Navigatie

Beoordelingen Expert Lochem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Lochem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Lochem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hemmekam 8.7

Prima service en deskundige plaatsing van de aangeschafte apparatuur.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (347)

  • Beoordeling: 8.7

    Prima service en deskundige plaatsing van de aangeschafte apparatuur.
    Geschreven door Klant Hemmekam uit borculo op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Voor service en kwaliteit is Expert de aangewezen winkel mede de deskundigheid en vriendelijkheid van alle medewerkers. Expert is voor mij een absolute aanrader!
    Geschreven door Klant Bruinsma-leussink uit lochem op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Tablet gekocht, goede service!
    Geschreven door Klant uit harfsen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geregeld
    Geschreven door Klant uit harfsen op 22-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Wij kopen alle elektrische spullen altijd in de winkel. Voor vakkundige uitleg en is ook makkelijk als je met iets terug moet. Het is ook heel fijn dat ze ons kennen.
    Geschreven door Klant Wolferink Van Rheenen uit lochem op 21-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Lochem is gewoon een fijne winkel in de buurt waar je uitstekend je aankopen kunt doen op het gebied van elektronica en witgoed.
    Geschreven door Klant Giesken uit lochem op 20-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    fijne winkel en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit lochem op 19-07-2021
  • Beoordeling: 7.9

    We kochten een gaskookplaat bij Expert. De levering was snel en de installatie deskundig. Betrokken monteur loste een kleine tegenvaller zeer deskundig op en was vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg over het gebruik. Lichtte ons ook nog in overceen langere garantieperiode van de fabrikant. Kortom: zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Wichman uit lochem op 16-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    geen
    Geschreven door Klant Nijkamp uit almen op 01-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    correcte behandeling
    Geschreven door Klant uit lochem op 30-06-2021
  • Beoordeling: 8.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit ruurlo op 29-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Op alle mogelijke manieren fantastisch, een winkel om aan te bevelen!!!
    Geschreven door Klant Van Woudenberg uit zutphen op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goed
    Geschreven door Klant Bas uit lochem op 24-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Service en deskundigheid ten top
    Geschreven door Klant uit lochem op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een sympathieke keten met professionele en vriendelijke medewerkers die zich echt voor de klant inzetten! Wij kopen daar graag
    Geschreven door Klant uit vorden op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Boeink doet wat het beloofd en is zeer behulpzaam. Goede kennis en service is key bij dit bedrijf!
    Geschreven door Klant Ter Mull uit lochem op 23-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Goede bin winkel. Uitstekende installatiemonteur.
    Geschreven door Klant Rosenberg uit lochem op 22-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    ..
    Geschreven door Klant uit woerden op 17-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Keurig op tijd gekomen. Goed geholpen en uitleg van de monteur. Zeer te vreden. Zeker een aanrader
    Geschreven door Klant Kansu uit lochem op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima en vriendelijk personeel echt een aan rader Lochem
    Geschreven door Klant Van Dijk uit hummelo op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Strakke winkel,deskundigheid bij de medewerkers
    Geschreven door Klant Mulderije uit barchem op 10-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer klantvriendelijk en denken met je mee.
    Geschreven door Klant uit goor op 09-06-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Uitstekende koop
    Geschreven door Klant Dollenkamp uit lochem op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prima geholpen fijn advies voldoende keuze maar je voelt je niet overdonderd in de winkel ga er zeker alles kopen wat we nodig hebben.
    Geschreven door Klant uit laren op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Groot assortiment, goede prijs kwaliteit, deskundige uitleg door personeel, behulpzaam en vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant Te Marvelde uit zutphen op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    geen mening.
    Geschreven door Klant Hekkelman uit lochem op 26-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijk betrouwbaar en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit lochem op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Kundig en vriendelijk personeel, geen lange wachttijden
    Geschreven door Klant uit lochem op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    wij gaan naar expert in lochem,omdat ze je in deze winkel erg fijn helpen, en een goede service, met vriendelijk personeel ,
    Geschreven door Klant uit ruulo op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert gewoon prima
    Geschreven door Klant uit bathmen op 12-05-2021