Navigatie

Beoordelingen Expert Klazienaveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Klazienaveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Klazienaveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.6

Winkel is goed redelijk veel producten waar je uit kunt kiezen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (166)

  • Beoordeling: 7.6

    Winkel is goed redelijk veel producten waar je uit kunt kiezen.
    Geschreven door Klant uit KLAZIENAVEEN op 13-07-2024
  • Beoordeling: 9.4

    👍zeer goed !!
    Geschreven door Klant Van der Helm uit odoorn op 27-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service!!!!
    Geschreven door Klant uit zwartemeer op 15-04-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit emmer compascuum op 04-04-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Snelle service en levering op tijd. Zwaar wer voor de jongens
    Geschreven door Klant uit zwartemeer op 25-03-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Persoonlijk contact en goede, juiste levering
    Geschreven door Klant uit nieuw-dordrecht op 18-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel zoals deze drijft op positieve verhalen. Een winkel die doet wat je verwacht valt niet op. Dus wanneer je schoonmoeder verteld hoe haar wasmachine net een maand buiten de garantie viel, maar dat de aankoop datum werd aangepast zodat deze weer binnen de garantie viel, dan valt zo\'n winkel op. Ik weet niet hoeveel zo\'n mooi gebaar de winkel kost, maar het gevolg was wel dat toen ik een wasmachine, koelkast en inductie fornuis nodig had na mijn verhuizing, dit de reden was dat ik ze bij Expert besteld heb.
    Geschreven door Klant Van Aerde uit emmen op 13-03-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Blijf zoals nu tis gewoon goed zo
    Geschreven door Klant Heijnen uit zwartemeer op 07-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit emmen op 01-03-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Omdat wij altijd tevreden zijn
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 26-02-2024
  • Beoordeling: 8.9

    De machine die wij wilden was er niet, maar met hulp van de verkoper zijn we er snel uitgekomen welke het dan moest worden. De machine draait al en we zijn er heel tevreden mee.
    Geschreven door Klant Kalk uit veenoord op 23-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn tevreden
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 15-02-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Vakkundig bedrijf
    Geschreven door Klant Keizer uit veenoord op 05-02-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Veel apparatuur etc gekocht,altijd zeer tevreden
    Geschreven door Klant Bakker uit coevorden op 29-01-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Goed advies in de winkel gekregen.
    Geschreven door Klant Ter Stege uit emlichheim op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Prima kwaliteit/prijsverhouding en garantie die verstrekt wordt is uitstekend (5 jaar)
    Geschreven door Klant uit nieuw-amsterdam op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.9

    Expert (Klazieneveen), deskundig en vriendelijke medewerkers. Geven ook ongevraagd advies en denken mee, dat waardeer ik als klant zeer!
    Geschreven door Klant Kloese uit klazienaveen op 05-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    geen idee, ik zou niet weten wat beter kan
    Geschreven door Klant Van Ingen uit hoogeveen op 05-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Correcte bediening en snelle levering van het product aan huis op de afgesproken tijd
    Geschreven door Klant uit emmen op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Heel goed geholpen,prima uitleg van producten.
    Geschreven door Klant Veenstra uit nieuw-amsterdam op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Top, goede service
    Geschreven door Klant Post uit emmen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Door al de 25 jaren heen, een grote dosis vakkundig- en tegemoetkomendheid tentoonspreidend
    Geschreven door Klant Wigt uit emmen op 08-11-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Veel kennis aanwezig.
    Geschreven door Klant Van der Helm uit odoorn op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.2

    prima aan te bevelen topservice en prima producten
    Geschreven door Klant Handelsonderneming Karst uit klazienaveen op 30-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn meer dan tevreden over Expert.
    Geschreven door Klant Riksma uit zandpol op 25-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Dat heb ik al gedaan
    Geschreven door Klant Habing uit klazienaveen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.0

    duidelijk en komen afspraak na 👍
    Geschreven door Klant Zorggroep Vitez uit weiteveen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 6.4

    Producten wel goed maar wel duur
    Geschreven door Klant Duiker uit klazienaveen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.7

    het winkelen bij expert is leuk en je word er snel en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Fischer uit emmer compascuum op 04-09-2023
  • Beoordeling: 6.9

    Kan beter
    Geschreven door Klant Duiker uit klazienaveen op 28-08-2023