Navigatie

Beoordelingen Expert Klazienaveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Klazienaveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Klazienaveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.5

Klantvriendelijk, goede en snelle service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (55)

  • Beoordeling: 9.5

    Klantvriendelijk, goede en snelle service
    Geschreven door Klant uit veenoord op 10-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    In de moeilijke periode van de Corona, volgens de RIVM regels meer dan uitstekend geholpen. Vele telefoontjes gedaan om de juiste keuze te kunnen maken, we zijn elke keer op een vriendelijke en geduldige wijze geholpen. De bezorging/levering van het product ging bijzonder snel en voor een lzeer redelijke lage prijs. (Prijs landelijk vergeleken).
    Geschreven door Klant Euving uit erica op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik had een bijzondere inbouwmaat Combi oven nodig. De mannen van Expert Klazienaveen hebben na wat huiswerk een super apparaat van Whirlpool voor mij gevonden. Ik koop nagenoeg alles aan electronica bij Expert!
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    prettige winkel om zaken me te doen
    Geschreven door Klant Zwaneveld uit schoonebeek op 23-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    nee
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goed afspraken maken en goed geholpen.
    Geschreven door Klant Savenije Wijnands uit emmen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Pedicurepraktijk Lyan uit weiteveen op 20-05-2020
  • Beoordeling: 7.7

    ik ga mee stal naar de winkel zelf.
    Geschreven door Klant Pruim uit erica op 01-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Even de gebruiksaanwijzing doorlezen en je hebt veel plezier van de inductie kookplaat. De afzuigventilator is maakt een zacht geluid en stopt vrij snel na afloop.
    Geschreven door Klant uit zwartermeer op 25-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Klazienaveen daar moet je heen voor al je wensen
    Geschreven door Klant Oldengarm uit zwartemeer op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ze doen gewoon wat ze moeten doen en op een vriendelijke manier!
    Geschreven door Klant uit erica op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Betrouwbaar
    Geschreven door Klant uit schoonebeek op 14-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service en veel kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Zoetemeijer uit klazienaveen op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb jl.een wasmachine en een koelkast gekocht, ik ben zeer tevreden met de levering service...en tot nu toe uitstekende kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 27-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer behulpzaam en kundig personeel. Blij met ons nieuwe apparaat!!
    Geschreven door Klant Oefentherapie Cesar uit klazienaveen op 25-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een fijne winkel en heeft fijn personeel goede kwaliteit en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    ALTIJD TEVREDEN
    Geschreven door Klant Vos uit klazienaveen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Eerlijke en vooral vriendelijke medewerkers die je niet agressief benaderen om iets te kopen zoals dat bij een media concern met de rode uitstraling wel heeft.
    Geschreven door Klant uit emmen op 11-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Geen gebruik gemaakt van de website
    Geschreven door Klant De Groot uit emmen op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer betrouwbaar, en niet opdringerig, en vakbekwaam.
    Geschreven door Klant Blaauwgeers uit schoonebeek op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    zeer goed ben heel goed tevreden
    Geschreven door Klant Vos uit klazienaveen op 02-11-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Top
    Geschreven door Klant Kracht uit weiteveen op 06-09-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Expert heeft mooie tv in de winkel in huis zijn ze nog mooier
    Geschreven door Klant Jansen uit schoonebeek op 15-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekende bediening en service. Zo wil je als klant overal behandeld worden. Helaas hebben vele winkels deze voor hun belangrijke regels niet in huis.
    Geschreven door Klant Brutsaert uit herzlake op 30-05-2018
  • Beoordeling: 7.8

    zeer betrouwbaar, niet te duur, goede uitleg, goede garantie
    Geschreven door Klant uit zwartemeer op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Onlangs een wasmachine en droger gekocht, de oude was \"overleden\" en binnen een half uur was de nieuwe al geleverd en geïnstalleerd. Ongelooflijke snelle service. Een aanrader. Top bedrijf !
    Geschreven door Klant Koster uit klazienaveen op 29-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede persoonlijke service!
    Geschreven door Klant Oefentherapie Cesar uit klazienaveen op 19-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb een goede omgang met het personeel.
    Geschreven door Klant Post uit klazienaveen op 27-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    --
    Geschreven door Klant uit odoorn op 16-12-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Vakkundig/vriendelijk personeel als het nu om een wasmachine gaat of een tv. We kopen meestal bij Expert al meer dan 25 jaar dus. Een tevreden klant.
    Geschreven door Dhr Koelman uit erica op 17-10-2017