Navigatie

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Bruin 10.0

Nieuwe Apple i pad gekocht geweldig apparaat en hele goede service bij expert Nunspeet

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (189)

  • Beoordeling: 10.0

    Nieuwe Apple i pad gekocht geweldig apparaat en hele goede service bij expert Nunspeet
    Geschreven door Klant De Bruin uit hulshorst op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    deskundig vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit hulshorst op 04-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk, deskundig personeel en een goede service
    Geschreven door Klant uit doornspijk op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Personeel met verstand van zaken en prima prijs/kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel met deskundig personeel en goede service.
    Geschreven door Klant Struik uit hulshorst op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    expert nunspeet is top zaak
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 14-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Uitleg in de winkel geeft meerwaarde tov de uitleg op internet.
    Geschreven door Klant Bouw uit nunspeet op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prima zaak!!
    Geschreven door Klant uit uddel op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Doe al jaren aankopen bij expert omdat ik altijd goed geholpen wordt, ze denken mee, je wordt snel geholpen, ze komen aan huis en de service wat ik erg belangrijk vindt is uitstekend.
    Geschreven door Klant Bosch uit epe op 30-07-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service en aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Veel keuze, kwalitatief goede/mooie producten en snelle levering. De goede dienstverlening en service zijn redeneren waarom ik Expert zou aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit hulshorst op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Al jaren klant en nog geen echte negatieve ervaringen.
    Geschreven door Klant Schaap uit nunspeet op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Je wordt snel en vakkundig te woord gestaan, ze denken ook mee met de klant.
    Geschreven door Klant Maas uit nunspeet op 14-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig advies!
    Geschreven door Klant Frens uit nunspeet op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert levert goede waar tegen een goede prijs. De mensen zijn zeer klantvriendelijk en servicegericht.
    Geschreven door Klant Felix Huijs Taalactief uit roosendaal op 08-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Antwoorden zeggen genoeg.
    Geschreven door Klant Assenmacher uit elspeet op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    is nog te kort
    Geschreven door Klant uit elburg op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Een top winkel heel tevreden
    Geschreven door Klant Schuiteman uit nunspeet op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    zal iedereen aanraden eerst bij expert te gaan kijken vooral als je in dezelfde woonplaats woont, service heel goed.
    Geschreven door Klant Pistoor uit nunspeet op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    geen
    Geschreven door Klant uit elspeet op 16-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed assortiment en goede behandeling als klant
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    De medewerkers van expert zijn vriendelijk en denken mee met de wensen van de klant. Ze dringen niet bepaalde producten op, maar proberen u het beste te geven in de categorie die u zoekt. De service is snel en de communicatie duidelijk.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    zie: waarom bent u zo enthousiast
    Geschreven door Klant Van Zalk uit doornspijk op 12-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Heb bij Expert telefonisch een Tefal personenweegschaal gekocht en ben zeer tevreden over afhandeling en over het product.
    Geschreven door Klant Burghout uit ugchelen op 08-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zie vorige opmerking
    Geschreven door Klant Hijman uit hulshorst op 17-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer gastvrij personeel die zich aan afspraken houden. Gewoon een prettige winkel
    Geschreven door Klant Uit De Fles uit elburg op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Betrouwbare winkel, vriendelijk, deskundig personeel!
    Geschreven door Klant Frens uit nunspeet op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Heb zeer goede ervaringen bij expert, binnenkort zijn we van plan een wasmachine en droger aan te schaffen . We weten waar we moeten zijn?
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 28-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Persoonlijk advies en service aan huis incl installatie ! Top
    Geschreven door Klant Van Gemert uit nunspeet op 21-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Help bij het maken van de juiste aankoop.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 11-02-2020