Navigatie
8.64 10 535

Expert Purmerend

Plan uw route
 • 9.5 10 “Jammer dat de bezorgdag niet gekozen kan worden online. Uiteindelijk daarom telefonisch besteld.”
 • 8.4 10 “Zeer tevreden, goed geholpen, vriendelijk personeel, aandacht voor de klant.”
 • 9.1 10 “Alles naar tevredenheid opgelost en er is meegedacht.”
 • 7.2 10 “Goede service en deskundige hulp nadat het product was geleverd.”
 • 7.2 10 “Nvt”
 • 7.3 10 “nvt”
 • 9.8 10 “producten zijn mijn inziens van duigdelijke kwaliteit en redelijk in prijs”
 • 9.3 10 “Het personeel bij Expert Purmerend luistert naar de klant en helpt de klant bij het kiezen van het beste produkt binnen de mogelijkheden van de klant. Het personeel is heel behulpzaam, maar niet opdringerig.”
 • 8.5 10 “Ik koop al jaren al mijn huishoudapparatuur bij Expert. Fijne medewerkers en keurige monteurs.”
 • 7.4 10 “correct behandeld”
Expert Purmerend

Expert Purmerend

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Veilig winkelen voor ouderen of kwetsbaren kan bij deze winkel op de volgende momenten:
dinsdag t/m zaterdag van 9.30-12.00 uur

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Welkom bij Expert Purmerend
Bij Expert Purmerend geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van een product dat voldoet aan al uw wensen. Rustig op uw gemak, onder het genot van een kopje koffie, tot de juiste keuze komen. Blijkt de nieuwe televisie thuis toch te groot of te klein? Geen probleem, wij lossen het voor u op!

Een stapje extra bij Expert Purmerend
Wij bij Expert Purmerend doen een stapje extra, wij kunnen 'bijna' alles. Van het ophangen van een TV tot het verbouwen van een keuken, niets is ons te gek! Wij hebben op en top vakmensen in huis voor al uw wensen. Heeft u vragen? Komt u gerust langs voor een mondelinge toelichting en een geheel vrijblijvende offerte op maat. Mocht het nodig zijn dan komen wij ook geheel vrijblijvend langs om u het beste advies te geven en u compleet te 'ontzorgen' .Wij staan ten alle tijden voor u klaar voor uw vragen en wensen.

Expert Visie

Inbouwapparatuur nodig?
Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs voor de inmeet service. We nemen de situatie op, bespreken uw wensen, en doen vrijblijvend een prijsopgaaf. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Geen druk, geen risico, maar duidelijk antwoord op al uw vragen. Zo voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Geen expert in huis voor het inbouwen van uw nieuwe apparatuur? Maak dan gebruik van onze inbouwservice door onze eigen monteurs Stefan en Dennis.

Bezorgservice
Wij willen u graag 'ontzorgen', Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Tevens kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Audio apparatuur bij Expert Purmerend
'Muziek moet je voelen'. Wij bij Expert Purmerend zijn gespecialiseerd in audio en stereo apparatuur. Wij kunnen alles aansluiten en/of ophangen. Daarnaast kunnen wij u het beste advies geven over wat er mogelijk is en welke keuze voor u het beste is. Indien nodig komen wij vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en een passende oplossing te vinden. U bent van harte welkom in onze winkel voor een demonstratie.

Expert Visie

Productdemonstraties
Met regelmaat hebben wij specifieke productdemonstraties in de winkel. Wanneer u een product heeft wat u graag gedemonstreerd wilt zien, dan doen wij dit natuurlijk ook graag voor u. Afhankelijk van het product en de drukte in de winkel kunnen wij hier ook een afspraak voor maken, zodat we rustig de tijd voor u kunnen nemen en u kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Anti- inbraak bij Expert Purmerend
Veilig wonen, dat willen we toch allemaal?! Wist u dat er iedere dag, ook in uw regio, meerdere malen wordt ingebroken? Expert Purmerend biedt nu ook een compleet betaalbaar beveiligingssysteem met een eenvoudige bediening aan, ook mogelijk via smartphone. Tevens is volledige installatie mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden die we precies aan kunnen passen aan uw situatie. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie, de koffie staat klaar!

WIFI bereik door uw hele huis door Expert Purmerend
We kennen allemaal het probleem van dat er soms weinig signaal is van de 'WIFI'. Wij bij expert hebben volledige vakmensen in huis om dat voor u op te lossen! Niks is ons te gek. Van een home plug plaatsen tot een heel pand voorzien van 'WIFI' en/of bekabeld netwerk. Komt u gerust langs voor een toelichting en/of een vrijblijvende offerte, de koffie staat klaar voor u!

Uw mening is belangrijk!
U zou ons, Expert Purmerend, er een groot plezier mee doen als u uw ervaring met ons deelt. Wij zijn nieuwsgierig, leergierig en staan open voor verbetering. Laat na een aankoop in onze Expertwinkel uw e-mailadres achter en u ontvangt een e-mail van ons waarin u uw ervaring kunt delen. Alle ingevulde feedback lezen wij persoonlijk en wij zullen hier, indien nodig, op reageren.

Expert Purmerend
Westerstraat 75
1441 AR Purmerend
0299 425057 purmerend@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 18:00
 • Vrijdag : 9:30 - 21:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : 12:00 - 17:00
 • Laatste zondag van de maand koopzondag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels