Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.0

N.v.t.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (688)

  • Beoordeling: 7.0

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit z. o. beemster op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.5

    n.v.t. Blijft persoonlik.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 06-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prijs werd keurig aangepast nadat het product net uit de aanbieding was
    Geschreven door Klant Flens uit purmerend op 05-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Van bestelling, levering, installatie verliep alles voor een 10!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 29-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Prima en persoonlijk
    Geschreven door Klant Besiktaslian uit zaandam op 29-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Het product is nog niet geleverd. Deze vragen kon ik niet beantwoorden.
    Geschreven door Klant De Vries uit amsterdam op 29-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Al jaren naar volle tevredenheid geholpen en geadviseerd door buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en met kennis van het vak sprekende verkop(st)ers.
    Geschreven door Klant Maars uit broek in waterland < noord > op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Loef uit purmerend op 26-04-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Sanne is een prima verkoopster en helpt je net zo lang tot je tevreden bent. Ook de monteur die de kookplaat kwam monteren was uitstekend. Ruimt alles keurig op en geeft nog een prima uitleg van het apparaat.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 24-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ik had een nieuwe inbouw afzuigkap nodig, monteur kwam het kosteloos inmeten, en tijdens mijn vakantie werd deze zeer vakkundig geplaatst. Expert Purmerend : Super service , Groet Jan Kok
    Geschreven door Klant Kok uit wijdewormer op 24-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Spijkerman Eten & Drinken uit purmerend op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Alles wat je eventueel ergens anders heb gezien kun je aan hen vragen om ook te leveren. En dat is meestal geen probleem ze zoeken naar een goed alternatief in tegen de zlfde wenzen
    Geschreven door Klant uit z. o. beemster op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik was op zoek naar een wasmachine model bovenlader. Expert bleek de enige winkel in de buurt die deze wasmachines in de winkel had staan. Het daadwerkelijk zien van de wasmachines en de deskundige uitleg maakte dat ik snel een keuze kon maken. Online was deze informatie minder inzichtelijk. De prijs bleek amper hoger dan de goedkoopste aanbiedingen online. De bezorgservice was ook uitstekend, op tijd, efficiënt en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 21-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Toch maar liever zaken kopen in een winkel van Expert. Eerst gekeken op de site en toen met mijn voorstel naar de winkel in Purmerend. Daar wordt doorgevraagd over wat we met de aankoop willen en hoe we het willen gebruiken. Dan blijkt dat we beter een andere (zelfs goedkopere) keuze kunnen maken. In Purmerend altijd verkopers die verstand van zaken hebben en gericht doorvragen op wat een klant wil.
    Geschreven door Klant De Mey uit purmerend op 19-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We zijn heel tevreden over Expert. Prima service. Leuke medewerkers. Aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit monnickendam op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service en goede uitleg. Tv en Sonos Beam snel geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Riensema uit purmerend op 19-04-2021
  • Beoordeling: 6.4

    Goed aanbod in winkel. Bezorging voor 25 euro was teleurstellend. Geen uitleg.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 17-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Kerkwijk uit purmerend op 17-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De medewerkers van Expert zijn vriendelijk en deskundig en denken mee met hun klant. De winkel is overzichtelijk met een ruim assortiment. Kan iedereen Expert aanraden.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 16-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    De aankoop bij Expert was vanaf de winkelafspraak tot en met de levering en installatie geheel tot onze tevredenheid.
    Geschreven door Klant Carbaat uit zuidoostbeemster op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    De producten die ik gekocht hebt een Kenwood stereo radio en een Gigaset telefoon zijn perfect.
    Geschreven door Klant De Groot uit purmerend op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer goede prijs/ kwaliteitverhouding. Ben er blij mee.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.9

    geen
    Geschreven door Klant uit purmerend op 03-04-2021
  • Beoordeling: 7.9

    het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en ook kundig je wordt altijd prettig geholpen
    Geschreven door Klant De Bie uit purmerend op 02-04-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima afwikkeling van voorlichting, bestelling en bezorging.
    Geschreven door Klant Gruijthuijsen uit purmerend op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en kennis van zaken. Fijne winkelervaring!
    Geschreven door Klant uit marken op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundig advies door vertrouwd personeel in filiaal te Purmerend. Prijs-kwaliteit OK; goede after sales. Een aanrader.
    Geschreven door Klant Op \'t Eijnde uit purmerend op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en professionele afhandeling, je gaat tevreden de deur uit met je aankoop of met een advies dat je hebt gekregen over een artikel.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Steun je lokale winkel. Je wordt hier prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit oosthuizen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn niet in de winkel geweest maar hebben via de expert site ons product gezocht, besteld en laten inbouwen. Artikel werd snel besteld en nog dezelfde week ingebouwd door de ervaren en vriendelijke monteur. Telefonisch contact met Expert was echt heel plezierige en duidelijk.
    Geschreven door Klant Boes uit marken op 22-03-2021