Navigatie

Beoordelingen Expert Nunspeet

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nunspeet die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nunspeet. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Snel geleverd product. Tevreden over de afhandeling, kwaliteit en tijd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (227)

  • Beoordeling: 9.4

    Snel geleverd product. Tevreden over de afhandeling, kwaliteit en tijd
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijke mensen,die er verstand van hebben over dat geen wat ze verkopen
    Geschreven door Klant Hertel uit nunspeet op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Kan Expert Nunspeet aanbevelen. Heb in korte tijd alle elektrische apparaten aangeschaft en ben erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 16-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Telefonisch zeer vakkundig geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe televisie. Hij kon zelfs diezelfde middag nog geleverd worden. Topservice.
    Geschreven door Klant Schipper uit nunspeet op 13-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig geholpen met goed advies. Product de dag erna al thuis kunnen laten bezorgen. Vriendelijk, vakkundig en snel.
    Geschreven door Klant Matla uit apeldoorn op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service
    Geschreven door Klant Hanselaar uit oldehove op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Komen al jaren bij Expert Nunspeet. Meerdere artikelen (groot/klein) bij hun aangeschaft. Worden altijd voorzien van goed advies en denken mee met prijs/kwaliteitverhouding, budgettair. Tot nu toe al het geleverde nog steeds goed werkend, dus meer dan tevreden! Adwin nu samen met een Partner Sander de winkel overgenomen van Adwin\'s vader en nog steeds erg blij met de vriendelijkheid en service. Van ons een dikke en welverdiende10+ Vr gr, Piet en Irene Utberg
    Geschreven door Klant Utberg uit nunspeet op 26-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    weet wie je bent / weet wie zij zijn / halen alles uit de kast voor een oplossing of advies / en je kan er zo maar een echt mens ontmoeten ipv een computer
    Geschreven door Klant Baars uit nunspeet op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon goed!
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Als je zelf heel goed weet wat je wil dan maakt het niet uit wat je koopt. Maar ik weet vaak wel wat voor probleem ik heb en ook wat voor product het kan oplossen. Maar welke is nou echt de beste oplossing? En waar heb ik niet aan gedacht wat ook belangrijk is. Daar helpt Expert je bij en daarom koop ik (bijna) al mijn elektronica bij hen.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 10-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    snelle bezorging en prettige medewerkers
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 07-01-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Verwachting is niet gehaald. Bij aflevering een werkende installatie.
    Geschreven door Klant Bakker uit nunspeet op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Complimenten voor verkoop en bezorging
    Geschreven door Klant Bulthuis uit nunspeet op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn telefonisch bijzonder goed geholpen. Ondanks de Covid, zeer snelle levering.
    Geschreven door Klant Koopman uit nunspeet op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Piroma productinformatie zorgvuldige afhandeling en bezorging, schept vertrouwen voor een volgende bestelling.
    Geschreven door Klant Devilee uit vierhouten op 23-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service in filiaal Nunspeet, vriendelijk, correct en goed op de hoogte van te verkopen artikelen
    Geschreven door Klant Petersen uit harderwijk op 23-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ik had mij voorgenomen in Corona tijd de lokale ondernemers te steunen. Maar voor de merken die ik zocht kwam ik bij Expert in Nunspeet terecht. Daar ben ik twee keer geweest en goed geadviseerd. Goeie keuze dus!
    Geschreven door Klant Schot uit epe op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service met aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel, goede voorlichting, service en vriendelijke behandeling.
    Geschreven door Klant Hagenbeek uit nunspeet op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel om onze huishoudelijke apparaten te kopen . Goede service met een persoonlijk contact. Altijd oplossingsgericht.
    Geschreven door Klant uit epe op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Printer van Canon...voor de 2e maal binnen 3jaar hetzelfde euvel...de eerste was al omgeruild....dus duidelijk een fabrieksfout...op omgeruild apparaat geen vanaf garantie maar doorlopend oude apparaat...kortom geen garantie meer van Canon....Service Expert - Nieuwe printer tegen gereduceerde prijs - dat is TOP!!
    Geschreven door Klant Van Der Linden uit nunspeet op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zie de tekst aan het begin
    Geschreven door Klant Van Hoften uit harderwijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Echt een aanrader
    Geschreven door Klant Oudendorp uit nunspeet op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettig geholpen. Deskundig advies .
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Visch uit nunspeet op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    gewoon goede voorlichting, prettige sfeer, goed prijzen en uitstekende thuisservice!
    Geschreven door Klant Vss Meat uit \'t harde op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede ervaringen met Expert in Nunspeet; persoonlijk, goede service en deskundig
    Geschreven door Klant Hartog uit haarlem op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Bij het aanschaffen van elektrische apparatuur worden we bij Expert in Nunspeet bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen door de aanwezige verkopers.
    Geschreven door Klant Groeneveld uit harderwijk op 21-10-2020
  • Beoordeling: 6.6

    met deze ervaring zal ik dat maar niet doen
    Geschreven door Klant Rodenburg uit hulshorst op 21-10-2020