Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.5

Goed advies gekregen, levering binnen 1 werkdag. Toppie! Monteur heeft ook goed nagedacht om het installatieprobleem te verhelpen. Zeer tevreden!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (243)

  • Beoordeling: 9.5

    Goed advies gekregen, levering binnen 1 werkdag. Toppie! Monteur heeft ook goed nagedacht om het installatieprobleem te verhelpen. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 14-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Goed geholpen door de medewerker in de zaak, deze heeft mij geholpen bij het maken van een goede keuze bij het uitzoeken van een nieuwe wasmachine binnen mijn budget. Nogmaals hartelijk dank. Verder verliep de levering ook op rolletjes... ik werdt al na 3 dagen gebeld dat mijn machine binnen was en de volgende dag stond hij al bij mij thuis te draaien. Echt super!!!!! M.V.G. BP
    Geschreven door Klant Pongs uit landgraaf op 12-03-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Het oogt misschien wat klein, maar de service is des te groter. Personeel met kennis van zaken (althans de heer die ons hielp) Meedenkend...
    Geschreven door Klant uit utrecht op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen door medewerker. Product voldeed aan mijn verwachting. Goede aflevering. Dus, Top !!!
    Geschreven door Klant Crutzen uit stevensweert op 08-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ben al dertig jaar over de miele wasmachine
    Geschreven door Klant Smeets uit brunssum op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zoek je een firma die luistert naar je wensen, die bereid is om met je mee te denken en je advies geeft zonder opdringerig te zijn. Ook als het gaat om financiën? Die moeite doet om datgene wat jij wenst ook in alle redelijkheid te realiseren? Die klantgericht werkt? Kies dan Expert.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 28-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en goed opgeleid personeel.
    Geschreven door Klant Van der Weerden uit landgraaf op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Ik was zeer onder de indruk van het vriendelijke personeel, deskundigheid en grandioze service.
    Geschreven door Klant uit voerendaal op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    klantgerichte vriendelijke benadering veel productkennis
    Geschreven door Klant Hamers uit eijgelshoven op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    echt een aanrader om daar iets te kopen. alles wordt je goed uitgelegd.
    Geschreven door Klant Henricussen uit landgraaf op 18-01-2019
  • Beoordeling: 5.7

    Beter naar een andere winkel gaan
    Geschreven door Klant Packbier uit landgraaf op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer deskundig advies
    Geschreven door Klant Pongs uit landgraaf op 10-01-2019
  • Beoordeling: 7.5

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    De service bij deze winkel vinden wij top
    Geschreven door Klant Timmermans uit landgraaf op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goedbehandeld gr
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer behulpzaam en geduldig personeel wat zich alle moeite deed om artikel tijdig voor de kerst (artikel was uitverkocht) te kunnen aanbieden.
    Geschreven door Klant Verreck uit landgraaf op 03-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede servicis
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 02-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    De keuze was goed, het product wat ik wilde was niet op voorraad maar wel besteld, de radio naar mijn keuze kwam zo als gehoopt, er werdt niet gevraagd of ik een beter /ander product wilde hebben en de medewerker van expert was vrolijk en vriendelijk :) dank jullie wel voor de goede service in het oude jaar , en hoop snel weer gebruik te mogen maken van jullie goede service
    Geschreven door Klant Berg uit landgraaf op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Nieuwe airfryer gekocht.Display werkte niet.Andere dag gelijk kunnen omruilen. Top service.
    Geschreven door Klant Peters uit landgraaf op 28-12-2018
  • Beoordeling: 6.4

    Op goed geluk.........
    Geschreven door Klant uit heerlen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    In Landgraaf is ren ondernemer die onder de prijs zit dan expert. Jammer dat expert niet ook die aanbieding heeft.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 25-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Onze ervaring met Expert is dat we door vakkundig en vriendelijk personeel zijn geholpen,we kunnen Expert iedereen aanraden.
    Geschreven door Klant Bloem uit heerlen op 25-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb de Expert-winkel in Landgraaf bezocht. Ik ben geen on-line koper en laat me liever persoonlijk adviseren. Ik ben zeer, zeer tevreden over het advies bij mijn aankoop.
    Geschreven door Klant Cremers uit windraak op 22-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    tevreden
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer klantvriendelijk en een goede service
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 14-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Verschillende keren iets gekocht bij expert. Goed en deskundig geholpen. En vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 13-12-2018
  • Beoordeling: 6.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    zeer vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant Toornent uit heerlen op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Echt fijne service kan het je alleen aanbevelen
    Geschreven door Klant Bovens uit schinveld op 26-11-2018
  • Beoordeling: 7.6

    goede service
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 23-11-2018