Navigatie

Beoordelingen Expert Oldenzaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oldenzaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oldenzaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Fijne winkel, de enige met witgoed in Oldenzaal

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (204)

  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, de enige met witgoed in Oldenzaal
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    .
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert heeft moeite gedaan om voor ons de juiste inbouwkoelkast te vinden en te plaatsen. Klasse werk!
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en deskundigheid!
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 30-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Perfecte zaak - goede voorlichting
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben zeer tevreden over het advies, de behandeling, de bezorging en de afhandeling.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige winkel met medewerkers die verstand van zaken hebben. Wordt er netjes geholpen.
    Geschreven door Klant Buijgers uit hengelo ov op 18-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    u heeft mijn mening al en die is goed.
    Geschreven door Klant Hh Reuvers uit enschede op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Mooie winkel met deskundige mensen. Je krijgt hier zeker waar voor je geld.
    Geschreven door Klant Kremer uit losser op 12-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Een expert onderneming, waar de klant centraal staat en klantvriendelijkheid met een hoofdletter K wordt geschreven. De medewerkers zijn deskundig en doen er alles aan om de klant tevreden de winkel te laten verlaten. Onder genot van een kop koffie worden alle vragen beantwoord. Dikke pluim.
    Geschreven door Klant Haen uit losser op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben netjes en vriendelijk te woord gestaan , En er werd goed advies gegeven. Toppie
    Geschreven door Klant uit enschede op 05-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Om privacy redenen doe ik dit liever niet.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel Voldoende overzicht Goede en duidelijke indeling
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 04-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Winkel, personeel en bezorging is goed. Wat ontbreekt is evt. verdere korting op de aanschafwaarde. Aanschafwaarde blijft de koopprijs. Alleen met bezorging en installatieservice kan men nog onderhandelen.
    Geschreven door Klant Dijkhuizen uit oldenzaal op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Je word goed en snel geholpen kwaliteit is super
    Geschreven door Klant Meijer uit oldenzaal op 04-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    ik werd netjes en correct te woord gestaan en geholpen door de jongens van expert oldenzaal en de service was uitstekend
    Geschreven door Klant uit saasveld op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk personeel, ze nemen echt de tijd voor je. Duidelijke uitleg over de producten.
    Geschreven door Klant Haverkotte uit oldenzaal op 28-07-2020
  • Beoordeling: 3.2

    Ik heb onlangs een strijkijzer gekocht bij Expert Oldenzaal. Wat schets mijn verbazing: Onder de strijkijzer zat een bon (incl. pinbon) van 3 maanden geleden van een eerdere klant. Er zat een verkreukelde gebruiksaanwijzing in de doos en bovendien zat er kalkresten in het kalkreservoir van de strijkijzer. Ik heb dus een gebruikte strijkijzer gekregen en heb voor een nieuwe betaald!!!Ongelooflijk!!! Ik zal daar nooit meer heen gaan!!!
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 26-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Geweldige professionele service, groot aanbod. Goede kennis nette levering! Nog de service die je met grote aankopen graag wilt zien. “Zoals vroeger”
    Geschreven door Klant Kuiper uit losser op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Er heerst een prettige werksfeer. en ik werd, prima geholpen.
    Geschreven door Klant Molnar uit oldenzaal op 17-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    In Oldenzaal al diverse aankopen gedaan. En keer op keer weer dezelfde service en vriendelijkheid. Ze weten waar ze over praten en hebben kennis van zaken. Voor mij een dikke 10
    Geschreven door Klant De Jong uit oldenzaal op 14-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon Goed
    Geschreven door Klant Groeneveld uit oldenzaal op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ben goed geholpen
    Geschreven door Klant Scholtz uit oldenzaal op 13-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is echt een expert in het persoonlijk hulp bieden aan u. Ze luisteren, denken mee en zoeken samen met u naar een model. Ze raden niet maar 1 product aan, maar raden meerdere producten aan waarna u zelf de keuze kunt maken. Ze bepalen niet wat je koopt, maar ondersteunen jou bij je koop. Top kwaliteit!
    Geschreven door Klant Demirhan uit oldenzaal op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prima levering en installatie 😁👍
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 09-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede, snelle service, men denkt met je mee.
    Geschreven door Klant Ruiter uit oldenzaal op 03-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Bij Expert krijg je de service die voor alleenstaande oudere zeer welkom is !
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 30-06-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Expertwinkel is wel mooi dichtbij, maar op internet kijken, en kopen, levert het zelfde, misschien wel beter, resultaat op.
    Geschreven door Klant Alting uit diepenveen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede kwaliteit van producten. Goedkope prijzen. Klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 29-06-2020