Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Neede

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Neede die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Neede. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.1

uitleg was goed uitstekend

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (21)

  • Beoordeling: 7.1

    uitleg was goed uitstekend
    Geschreven door Klant uit borculo op 21-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    een vlotte aflevering
    Geschreven door Klant uit diepenheim op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Dienstverlening via de winkelmedewerker is een stuk beter dan iets bestellen via de website
    Geschreven door Klant uit nijkerk gld op 14-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Nadat mijn wasmachine het begaf ben ik naar expert neede gegaan werd gelijk zeer vriendelijk geholpen ik had mijn zinnen gezet op de BEKO WMY81483LMB2 maar die was moest dan wel besteld worden kreeg nog wel duidelijke informatie over andere wasmachines in de zelfde prijs klasse Die wel gelijk leverbaar waren maar ik had mijn zinnen nu eenmaal gezet op de beko WMY81483LMB2 .die is dus ook besteld en werd uiteindelijk ook snel geleverd de vrienderlijke bezorgers hebben netjes naar boven gebracht en aangesloten .heb er al een paar wasjes mee gedraaid en echt een zeer stille mooie prima wasmachine Helemaal blij mee Expert bedankt
    Geschreven door Klant Gies uit eibergen op 14-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Zelf e e a gezocht op internet enz. daarna bij expert geweest, goede uitleg service en nette prijs Bezorging en montage netjes en goed
    Geschreven door Klant uit neede op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ik vind de deskundige hulp van de Expert medewerkers in Neede heel fijn! Ik ben er al jaren klant en hoop dat nog lang te blijven.
    Geschreven door Klant Essink uit rietmolen op 11-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn geweldig geholpen door de medewerkers van Expert Neede. Prima Service.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit neede op 01-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Spikker uit eibergen op 01-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit neede op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit neede op 22-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Een winkel die mee gaat met de tijd van nu.
    Geschreven door Klant uit borculo op 20-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Neede heeft zeer goede service en goed gekwalificeerd personeel, vriedelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant Markerink uit neede op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goeie service
    Geschreven door Klant uit rietmolen op 13-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Deskundig en vriendelijk personeel, goede service,
    Geschreven door Klant Rosenbrand uit neede op 12-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Neede is een prettige winkel om naar toe te gaan met deskundig personeel. Je wordt er vriendelijk geholpen, zowel in de winkel als bij aflevering van de apparatuur thuis. Een aanrader.
    Geschreven door Klant uit eibergen op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel, veel keuze, ervaren personeel.
    Geschreven door Klant Tijink uit rietmolen op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak goede service prettig om heen te gaan top
    Geschreven door Klant Baak uit diepenheim op 07-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Ben na jaren erg tevreden met het bedrijf in Neede
    Geschreven door Klant Kiestra uit goor op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima servive en deskundigheid
    Geschreven door Klant Van Paridon uit neede op 24-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie Expert winkel in Neede, duidelijk advies, hoge servicegraad, vriendelijk personeel. Je kunt hier zeker slagen voor je aankoop. Is ook Sonos expert !!!
    Geschreven door Klant Niemeijer uit neede op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Super service en vakbekwaam
    Geschreven door Klant Huirne uit rietmolen op 18-01-2019