Navigatie

Beoordelingen Expert Oldenzaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oldenzaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oldenzaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Horsthuis 8.6

expert Oldenzaal zeer klantvriendelijk en goede voorlichting

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (295)

  • Beoordeling: 8.6

    expert Oldenzaal zeer klantvriendelijk en goede voorlichting
    Geschreven door Klant Horsthuis uit oldenzaal op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Topwinkel met hele goede service
    Geschreven door Klant uit losser op 30-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Chtomecast gekocht werkt direct
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top geleverd
    Geschreven door Klant Demirhan uit oldenzaal op 24-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb de laatste keer een DAB+ FM TRANSISTOR RADIO ( TJE ) van het merk SALORA aangeschaft , de kwaliteit van het product is als vanouds weer prima ik heb vandaag alle zenders van FM vast gelegd en alle functies die er op zitten uitgetest zoals de koptel. aansluiting het radio ( tje ) functioneert heel goed ik was namelijk heel nieuwsgierig of de DAB+ zenders er allemaal goed doorkwamen en het resultaat is verbluffend ik heb zelfs zenders uit Hanover , Dortmund , Hamburg op het ding staan en dat voor nog net geen 26 euro maar zelfs voor deze prijs krijg je alle service die je ook krijgt als je iets van 1000 euro koopt , kort gezegd een prima bedrijf om iets aan te schaffen , doe je voordeel hier mee !
    Geschreven door Klant Timmerman uit hengelo op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Prima service, goed advies/ meedenken Gedegen kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit enschede op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede en vlotte service echt super.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 04-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    ik zou zeggen ga naar Expert in Odenzaal.
    Geschreven door Klant Peters uit oldenzaal op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en kennis van producten
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 30-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Zij doen wat ze zeggen
    Geschreven door Klant Wissink uit oldenzaal op 25-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Nogmaals een fijn bedrijf met veel aandacht voor de klanten en goede service.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 21-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is een gedegen Firma waarbij de klant een advies krijgt op basis van behoefte.
    Geschreven door Klant Heidemann uit oldenzaal op 17-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vriendelijk personeel en een geweldige service.
    Geschreven door Klant Hazelhoff uit oldenzaal op 11-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deze winkel is zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 09-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Bij de expert in Oldenzaal wordt je prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    gewoon goed
    Geschreven door Klant uit enschede op 04-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klein bedrijf, waardoor service, meedenken TOP is.’!
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit wilsum op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Super winkel blij dat er nog van deze winkels zijn. En personeel met kennis van zaken
    Geschreven door Klant Monninkhof uit enschede op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Rinus goede ervaring service wordt er altijd prettig geholpen. 👌👍
    Geschreven door Klant Boersma uit oldenzaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We kijken altijd eerst bij de grote jongens, vervolgens gaan we in de Boeskool, naar de enigste radio/tv zaak, n.l. de Expert en onderhandelen daar voor een goede deal! En meestal altijd metsucces. Waar het om gaat is service voor nu en straks, en daarin stelt Expert Oldenzaal ons nooit teleur.
    Geschreven door Klant Botting - Boekholt uit oldenzaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Onze winkel
    Geschreven door Klant Pool uit oldenzaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vakkundig en prijs/kwaliteit is goed
    Geschreven door Klant Van Duuren uit oldenzaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 19-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Denkt mee te vreden
    Geschreven door Klant uit losser op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer behulpzaam, kom graag terug voor andere producten.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Nee
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg over het gebruik van de wasmachine.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    perfekte service verleend
    Geschreven door Klant Van Den Noordt uit enschede op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Tevreden met de aankoop
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 10-02-2021