Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.3

8.02 10 122

Expert Landgraaf

Plan uw route
Expert Landgraaf

Expert Landgraaf

Expert Visie

Welkom bij Expert Landgraaf!
Bij Expert Landgraaf geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert Jura-dealer

ICTWaarborg keurmerk voor nog meer zekerheid
Iedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want Expert Landgraaf heeft het ICTWaarborg-keurmerk. Dit betekent dat wij een uitgebreide certificeringsprocedure heeft doorlopen. Tijdens deze procedure wordt onder andere gekeken naar kennis, ervaring en specialisme maar ook naar betrouwbaarheid en naleven van de gedragscode. Omdat wij hiervoor met vlag en wimpel zijn geslaagd, hebben wij het predicaat ‘Betrouwbaar’ verdiend.

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen op ICT-gebied en u wordt deskundig en goed geholpen. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, ICTWaarborg kent gepaste regelingen om tot een oplossing te komen. Hierdoor wordt de zekerheid voor u als klant vergroot.

Expert Landgraaf
Korte Hovenstraat 5
6374 GG Landgraaf
Tel: 045 5316748
Openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 9:00 - 18:00
  • Vandaag: 9:00 - 18:00
  • Donderdag: 9:00 - 18:00
  • Vrijdag: 9:00 - 18:00
  • Zaterdag: 9:30 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Gesloten op
  • 13 Februari
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels