Navigatie

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

Prima, gewoon goed!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (255)

  • Beoordeling: 8.5

    Prima, gewoon goed!
    Geschreven door Klant uit vierhouten op 15-09-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Het is prima zo!!??@@
    Geschreven door Klant Van Der Wees uit harderwijk op 07-09-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Een vertrouwd adres.
    Geschreven door Klant Bosch uit nunspeet op 06-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik Raad dit produkt Aan
    Geschreven door Klant Smit uit nunspeet op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    mooie liebherr vriezer gekocht, weer zeer tevreden
    Geschreven door Klant Bikker uit elspeet op 19-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Ik wil dat de winkels in onze dorpen blijven bestaan, daarom k oop ik bij de lokale elctraleverancier. Bij Expert Nunspeet wordt je altijd prima geholpen.
    Geschreven door Klant Wagensveld uit elspeet op 12-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Als je 10 minuten voor sluitingstijd binnenkomt voor een aankoop, nemen ze nog uitgebreid de tijd om je te helpen tot en met het inladen in de auto is geen moeite.
    Geschreven door Klant Hijman uit hulshorst op 02-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    !goed en snel
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert-medewerkers geven goed advies en komen hun afspraken na.
    Geschreven door Klant uit doornspijk op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Expert helpt je en probeert je goed te vertellen hoe het ideale product dat mensen willen kopen werkt inclusief voor en tegen of voor en nadelen. Na de aankoop kun je altijd bellen om problemen op te lossen of ga er even heen en het personeel helpt je altijd vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 06-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer behulpzaam met goede kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Maas uit nunspeet op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Moest in mijn geval telefonisch bestellen. Verliep meer dan goed. Uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant Mijling uit barendrecht op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.3

    klantvriendelijk met goede service
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect
    Geschreven door Klant Van den Berg uit nunspeet op 03-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed contact gehouden over de levering van onze fantastische dinner 4 all gourmetstel.
    Geschreven door Klant Satink uit nunspeet op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima zaak met vriendelijk personeel en goede service. Ze denken mee over eventuele problemen en zoeken naar een oplossing.
    Geschreven door Klant Sievers uit nunspeet op 16-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    De keuze voor Expert is voortgekomen door de klantvriendelijkheid de deskundigheid van de producten en het grote assortiment.
    Geschreven door Klant Groeneveld uit harderwijk op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Vond het prettig om bij expert te winkelen en dicht en de buurt ,dat gun ik dan de winkeliers hier ,en is er wat dan kan je het vragen aan hun.
    Geschreven door Klant Van der Brake uit doornspijk op 13-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    .....
    Geschreven door Klant uit elspeet op 05-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon een heel plezierige winkel en deskundig personeel!!!
    Geschreven door Klant uit epe op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Degelijke, betrouwbare zaak !!!
    Geschreven door Klant uit elburg op 02-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een zaak waar je altijd vriendelijk en netjes geholpen word.
    Geschreven door Klant Karsten uit nunspeet op 30-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    -
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 20-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    En weer een prettige koopervaring! De nieuwe combi-oven werkt perfect. Net als de koffie automaat. Mijn man heeft jullie zelfgemaakte appeltaart belooft. Net als jullie komen wij onze afspraken na. Kom morgen een paar stukken brengen!
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service en persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ondanks de coronaperikelen snel geholpen bij het vinden van een goede printer. En sneller geleverd dan verwacht.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 16-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer tevreden, een reparatie binnen de (verlengde) garantietermijn werd door de Expert medewerkers perfect opgelost. ( vervangen door nieuw ipv reparatie, waar vind je dat nog?)
    Geschreven door Klant Van Den Ham uit nunspeet op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Je wordt er uitstekend geholpen en de prijs/kwaliteitverhouding is in orde
    Geschreven door Klant Van Hoften uit harderwijk op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Snel geleverd product. Tevreden over de afhandeling, kwaliteit en tijd
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijke mensen,die er verstand van hebben over dat geen wat ze verkopen
    Geschreven door Klant Hertel uit nunspeet op 22-02-2021