Navigatie

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Er is keuze genoeg en wordt goed uitgelegd wat het verschil is.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (368)

  • Beoordeling: 9.3

    Er is keuze genoeg en wordt goed uitgelegd wat het verschil is.
    Geschreven door Klant uit lochem op 01-10-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Beste service, lokaal bedrijf.
    Geschreven door Klant uit lochem op 16-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    geen suggestie
    Geschreven door Klant uit bathmen op 11-09-2021
  • Beoordeling: 9.8

    de informatie die je krijgt over de producten die in de winkel staan is uitstekend. Je krijgt hele goed uitleg hoe een product werkt en wat het verschil is in de producten in dezelfde catagorie.
    Geschreven door Klant uit laren op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Expert heeft ons geholpen op een uitstekende klantvriendelijke/klantgerichte wijze waarop wij een goede afweging voor het product combi radio/cd/WiFi evt. hebben kunnen maken.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 07-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    expert, deskundige mensen in een winkel met voldoende aanbod
    Geschreven door Klant Oestersotebier uit almen op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Niets meer te vertellen.
    Geschreven door Klant uit lochem op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vakkundig en goede service
    Geschreven door Klant uit lochem op 02-09-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Bij expert werken experts!
    Geschreven door Klant uit almen op 01-09-2021
  • Beoordeling: 8.1

    De verkoopster had niet veel kennis van een tablet. Dat wilden wij juist wel graag
    Geschreven door Klant uit lochem op 31-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit lochem op 27-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Ik had problemen met het geluid van mijn nieuwe telefoon. Ik mocht komen zodat hij het kon oplossen, hij heeft toen alles voor mij geregeld. Alles werkt nu perfect. Hij heeft geduldig alles uitgelegd en ingesteld. Prima service.
    Geschreven door Klant uit ruurlo op 26-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je kunt beter bij de Expert bestellen dan bij wie dan ook!
    Geschreven door Klant uit kring van dorth op 24-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een fijne zaak waarbij prijs kwaliteit goed is en vooral de persoonlijke benadering is belangrijk hierbij !
    Geschreven door Klant uit laren op 20-08-2021
  • Beoordeling: 8.1

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant Schieven uit almen op 17-08-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Goed assortiment. Snel mijn keuze kunnen maken.
    Geschreven door Klant Wierenga uit ruurlo op 17-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service
    Geschreven door Klant uit zutphen op 17-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn heel tevreden!
    Geschreven door Klant Bolt uit lochem op 10-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne grote winkel! Veel kennis! Beste service! Keuze genoeg
    Geschreven door Klant uit lochem op 08-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel goed produckt fijn geholpen eigenlijk alles goed heb in verleden ook wel eens wat gekocht hier en nu weer de volgende keer ga ik weer naar deze winkel.
    Geschreven door Klant Gasper uit vorden op 07-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Geen oomerkingen
    Geschreven door Klant uit lochem op 30-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service en deskundige plaatsing van de aangeschafte apparatuur.
    Geschreven door Klant Hemmekam uit borculo op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Voor service en kwaliteit is Expert de aangewezen winkel mede de deskundigheid en vriendelijkheid van alle medewerkers. Expert is voor mij een absolute aanrader!
    Geschreven door Klant Bruinsma-leussink uit lochem op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Tablet gekocht, goede service!
    Geschreven door Klant uit harfsen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geregeld
    Geschreven door Klant uit harfsen op 22-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Wij kopen alle elektrische spullen altijd in de winkel. Voor vakkundige uitleg en is ook makkelijk als je met iets terug moet. Het is ook heel fijn dat ze ons kennen.
    Geschreven door Klant Wolferink Van Rheenen uit lochem op 21-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Lochem is gewoon een fijne winkel in de buurt waar je uitstekend je aankopen kunt doen op het gebied van elektronica en witgoed.
    Geschreven door Klant Giesken uit lochem op 20-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    fijne winkel en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit lochem op 19-07-2021
  • Beoordeling: 7.9

    We kochten een gaskookplaat bij Expert. De levering was snel en de installatie deskundig. Betrokken monteur loste een kleine tegenvaller zeer deskundig op en was vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg over het gebruik. Lichtte ons ook nog in overceen langere garantieperiode van de fabrikant. Kortom: zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Wichman uit lochem op 16-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    geen
    Geschreven door Klant Nijkamp uit almen op 01-07-2021