Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Peeters 8.2

snel ,goed,vriendelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (341)

  • Beoordeling: 8.2

    snel ,goed,vriendelijk
    Geschreven door Klant Peeters uit schinveld op 02-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Snelle en goede service ondanks drukte.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service
    Geschreven door Klant Adelaar uit heerlen op 30-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    prima ervaring betreffende de klant vriendelijke behandeling in de expert winkel. Zeer tevreden over het geleverde product.
    Geschreven door Klant Ploeg uit landgraaf op 29-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zet goed geholpen. Bedankt.
    Geschreven door Klant uit eygelshoven op 29-08-2020
  • Beoordeling: 5.4

    Iets vriendelijker in de winkel
    Geschreven door Klant uit brunssum op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ben zeer tevreden en kan Expert aanbevelen.
    Geschreven door Klant Huggers uit landgraaf op 22-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    vriendelijke bediening en goede service
    Geschreven door Klant Van Ouwel uit landgraaf op 16-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Krewinkel uit kerkrade op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Als klant van Expert kan ik alleen maar aangeven dat ik heel tevreden ben over het geleverde product ,de service en de klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Haan uit landgraaf op 10-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Landgraaf is een zaak waar je iedere keer weer versteld staat van de geweldige service en eerlijke advies. Volgende keer dus weer EXPERT LANDGRAAF!!!!!
    Geschreven door Klant Gielen uit brunssum op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    prima service
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    goede Winkel---goede servive.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 17-07-2020
  • Beoordeling: 6.9

    De vestiging in landgraaf is telefonisch slecht bereikbaar.
    Geschreven door Klant uit eygelshoven op 16-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    eerstekeer aankoop gedaan ik ben perfect geholpen blijft zo door gaan...
    Geschreven door Klant Baksi uit heerlen op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    vakkundige mensen, goed advies en correcte afhandeling, we zijn uiterst tevreden
    Geschreven door Klant Jeurissen uit landgraaf op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.2

    goed geholpen,prima personeel
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 26-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service
    Geschreven door Klant Hundscheid uit landgraaf op 25-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    prima winkel goed en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Lemmens uit brunssum op 18-06-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Alles wat mis kon gaan ging mis met onze ijskast. Op vrijdag geen chauffeur, de ijskast was niet geleverd door leverancier en ga zo maar door. De eigenaar van de zaak is heel behulpzaam en vriendelijk persoon, zijn personeel moet nog heel veel leren. Wat de klachten allemaal waren konden we in een persoonlijk gesprek duidelijk maken aan hem. Laten we maar zeggen eind goed alles goed.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 18-06-2020
  • Beoordeling: 4.4

    Slecht advies in de winkel. De monteur van Expert kon de bestelde afzuigkap niet zelf installeren. Omdat de maat van de kap niet overeen kwam met de inbouwmaten. De afzuigkap heb ik in de winkel gekocht. De verkoper gaf aan dat dit de juiste kap was. Ik heb de reeds betaalde monteurskosten terug ontvangen. Maar zat wel met het probleem om iemand anders te zoeken om de installatie af te handelen. Deze persoon heeft een hele installatie van hout moeten maken en daarna zelf moeten installeren. Hiervoor een hele middag kwijt geweest. Waardoor de kosten hoger uitvielen.
    Geschreven door Klant Curfs uit oirsbeek op 18-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede prijsstelling met prima service. Wij blijven kopen bij de lokale Expertwinkel. Super tevreden.
    Geschreven door Klant Lussenburg uit landgraaf op 12-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zo doorgaan
    Geschreven door Klant Baur uit landgraaf op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Een goed product voor een concurrente prijs en dicht bij huis.
    Geschreven door Klant Dortu uit hoensbroek op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Aangaande Expert winkel ben ik zeer tevreden men weet waar men over spreekt en pakt zaken op.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Omdat we erg tevreden zijn over de bovenladers van AEG-Electrolux, hebben we ook deze keer, inmiddels het derde exemplaar, gekozen voor dit type. De twee voorgaande machines hebben elk gemiddeld 10 jaren probleemloos gedraaid. De gunstige prijs van EXPERT en het feit dat deze zaak in ons eigen dorp is gelegen, heeft ons voor deze \"Local\" laten kiezen.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 02-06-2020
  • Beoordeling: 4.0

    Heel jammer dat ze het apparaat alleen tot achter de voordeur neerzetten. De volgende keer toch ergens kopen waar ze die service wel hebben.
    Geschreven door Klant Paliska Cosmo Trend uit landgraaf op 25-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben tevreden over de manier hoe ik ben geholpen.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service en deskundigheid
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 19-05-2020