Navigatie

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 5.6

Meer meedenken met de klant zou prettig zijn.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (196)

  • Beoordeling: 5.6

    Meer meedenken met de klant zou prettig zijn.
    Geschreven door Klant uit lochem op 25-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Werden zeer vakkundig en vriendelijk geholpen bij uitzoeken van nieuwe tv.ook het plaatsen gebeurde op vakkundige en vriendelijke manier.
    Geschreven door Klant Nijenhuis uit laren op 24-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben bijzonder tevreden over de expert in Lochem. Hebben verstand van zaken, goede service en uiterst vriendelijk! Gewoon een prettige winkel.
    Geschreven door Klant Molenkamp uit haaksbergen op 23-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    we zijn erg blij met de persoonlijke en vriendelijke adviezen van de medewerkers.niets is ze te veel
    Geschreven door Klant Garritsen uit vorden op 21-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Vermeij uit diepenheim op 18-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn heel blij met Expert,de serves zijn goed ,en de af levering valt niets op aan te merken. Ben dan ook heel tevreden !
    Geschreven door Klant Hogemann uit laren op 06-06-2020
  • Beoordeling: 6.6

    Goede service, slechte plaatsing en hulp bij de plaatsing van mijn wasmachine, slechte planning , in plaats van twee ervaren monteurs is er een onervaren jonge man gestuurd
    Geschreven door Klant Thiele uit zieuwent op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ja, ze bestaat nog: de winkel waar de medewerkers meedenken met de klant, waar ze zich goed voorbereiden, waar goed geluisterd wordt naar de wensen, waar afspraken worden nagekomen en waar je met een goed gevoel naar buiten loopt. Welke winkel dat is? Expert Lochem!
    Geschreven door Klant uit holten op 15-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een perfecte winkel als het gaat om assortiment, advies,prijs/kwaliteit en behulpsaamheid. Het is een fijne en mooie winkel met vriendelijk en deskundig personeel. Een echte AANRADER.
    Geschreven door Klant Duringhof uit neede op 14-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goede winkel, prettig personeel, goeie spullen
    Geschreven door Klant Thomas Beheer B.v uit lochem op 13-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Heel prettig om bij een winkel om de hoek goede artikelen te kunnen kopen en daarbij ook nog vriendelijk en deskundig te worden geholpen. Ineke Graat
    Geschreven door Klant Graat uit lochem op 07-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Voor mijn aankoop ga ik naar Expert. Goede prijs/kwaliteit en een goede snelle service. Voor installatie thuis is alle aandacht.
    Geschreven door Klant Jansen uit lochem op 01-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Sonos apperatuur gekocht (Soundbar - Sonos one Speaker - en Subwoofer) Van zeer goede kwaliteit. Goede uitleg bij aansluiting en werking apperatuur
    Geschreven door Klant uit lobith op 21-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Er wordt goede en betrouwbare uitleg gegeven over de aangeschafte producten. Er wordt je niets opgedrongen. De prijzen zijn redelijk.
    Geschreven door Klant Hakkert uit laren op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Erg prettig en kundig personeel in het filiaal Lochem. De medewerker gaf eerlijk en kundig advies zonder opdringerig te zijn. Levering was snel en volgens afspraak. Bezorgers hebben de droger aangesloten en een korte duidelijke uitleg gegeven.
    Geschreven door Klant Vinke uit harfsen op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service vlotte levering goede daad van de bezorgers scootmobiel uit schuur getild pas verhuisd nog geen op en afrit geen ruimte dus dolblij dat ik nu naar buiten kan top jongens van Boeing Expert Lochem??
    Geschreven door Klant Lenderink uit bathmen op 08-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    goede uitleg en deskundig personeel de gene die de apparatuur bezorgde was zeer zorgvuldig en nam de tijd om de werking van de apparatuur nogmaals uit teleggen
    Geschreven door Klant uit lochem op 03-04-2020
  • Beoordeling: 8.3

    prima winkel met servicegerichte medewerkers
    Geschreven door Klant Kuit uit laren op 27-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    goede service, meedenkend. vriendelijke mensen
    Geschreven door Klant Bielderman uit harfsen op 13-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen, genoeg kennis over de producten.
    Geschreven door Klant Van Andel uit laren op 09-03-2020
  • Beoordeling: 4.8

    Ik koop hier nooit meer ! je gaat naar de winkel toe omdat je hoopt op Service maar die krijg je niet. Dus bestel voortaan online dan heb je meer rechten.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    je wordt keurig en correct geholpen met een deskundig advies
    Geschreven door Klant uit lochem op 05-03-2020
  • Beoordeling: 1.0

    SLECHT!
    Geschreven door Klant Mathari uit almere op 22-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zie eerste pop up
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    HP printer. Prima functie. Is wel alleen zwart/ wit printer. Genoeg mogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit lochem op 17-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende uitleg in de winkel en snel en op tijd geleverd.
    Geschreven door Klant Hegger uit lochem op 10-02-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wij kopen al onze huishoudelijke apparaten etc..... bij Expert te Lochem. Ze scoren in het algemeen wel een 8 maar als er een \"conflict\" dreigt te ontstaan kunnen ze hier slechter mee omgaan en wordt er conflictvermijdend/ontwijkend opgetreden. Jammer..
    Geschreven door Klant Van Gemert uit geesteren op 03-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Topwinkel
    Geschreven door Klant uit lochem op 30-01-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service. Zeer compleet advies en snel en deskundig geleverd.
    Geschreven door Klant Dierenherberg Het Grote Veld uit lochem op 29-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede advisering medewerker.
    Geschreven door Klant uit ruurlo op 20-12-2019