Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Jeurissen 9.8

vakkundige mensen, goed advies en correcte afhandeling, we zijn uiterst tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (325)

  • Beoordeling: 9.8

    vakkundige mensen, goed advies en correcte afhandeling, we zijn uiterst tevreden
    Geschreven door Klant Jeurissen uit landgraaf op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.2

    goed geholpen,prima personeel
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 26-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service
    Geschreven door Klant Hundscheid uit landgraaf op 25-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    prima winkel goed en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Lemmens uit brunssum op 18-06-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Alles wat mis kon gaan ging mis met onze ijskast. Op vrijdag geen chauffeur, de ijskast was niet geleverd door leverancier en ga zo maar door. De eigenaar van de zaak is heel behulpzaam en vriendelijk persoon, zijn personeel moet nog heel veel leren. Wat de klachten allemaal waren konden we in een persoonlijk gesprek duidelijk maken aan hem. Laten we maar zeggen eind goed alles goed.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 18-06-2020
  • Beoordeling: 4.4

    Slecht advies in de winkel. De monteur van Expert kon de bestelde afzuigkap niet zelf installeren. Omdat de maat van de kap niet overeen kwam met de inbouwmaten. De afzuigkap heb ik in de winkel gekocht. De verkoper gaf aan dat dit de juiste kap was. Ik heb de reeds betaalde monteurskosten terug ontvangen. Maar zat wel met het probleem om iemand anders te zoeken om de installatie af te handelen. Deze persoon heeft een hele installatie van hout moeten maken en daarna zelf moeten installeren. Hiervoor een hele middag kwijt geweest. Waardoor de kosten hoger uitvielen.
    Geschreven door Klant Curfs uit oirsbeek op 18-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede prijsstelling met prima service. Wij blijven kopen bij de lokale Expertwinkel. Super tevreden.
    Geschreven door Klant Lussenburg uit landgraaf op 12-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zo doorgaan
    Geschreven door Klant Baur uit landgraaf op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Een goed product voor een concurrente prijs en dicht bij huis.
    Geschreven door Klant Dortu uit hoensbroek op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Aangaande Expert winkel ben ik zeer tevreden men weet waar men over spreekt en pakt zaken op.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Omdat we erg tevreden zijn over de bovenladers van AEG-Electrolux, hebben we ook deze keer, inmiddels het derde exemplaar, gekozen voor dit type. De twee voorgaande machines hebben elk gemiddeld 10 jaren probleemloos gedraaid. De gunstige prijs van EXPERT en het feit dat deze zaak in ons eigen dorp is gelegen, heeft ons voor deze \"Local\" laten kiezen.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 02-06-2020
  • Beoordeling: 4.0

    Heel jammer dat ze het apparaat alleen tot achter de voordeur neerzetten. De volgende keer toch ergens kopen waar ze die service wel hebben.
    Geschreven door Klant Paliska Cosmo Trend uit landgraaf op 25-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben tevreden over de manier hoe ik ben geholpen.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service en deskundigheid
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 19-05-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Ben zeer tevreden K
    Geschreven door Klant uit heerlen op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    zeer mooie diepvries. werkt goed . Expert was ook goed behulpzaam
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 13-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    hopelijk wordt oude apparaat nog opgehaald .
    Geschreven door Klant Sijstermans uit landgraaf op 11-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    TV thuis bezorgd, aan wand opgehangen en geinstalleerd. Zeer deskundige, nette en vriendelijke service. Aanrader!
    Geschreven door Klant uit heerlen op 08-05-2020
  • Beoordeling: 7.4

    klantvriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 04-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service. Zeer tevredem
    Geschreven door Klant Peters uit heerlen op 04-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Deskundige medewerker die de tijd nam voor een duidelijke uitleg naar mij (als absolute leek ) toe.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 06-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Voor professioneel advies en perfecte service moet je bij Expert in Landgraaf zijn
    Geschreven door Klant Jongen uit hoensbroek op 30-03-2020
  • Beoordeling: 8.1

    nou vraag je teveel,het voorgaande is al mooi genoeg
    Geschreven door Klant Pilz uit heerlen op 30-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    mijn ervaring is dat het personeel vriendelijk en behulpzaam is in uitleg van de producten die er aanwezig zijn producten die er zijn zijn betaalbaar en goede kwalitijd
    Geschreven door Klant Wijckmans uit landgraaf op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prima winkel in eigen dorp met kundig, vriendelijk personeel. Kunnen we zo houden door er onze spullen aan te schaffen. Weet je meteen waar je moet zijn als er iets mee zou zijn.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 24-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Correct en snel geholpen. Mooie televisie tegen een scherpe prijs. Snelle levering.
    Geschreven door Klant Janssen uit geleen op 23-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Dik tevreden over de service.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 18-03-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Geen behoefte aan.
    Geschreven door Klant uit heerlen op 14-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    tevreden klant
    Geschreven door Klant Görtzen uit landgraaf op 11-03-2020
  • Beoordeling: 5.4

    ik beveel expert niet aan want je kunt niet van ze op aan invbm afspraak maken als je het product geïnstaleerd en bezorg moet krijgen
    Geschreven door Klant Van Berlo-habets uit landgraaf op 10-03-2020