Navigatie

Beoordelingen Expert Oldenzaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oldenzaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oldenzaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Ben erg goed geholpen. Zowel in winkel als thuis bij installeren.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (454)

  • Beoordeling: 9.8

    Ben erg goed geholpen. Zowel in winkel als thuis bij installeren.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 11-08-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Perfect geholpen door filiaal Oldenzaal
    Geschreven door Klant uit denekamp op 10-08-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Blijft voor ons fijn om in een winkel te kunnen kopen!
    Geschreven door Klant Noordman uit oldenzaal op 10-08-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Al heel lang klant. Dat ben je alleen maar als alles goed is.
    Geschreven door Klant Wennink uit oldenzaal op 08-08-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit westerbork op 05-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    super winkel en zeer goede service
    Geschreven door Klant Groener uit oldenzaal op 01-08-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Dit wil je als klant
    Geschreven door Klant Veldscholte uit oldenzaal op 01-08-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel, overzichtelijke indeling, vriendelijk en behulpzaam personeel. Jammer dat de winkel zo ver uit het centrum ligt. Daardoor eerst zoeken via google waar zijn electriciteit producten te koop in Oldenzaal. In het centrum meer zichtbaar.
    Geschreven door Klant Plas uit oldenzaal op 29-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een expert
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 25-07-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Goede voorlichting en snelle levering
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 25-07-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Ieder voor zich , ik zal hier niet snel weer naar toe gaan !
    Geschreven door Klant uit hengelo op 25-07-2022
  • Beoordeling: 9.9

    De service en de uitvoering was uitstekend.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 20-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    De zaak hier in Oldenzaal, voor zeer goede bediening
    Geschreven door Klant Van Assen uit oldenzaal op 15-07-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldig geholpen en geadviseerd, top!
    Geschreven door Klant Teggeler uit de lutte op 11-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant Veldpape uit oldenzaal op 08-07-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Persoonlijk advies die je bij de grote winkels minder hebt, dit komt vooral ten uiting wanneer er reparatie aan een apparaat verricht moeten worden. Voor deskundigheid en plan van aanpak zit je uitstekend bij de Expert, in dit geval in Oldenzaals.
    Geschreven door Klant Rake uit oldenzaal op 01-07-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer fijn geholpen, mooie zaak Je word echt geholpen als klant en je bent geen nr. Mvg Gerard van Laar
    Geschreven door Klant Van Laar uit oldenzaal op 17-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer uitgebreid assortiment, prettige bediening, vakkundig en klantvriendelijke personeel.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 13-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste service
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 13-06-2022
  • Beoordeling: 9.6

    De service van expert en de snelle bezorging en installatie zijn uitstekend, bij BCC of Media Markt kan het misschien goedkoper zijn maar de service vergoed dit ruimschoots, een winkel waar de klant nog belangrijk is en deskundig wordt geholpen
    Geschreven door Klant Pot uit oldenzaal op 08-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    nvtniet van toepassing
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 08-06-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Ben bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerker in de winkel. Hij gaf me eerlijk en oprecht advies en probeerde me (denk ik;-) ) niet naar een bepaald product te leiden. Ook al gaf ik aan ook nog enige interesse in een ander product te hebben (nieuwe tv) , daar ging hij klantgericht mee om. Gaf de juiste info en adviezen en pushte me verder niet om tot aankoop over te gaan. Dat had tot resultaat dat ik waarschijnlijk die aankoop wel bij deze winkel ga doen. Puur op basis van vertrouwen en deskundigheid.
    Geschreven door Klant Luttikhuis uit oldenzaal op 08-06-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Ik heb er niets aan toe te voegen
    Geschreven door Klant Kruize uit oldenzaal op 08-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Service us prima, ook bij de aanschaf van goedkopere producten.
    Geschreven door Klant uit losser op 03-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    goed advies, goed meegedacht, goede service
    Geschreven door Klant uit de lutte op 30-05-2022
  • Beoordeling: 8.6

    wij worden eraltijd vriendelijk ontvangen.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 25-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert what else
    Geschreven door Klant Verweij uit oldenzaal op 24-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Top winkel met fijne medewerkers
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 18-05-2022
  • Beoordeling: 9.3

    De klant is hier nog echt koning
    Geschreven door Klant Haen uit losser op 13-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Perfect geholpen
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 11-05-2022