Navigatie

Beoordelingen Expert Klazienaveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Klazienaveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Klazienaveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Zandvliet 9.6

Goed geholpen, duidelijke uitleg. Levering vlot, vriendelijk en duidelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (76)

  • Beoordeling: 9.6

    Goed geholpen, duidelijke uitleg. Levering vlot, vriendelijk en duidelijk
    Geschreven door Klant Zandvliet uit emmen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en advies. Snel geleverd en gemonteerd.
    Geschreven door Klant Helmich uit emmen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies goede prijs kwaliteitsverhouding veel op voorraad
    Geschreven door Klant Meijer uit klazienaveen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Superservice. Goed advies door meedenken met de klant.
    Geschreven door Klant uit emmen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Deze mensen weten hoe het hoort Goede service Heel vriendelijke en behulpzaam Alles netjes bij ons afgeleverd Tv , wasmachine en droger Geven je goede informatie en staan je graag te woord Ga zo door 👍🏻
    Geschreven door Klant De Jong uit emmen op 14-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Al meerdere producten laten leveren en altijd goede service top!!! Expert Klazienaveen
    Geschreven door Klant Vos uit zwartemeer op 06-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en persoonlijk advies!
    Geschreven door Klant Oefentherapie Cesar uit klazienaveen op 05-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Met dank voor Expert IN Klazienaveen -medewerker:Henk
    Geschreven door Klant Van der Moer uit zoutelande op 23-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Geweldige snelle service expert klazienaveen
    Geschreven door Klant Springer uit klazienaveen op 20-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Thermometer al bijna een maand geleden ingeleverd ter reparatie en nog steeds niet terug
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    .
    Geschreven door Klant uit emmen op 14-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nogmaals klantvriendelijk en snelle service.
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Ik heb een printer gevonden op internet bij Expert in Klazienaveen. Daar besteld en na een paar dagen geleverd gekregen. Ben er blij mee. Alleen.... op de website staat dat je geen transportkosten hoeft te betalen als je iets boven de € 50 bestelt. Toch moest ik € 6,95 transportkosten betalen. Ook uw helpdesk bleef er bij dat ik de printer niet online had gekocht, maar bij de winkel....??? Hoe online wil je het dan hebben? Voel me hier niet goed bij. Van Expert had ik dit niet verwacht.
    Geschreven door Klant Fetrics-holland uit amsterdam op 06-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon langs gaan en overtuig jezelf.
    Geschreven door Klant Jagt uit klazienaveen op 06-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel,goed advies
    Geschreven door Klant uit erica op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ben zeer tevreden..
    Geschreven door Klant uit schoonebeek op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Mijn ervaring is dat service en reaktie op mails per Expert vestiging grote verschillen laat zien. Er zijn vestigingen die niet de moeite doen terug te bellen of op mail te reageren.
    Geschreven door Klant Wenke uit nieuweschans op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Bestelling telefonisch gedaan, hierbij vriendelijk en goed adviserend te woord gestaan. De levering en betaling conform de afspraken geleverd. De installatie verliep vlot en probleemloos. Kortom zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Vos uit zwartemeer op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit balk op 22-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goed meedenken in de oplossing, bedankt
    Geschreven door Klant uit musselkanaal op 18-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Onze ervaring met expert (Klazienaveen) is alleen maar positief. Professionele en eerlijke adviezen van de medewerkers, snelle levering en absoluut niet te duur. Wij raden iedereen aan bij Expert te kopen!
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Klantvriendelijk, goede en snelle service
    Geschreven door Klant uit veenoord op 10-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    In de moeilijke periode van de Corona, volgens de RIVM regels meer dan uitstekend geholpen. Vele telefoontjes gedaan om de juiste keuze te kunnen maken, we zijn elke keer op een vriendelijke en geduldige wijze geholpen. De bezorging/levering van het product ging bijzonder snel en voor een lzeer redelijke lage prijs. (Prijs landelijk vergeleken).
    Geschreven door Klant Euving uit erica op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik had een bijzondere inbouwmaat Combi oven nodig. De mannen van Expert Klazienaveen hebben na wat huiswerk een super apparaat van Whirlpool voor mij gevonden. Ik koop nagenoeg alles aan electronica bij Expert!
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    prettige winkel om zaken me te doen
    Geschreven door Klant Zwaneveld uit schoonebeek op 23-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    nee
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goed afspraken maken en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Savenije Wijnands uit emmen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Pedicurepraktijk Lyan uit weiteveen op 20-05-2020
  • Beoordeling: 7.7

    ik ga mee stal naar de winkel zelf.
    Geschreven door Klant Pruim uit erica op 01-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Even de gebruiksaanwijzing doorlezen en je hebt veel plezier van de inductie kookplaat. De afzuigventilator is maakt een zacht geluid en stopt vrij snel na afloop.
    Geschreven door Klant uit zwartermeer op 25-03-2020