Navigatie

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Fijne afhandeling en goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (278)

  • Beoordeling: 9.2

    Fijne afhandeling en goede service
    Geschreven door Klant uit joppe op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goed advies, snelle service
    Geschreven door Klant uit lochem op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ik kan alleen maar zeggen dat ik al jaren klant ben bij en tot nu altijd zeer tevreden ben over producten en service
    Geschreven door Klant uit lochem op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede kwaliteit en snelle levering
    Geschreven door Klant Tragter uit borculo op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    vanwege corona alleen internet-en telefonische ervaring en dat verloop zeer goed
    Geschreven door Klant uit lochem op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Dank jullie wel voor de goede service en uitstekende afhandeling.
    Geschreven door Klant Van den Bor uit laren op 11-01-2021
  • Beoordeling: 7.0

    Er was wat weinig keuze in de vaatwassers. Maar we konden er wel een geschikte uithalen. Service bij verkoop was goed. Ook het plaatsen en inbouwen verliep uitstekend, vakwerk. Dat is een sterk punt. Ook keurig op tijd.
    Geschreven door Klant uit lochem op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Aardig dit 1 keer te doen, maar hier blijft het bij! Vervelend om dit te moeten doen!!!
    Geschreven door Klant uit lochem op 07-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service
    Geschreven door Klant uit lochem op 06-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    x
    Geschreven door Klant Vandeweyer uit maastricht op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    * Goed bereikbaar, ook in deze moeilijke tijd. * Goede service en kennis van producten en installatie. * Vriendelijke mensen.
    Geschreven door Klant uit lochem op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Vlotte hulp
    Geschreven door Klant uit gorssel op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    ondanks de coronamaatregelingen toch netjes geholpen
    Geschreven door Klant Hendriks uit eefde op 05-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Prima bedrijf en uitstekende service. Jeroen
    Geschreven door Klant uit lochem op 05-01-2021
  • Beoordeling: 6.6

    Geen
    Geschreven door Klant uit oudehorne op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Mijn ervaring is goed
    Geschreven door Klant Rouwenhorst uit lochem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Markvoort uit lochem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    ga zo door
    Geschreven door Klant Ten Have uit gorssel op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Handig dat er nog winkels als de Expert zijn, waar je ter plaatse een apparaat kunt bekijken en er een goed en eerlijk advies bij krijgt. Als het kapot gaat kun je ook bij ze terecht.
    Geschreven door Klant uit lochem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Afrekenen met creditcard zou mogelijk moeten zijn vandaag de dag
    Geschreven door Klant Dekker uit lochem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    expert biedt uitstekende service
    Geschreven door Klant uit lochem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel en vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit lochem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    goede service en snel handelen ,is ons zeer goed bevallen.
    Geschreven door Klant uit duiven op 31-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig en prettig geholpen bij Expert. Duidelijke uitleg en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit lochem op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Met de aankoop van een soundbar ben ik zeer goed en informatief geholpen. De \'geluidhoek\' in de winkel draagt daar ook aan bij. Expert; prima winkel, waar de klant er nog toe doet.
    Geschreven door Klant Klein Lankhorst uit bathmen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service. Behulpzaam. Geven je het gevoel dat je echt klant bent. Raad Expert van harte aan.
    Geschreven door Klant uit venray op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Snelle vakkundige hulp en service.
    Geschreven door Klant Egbers uit lochem op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Expert Boeijink in Lochem krijgen wij altijd goed advies, we worden goed geholpen en evt. bestelde items zijn snel binnen waarna we gebeld worden.
    Geschreven door Klant Van Putten uit lochem op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    uitstekende service en ondersteuning, soms wel handig bij storingen enz. groot voordeel tov online aankopen...
    Geschreven door Klant Oudenampsen uit laren op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De winkel met de beste service mogelijk. Vriendelijk, deskundig en snel. Wij kopen hier graag. Goede prijzen vakkundig advies.
    Geschreven door Klant uit lochem op 16-12-2020