Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Charlier-souren 9.4

Leuke personeelsleden en allemaal bedreven in hun vak.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (273)

  • Beoordeling: 9.4

    Leuke personeelsleden en allemaal bedreven in hun vak.
    Geschreven door Klant Charlier-souren uit landgraaf op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    zeer tevreden ga zo door.
    Geschreven door Klant Janssen uit landgraaf op 31-10-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Blij verrast tijdens onze aankoop van een afzuigkap. De verkoper dhr.Charlier heeft ons heel goed advies gegeven op een vriendelijke en deskundige wijze. Hij wist ons zelfs enthousiast te maken voor toekomstige producten en heeft ons uitleg gegeven over hoe op economische manier de wasmachine te gebruiken! Uitstekende service bij Expert Landgraaf!
    Geschreven door Klant Peters uit kerkrade op 30-10-2019
  • Beoordeling: 6.7

    n.v.t. zie eerdere opmerking
    Geschreven door Klant Lutgens uit landgraaf op 25-10-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Alles klasse
    Geschreven door Klant Tilmans uit landgraaf op 25-10-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede vriendelijke en deskundige begeleiding van het personeel.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 24-10-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Beslist een goed aankoopadres voor Uw PC attributen.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 04-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima zaak, goede verkoper, misschien iets meer tijd uitruimen voor de installatie en de uitleg van de Hisense tv
    Geschreven door Klant Lindelauf uit landgraaf op 24-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Heel tevreden over het aanbod, advies geven en leveren
    Geschreven door Klant Schillings uit landgraaf op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Snel en goed geholpen . En goed bezorgd. Heb erg tevreden
    Geschreven door Klant Moonen uit kerkrade op 18-07-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Snel geholpen,snelle levering!
    Geschreven door Klant Reumkens uit brunssum op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede kwalitijd ,snele levering en goede service👍
    Geschreven door Klant Duchon uit landgraaf op 11-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    gewoon goed zo doorgaan
    Geschreven door Klant Hamers uit heerlen op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Gewoon helemaal top. Medewerkers denken heel goed mee om tot oplossingen te komen!
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    welk artikel je ook koopt bij Expert Landgraaf, altijd deskundig advies. Ga zo door!!
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Expert landgraaf, denkt met je mee.
    Geschreven door Klant Liflower Bloemsierkunst uit landgraaf op 19-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Landgraaf: deskundig team, goede service.
    Geschreven door Klant Hemer uit landgraaf op 14-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goed product voor een goed prijs.
    Geschreven door Klant Goury uit landgraaf op 03-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    service is goed en het product dat je wilt kopen wordt je goed uitgelegd
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    zeer goede service
    Geschreven door Klant uit geleen op 06-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ben persoonlijk naar winkel van Expert gegaan na een bezoek op webshop.Was tevreden hoe ik in de winkel geholpen ben worden.Ook contact met bezorger verlliep goed over tijdstip bezorging.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 04-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    ik ben deze keer tevreden zowel over het product en de deskundig waar ik mee geholpen ben.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 01-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Op de website van Expert krijg je genoeg informatie van het gekozen product. Alles is goed duidelijk uitgelegd en je vind alles op de webpagina.
    Geschreven door Klant Prevaas uit eygelshoven op 23-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Fijn geholpen goed advies
    Geschreven door Klant Claessens uit mechelen op 17-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    de volgende aankoop zal ik beslist bij Expert doen
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 16-04-2019
  • Beoordeling: 7.6

    expert een aanrader!
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 16-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    uiterst tevreden over de service en de behandeling door de medewerkers..
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 12-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd tevreden met deze zaak,ook in het verleden.
    Geschreven door Klant Vonden Hoff uit brunssum op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Over de service, klantvriendelijkheid, kennis van zaken en prima uitleg van het product zijn wij meer dan tevreden. Een zaak om telkens terug te gaan als je aan een nieuw product toe bent.
    Geschreven door Klant Manders uit landgraaf op 02-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Top service, leuk personeel en een gezellige winkel!
    Geschreven door Klant Albers uit landgraaf op 01-04-2019