Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Lindelauf 8.7

Prima zaak, goede verkoper, misschien iets meer tijd uitruimen voor de installatie en de uitleg van de Hisense tv

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (266)

  • Beoordeling: 8.7

    Prima zaak, goede verkoper, misschien iets meer tijd uitruimen voor de installatie en de uitleg van de Hisense tv
    Geschreven door Klant Lindelauf uit landgraaf op 24-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Heel tevreden over het aanbod, advies geven en leveren
    Geschreven door Klant Schillings uit landgraaf op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Snel en goed geholpen . En goed bezorgd. Heb erg tevreden
    Geschreven door Klant Moonen uit kerkrade op 18-07-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Snel geholpen,snelle levering!
    Geschreven door Klant Reumkens uit brunssum op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede kwalitijd ,snele levering en goede service👍
    Geschreven door Klant Duchon uit landgraaf op 11-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    gewoon goed zo doorgaan
    Geschreven door Klant Hamers uit heerlen op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Gewoon helemaal top. Medewerkers denken heel goed mee om tot oplossingen te komen!
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    welk artikel je ook koopt bij Expert Landgraaf, altijd deskundig advies. Ga zo door!!
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Expert landgraaf, denkt met je mee.
    Geschreven door Klant Liflower Bloemsierkunst uit landgraaf op 19-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Landgraaf: deskundig team, goede service.
    Geschreven door Klant Hemer uit landgraaf op 14-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goed product voor een goed prijs.
    Geschreven door Klant Goury uit landgraaf op 03-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    service is goed en het product dat je wilt kopen wordt je goed uitgelegd
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    zeer goede service
    Geschreven door Klant uit geleen op 06-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ben persoonlijk naar winkel van Expert gegaan na een bezoek op webshop.Was tevreden hoe ik in de winkel geholpen ben worden.Ook contact met bezorger verlliep goed over tijdstip bezorging.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 04-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    ik ben deze keer tevreden zowel over het product en de deskundig waar ik mee geholpen ben.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 01-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Op de website van Expert krijg je genoeg informatie van het gekozen product. Alles is goed duidelijk uitgelegd en je vind alles op de webpagina.
    Geschreven door Klant Prevaas uit eygelshoven op 23-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Fijn geholpen goed advies
    Geschreven door Klant Claessens uit mechelen op 17-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    de volgende aankoop zal ik beslist bij Expert doen
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 16-04-2019
  • Beoordeling: 7.6

    expert een aanrader!
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 16-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    uiterst tevreden over de service en de behandeling door de medewerkers..
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 12-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd tevreden met deze zaak,ook in het verleden.
    Geschreven door Klant Vonden Hoff uit brunssum op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Over de service, klantvriendelijkheid, kennis van zaken en prima uitleg van het product zijn wij meer dan tevreden. Een zaak om telkens terug te gaan als je aan een nieuw product toe bent.
    Geschreven door Klant Manders uit landgraaf op 02-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Top service, leuk personeel en een gezellige winkel!
    Geschreven door Klant Albers uit landgraaf op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Goed advies gekregen, levering binnen 1 werkdag. Toppie! Monteur heeft ook goed nagedacht om het installatieprobleem te verhelpen. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 14-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Goed geholpen door de medewerker in de zaak, deze heeft mij geholpen bij het maken van een goede keuze bij het uitzoeken van een nieuwe wasmachine binnen mijn budget. Nogmaals hartelijk dank. Verder verliep de levering ook op rolletjes... ik werdt al na 3 dagen gebeld dat mijn machine binnen was en de volgende dag stond hij al bij mij thuis te draaien. Echt super!!!!! M.V.G. BP
    Geschreven door Klant Pongs uit landgraaf op 12-03-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Het oogt misschien wat klein, maar de service is des te groter. Personeel met kennis van zaken (althans de heer die ons hielp) Meedenkend...
    Geschreven door Klant uit utrecht op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen door medewerker. Product voldeed aan mijn verwachting. Goede aflevering. Dus, Top !!!
    Geschreven door Klant Crutzen uit stevensweert op 08-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ben al dertig jaar over de miele wasmachine
    Geschreven door Klant Smeets uit brunssum op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zoek je een firma die luistert naar je wensen, die bereid is om met je mee te denken en je advies geeft zonder opdringerig te zijn. Ook als het gaat om financiën? Die moeite doet om datgene wat jij wenst ook in alle redelijkheid te realiseren? Die klantgericht werkt? Kies dan Expert.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 28-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en goed opgeleid personeel.
    Geschreven door Klant Van der Weerden uit landgraaf op 04-02-2019