Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Topkwaliteit en top service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (140)

  • Beoordeling: 7.3

    Topkwaliteit en top service
    Geschreven door Klant uit zutphen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Wij werden bij Expert in Lochem uitstekend geholpen, de bezorging en installatie van onze gekochte producten verliep prima. De oude producten werden weer teruggenomen.
    Geschreven door Klant Hakkert uit laren op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Hier kan geen webwinkel tegenop!
    Geschreven door Klant uit eefde op 08-03-2019
  • Beoordeling: 8.3

    ik kom zeker nog eens terug.
    Geschreven door Klant Arfman uit lochem op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en nazorg. De monteurs zorgen er altijd voor dat alles wat ze afleveren goed en netjes op zijn plek staat. Hele aardige medewerkers. Het loont om je producten bij de Expert te kopen en iets meer te betalen. Internet kan tegen de prima service echt niet op.
    Geschreven door Klant Teekamp uit gorssel op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies, snelle levering en goede service
    Geschreven door Klant uit lochem op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Prima
    Geschreven door Klant uit laren op 08-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    wij doen aan mond op mond reclame
    Geschreven door Klant uit lochem op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Afgelopen weekend in vestiging Lochem geweest. Deskundig advies gekregen, medewerker was heel vriendelijk, nam alle tijd en van alle zaken kennis, pro-actief!
    Geschreven door Klant Akkermans-mulder uit diepenheim op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ervaren medewerkers en zeer vriendelijk
    Geschreven door Klant Wolferink uit lochem op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Prima zaak met goede service.
    Geschreven door Klant Van Holland uit barchem op 24-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Je wordt goed geholpen met het benodigde advies.................
    Geschreven door Klant Moespot uit lochem op 20-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Bij expert ontvang je persoonlijke service. Service maakt het verschil en de prijs is ook prima
    Geschreven door Klant Van Gemert uit geesteren op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    prettige zaak en het personeel heeft kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit almen op 27-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Concurrende prijzen, maar het grote pluspunt is de service aan huis.
    Geschreven door Klant Kalisvaart uit lochem op 23-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit lochem op 18-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prettig en kundig geholpen
    Geschreven door Klant uit lochem op 16-11-2018
  • Beoordeling: 7.2

    doe ik niet
    Geschreven door Klant uit lochem op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Prettige en deskundig personeel. Ze denken mee en geven goed advies. Planning is prima.
    Geschreven door Klant uit lochem op 05-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    goede service, goede installatie, uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit borculo op 03-11-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Mijn ervaring is gewoon goed. Ze luisteren naar je wensen leggen alles goed uit , zijn erg aardig.
    Geschreven door Klant Polsvoort Montage uit lochem op 21-09-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Als je naar een winkel gaat dan krijg je goed en deskundig advies. Ze houden rekening met je budget en wensen. Erg prettig!
    Geschreven door Klant Groen uit lochem op 18-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    uitstekende service
    Geschreven door Klant uit lochem op 05-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie moderne winkel met vakkundig personeel. Leuke aanbiedingen en goede service.
    Geschreven door Klant op 04-09-2018
  • Beoordeling: 8.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit lochem op 29-08-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Goed
    Geschreven door Klant uit markelo op 28-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Van de artikelen waar kennis en ervaring mee is, is de service bij expert prima , m.n. witgoed, tv enz. Omtrent mobieltjes was het minder bij de tijd en dan heb je eigenlijk een apparaat gekocht zonder service.
    Geschreven door Klant uit lochem op 14-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit voorst gem voorst op 11-08-2018
  • Beoordeling: 5.5

    Stroeve service verlening bij retournering van gekochte artikelen.
    Geschreven door Klant In \'t Veld uit lochem op 03-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    lochem zeer goed advies
    Geschreven door Klant Groenouwe uit lochem op 27-07-2018