Navigatie

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Prettig geholpen. Deskundig advies .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (203)

  • Beoordeling: 9.1

    Prettig geholpen. Deskundig advies .
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Visch uit nunspeet op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    gewoon goede voorlichting, prettige sfeer, goed prijzen en uitstekende thuisservice!
    Geschreven door Klant Vss Meat uit \'t harde op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede ervaringen met Expert in Nunspeet; persoonlijk, goede service en deskundig
    Geschreven door Klant Hartog uit haarlem op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Bij het aanschaffen van elektrische apparatuur worden we bij Expert in Nunspeet bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen door de aanwezige verkopers.
    Geschreven door Klant Groeneveld uit harderwijk op 21-10-2020
  • Beoordeling: 6.6

    met deze ervaring zal ik dat maar niet doen
    Geschreven door Klant Rodenburg uit hulshorst op 21-10-2020
  • Beoordeling: 5.9

    Slechte ervaring met de verkoper/eigenaar !!! Dus als ik nu ik iets wil kopen bij Expert ik voortaan naar een ander filiaal. Want de spullen zijn prima en niets op aan te merken.
    Geschreven door Klant uit dronten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Nvt
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Nog maals dik tevreden.
    Geschreven door Klant Scholten uit apeldoorn op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Leuke winkel Vriendelijk personeel Goede productinformatie
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Nunspeet: Goede service, snelle levering, persoonlijke aandacht. Super winkel!
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Super fijne service en kundig advies!
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 28-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 19-09-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Een mooie en goed werkende wasmachine besteld voor een redelijke prijs. Service is heel snel en ik ben netjes geholpen door de medewerker.
    Geschreven door Klant Zeeburg uit \'t harde op 18-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Nieuwe Apple i pad gekocht geweldig apparaat en hele goede service bij expert Nunspeet
    Geschreven door Klant De Bruin uit hulshorst op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    deskundig vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit hulshorst op 04-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk, deskundig personeel en een goede service
    Geschreven door Klant uit doornspijk op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Personeel met verstand van zaken en prima prijs/kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel met deskundig personeel en goede service.
    Geschreven door Klant Struik uit hulshorst op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    expert nunspeet is top zaak
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 14-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Uitleg in de winkel geeft meerwaarde tov de uitleg op internet.
    Geschreven door Klant Bouw uit nunspeet op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima zaak!!
    Geschreven door Klant uit uddel op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Doe al jaren aankopen bij expert omdat ik altijd goed geholpen wordt, ze denken mee, je wordt snel geholpen, ze komen aan huis en de service wat ik erg belangrijk vindt is uitstekend.
    Geschreven door Klant Bosch uit epe op 30-07-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service en aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Veel keuze, kwalitatief goede/mooie producten en snelle levering. De goede dienstverlening en service zijn redeneren waarom ik Expert zou aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit hulshorst op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Al jaren klant en nog geen echte negatieve ervaringen.
    Geschreven door Klant Schaap uit nunspeet op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Je wordt snel en vakkundig te woord gestaan, ze denken ook mee met de klant.
    Geschreven door Klant Maas uit nunspeet op 14-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig advies!
    Geschreven door Klant Frens uit nunspeet op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert levert goede waar tegen een goede prijs. De mensen zijn zeer klantvriendelijk en servicegericht.
    Geschreven door Klant Felix Huijs Taalactief uit roosendaal op 08-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Antwoorden zeggen genoeg.
    Geschreven door Klant Assenmacher uit elspeet op 30-06-2020