Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Goede uitleg

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (674)

  • Beoordeling: 7.9

    Goede uitleg
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 30-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Uitstekend.
    Geschreven door Klant Broun uit kerkrade op 27-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Het was handig geweest als uitgelegd was dat de inductie kookplaat een tikkend geluid maakt tijdens koken. Dan verdeeld hij de stroom daarom hadden we nog gebeld met jullie dat was ons niet verteld
    Geschreven door Klant Takens uit landgraaf op 27-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Kwaliteit, goede vriendelijke service
    Geschreven door Klant Meijers uit landgraaf op 23-01-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Vriendelijk personeel en snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit klimmen op 23-01-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Prima hulp bij keuze en bestellen van vintage axpperatuur; precies wat ik zocht!
    Geschreven door Klant Kuppers uit kerkrade op 16-01-2023
  • Beoordeling: 8.5

    hele goede verzorging uitlecht van de tv
    Geschreven door Klant Heldens uit landgraaf op 14-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden vanaf het moment van aanschaf in de winkel, tot en met de bezorging. Hele nette service. Komen gemaakte afspraken na.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 04-01-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Goede Service , Verkoper denkt mee en goede prijs.
    Geschreven door Klant uit valkenburg lb op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is echt een aanraader
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 30-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    alles top conform afspraak
    Geschreven door Klant Bosch uit kerkrade op 29-12-2022
  • Beoordeling: 3.8

    Geen commentaar meer
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 28-12-2022
  • Beoordeling: 5.1

    Zorg dat ze het systeem in orde hebben en geen artikelen verkopen die niet leverbaar zijn
    Geschreven door Klant Adesy uit brunssum op 27-12-2022
  • Beoordeling: 7.4

    ja zal ik doen
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 24-12-2022
  • Beoordeling: 6.2

    Ik ben niet tevreden over de levering van het gekochte artikel
    Geschreven door Klant Bisschops uit simpelveld op 23-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Een eerlijke winkel en vriendelijke mensen
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 23-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en snelle levering.
    Geschreven door Klant Janssen uit maastricht op 21-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel, prettig en kundig personeel
    Geschreven door Klant uit heerlen op 19-12-2022
  • Beoordeling: 6.2

    Verschil van mening over tijdstip van levering. Leveren van koelkast tot over de drempel wordt wel heel letterlijk genomen. Te vaak heb ik zelf moeten nabellen over een nalevering van ander product.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 19-12-2022
  • Beoordeling: 5.7

    zal ik maar niet doen :)
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Service zoals ik gewend ben van Expert
    Geschreven door Klant uit heerlen op 16-12-2022
  • Beoordeling: 1.6

    Zeer slechte service en slecht advies
    Geschreven door Klant Kec uit eygelshoven op 16-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Alles prima geen opmerking alles correct verlopen zoals afspraak was.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 14-12-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Uitleg bediening van afstandsbediening was wel summier
    Geschreven door Klant Van Helden uit landgraaf op 12-12-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Na het vinden van de zaak en de informatie krijgen van het product was het maken van de keus snel geregeld.
    Geschreven door Klant Leise uit brunssum op 08-12-2022
  • Beoordeling: 8.0

    nogmaals vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 07-12-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Klantvriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 06-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Super winkel. Aan te raden.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 05-12-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Bij expert word je op je wensen bedient op een vriendelijke manier. Mocht ik nog iets nodig hebben dan weet ik de zaak te vinden.
    Geschreven door Klant uit schinnen op 05-12-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies en service. Goede prijs.
    Geschreven door Klant Lussenburg uit landgraaf op 05-12-2022