Navigatie

Beoordelingen Expert Oldenzaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oldenzaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oldenzaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Aveskamp 9.5

Zeer vakkundig ,en reuze vriendelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vakkundig ,en reuze vriendelijk
    Geschreven door Klant Aveskamp uit enschede op 20-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Persoonlijke aandacht, kundig en professioneel advies, goede service, vriendelijk personeel, afspraken worden nagekomen, precies hetgeen je wenst bij het binnenstappen van zo\'n zaak.
    Geschreven door Klant uit losser op 13-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel klantvriendelijk personeel. Een aanrader.
    Geschreven door Klant Hemmer uit losser op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert wordt je goed geholpen om je keuze te bepalen.
    Geschreven door Klant Boonstra uit oldenzaal op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    uitstekende service en zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Perfecte winkel en medewerkers.
    Geschreven door Klant uit overdinkel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Vriendelijk goede service
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    vriendelijk, behulpzaam en kundig geholpen
    Geschreven door Klant Kroeze uit oldenzaal op 31-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Fantastische winkel, goede uitleg over de producten. Ze hebben er absoluut verstand van. Voor mij geen andere winkel meer, en ik heb er echt veel gekocht. een dikke 10
    Geschreven door Klant De Jong uit oldenzaal op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede service! Snelle levering aan huis. Wasmachine en droger zijn ook geinstalleerd. Vriendelijke mensen. Aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Oldenzaal is een prettige winkel met fijne deskundige medewerkers. Er wordt goed meegedacht in de wensen van de klant en daar wordt het gekochte product goed op afgestemd. De service is uitstekend!
    Geschreven door Klant Koller op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer tevreden over de aankoop van een tv en een linksys set (wifi versterker) en met name over het thuis installeren door de monteurs c.q. medewerkers. Keurige, nette en vakbekwame jongens.
    Geschreven door Klant Simmilink uit oldenzaal op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer goede service en je wordt goed geholpen in de winkel
    Geschreven door Klant Olde Heuvel uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen bij een aankoop op afstand
    Geschreven door Klant Maas uit helmond op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Als u een bezoek brengt aan een Expert winkel kunt u ( als u wilt ) beginnen met een lekkere kop koffie , daarna kunt u ( zonder dat er iemand in uw nek staat te hijgen ) in het volledige assortiment rondneuzen tot u aangeeft dat u graag geholpen wilt worden ( uiteraard kunt u ook gelijk bij binnenkomst laten weten dat u geholpen wilt worden ) , verder zijn de producten stuk voor stuk van goede kwaliteit en vaak ook heel gunstig geprijsd ik heb bijvoorbeeld in augustus 2020 ( weer) een Sennheiser draad loze hoofdtelefoon ( een zelfde had ik 12 jaar geleden ook al een keer gekocht en die doet nog altijd dienst ) daarom heb ik nu weer een zelfde aangeschaft , de vorige die ik daar heb gekocht is al 12 jaar oud en ik gebruik deze nog alle dagen heel intensief dat zegt dus wel iets over de kwaliteit van de producten + dat u daar ook gerust terug kunt komen mocht er onverhoopt iets niet bevallen of niet goed zijn hoeft u bij Expert geen ( tig ) formulieren in te vullen om daarna 6 maanden in de wacht te staan , het verkoop team van Expert komt direct in actie voor u en alleen dat is al heel veel waard , doe uw voordeel hiermee , gr Hans .
    Geschreven door Klant uit hengelo op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super bedrijf. Goede service.
    Geschreven door Klant Zwijnenberg uit losser op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede bediening en aardig personeel. Ze komen afspraken na en hebben verstand van zaken. Zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Waar vind je nog een witgoed zaak met een eigen technische dienst en installateur. Bij Expert in Oldenzaal bijvoorbeeld. Vakmanschap en uitstekende artikelen tegen een scherpe prijs. Prima installatie ter plekke. Top bedrijf.
    Geschreven door Klant Molenaar uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Oldenzaal denkt op een positieve manier met de klant mee
    Geschreven door Klant Horsthuis uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Veel keuze, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zeer kundig personeel.
    Geschreven door Klant Gering uit losser op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Er wordt niet alleen een product verkocht maar er is ook een grote kennis over dat product
    Geschreven door Klant Heidemann uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Oldenzaal vriendelijk en service gericht
    Geschreven door Klant Egberink uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ben blij met de service en de snelle en correcte levering.
    Geschreven door Klant Naber uit oldenzaal op 26-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Duidelijke uitleg, meedenken en goede en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 25-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Nee
    Geschreven door Klant Toeters uit enschede op 24-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede service tegen een scherpe prijs.
    Geschreven door Klant Jannink uit hengelo op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is really an expert. All the staffs are very honest, always there for you, and supportive.
    Geschreven door Klant Pandamoozalipoor uit oldenzaal op 20-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, de enige met witgoed in Oldenzaal
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    .
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 07-09-2020