Navigatie

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (218)

  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit vorden op 23-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    wij hebben bijzonder goede ervaring met het verkoopfiliaal in Lochem, erg vriendelijk en deskundig personeel, zeer goede service
    Geschreven door Klant uit marknesse op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het personeel bij Expert Boeijink is altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Als iets niet voorradig is wordt altijd meteen op Internet gekeken of het elders besteld kan worden en dat wordt dan meteen gerealiseerd. Bij binnenkomst word je meteen gebeld dat \'t klaarligt om afgehaald te worden.
    Geschreven door Klant Van Putten uit lochem op 18-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Nieuwe wasmachine gekocht en heb heel goed advies gekregen. Keurig geinstalleerd en goede uitleg gekregen over het werken van de macine. Ben heel tevreden.
    Geschreven door Klant Van Dongen uit lochem op 16-09-2020
  • Beoordeling: 7.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit zutphen op 11-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Pluim voor service en levering
    Geschreven door Klant uit almen op 10-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, vooral bij bezorging en het later ophalen van de vriezer zodat we de vriezer eerst konden overpakken.
    Geschreven door Klant uit lochem op 08-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima geholpen bij de aanschaf van een IPad en informatie over Sonos en aan erwante artikelen.
    Geschreven door Klant uit barchem op 08-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zie mijn allereerste opmerking
    Geschreven door Klant Lintenbrink uit lochem op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    We worden er goed geholpen uitstekende service
    Geschreven door Klant uit holten op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ga niet voor het anonieme internet maar voor de winkel van Expert daar krijg je service, kwaliteit en aandacht van zeer toegewijde medewerkers.
    Geschreven door Klant Teekamp uit gorssel op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima geholpen, heel goed advies en een aantrekkelijke prijs
    Geschreven door Klant Brunshorst uit lochem op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijk,kundig personeel. Goede kwaliteit en goede service
    Geschreven door Klant Loman uit laren op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nette Expert winkel in Lochem. Voldoende keus bij wat ik zocht. Afspraak bezorging werd keurig nagekomen.
    Geschreven door Klant uit lochem op 08-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Vriendelijk / goede service / staan overal open voor /
    Geschreven door Klant Moespot uit lochem op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Alles goed
    Geschreven door Klant uit lochem op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Van aanbod tot verkoop en aflevering alles Tip Top !!!
    Geschreven door Klant Doyer uit lochem op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben tevreden over de begeleiding bij het kopen van een nieuwe afwasmachine. De levering en het monteren ging met vakmanschap. Duidelijke uitleg over de werking van de machine.
    Geschreven door Klant Wilgenhof uit laren op 30-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel.
    Geschreven door Klant Jimmink uit barchem op 22-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel, prima service en kwaliteit producten waar voor je geld
    Geschreven door Klant Slot uit laren op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Lochem, nette en niet opdringerige verkoper met aandacht voor de vragen van de klant. Vriendelijk, attent en netjes en keurig geholpen. We zijn echt goed geinformeerd en ook bij aflevering zeer nette en vriendelijke bezorgers, die alle tijd namen om goede uitleg te geven.
    Geschreven door Klant Jansen uit harfsen op 08-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Goed advies, meedenkend en snelle service!
    Geschreven door Klant Holterman - Dijkerman uit lochem op 08-07-2020
  • Beoordeling: 5.6

    Meer meedenken met de klant zou prettig zijn.
    Geschreven door Klant uit lochem op 25-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Werden zeer vakkundig en vriendelijk geholpen bij uitzoeken van nieuwe tv.ook het plaatsen gebeurde op vakkundige en vriendelijke manier.
    Geschreven door Klant Nijenhuis uit laren op 24-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben bijzonder tevreden over de expert in Lochem. Hebben verstand van zaken, goede service en uiterst vriendelijk! Gewoon een prettige winkel.
    Geschreven door Klant Molenkamp uit haaksbergen op 23-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    we zijn erg blij met de persoonlijke en vriendelijke adviezen van de medewerkers.niets is ze te veel
    Geschreven door Klant Garritsen uit vorden op 21-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Vermeij uit diepenheim op 18-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn heel blij met Expert,de serves zijn goed ,en de af levering valt niets op aan te merken. Ben dan ook heel tevreden !
    Geschreven door Klant Hogemann uit laren op 06-06-2020
  • Beoordeling: 6.6

    Goede service, slechte plaatsing en hulp bij de plaatsing van mijn wasmachine, slechte planning , in plaats van twee ervaren monteurs is er een onervaren jonge man gestuurd
    Geschreven door Klant Thiele uit zieuwent op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ja, ze bestaat nog: de winkel waar de medewerkers meedenken met de klant, waar ze zich goed voorbereiden, waar goed geluisterd wordt naar de wensen, waar afspraken worden nagekomen en waar je met een goed gevoel naar buiten loopt. Welke winkel dat is? Expert Lochem!
    Geschreven door Klant uit holten op 15-05-2020