Navigatie

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Ben in de winkel snel en vlot geholpen. Thuis kreeg ik de printer niet goed geïnstalleerd. Daarom de hulp van een kennis ingeroepen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (652)

  • Beoordeling: 7.3

    Ben in de winkel snel en vlot geholpen. Thuis kreeg ik de printer niet goed geïnstalleerd. Daarom de hulp van een kennis ingeroepen.
    Geschreven door Klant uit BARCHEM op 13-07-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Koop bij Expert. Beter dan op het internet
    Geschreven door Klant uit lochem op 17-04-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Als je zelf nog niet precies weet welk product voor jou het meest geschikt is, loop dan zeker binnen bij Expert Boeijink. De vriendelijke, kundige en ervaren medewerkers denken graag met je mee!
    Geschreven door Klant Seij uit lochem op 17-04-2024
  • Beoordeling: 8.1

    Goed geholpen de de medewerker
    Geschreven door Klant uit lochem op 08-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    super winkel
    Geschreven door Klant Brunshorst uit lochem op 01-04-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Duidelijk en prima service
    Geschreven door Klant Rijswijk uit lochem op 25-03-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Zie beoordeling!
    Geschreven door Klant uit lochem op 04-03-2024
  • Beoordeling: 7.6

    Nee. Ben tevreden
    Geschreven door Klant uit barchem op 25-02-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Goed kijken als er extra kosten worden gemaakt (levering, aanpassingen), dit kan nogal verschillen per winkel ten opzichte van online bestellen.
    Geschreven door Klant Hage uit lochem op 23-02-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer prettig contact met goed advies.
    Geschreven door Klant uit laren op 19-02-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Een kopje koffie maakt het vompleet
    Geschreven door Klant uit lochem op 16-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prachtig, deskundig bedrijf. Geven goed advies en leveren kwaliteit.
    Geschreven door Klant Te Marvelde uit zutphen op 13-02-2024
  • Beoordeling: 8.1

    winkel medewerker minder invoelend
    Geschreven door Klant uit lochem op 13-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle service
    Geschreven door Klant uit lochem op 07-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Hele fijne kundige medewerkers goeie service en een prachtige nieuwe wasmachine top Expert bedankt
    Geschreven door Klant Schellevis uit lochem op 03-02-2024
  • Beoordeling: 7.1

    goede klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant uit lochem op 01-02-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk geholpen door deskundig personeel
    Geschreven door Klant Nab uit lochem op 30-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit barchem op 29-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service!
    Geschreven door Klant uit lochem op 27-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant Ten Bokkel uit lochem op 24-01-2024
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijk personeel en goede info over het product.
    Geschreven door Klant uit harfsen op 16-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals ik aangaf, goed geholpen, goede prijs-kwaliteit
    Geschreven door Klant Memelink uit laren op 11-01-2024
  • Beoordeling: 8.3

    aanbeveling van ons.
    Geschreven door Klant Boevink uit rekken op 01-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon goed zoals het hoort.
    Geschreven door Klant uit lochem op 01-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service & fijne mensen. Alles waar een stekker aan zit, kopen wij altijd bij Expert Lochem.
    Geschreven door Klant Van Veluwen uit lochem op 28-12-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Goed ervaring bij de aanschaf van een Acer laptop.
    Geschreven door Klant Ruesink uit wehl op 26-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Wij worden altijd goed en deskundig geholpen in de winkel en we krijgen een eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Stokkink uit lochem op 21-12-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Goed en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Beernink uit sterksel op 15-12-2023
  • Beoordeling: 7.0

    Gewooon blijven doen
    Geschreven door Klant uit laren op 15-12-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Prima ervaring!
    Geschreven door Klant uit lochem op 11-12-2023