Navigatie
8.61 10 147

Expert Nunspeet

Plan uw route
 • 8.8 10 “In Nunspeet is er maar één De Expert !”
 • 9.9 10 “Expert Nunspeet is een betrouwbaar adres met enthousiaste en kundige medewerkers, zowel in de winkel als bij het afleveren van de producten.”
 • 7.8 10 “Ze komen de afspraken goed na.”
 • 7.3 10 “Service is goed. Winkelpersoneel deskundig.”
 • 9.5 10 “Wij hebben een wasmachine en droger gekocht bij Expert Nunspeet. We zijn goed geholpen, ook m.b.t. advies van de verschillende mogelijkheden binnen het merk Miele.”
 • 8.2 10 “Zaterdag j.l. Is er door expert bij ons een Samsung ue43mu6120wxxnTV afgeleverd. We zijn zeker tevreden over de aflevering en de geleverde TV!”
 • 10.0 10 “Ze hebben de Beste service En Zijn klantvriendelijk en Geven Goed Advies Aan de klant”
 • 8.2 10 “een prima winkel met prima mensen en klantvriendelijk .”
 • 9.1 10 “Wij zijn zeer tevreden over Expert in Nunspeet prima geholpen door een vriendelijke medewerker”
 • 9.4 10 “De aanbieding van de Samsung J6 via internet besteld en opgehaald de winkel. Was er gelukkig op tijd bij anders had ik er aast gegrepen, want er was heel veel vraag naar. Super geholpen en vriendelijke mensen.”
Expert Nunspeet

Expert Nunspeet

Expert Visie

Welkom bij Expert Nunspeet!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert Nunspeet ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Nunspeet
Stationslaan 8
8071CM Nunspeet
0341 262940 nunspeet@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Donderdag : 9:30 - 18:00
 • Vrijdag : 9:30 - 21:00
 • Van 18:00 tot 19:00 gesloten
 • Vandaag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels