Navigatie

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.3

klantvriendelijk met goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (243)

  • Beoordeling: 8.3

    klantvriendelijk met goede service
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect
    Geschreven door Klant Van den Berg uit nunspeet op 03-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed contact gehouden over de levering van onze fantastische dinner 4 all gourmetstel.
    Geschreven door Klant Satink uit nunspeet op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima zaak met vriendelijk personeel en goede service. Ze denken mee over eventuele problemen en zoeken naar een oplossing.
    Geschreven door Klant Sievers uit nunspeet op 16-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    De keuze voor Expert is voortgekomen door de klantvriendelijkheid de deskundigheid van de producten en het grote assortiment.
    Geschreven door Klant Groeneveld uit harderwijk op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Vond het prettig om bij expert te winkelen en dicht en de buurt ,dat gun ik dan de winkeliers hier ,en is er wat dan kan je het vragen aan hun.
    Geschreven door Klant Van der Brake uit doornspijk op 13-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    .....
    Geschreven door Klant uit elspeet op 05-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon een heel plezierige winkel en deskundig personeel!!!
    Geschreven door Klant uit epe op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Degelijke, betrouwbare zaak !!!
    Geschreven door Klant uit elburg op 02-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een zaak waar je altijd vriendelijk en netjes geholpen word.
    Geschreven door Klant Karsten uit nunspeet op 30-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    -
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 20-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    En weer een prettige koopervaring! De nieuwe combi-oven werkt perfect. Net als de koffie automaat. Mijn man heeft jullie zelfgemaakte appeltaart belooft. Net als jullie komen wij onze afspraken na. Kom morgen een paar stukken brengen!
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service en persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ondanks de coronaperikelen snel geholpen bij het vinden van een goede printer. En sneller geleverd dan verwacht.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 16-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer tevreden, een reparatie binnen de (verlengde) garantietermijn werd door de Expert medewerkers perfect opgelost. ( vervangen door nieuw ipv reparatie, waar vind je dat nog?)
    Geschreven door Klant Van Den Ham uit nunspeet op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Je wordt er uitstekend geholpen en de prijs/kwaliteitverhouding is in orde
    Geschreven door Klant Van Hoften uit harderwijk op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Snel geleverd product. Tevreden over de afhandeling, kwaliteit en tijd
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijke mensen,die er verstand van hebben over dat geen wat ze verkopen
    Geschreven door Klant Hertel uit nunspeet op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Kan Expert Nunspeet aanbevelen. Heb in korte tijd alle elektrische apparaten aangeschaft en ben erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 16-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Telefonisch zeer vakkundig geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe televisie. Hij kon zelfs diezelfde middag nog geleverd worden. Topservice.
    Geschreven door Klant Schipper uit nunspeet op 13-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig geholpen met goed advies. Product de dag erna al thuis kunnen laten bezorgen. Vriendelijk, vakkundig en snel.
    Geschreven door Klant Matla uit apeldoorn op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service
    Geschreven door Klant Hanselaar uit oldehove op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Komen al jaren bij Expert Nunspeet. Meerdere artikelen (groot/klein) bij hun aangeschaft. Worden altijd voorzien van goed advies en denken mee met prijs/kwaliteitverhouding, budgettair. Tot nu toe al het geleverde nog steeds goed werkend, dus meer dan tevreden! Adwin nu samen met een Partner Sander de winkel overgenomen van Adwin\'s vader en nog steeds erg blij met de vriendelijkheid en service. Van ons een dikke en welverdiende10+ Vr gr, Piet en Irene Utberg
    Geschreven door Klant Utberg uit nunspeet op 26-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    weet wie je bent / weet wie zij zijn / halen alles uit de kast voor een oplossing of advies / en je kan er zo maar een echt mens ontmoeten ipv een computer
    Geschreven door Klant Baars uit nunspeet op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon goed!
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Als je zelf heel goed weet wat je wil dan maakt het niet uit wat je koopt. Maar ik weet vaak wel wat voor probleem ik heb en ook wat voor product het kan oplossen. Maar welke is nou echt de beste oplossing? En waar heb ik niet aan gedacht wat ook belangrijk is. Daar helpt Expert je bij en daarom koop ik (bijna) al mijn elektronica bij hen.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 10-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    snelle bezorging en prettige medewerkers
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 07-01-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Verwachting is niet gehaald. Bij aflevering een werkende installatie.
    Geschreven door Klant Bakker uit nunspeet op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Complimenten voor verkoop en bezorging
    Geschreven door Klant Bulthuis uit nunspeet op 04-01-2021