Navigatie
8.57 10 146

Expert Oldenzaal

Plan uw route
 • 8.9 10 “Met de website van Expert heb ik geen ervaring , ik ga altijd eerst naar de winkel.”
 • 9.9 10 “ik ga naar expert omdat ik er altijd als tevreden klant weer uit ga.”
 • 8.1 10 “goede keus , geweldig advies en exellente service.”
 • 9.7 10 “Ik heb onlangs een wasmachine gekocht, die is netjes aangesloten door Expert. Mijn dochter kocht een koelkast en gasoven bij de grote concurent en hij wordt afgeleverd in de woonkamer, niets op de plaats gezet laat staan de gasoven aankoppelen. De service staat voor mij als alleenstaande vrouw hoo”
 • 8.3 10 “Prima shop”
 • 9.3 10 “Goede service, goed advies en snelle levering”
 • 10.0 10 “snelle servive s,morgens besteld s,middags geleverd na tel.overleg”
 • 9.2 10 “Zeer goede service en snelle levering van het product.”
 • 7.7 10 “ik bezoek expert omdat ik wens dat er een elektronica winkel behouden blijft in onze stad. Ik zou anders voor elk dingetje uit een elektronica winkel naar een andere stad moeten reizen. Over de prijs valt ook bij hen altijd te onderhandelen en dat maakt het aantrekkelijk want concurrent van grote”
 • 8.8 10 “Expert Oldenzaal: goede en persoonlijke service, vriendelijke mensen met verstand van wat ze verkopen. Niet zo\'n gigagrote zaak (gelukkig!) en wat niet in de winkel staat wordt besteld en daar is ook genoeg informatie over te krijgen. We moeten zuinig zijn op dit soort zaken!”
Expert Oldenzaal

Expert Oldenzaal

Expert Visie

Welkom bij Expert Oldenzaal!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert Oldenzaal ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Oldenzaal
Hengelosestraat 132
7572 BS Oldenzaal
0541 512188 oldenzaal@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 18:00
 • Vrijdag : 9:30 - 20:00
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 24 Februari
 • Carnaval
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels