Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Robberts 9.1

Zeer goed geholpen en ruime keuze

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (468)

  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed geholpen en ruime keuze
    Geschreven door Klant Robberts uit landgraaf op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel
    Geschreven door Klant Lemson uit maastricht op 09-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Vlotte levering en prettig en deskundig contact. Boven verwachting.
    Geschreven door Klant Ulrich uit rotterdam op 08-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed product met goed prijsstelling. Kundig advies en geordende winkel.
    Geschreven door Klant Lussenburg uit landgraaf op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima levering en correct afgehandeld. Tevreden klant.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit eygelshoven op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Ben heel tevreden met de service van Expert Raad het daatom zeer zeker aan
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 25-05-2021
  • Beoordeling: 3.8

    Expert landgraaf raad ik iedereen af om zaken mee te doen.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 13-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundig, vriendelijk en goede service.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Probleem keurig opgelost
    Geschreven door Klant Dautzenberg uit landgraaf op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijke en persoonlijke hulp bij het maken van onze keuze. Prettig.
    Geschreven door Klant Nijst uit heerlen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 2.8

    nooit meer expert Landgraaf
    Geschreven door Klant Verwer uit heerlen op 06-05-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Expert is zeer aan te bevelen, prima service!
    Geschreven door Klant Juffermans uit landgraaf op 28-04-2021
  • Beoordeling: 6.8

    geen behoefte voor
    Geschreven door Klant uit heerlen op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    ben
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 21-04-2021
  • Beoordeling: 5.9

    Ze hebben me oruma geholpen. En alles is cirrect afgehandeld. De telefonische berwikbaarheid was niet optimaal en te complex. Het feit dat ik perse bij deze expert winkel wilde bestellen heeft in hun voordeel gewerkt. Andere klanten zouden al bij de concurrent beland zijn.
    Geschreven door Klant Janssens uit landgraaf op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk, snel en vakkundig
    Geschreven door Klant Heidendael uit landgraaf op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prijs/kwaliteit uitstekend
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    We zijn zeer tevreden en kopen lokaal bij Expert.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Kan niet beter.
    Geschreven door Klant Vreuls uit kerkrade op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nog te weinig ervaring i.v.m. corona virus.
    Geschreven door Klant uit geleen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 6.4

    De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Personeel is niet vriendelijk en een \'rare snuiter\' ik had een telefoontje gemist. En werdt op maandag ochtend weer gebeld. Ook dat gemist. Ik heb terug gebeld. Kreeg als antwoord dat hij mij telefonisch niet te woord wilde staan omdat het maandag was en zijn vrije dag was??! Ook bij levering geen vriendelijk woord. Wellicht met verkeerde been uit bed.
    Geschreven door Klant Bout uit landgraaf op 25-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer te vreden. 👍
    Geschreven door Klant uit klimmen op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle levering,product zoals omschreven.
    Geschreven door Klant Timmermans uit baesweiler op 22-03-2021
  • Beoordeling: 5.0

    Zie voorgaande!!!!!
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 21-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Correct en vriendelijk personeel dat je op een professionele manier helpt.
    Geschreven door Klant Deckers uit kerkrade op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Bij een eerste bestelling ging het mis doordat de leverancier van het product in gebreke bleef. Bij een tweede nieuwe bestelling ging het prima.
    Geschreven door Klant Scheeren uit heerlen op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ik ben tevreden over de service en het gemak als ik door mijn gezondheid niet zelf naar de winkel kan wordt het zonder problemen bezorgd
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Super
    Geschreven door Klant Wetterhahn uit heerlen op 18-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Alles soepel verlopen
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 16-03-2021