Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hovestad 9.7

alles volgens afspraak

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (576)

  • Beoordeling: 9.7

    alles volgens afspraak
    Geschreven door Klant Hovestad uit monnickendam op 21-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Noem maar op en ik blijf enthousiat. Alles ten top.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Ik koop al jaren bij expert met volle tevredenheid.Mijn tv van 3 jaar oud was opeens kapot ,gelukkig had ik garantiejaren bijgekocht .Na een kleine miscomunicatie heeft expert alles heel goed en snel geregeld en de zorg uit handen genomen.Wij zijn weer een tevreden klant en hebben inmiddels een nieuwe tv .
    Geschreven door Klant Withoud uit purmerend op 20-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede informatie, bezorging en installatie zorgvuldig
    Geschreven door Klant uit wormer op 19-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel met personeel die verstand van zaken heeft en ook echt weten wat ze verkopen. Door al jaren met een vaste personeelsbezetting te werken herkennen de verkopers hun klanten...dat is zeer prettig.
    Geschreven door Klant De Groot uit monnickendam op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede kwaliteit/prijs dus al vele jaren onbetwist de beste in Purmerend ook met service en zeker klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Meijer uit purmerend op 15-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert in Purmerend nemen ze de moeite en tijd voor je. Er wordt meegedacht en deskundig advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden over deze winkel.
    Geschreven door Klant Kanters uit purmerend op 13-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Voor de aanschaf van een koel vries combinatie en wasdroger naar Expert gegaan. Ook vanwege goede service en ervaring van familie en vrienden. Niet getwijfeld en meteen naar de winkel gegaan.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 13-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Hier weten ze nog waar ze over praten. Aardig en vakkundig. Snel bezorgd en goede service. Dat is in alle jaren dat ik hier kom/koop nooit veranderd gelukkig. kortom, een fijne winkel!
    Geschreven door Klant De Vries uit purmerend op 13-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Zoals eerder aangegeven doe ik geen aanbevelingen
    Geschreven door Klant uit purmerend op 07-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    prima winkel wordt altijd goed geholpen ook goede invormatie over artikelen.
    Geschreven door Klant Kruse uit purmerend op 07-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Nvt
    Geschreven door Klant Molevelt uit purmerend op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    zeer zeker een prima zaak
    Geschreven door Klant Gans uit purmerend op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige winkel Goede service
    Geschreven door Klant De Jong uit purmerend op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    mijn ervaringen met expert waren en zijn goed ,ze doen wat ze zeggen.
    Geschreven door Klant uit oost-graftdijk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima info, uitstekende service en levering, we zijn al jaren tevreden klant bij Expert Purmerend.
    Geschreven door Klant Van Gaalen uit ilpendam op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, zeer scherpe prijs en vriendelijke mensen
    Geschreven door Klant Fysio Therapie uit volendam op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Geen
    Geschreven door Klant uit z.o. beemster op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed en vriendelijk en deskundig geholpen door het personeel bij Epert Purmerend.
    Geschreven door Klant Van Der Veen uit oostzaan op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zie vraag 1
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit west-graftdijk op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijke en goede service van het personeel. Wij zijn hier al jaren naar tevredenheid klant
    Geschreven door Klant Van den Ende uit purmerend op 28-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima en gemotiveerde medewerkers weten waar het over gaat, geeft de klant een goed gevoel !
    Geschreven door Klant Leeman uit purmerend op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    prima winkel en zeer deskundig en aardig / gezellig personeel, als je service zoekt moet je bij expert in Purmerend zijn !
    Geschreven door Klant uit purmerend op 23-10-2020
  • Beoordeling: 4.9

    Slechte bezorging en afhandeling
    Geschreven door Klant De Graaf uit purmerend op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    zeer tevreden en alles volgens afspraak nagekomen.
    Geschreven door Klant Bos uit marken op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.6

    NVT.
    Geschreven door Klant uit zaandijk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Topservice telefonisch koelkast besteld en laten bezorgen. Super fijn!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn in de winkel uitstekend geholpen en geadviseerd Beter kan niet
    Geschreven door Klant Kok uit jisp op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Je word altijd keurig geholpen bij expert. We kopen er altijd
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Via de telefoon een wasmaschine gekocht, makkelijker kon niet. alles ging super snel, ook de levering perfect op tijd!
    Geschreven door Klant De Vries uit purmerend op 20-10-2020