Navigatie
8.72 10 348

Expert Lochem

Plan uw route
 • 9.1 10 “n.v.t”
 • 9.6 10 “Goed,vriendelijk en vakkundig.”
 • 9.4 10 “Vriendelijk en deskundig”
 • 7.7 10 “nvt”
 • 9.3 10 “prettige winkel met deskundig personeel”
 • 10.0 10 “Prima geholpen. Geen opmerkingen over bediening in de winkel of bezorging c.q. in bedrijfstelling witgoed.”
 • 9.9 10 “Goede service, goed advies”
 • 9.1 10 “Expert Lochem is een prettige zaak met deskundig en vriendelijk personeel.”
 • 7.7 10 “Zoe voorgaande opmerkingen”
 • 9.8 10 “Het artikel was helemaal naar mijn zin, en werd snel geleverd.”
Expert Lochem

Expert Lochem

Laatste update: 28-07-2021

U bent van harte welkom in onze winkel. Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht bij het bezoeken van onze winkel. De basisregels vanuit het RIVM gelden nog steeds: houd 1,5 meter afstand, hoest en nies in uw elleboog en betaal bij voorkeur met pin. Deze basisregels gelden ook als we langskomen voor het bezorgen en installeren van producten.

Welkom bij Expert Lochem!

Bij Expert Lochem ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan úw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook als u op Expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren, uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt.

Productdemonstraties

Uw nieuwe apparaat eerst eens goed bekijken? In onze winkel staan alle apparaten ter demonstratie klaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV laten zien of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of koffie van versgemalen koffiebonen. Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren, precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Diverse installatieservices van Expert

Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig, wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook installeren wij andere apparatuur, denk aan een nieuwe tv of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled.

Reparatieservice

Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons op 0573 – 256 384, stuur een appje naar 06 – 82 81 46 26 en maak een reparatieafspraak. Of vul dit reparatieformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Nick Boeijink: “Expert Lochem wordt het adres voor de consument die “kleinere” aantallen wil laten kopiëren”

Er gaat het een en ander veranderen op gebied van copy service in Lochem. Vanaf nu kunnen de inwoners van Lochem en omgeving bij Expert Boeijink terecht voor al het veel voorkomende print- en kopieerwerk. In elk gewenst formaat en in elke oplage. Zowel in kleur als zwart/wit. De bestanden kunnen zowel analoog als digitaal worden aangeleverd.

Digitale bestanden kunnen tevens worden aangeleverd via drukwerk.lochem@expert.nl. U kunt met al uw kopieer- en printwerk terecht bij Expert Lochem tijdens de reguliere openingstijden van de winkel.

Expert Lochem stelt zich aan u voor!

Nick Boeijink

Vanaf zijn 15e hielp hij zijn ouders al mee in de winkel Boeijink Beeld en Geluid. Vader Jan en moeder Marianne zijn destijds vanuit huis gestart en werden steeds een stapje groter tot waar Expert Boeijink nu is, al 28 jaar een begrip in Lochem. Het ondernemerschap is er met de paplepel ingegoten en hierdoor is hij mede-eigenaar geworden. Als er tijd over is mag hij graag wind- en kite surfen of motorrijden.

Sanne

Samen met haar partner Nick Boeijink en het team van Expert Lochem vind ze het leuk om klanten te voorzien van het juiste advies. Zodat ze een product kiezen wat precies bij hen past. Deze duizendpoot houd o.a de voorraden bij en zorgt ervoor de het assortiment op order blijft. Ook runt ze de GLS en DHL Parcel shop. In haar vrije tijd mag ze graag een eind wandelen met de hond (Gijs). Op sportief vlak loopt ze hard en maakt graag km’s op de mountainbike.

Ilvan

Ilvan werkt ruim 1,5 jaar bij Expert Lochem. Hij is breed inzetbaar. Wanneer nodig helpt hij in de buitendienst maar staat ook in de winkel. Hij houdt zich ook bezig met diverse klussen in en rondom de winkel. In zijn vrije tijd verzameld hij vinyl platen en doet hij aan voetbal.

Steven

Al meer dan 7 jaar geeft Steven passend advies over alle productgroepen. Je mag hem met recht een witgoedspecialist noemen gezien hier zijn passie ligt. Verder regelt hij de aansturing van de buitendienst en zorgt er voor dat de administratie op orde blijft. In zijn vrije tijd kijkt hij naar voetbal, trekt hij baantjes in het zwembad of kan je hem met een goed boek op de bank vinden.

Marcel

Marcel werkt in de buitendienst met als specialiteiten inbouwapparatuur, tv en audio. Hij zit al 13 jaar in het vak waarvan ruim 8 jaar werkzaam bij Expert Lochem. Met zijn ervaring weet hij menig apparaat weer tot leven te wekken of de klanten het juiste advies te geven bij de aanschaf van nieuwe apparatuur. In zijn vrije tijd luistert hij naar muziek en volgt de nieuwste films op de voet. Daarnaast gamed hij graag een potje Warframe online.

Jelle

Sinds een aantal maanden is Jelle het verkoopteam komen versterken. Hiervoor heeft hij ICT gestudeerd en veel kennis opgedaan over computers, laptops en netwerken. Deze leergierige jongen is relatief nieuw in het vak en doet elke dag de nodige kennis en ervaring op. Dit houd hem niet tegen de klanten te adviseren over de aanschaf van een nieuw product. In zijn vrije tijd kijkt hij graag series op Netflix.

Jeroen

Al ruim 14 jaar ervaring als verkoper waarvan 8 jaar in de branche. Hij haalt voldoening uit klantcontact door de juiste producten te kunnen adviseren, ook voor bezorgen en installeren deinst hij niet terug. Verder zorgt hij voor de content op onze social media, hij filmt en monteert hiervoor al het materiaal. Met zijn achtergrond in de muziek als DJ en geluidstechnicus heeft hij een passie voor geluid. Naast zijn Expert werkzaamheden is hij fotograaf en legt menig bruiloft of portret vast. Ook de beelden op deze pagina komen van zijn hand.

John

Samen met Wim en Marcel maakt John deel uit van de buitendienst. Hij repareert witgoed en installeert van wasmachine tot aan TV. Naast deze baan is hij functioneel bij de brandweer en moet hij een enkele keer met gehaaste spoed weg. Wij kijken er niet raar van op dat zijn hobby barbecueën is.

Wim

Al meer dan 40 jaar repareert hij wit- en bruingoed. Met zijn vele jaren kennis en ervaring zorgt hij er voor dat apparaten snel en vakkundig gerepareerd worden. Naast deze werkzaamheden is hij actief in de licht- en geluidstechniek en zorgt er voor dat vele podiums hiermee voorzien worden. Hij mag in zijn vrije tijd graag in de buitenlucht genieten.

Expert Lochem
Eekmolenweg 6
7241 CM Lochem
0573 256384 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Vandaag : 09:00 - 18:00
 • Dinsdag : 09:00 - 18:00
 • Woensdag : 09:00 - 18:00
 • Donderdag : 09:00 - 18:00
 • Vrijdag : 09:00 - 20:00
 • Zaterdag : 09:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels