Navigatie
8.71 10 49

Expert Klazienaveen

Plan uw route
 • 8.8 10 “ik heb een waterpomp droger aangeschaft. Het product droogt goed. Gaat zelf de indicatie van de vochtigheid bepalen. Dit is erg handig.”
 • 8.7 10 “Goede deskundige service, fijn in de omgang. Kom graag in de winkel?”
 • 9.8 10 “onderdeel koelkast besteld goedkoop en ook nog hulp uitleg waar ik op moest letten”
 • 9.5 10 “Zeer snelle levering! Uitstekende service! Niets is teveel gevraagt in deze winkel! Echt de plek waar je moet zijn voor de aankoop van je electronische apparaten.”
 • 10.0 10 “Ik vind Expert belangrijk voor ons dorp.Ik kom er graag,als ik iets nodig heb. Tijd en aandacht voor de klant,maar vooral ook klantvriendelijk. Hoop dat Expert nog lang in ons dorp zal blijven.”
 • 8.2 10 “Altijd goede service door deskundig personeel. Ik hou absloluut niet van de onpersoonlijke gigantische filialen van de welbekende winkelketens, de kleinschaligere winkels en de meer persoonlijke benadering bij Expert spreken mij veel meer aan.”
 • 9.0 10 “uitstekende service”
 • 8.5 10 “Alle problemen worden opgelost zonder moeilijk te doen. Ze geven mij her idee dat ik als klant er toe doe”
 • 8.1 10 “expert was duidelijk goedkoper met de lumia 550 als andere aanbieders op internet”
 • 7.3 10 “Duidelijke site”
Expert Klazienaveen

Expert Klazienaveen

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Expert Visie

Welkom bij Expert!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Klazienaveen
Van Echtenstraat 1
7891 LM Klazienaveen
0591 312437 klazienaveen@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 17:00
 • Vandaag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 21:00
 • Vrijdag : 9:00 - 18:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels