Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Oldenzaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oldenzaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oldenzaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schildkamp 9.1

Mooie overzichtelijke winkel met kundig en zeer vriendelijke medewerkers

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (102)

  • Beoordeling: 9.1

    Mooie overzichtelijke winkel met kundig en zeer vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Schildkamp uit oldenzaal op 22-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 12-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Een goede voorlichting en goede mogelijkheden
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Expert belooft wat zij doen, met een ruim assortiment, deskundigheid en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Hudepohl uit oldenzaal op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    de winkel van expert oldenzaal is goed bereikbaar ook voor mindervaliden,personeel is bekwaam en geeft goede informatie
    Geschreven door Klant Stopel uit enschede op 06-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijk website.......nette prijzen......snelle levering.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 02-03-2017
  • Beoordeling: 6.7

    Snelle service en levering!
    Geschreven door Klant uit enschede op 22-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Als je via de web shop besteld is de levering snel.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Voor iedereen die graag service heeft bij en na de online aankoop van elektronische apparaten is Expert echt een top winkel! De persoonlijke bezorging is echt een groot voordeel ten opzichte van bezorging van derde. Ik kon direct een paar vragen stellen toen onze nieuwe combi-oven werd bezorgd. Dit persoonlijk contact bij de bezorging is echt een groot voordeel, ik shop voortaan altijd bij Expert online.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 05-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Prima website, snelle service
    Geschreven door Klant uit hengelo op 04-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Dit is een winkel zoals het hoort! Kennis van zaken. Ruim assortiment. Geweldige service en ontzettend leuke mensen die je helpen en advies geven. In 1 woord. Top!
    Geschreven door Klant Beune uit beuningen op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goed telefonich bereikbaar, Nog nergens beleeft zolang ik bestel via internet Besteld en een uur later al in huis, moesten toch in de buurt zij zeiden ze. Mvrgr Wiebe (BTLS)
    Geschreven door Klant uit glane op 19-12-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Parkeren is soms een probleem.
    Geschreven door Klant Essen uit denekamp op 10-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ruime keuze, professionele medewerkers/uitstraling, onafhankelijk advies, klantgericht. Mijn winkel voor apparatuur.
    Geschreven door Klant Lenting uit oldenzaal op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    de leverbaarheid van producten kloppen niet met de leverdatum.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 04-12-2016
  • Beoordeling: 3.3

    De site is mooi, maar het moet vertaald naar goede daden.
    Geschreven door Klant Abouliaqin uit enschede op 01-12-2016
  • Beoordeling: 6.4

    Tegenvaller! Helaas kregen wij niet de kleur van de artikelen die we hadden besteld. Hier werd niets over vermeld, terwijl er wel aangegeven werd dat ze op voorraad waren. Na onze telefonische actie zouden de door ons bestelde kleuren eind december of begin januari geleverd kunnen worden. Jammer voor onze kleinkinderen dat Sinterklaas dan al voorbij is. J. Harwig
    Geschreven door Klant Harwig uit hengelo op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Expert geeft mij de expertise, die ik mag verwachten bij aankoop van wit- of bruingoed. Vakkennis, service en vriendelijke prijzen gaan uitstekend samen.
    Geschreven door Klant Hudepohl uit oldenzaal op 23-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Artikel online besteld, levering ging in eerste instantie niet goed. Drie dagen later een nieuw apparaat opgestuurd. Goed opgelost dus!
    Geschreven door Klant Bos uit oldenzaal op 23-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    -
    Geschreven door Klant uit hengelo op 08-11-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Fijne firma niks mis mee . mocht wel vaker goede aanbieding maken ;)
    Geschreven door Klant uit hengelo op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Expert us voor mij een fijne winkel om naar toe te gaan. Ik zou de winkel bij iedereen aanraden
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden , snelle en goede aflevering
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 31-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime keuze op de website met duidelijke omschrijvingen. Regelmatig kortingsakties. We twijfelden tussen 2 producten en kregen goed advies van de winkel in Oldenzaal. Ze deden er echt alles aan om eerder te leveren vanwege het feit dat de droger en wasmachine mee naar het buitenland moesten. Petje af voor de medewerkers mbt de persoonlijke betrokkenheid.
    Geschreven door Klant Ophuis uit hengelo (o) op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Nu nog niet maar pas wanneer alles is afgehandeld.
    Geschreven door Klant uit tilligte op 17-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb de aankoop online gedaan en het product door Expert Oldenzaal laten bezorgen. Alles is prima verlopen. Toen bleek dat het product niet aan de verwachting voldeed werd ik vriendelijk, snel en correct geholpen. Al met al ben ik zeer te spreken over de service van Expert Oldenzaal.
    Geschreven door Klant uit de lutte op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Prima aankoop gedaan op basis van passend advies verkoper
    Geschreven door Klant Hekman uit oldenzaal op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Was gewoon prima
    Geschreven door Klant Sieverink uit hengelo op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Brotherprinter tegen voordeligste aanbiedingsprijs, snel gratis thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant Verhoog uit borne op 09-10-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Goed product. Snelle levering, nette bediening bij bezorging en oude magnetron gelijk mee retour genomen. Erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 08-10-2016