Navigatie

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Expert is sponsor van onze club. Vandaar dat het in de lijn ligt dat we indien van toepassing een aankoop bij de winkel doen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (160)

  • Beoordeling: 8.9

    Expert is sponsor van onze club. Vandaar dat het in de lijn ligt dat we indien van toepassing een aankoop bij de winkel doen
    Geschreven door Klant uit lochem op 11-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    X
    Geschreven door Klant uit diepenheim op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn erg tevreden zo we werden geholpen en het verdere verloop van afhandeling en bezorging!
    Geschreven door Klant Tragter uit almen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    prima zaak, goede advisering, soepel omgaan met kortingsregeling
    Geschreven door Klant uit lochem op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    geen interesse
    Geschreven door Klant uit harfsen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Lochem Prima winkel voor uw aankoop. Vakkundig personeel en uitstekend assortiment.
    Geschreven door Klant uit harfsen op 07-10-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer snelle, correcte en vriendelijke afhandeling.
    Geschreven door Klant uit borculo op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb geen klachten over Expert, werd goed geholpen.
    Geschreven door Klant Juta uit nistelrode op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goeie service verstand van zaken en heel betaalbaar
    Geschreven door Klant Schellevis uit lochem op 16-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende service, deskundige verkoper en zeer vakbekwame monteur voor montage van afzuigkap.
    Geschreven door Klant uit holten op 10-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service in Lochem.
    Geschreven door Klant uit harfsen op 06-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige winkel met deskundig personeel en uitstekende service
    Geschreven door Klant Kruisheer uit lochem op 28-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prettige manier van helpe
    Geschreven door Klant uit joppe op 19-06-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Geen tijd meer
    Geschreven door Klant uit laren op 17-06-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goeie service en deskundige uitleg. Vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Schoen uit heerhugowaard op 04-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Neen
    Geschreven door Klant uit markelo op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Wat een goede service en fijn personeel , in een woord TOP!
    Geschreven door Klant Nobel uit lochem op 12-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede winkel met een prima service. Nieuwe TV gekocht en we kregen perfecte uitleg en werden goed geholpen een keuze te maken. Bezorging thuis verliep eveneens goed. Geholpen met plaatsing en aansluiting van de TV. Wij komen hier beslist terug
    Geschreven door Klant uit vorden op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en een TomTom, die goed aan de verwachting voldoet.
    Geschreven door Klant Weenink Alink uit barchem op 01-04-2019
  • Beoordeling: 6.5

    Ik vind het een slechte zaak als je niet kunt ruilen daarom kun je beter via internet kopen. Coolblue,bol com en andere internet bedrijven kun je gewoon ruilen. Koop nooit meer iets bij boeijink Lochem!
    Geschreven door Klant Leusveld uit laren op 28-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Topkwaliteit en top service
    Geschreven door Klant uit zutphen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Wij werden bij Expert in Lochem uitstekend geholpen, de bezorging en installatie van onze gekochte producten verliep prima. De oude producten werden weer teruggenomen.
    Geschreven door Klant Hakkert uit laren op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Hier kan geen webwinkel tegenop!
    Geschreven door Klant uit eefde op 08-03-2019
  • Beoordeling: 8.3

    ik kom zeker nog eens terug.
    Geschreven door Klant Arfman uit lochem op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en nazorg. De monteurs zorgen er altijd voor dat alles wat ze afleveren goed en netjes op zijn plek staat. Hele aardige medewerkers. Het loont om je producten bij de Expert te kopen en iets meer te betalen. Internet kan tegen de prima service echt niet op.
    Geschreven door Klant Teekamp uit gorssel op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies, snelle levering en goede service
    Geschreven door Klant uit lochem op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Prima
    Geschreven door Klant uit laren op 08-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    wij doen aan mond op mond reclame
    Geschreven door Klant uit lochem op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Afgelopen weekend in vestiging Lochem geweest. Deskundig advies gekregen, medewerker was heel vriendelijk, nam alle tijd en van alle zaken kennis, pro-actief!
    Geschreven door Klant Akkermans-mulder uit diepenheim op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ervaren medewerkers en zeer vriendelijk
    Geschreven door Klant Wolferink uit lochem op 28-12-2018