Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.8

Expert als organisatie ben ik zeer tevreden ,, maar de winkel is een zwak punt daar kan omgaan met klanten nog veel verbeteren. En de service heeft in 30jaar een andere definitie gekregen. Achteraf lost Expert het wel op. dan is het leed al geschiedt.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (432)

  • Beoordeling: 6.8

    Expert als organisatie ben ik zeer tevreden ,, maar de winkel is een zwak punt daar kan omgaan met klanten nog veel verbeteren. En de service heeft in 30jaar een andere definitie gekregen. Achteraf lost Expert het wel op. dan is het leed al geschiedt.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 04-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Weer supergoed geholpen: probleem dat ik had is perfect opgelost...
    Geschreven door Klant Charlier uit kerkrade op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prima service en goede waar voor je geld
    Geschreven door Klant Raduzzi uit eygelshoven op 03-03-2021
  • Beoordeling: 5.6

    Zie eerdere beschrijving
    Geschreven door Klant Dörenberg uit landgraaf op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer tevreden heb dit telefonische en per mail moeten doen ivm corona
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ga voor al mijn computer benodigdheden naar Expert Landgraaf vooral om de deskundigheid en het advies van Marc Charlier.
    Geschreven door Klant uit valkenburg lb op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zou niet anders willen dan expert landgraaf. Daarom een wardering van een 9.
    Geschreven door Klant Corvers uit landgraaf op 24-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer tevreden met service en klantvriendelijkheid , echt een aanrader
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Snelle afhandeling, goede service en advies.
    Geschreven door Klant Allon uit simpelveld op 18-02-2021
  • Beoordeling: 5.0

    Normaal gesproken zijn wij altijd zeer tevreden met Expert maar deze aankoop is niet verlopen zoals wij gewend waren van Expert. Product prima, service slecht.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 16-02-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Nieuwe tv laten plaatsen, na aanzetten blijkt er een donkere plek in beeld zichtbaar. Baas erbij laten komen die de neiging had om moeilijk te gaan doen maar dat trok al snel weer bij. De dag erna bleek de vlek verdwenen. Gebeld naar de zaak, iedereen tevreden. Maar helaas werken de sounbar bijgeleverde boxen niet en ik krijg ze, ondanks allerlei pog`ingen niet aan de praat. Dit komt onder andere omdat de tv én de soundbar maar snel,snel geïnstalleerd zijn geworden zonder enige uitleg. Bovendien is de sounbar niet fatsoenlijk afgesteld, zo blijkt later. Maar weer bellen...
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    by expert zit je goed prys is goed de levering is perfect wat wil je nog meer expert dan zit je goed de gr jo
    Geschreven door Klant uit voerendaal op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en kwaliteit is goed
    Geschreven door Klant Linden uit landgraaf op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    koop lokaal zo schep je een band met je winkel in je dorp/stad.
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    super product, voor een super prijs, van super aardige en deskundige mensen.
    Geschreven door Klant Ringens uit landgraaf op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    snel contact zeer goede deskundige ondersteuning dit is nu in deze tijd nog belangrijker
    Geschreven door Klant Stevens uit kerkrade op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed en ook behulpzaam personeel ondanks dat alles door de corona via de telefoon loopt.Zeker een goede aanrader.
    Geschreven door Klant Driessen uit heerlen op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goede service en zeer klantvriendelijk en zeer behulpzaam!
    Geschreven door Klant Vreuls uit kerkrade op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 27-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    daar lever ik geen bijdrage aan
    Geschreven door Klant uit oirsbeek op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Super service en competent personeel is de reden waarom ik vaste klant ben.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    de prijzen van Expert zijn ok , vooral tijdens een aanbieding , bezorging gaat goed en snel
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 25-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Uitstekende service. Niets op aan te merken.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Bestellen, betalen en dezelfde dag geleverd. Tenminste als het voorradig is bij het filiaal in de buurt
    Geschreven door Klant Gerards uit landgraaf op 22-01-2021
  • Beoordeling: 6.0

    Tot nu toe altijd uiterst tevreden geweest over de service en advies bij diverse aankopen in de winkel. Bij het telefonisch bestellen van onze wasmachine was het advies en de klantvriendelijkheid ook hartstikke goed. Helaas tot het moment van bezorging. - 4 uur tevergeefs gewacht op bezorging - zelf na 4,5 uur moeten bellen om verhaal te halen - na 5 uur wachten volgt bezorging, zonder excuus van bezorger, maar wel met commentaar over 1 trapje met 1 trede bij de voordeur, dit terwijl mijn partner aanbood te helpen met tillen. De bezorging was uiterst teleurstellend en helaas niet zoals wij de dienstverlening altijd gewend zijn.
    Geschreven door Klant Snackers uit landgraaf op 21-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede uitleg bij navraag van het te bestellen product. Goede service. Genoeg keus.
    Geschreven door Klant Heuts uit landgraaf op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies,service en levering.
    Geschreven door Klant Charlier-souren uit landgraaf op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Op advies van medewerker een Sony koptelefoon uitgezocht. Precies wat ik wilde. Heb zo tijd bespaard met zelf eentje uitzoeken. Heb gezegd wat ik wilde voor welk budget. Zeer tevreden over deze Sony
    Geschreven door Klant Paulus uit kerkrade op 16-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goed meedenken ook in moeilijke situaties, oplossingen aandragen en nakomen van gemaakte afspraken over levering en montage.
    Geschreven door Klant uit brunssum op 15-01-2021