Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Wigman 9.4

Klant vriendelijk, goed geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (140)

  • Beoordeling: 9.4

    Klant vriendelijk, goed geholpen
    Geschreven door Klant Wigman uit nunspeet op 15-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    De Expert winkel in Nunspeet heeft vriendelijke en deskundige medewerkers. Overwegend A merken in het assortiment met een prima prijsniveau.
    Geschreven door Klant Dekker uit nunspeet op 23-04-2019
  • Beoordeling: 7.9

    ni et.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 14-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goed te woord gestaan
    Geschreven door Klant uit hierden op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    de plaatselijke expert kan ik bij iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Van Den Brink uit nunspeet op 09-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Nunspeet, top medewerkers, nemen de tijd voor je en je krijgt alle aandacht. Vader en zoon doen het leuk.
    Geschreven door Klant Van Olst uit nunspeet op 08-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne winkel met hele fijne mensen.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 31-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Koop altijd in je eigen gemeente als de prijs en keus goed zijn. Het bespaart je miskoop en je kunt altijd terugvallen als er iets niet goed werkt.
    Geschreven door Klant De Kovel uit nunspeet op 28-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen prima prijs en kwaliteit verhouding. Daar ga ik niet voor naar internet!!
    Geschreven door Klant Frowijn Video uit \'t harde op 23-01-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne service!
    Geschreven door Klant Vos uit nunspeet op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Sony tv kd_43xf7096 gekocht €599....haarscherp beeld, mooie kleuren en goed geluid, prima prijs/kwaliteit verhouding. Installatie eenvoudig....kortom goede koop mede door prima advies van Expert Nunspeet verkoper. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant Gj Weijenberg uit uddel op 27-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Mijn ervaringen met de Expert Leverancier is geweldig. Ik ben zeer tevreden over alle bezoeken aan de winkel, zowel voor kleine als grote aankopen ben ik altijd vriendelijk tegemoetgetreden en deskundig geadviseerd. De open benadering en de eerlijkheid scoren bij mij hoog. Ook humor wordt niet geschuwd. Succes mensen, ik zie in vertrouwen mijn nieuwe inbouw oven tegemoet. De koelkast was snel geplaatst. Prima!!!
    Geschreven door Klant Kremer uit nunspeet op 27-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Goed
    Geschreven door Klant Franken uit hierden op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede en voldoende keus en de medewerkers weten wat ze te koop hebben met goede kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Maas Tuinmachines uit nunspeet op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    fijne winkel en erg klantvriendelijk met daarbij een goed advies
    Geschreven door Klant Bouwens uit nunspeet op 23-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne service!
    Geschreven door Klant uit elburg op 06-11-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Ga naar Expert, ze maken U blij.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 30-10-2018
  • Beoordeling: 9.1

    We hebben een mooie Phillips stofzuiger gekocht. Zuigt goed.
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 26-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Deze fysieke winkel heeft echt meerwaarde boven een webwinkel. Advies en service is top.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 25-10-2018
  • Beoordeling: 6.3

    Prijs mag concurrender. Service is matig. Er mag wel een tandje bij.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    N.V.T.
    Geschreven door Klant Smit uit nunspeet op 29-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goood!
    Geschreven door Klant uit doornspijk op 24-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    loop altijd bij expert
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 06-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service en kennis van zaken. Dat zie je wel eens anders in elektronicazaken.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 27-08-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Persoonlijk gebeuren i.t.t.de stad.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 21-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Deskundig en vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 09-08-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Aardige mensen, goed advies, zonder dat er op aangedrongen wordt! Voor ons punten om de volgende keer zeker weer terug te komen!!
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 31-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Het kopen bij een winkel in je eigen dorp heeft als groot voordeel dat je meer service hebt. Je kunt zo even naar binnen lopen om te vragen om hulp als het nodig is. Ze hebben niet alles, maar ongetwijfeld kunnen ze alles bestellen.
    Geschreven door Klant Hordijk uit nunspeet op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Nooit gebruikt
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 30-07-2018