Navigatie
 • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

 • Wij scoren een 8.7

8.52 10 143

Expert Lochem

Plan uw route
 • 9.1 10 “n.v.t”
 • 9.6 10 “Goed,vriendelijk en vakkundig.”
 • 9.4 10 “Vriendelijk en deskundig”
 • 7.7 10 “nvt”
 • 9.3 10 “prettige winkel met deskundig personeel”
 • 10.0 10 “Prima geholpen. Geen opmerkingen over bediening in de winkel of bezorging c.q. in bedrijfstelling witgoed.”
 • 9.9 10 “Goede service, goed advies”
 • 9.1 10 “Expert Lochem is een prettige zaak met deskundig en vriendelijk personeel.”
 • 7.7 10 “Zoe voorgaande opmerkingen”
 • 9.8 10 “Het artikel was helemaal naar mijn zin, en werd snel geleverd.”
Expert Lochem

Expert Lochem

Expert Lochem voor persoonlijke aandacht en advies op maat!
Voor een nieuwe vaatwasser van Bosch, ledtelevisie van Samsung, Stereoset van Pioneer of zelfs een stofzuiger van Phillips kun je bij ons terecht. Want wij vinden het belangrijk dat je tevreden en blij het pand verlaat met het product dat het beste bij je past! Hoe we dat doen? Goede service en voldoende tijd nemen voor een deskundig en persoonlijk advies. Kom langs en ervaar dat ook! Via onze Facebookpagina geven we ook technisch uitleg van diverse apparaten. Klik hier om ons te volgen.

Expert Lochem DHL afgiftepunt

Keukenrenovatie goedkoop en deskundig!
Een oude keuken met weinig kosten weer als nieuw? Dat kan! Met de Expert Keuken renovatieservice. In onze winkel hebben we een showroom opstelling staan met een groot aanbod aan inbouwapparatuur. Wij leveren uitsluitend inbouwapparatuur van de grote gerenommeerde merken als bijvoorbeeld Miele, Bosch en AEG. De panelen van jouw huidige keuken kunnen we spuiten in een nieuwe kleur of houtmotief. Wij komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis de keuken opmeten en maken dan een offerte op maat.

Expert productdemonstraties

Producten uitproberen in de winkel
Bij ons in de winkel hebben we diverse showroommodellen van bijvoorbeeld koffiemachines van Siemens tot aan stofzuigers van AEG. Daarnaast zullen we regelmatig nieuwe producten demonstreren in de winkel met speciale demodagen. Dan maken we er samen een feestje van met een hapje en drankje. Ook via onze Facebookpagina zullen we dit kenbaar maken. Wordt nou net niet dat ene product gedemonstreerd dat je graag wilt zien? Laat het ons weten!

Expert bezorgservice

Gratis bezorgservice bij aanschaf van een apparaat
Wij zijn echt niet de moeilijkste hoor! Want als je bij ons een nieuwe wasmachine, droger of wellicht een vaatwasser hebt gekocht dan bezorgen wij het ook netjes thuis. Op een moment dat het jou het beste uitkomt. Bij het maken van de afspraak houden we rekening met een aantal praktische zaken zoals: levering binnen 24 uur, bezorging op een etage en of het oude apparaat ook afgevoerd moet worden. Want dat doen wij ook probleemloos.

Expert inbouwservice

Vakkundige installatie van Expert Lochem
Eindelijk die nieuwe geluidsinstallatie van Sonos, koelkast van Smeg of wasmachine van Miele aangeschaft. Maar dan moet het nog op maat worden ingebouwd. Dat is vakwerk! Daar helpen wij jou graag bij met onze inbouwinstallatieservice. Onze monteur brengt de aankoop thuis op een moment dat jou het beste schikt. Het huidige inbouwapparaat wordt gedemonteerd en het nieuwe inbouwapparaat zal worden geplaatst. Bij de inbouw van Tv’s en home cinema sets zal onze monteur dit zelfs installeren en uitleggen! Oude apparatuur waar je niks meer mee doet kunnen we kosteloos meenemen. Net als het verpakkingsmateriaal zullen we dat verantwoord recyclen. Andere speciale wensen kun je altijd kenbaar maken bij ons in de winkel!  

Expert reparatieservice

Apparaat stuk? Bel Expert Lochem reparatieservice
Dat is balen! Is de oven, koelkast of misschien wel de televisie stuk? Bel ons, kom langs of vul het reparatieformulier in op de website. Wij streven ernaar om binnen 24 uur het probleem voor je te komen oplossen. Veel gestelde vraag of je ons ook mag bellen als het apparaat niet bij ons is aangekocht? Jazeker! Dat vinden wij geen probleem.

Expert Loewe-dealer

Officieel Loewe dealer
Loewe producten beschikken niet alleen over een strak en elegant design, maar zorgen er ook voor dat u optimaal geniet van uw series, films of favoriete muziek. Zo hebben de Loewe televisies een fantastische beeldweergave en de Loewe speakers een superieure geluidskwaliteit. Wij zijn officieel Loewe dealer dus bij ons kunt u terecht voor de mooiste Loewe producten! Bent u er nog niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar met het advies dat u nodig heeft.

Nick Boeijink: “Expert Lochem wordt het adres wordt voor de consument die “kleinere” aantallen wil laten kopiëren”

Er gaat het een en ander veranderen op gebied van copy service in Lochem. De broers Harry en Erwin Lammerdink van Multicopy Lammerdink gaven eind 2018 aan te willen stoppen met het kleinere kopieer- en printwerk voor particulieren. Samen met Nick Boeijink zagen zij de kans voor een mooie samenwerking. Vanaf nu kunnen de inwoners van Lochem en omgeving bij Expert Boeijink terecht voor al het veel voorkomende print- en kopieerwerk. In elk gewenst formaat en in elke oplage. Zowel in kleur als zwart/wit. De bestanden kunnen zowel analoog als digitaal worden aangeleverd.

Digitale bestanden kunnen tevens worden aangeleverd via drukwerk.lochem@expert.nl. U kunt met al uw kopieer- en printwerk terecht bij Expert Lochem tijdens de reguliere openingstijden van de winkel.

Expert Lochem
Eekmolenweg 6
7241 CM Lochem
0573 256384 lochem@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 10:30 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 18:00
 • Vrijdag : 9:00 - 20:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 27 April
 • Koningsdag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels