Navigatie

Beoordelingen Expert Neede

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Neede die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Neede. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (42)

  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit neede op 16-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Heb de tv nog niet.
    Geschreven door Klant Ligtenbarg uit neede op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en uitleg. Vlotte levering van gewenste model. Thuis bezorgd en goed geinstalleerd. Oude machine weer mee. Fijne wasmachine.
    Geschreven door Klant Bakker uit eibergen op 01-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundige heren in de winkel, rustig advies gekregen, geen opdringerig gedoe. Jongens van de buitendienst zijn ook vakkundig, nemen de tijd en kijken niet op een paar minuten meer of minder als het op nette afwerking en uitleg aankomt.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    .
    Geschreven door Klant uit eibergen op 27-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Redelijk goed
    Geschreven door Klant uit neede op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Mijn ervaring met Expert is prima ,ikraad iedereen deze,zaak aan voor alle electronica,T.Huurneman.
    Geschreven door Klant Huurneman uit neede op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Neede biedt uitstekende service en handelen alles netjes en perfect af
    Geschreven door Klant Welmerink uit neede op 17-06-2019
  • Beoordeling: 8.8

    We wilden Sonos beam sub en boxen kopen en hoewel het op intetnet iets goedkoper was hebben we ze toch hier gekocht. Helaas was de sub niet op voorraad en deze is slecht leverbaar dus daar wachten we nog op. Verder goede uitleg gehad en ze kwamen ons ook tegemoet met de prijs dus top.
    Geschreven door Klant Voogd uit rietmolen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Filiaal in Neede geeft goed advies, helpt echt als iets niet werkt (of als je niet weet hoe het moet werken). Bezorgen indien nodig en denken mee in oplossingen, doen net het stapje extra waarvoor je naar de winkel gaat en niet online koopt.
    Geschreven door Klant Leppink uit neede op 12-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goed advies en service
    Geschreven door Klant uit eibergen op 02-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    xxxxxxxx
    Geschreven door Klant uit neede op 27-05-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Mooie nette winkel en goed avies. Vele keuze
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 21-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Neede is een winkel waarbij de medewerkers de aandacht voor de klanten hoog in het vaandel hebben staan.
    Geschreven door Klant De Hoog uit neede op 15-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit eibergen op 10-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Eerlijke en behulpzame mensen die met je meedenken en je voorzien van een goed advies.
    Geschreven door Klant uit enschede op 29-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Vroeger heette expert in Neede Electro World en daar hadden we zeer goede ervaringen mee Dat is met een nieuwe naam niet veranderd
    Geschreven door Klant uit neede op 23-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed advies, top service mooie winkel en zeer betrouwbaar, we genieten geweldig van onze nieuwe televisie.
    Geschreven door Klant Leferink uit neede op 09-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft een volledig assortiment aan producten. Winkel en online erg sterk , handelen snel en besteden zorg aan uw vraag.
    Geschreven door Klant Schelfer uit neede op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    duidelijk overzicht ,goed ontvangst ,goede uitleg
    Geschreven door Klant Gordijn uit neede op 02-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Vakkundig/vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit neede op 25-03-2019
  • Beoordeling: 7.1

    uitleg was goed uitstekend
    Geschreven door Klant uit borculo op 21-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    een vlotte aflevering
    Geschreven door Klant uit diepenheim op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Dienstverlening via de winkelmedewerker is een stuk beter dan iets bestellen via de website
    Geschreven door Klant uit nijkerk gld op 14-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Nadat mijn wasmachine het begaf ben ik naar expert neede gegaan werd gelijk zeer vriendelijk geholpen ik had mijn zinnen gezet op de BEKO WMY81483LMB2 maar die was moest dan wel besteld worden kreeg nog wel duidelijke informatie over andere wasmachines in de zelfde prijs klasse Die wel gelijk leverbaar waren maar ik had mijn zinnen nu eenmaal gezet op de beko WMY81483LMB2 .die is dus ook besteld en werd uiteindelijk ook snel geleverd de vrienderlijke bezorgers hebben netjes naar boven gebracht en aangesloten .heb er al een paar wasjes mee gedraaid en echt een zeer stille mooie prima wasmachine Helemaal blij mee Expert bedankt
    Geschreven door Klant Gies uit eibergen op 14-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Zelf e e a gezocht op internet enz. daarna bij expert geweest, goede uitleg service en nette prijs Bezorging en montage netjes en goed
    Geschreven door Klant uit neede op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ik vind de deskundige hulp van de Expert medewerkers in Neede heel fijn! Ik ben er al jaren klant en hoop dat nog lang te blijven.
    Geschreven door Klant Essink uit rietmolen op 11-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn geweldig geholpen door de medewerkers van Expert Neede. Prima Service.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit neede op 01-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Spikker uit eibergen op 01-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit neede op 25-02-2019