Navigatie

Beoordelingen Expert Klazienaveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Klazienaveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Klazienaveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Helmich 10.0

Goed advies en top service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (88)

  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies en top service
    Geschreven door Klant Helmich uit emmen op 09-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer deskundig personeel..en een hele goede service
    Geschreven door Klant Bults uit klazienaveen op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en goede uitleg over producten. Snelle levering.
    Geschreven door Klant Lohuis uit nieuw-dordrecht op 10-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goed
    Geschreven door Klant Van Der Laan uit emmen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    GEEN MENING
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 07-05-2021
  • Beoordeling: 4.0

    Pas op!!!! Zou niet snel met Expert in Klazienaveen in zee gaan.Geleverde producten die je zelf uitpakt, en achteraf beschadigd blijken te zijn zijn voor eigen rekening.
    Geschreven door Klant uit schoonebeek op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Perfecte service
    Geschreven door Klant uit erica op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Klazienaveen zeer goede ervaring mee. Komt afspraken na en goede service
    Geschreven door Klant Vink uit emmen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Toppie
    Geschreven door Klant uit weiteveen op 26-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service snel bezorgd komt afspraak na
    Geschreven door Klant Wijesinha uit emmen op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede producten voor een redelijke prijs
    Geschreven door Klant uit emmen op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Alles bij expert gekocht
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goed geholpen, duidelijke uitleg. Levering vlot, vriendelijk en duidelijk
    Geschreven door Klant Zandvliet uit emmen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en advies. Snel geleverd en gemonteerd.
    Geschreven door Klant Helmich uit emmen op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies goede prijs kwaliteitsverhouding veel op voorraad
    Geschreven door Klant Meijer uit klazienaveen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Superservice. Goed advies door meedenken met de klant.
    Geschreven door Klant uit emmen op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Deze mensen weten hoe het hoort Goede service Heel vriendelijke en behulpzaam Alles netjes bij ons afgeleverd Tv , wasmachine en droger Geven je goede informatie en staan je graag te woord Ga zo door 👍🏻
    Geschreven door Klant De Jong uit emmen op 14-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Al meerdere producten laten leveren en altijd goede service top!!! Expert Klazienaveen
    Geschreven door Klant Vos uit zwartemeer op 06-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en persoonlijk advies!
    Geschreven door Klant Oefentherapie Cesar uit klazienaveen op 05-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Met dank voor Expert IN Klazienaveen -medewerker:Henk
    Geschreven door Klant Van der Moer uit zoutelande op 23-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Geweldige snelle service expert klazienaveen
    Geschreven door Klant Springer uit klazienaveen op 20-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Thermometer al bijna een maand geleden ingeleverd ter reparatie en nog steeds niet terug
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    .
    Geschreven door Klant uit emmen op 14-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nogmaals klantvriendelijk en snelle service.
    Geschreven door Klant uit klazienaveen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Ik heb een printer gevonden op internet bij Expert in Klazienaveen. Daar besteld en na een paar dagen geleverd gekregen. Ben er blij mee. Alleen.... op de website staat dat je geen transportkosten hoeft te betalen als je iets boven de € 50 bestelt. Toch moest ik € 6,95 transportkosten betalen. Ook uw helpdesk bleef er bij dat ik de printer niet online had gekocht, maar bij de winkel....??? Hoe online wil je het dan hebben? Voel me hier niet goed bij. Van Expert had ik dit niet verwacht.
    Geschreven door Klant Fetrics-holland uit amsterdam op 06-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon langs gaan en overtuig jezelf.
    Geschreven door Klant Jagt uit klazienaveen op 06-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel,goed advies
    Geschreven door Klant uit erica op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ben zeer tevreden..
    Geschreven door Klant uit schoonebeek op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Mijn ervaring is dat service en reaktie op mails per Expert vestiging grote verschillen laat zien. Er zijn vestigingen die niet de moeite doen terug te bellen of op mail te reageren.
    Geschreven door Klant Wenke uit nieuweschans op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Bestelling telefonisch gedaan, hierbij vriendelijk en goed adviserend te woord gestaan. De levering en betaling conform de afspraken geleverd. De installatie verliep vlot en probleemloos. Kortom zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Vos uit zwartemeer op 24-12-2020