Navigatie
8.77 10 651

Expert Lochem

Vandaag open tot 18:00 Plan uw route
 • 9.1 10 “n.v.t”
 • 9.6 10 “Goed,vriendelijk en vakkundig.”
 • 9.4 10 “Vriendelijk en deskundig”
 • 7.7 10 “nvt”
 • 9.3 10 “prettige winkel met deskundig personeel”
 • 10.0 10 “Prima geholpen. Geen opmerkingen over bediening in de winkel of bezorging c.q. in bedrijfstelling witgoed.”
 • 9.9 10 “Goede service, goed advies”
 • 9.1 10 “Expert Lochem is een prettige zaak met deskundig en vriendelijk personeel.”
 • 7.7 10 “Zoe voorgaande opmerkingen”
 • 9.8 10 “Het artikel was helemaal naar mijn zin, en werd snel geleverd.”

Welkom bij Expert Lochem!

Bij Expert Lochem ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan úw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook als u op Expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren, uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt.

Productdemonstraties

Uw nieuwe apparaat eerst eens goed bekijken? In onze winkel staan alle apparaten ter demonstratie klaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV laten zien of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of koffie van versgemalen koffiebonen. Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren, precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Diverse installatieservices van Expert

Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig, wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook installeren wij andere apparatuur, denk aan een nieuwe tv of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled.

Reparatieservice

Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons op 0573 – 256 384 en maak een reparatieafspraak. Of vul dit reparatieformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Gratis energiezuinig apparaat

Heb je recht op een energiezuinig apparaat? Neem dan contact op met 06 11 22 06 92. Je komt in contact met een vrijwilliger van Lochemenergie (energie-coach). Deze energie-coach zal komen kijken van welk apparaat er de meeste behoefte is. Hierna ontvang je een code en kan je bij ons een energiezuinig apparaat tot maximaal €600,- uitzoeken!

Expert Lochem stelt zich aan u voor!

Nick Boeijink

Vanaf zijn 15e hielp hij zijn ouders al mee in de winkel Boeijink Beeld en Geluid. Vader Jan en moeder Marianne zijn destijds vanuit huis gestart en werden steeds een stapje groter tot waar Expert Boeijink nu is, al 28 jaar een begrip in Lochem. Het ondernemerschap is er met de paplepel ingegoten en hierdoor is hij mede-eigenaar geworden. Als er tijd over is mag hij graag wind- en kite surfen of motorrijden.

Sanne

Samen met haar partner Nick Boeijink en het team van Expert Lochem vind ze het leuk om klanten te voorzien van het juiste advies. Zodat ze een product kiezen wat precies bij hen past. Deze duizendpoot houdt o.a de voorraden bij en zorgt ervoor de het assortiment op order blijft. In haar vrije tijd mag ze graag een eind wandelen met de hond (Gijs). Op sportief vlak loopt ze hard en maakt graag km’s op de mountainbike.

Ilvan

Ilvan werkt ruim 1,5 jaar bij Expert Lochem. Hij is breed inzetbaar. Wanneer nodig helpt hij in de buitendienst maar staat ook in de winkel. Hij houdt zich ook bezig met diverse klussen in en rondom de winkel. In zijn vrije tijd verzameld hij vinyl platen en doet hij aan voetbal.

Steven

Al meer dan 7 jaar geeft Steven passend advies over alle productgroepen. Je mag hem met recht een witgoedspecialist noemen gezien hier zijn passie ligt. Verder regelt hij de aansturing van de buitendienst en zorgt er voor dat de administratie op orde blijft. In zijn vrije tijd kijkt hij naar voetbal, trekt hij baantjes in het zwembad of kan je hem met een goed boek op de bank vinden.

Marcel

Marcel werkt in de buitendienst met als specialiteiten inbouwapparatuur, tv en audio. Hij zit al 13 jaar in het vak waarvan ruim 8 jaar werkzaam bij Expert Lochem. Met zijn ervaring weet hij menig apparaat weer tot leven te wekken of de klanten het juiste advies te geven bij de aanschaf van nieuwe apparatuur. In zijn vrije tijd luistert hij naar muziek en volgt de nieuwste films op de voet. Daarnaast gamed hij graag een potje Warframe online.

Jeroen

Al ruim 14 jaar ervaring als verkoper waarvan 8 jaar in de branche. Hij haalt voldoening uit klantcontact door de juiste producten te kunnen adviseren, ook voor bezorgen en installeren deinst hij niet terug. Verder zorgt hij voor de content op onze social media, hij filmt en monteert hiervoor al het materiaal. Met zijn achtergrond in de muziek als DJ en geluidstechnicus heeft hij een passie voor geluid. Naast zijn werk is hij fotograaf.

Jan

In 1993 is Jan begonnen met het repareren en verkopen van tv’s en audioapparatuur in de garage van hun woning aan de Enkweg. Later betrokken hij en z’n vrouw Marianne de winkel aan de Eekmolenweg. Nu zijn zoon Nick de winkel heeft overgenomen heeft Jan meer tijd voor zijn hobby’s; varen, zwemmen en zijn Volkswagen-busje.

Marianne

Samen hebben Marianne en Jan vanuit huis de winkel opgestart en sindsdien is ze altijd de stille kracht achter het bedrijf geweest. Op het moment is ze nog deels actief in de zaak en doet vooral de administratie. In haar vrije tijd is ze graag aan het schilderen, spelen met de kleinkinderen of aan het genieten van een hapje eten.

Stan

Stan is 15 jaar en woont samen ouders en broertje in Lochem. Hij is onze zaterdaghulp en lekker actief binnen het bedrijf. Een helpende hand voor een wasmachine naar boven even het magazijn opruimen, of een tv aanmelden op wifi , Stan doet het! Naast zijn HAVO opleiding vind hij het leuk op te gamen, filmpjes te kijken op TikTok of met vrienden wat leuks te gaan doen.

Stefan

Stefan is werkzaam in de winkel. Voor vele Lochemers een bekend gezicht in de winkel. In zijn vrije tijd is hij met zijn gezin in de weer en speelt graag een potje zaalvoetbal.

Andre

Is onze duizendpoot in de technische dienst, Andre probeert voor elke klus een oplossing te vinden, ook voor de kleinere witgoedreparaties is hij de juiste man! Andre wandelt in z'n vrije tijd graag met z'n hond, is actief als vrijwilliger bij het openlucht theater in Lochem en is dol op koken!

Alwin

Alwin heeft een passie voor beeld en geluid maar kan eigenlijk alles wel verkopen. Met 7 jaar ervaring in de branche en daarvoor al enige tijd telefonisch. Hij houdt van een goed gesprek en vindt het belangrijk dat de klant koopt wat ze nodig hebben. Wil graag wat voor de klant doen en houdt van een goede dosis humor. Alwin is in zijn vrije tijd veel met familie en vrienden. Daarnaast houdt hij van muziek, series en films en een leuke Ps4 game op z’n tijd.

Foto's van onze winkel:

Expert Lochem
Eekmolenweg 6
7241 CM Lochem
0573 256384 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag: 09:00 - 18:00
 • Dinsdag: 09:00 - 18:00
 • Woensdag: 09:00 - 18:00
 • Donderdag: 09:00 - 18:00
 • Vrijdag: 09:00 - 18:00
 • Zaterdag: 09:00 - 17:00
 • Zondag: Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels