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 29-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekend geholpen door het personeel van Wisker Expert (in dit geval Roy Wisker). Zeer deskundig, uitermate vriendelijk en opgewekt (ik vind het kopen van een tv een nogal vervelende klus). Dringt je niets op, denkt mee. Blijft vriendelijk als je na een uur uitleg toch onverricht de zaak uitloopt (en na 4 dagen weer terug komt na er over nagedacht te hebben). Uitstekende service en een zeer concurrente prijs! Voor mij geen internet winkels bij de aankoop van zo’n duur apparaat... En heerlijk, De tv werd perfect opgehangen en geïnstalleerd. En de lege doos en andere spullen werden weer netjes meegenomen.
    Geschreven door Klant De Waard uit ijmuiden op 22-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een uitmuntende service en groot assortiment met wisselende aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Honing uit ijmuiden op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    geen problemen onder vonden
    Geschreven door Klant Bakker uit ijmuiden op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    wat je ook koopt bij expert is altijd goed
    Geschreven door Klant Van Kroonenburg uit ijmuiden op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede wasmachine en droger merk bosch. Tevens een inbouwkoelkast gekocht merk etna. Alle apparaten werken prima en doen wat ze moeten doen. Prima koop.
    Geschreven door Klant Giesberts uit ijmuiden op 26-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Eindelijk nog een \"ouderwetse\" zaak waar de klant nog op zeer prettige en deskundige wijze wordt geadviseerd. Het monteren en aansluiten van onze televisie was perfect. Zeer betrouwbaar en deskundig. Hulde!
    Geschreven door Klant De De Kwaadsteniet uit santpoort-noord op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Voor een goede,betaalbare aankoop na een kundig advies ga je naar Expert. Klantgericht en vriendelijk personeel, goede service en snelle levering. Kundige installatie thuis.
    Geschreven door Klant uit santpoort noord op 24-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Deze zaak is top !!! Wij komen hier graag !!!
    Geschreven door Klant De Kort uit ijmuiden op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Net zo een uitstekende service in IJmuiden als in onze huidige woonplaats Uithoor.
    Geschreven door Klant Santen uit ijmuiden op 11-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Hoewel in eerste instantie de maten van de vaatwasmachine niet bleek te kloppen, is er door het management geweldig goed opgevangen en hebben wij nu een vaatwasmachine die helemaal past in de keukennis. Chapeau Wisker/Expert
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 08-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Product moet nog bewijzen dat het goed is.
    Geschreven door Klant Braaksma uit ijmuiden op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ik was eerder al enthousiast over Expert en dat is bij mijn recente aankoop weer helemaal bevestigd! Goed advies, snelle levering, vakkundige installatie. TOP!
    Geschreven door Klant Vermeij uit velserbroek op 17-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Bosch wasmachine net in bezit en zeer tevreden met eerste wasbeurt. Oude wasmachine (Miele) van zolderverdieping meegenomen. Prima service
    Geschreven door Klant Van der Plas uit ijmuiden op 08-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    expert daar word je vrolijk van ;)
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 08-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Il heb geen klachten en Koop graag en ook om de winkeliers in stand te houden
    Geschreven door Klant Langbroek uit ijmuiden op 30-03-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Hoorde service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prima geholpen bij de aanschaf van een wasmachine en droger voor onze school. Een fysieke winkel met goede verkopers en een goed advies heeft bij dit soort aankopen mijn voorkeur. Bestelling werd keurig op tijd gebracht en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Felisenum T.a.v J. Steenhoek uit velsen zuid op 25-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Er is uitgezocht welke koelkast voldoet aan de situatie en direct terugkoppeling gegeven. Er is service geboden en het produkt is op tijd en kundig geplaatst.
    Geschreven door Klant uit velserbroek op 21-01-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend advies om onze Bosch koel-vries combinatie te vervangen door de Bosch KIS86GD30. Dit omdat hij weer in de bestaande keuken moest passen linksdraaiend en deur op deur van toepassing was. Alles hebben wij zelf weer keurig kunnen inbouwen. Hij koelt prima en is stil. Fam. Langeveld
    Geschreven door Klant Langeveld uit velserbroek op 21-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Sorry ff geen tijd voor 😇
    Geschreven door Klant uit velserbroek op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed product met uitstekend personeel
    Geschreven door Klant Egner uit santpoort noord op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goed gesorteerde winkel met medewerkers die goed geïnformeerd zijn en kennis hebben van de producten. Nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant De Groot uit santpoort-noord op 20-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima kennis van zaken, aanvullende info direct via leverancier opgevraagd. Al met al binnen enkele minuten exact antwoord op vragen. Levering en plaatsing snel en correct.
    Geschreven door Klant uit driehuis op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    goede service. klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Klinge uit ijmuiden op 02-05-2019
  • Beoordeling: 7.6

    goede service aardig personeel
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Wisker is altijd een prettige en betrouwbare winkel!
    Geschreven door Klant uit haarlem op 21-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Wij vinden dat je goed wordt geholpen. Je krijgt hier goed advies. Men neemt de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit velserbroek op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Dit is en prettige winkel om naar toe te gaan. De medewerkers weten waar ze over praten en geven goede adviezen.
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    ziet er allemaal goed uit en pretig geholpen en uitleg
    Geschreven door Klant uit ijmuiden op 07-01-2019