Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jong 8.4

wij hebben een combi oven gekocht van pelgrim . prima oven . goed geholpen met advies enz. top .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (532)

  • Beoordeling: 8.4

    wij hebben een combi oven gekocht van pelgrim . prima oven . goed geholpen met advies enz. top .
    Geschreven door Klant De Jong uit westwoud op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed geholpen en zou iedereen aanraden om hier te kopen! Goed en vakkundig geholpen en voor een goede prijs!
    Geschreven door Klant Wever uit purmerend op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service.Aandacht voor de klant en deskundige verkoopster. Bezorging kon nog op dezelfde dag.Uitstekende service bij bezorging. Prima prijsstelling. Een zaak waar je met plezier heengaat en zeer goed en vriendelijk wordt geholpen.
    Geschreven door Klant Waerdt uit purmerend op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert Purmerend is een top winkel. Altijd kundig advies. Top service en humor staat hoog in het Vaandel.
    Geschreven door Klant Butter uit purmerend op 28-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nee
    Geschreven door Klant uit z. o. beemster op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    boneco is een prima ventilator, geluid is prima ik ben er erg blij mee
    Geschreven door Klant Van der Linden uit purmerend op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    prettige winkel om te kopen. Prefereer ik boven kopen op internet.
    Geschreven door Klant uit middenbeemster op 25-08-2020
  • Beoordeling: 5.3

    Helaas had ik te maken met een verkoopster zonder enige product kennis,kocht vroeger graag bij Expert, geen leuke ervaring.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    betroubare winkel is de moeite om heen te gaan
    Geschreven door Klant Prins uit graft de rijp op 16-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Westerstraat Purmerend is top
    Geschreven door Klant uit purmerend op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Altijd persoonlijke aandacht en nette service een aanrader deze zaak.
    Geschreven door Klant Heeres uit monnickendam op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekend geholpen in de winkel in Purmerend en snelle levering en goede installatie!
    Geschreven door Klant Rovers uit purmerend op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn jarenlange prettige ervaring met Expert, is reden om toch steeds weer terug te komen
    Geschreven door Klant Van Den Berg uit purmerend op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    mijn ervaring is uitstekend. je word goed geholpen en zijn zakenkundig. ze nemen de tijd.
    Geschreven door Klant Klaver uit purmerend op 05-08-2020
  • Beoordeling: 4.4

    laat ik dat maar niet doen.
    Geschreven door Klant uit middenmeer op 05-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Waar ik blij van wordt, is dat men je persoonlijk te woord staat toch een deskundiger vraag en antwoord krijgt dan telefonisch zoals bij \"WebShop\". In de loop der jaren zijn er vele \"Witgoed, Huishoudelijk, TV en computers\" zaken verdwenen, naar mijn idee zijn er precies nog twee over.
    Geschreven door Klant Eskes uit purmerend op 04-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima levering en plaatsing
    Geschreven door Klant uit middenbeemster op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Weet nog niet of product bevalt. Heb het nog niet.
    Geschreven door Klant uit edam op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert te Purmerend is de witgoed zaak waar de klant nog echt koning is. Er wordt in oplossingen gedacht, waarbij de klant voorop staat. afspraak is daadwerkelijk afspraak.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 29-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Personeel met kennis van zaken, meedenkend en ook nog eens vriendelijk. 👍
    Geschreven door Klant Koning uit purmerend op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Tot onze volle tevredenheid zijn wij al vele jaren een trouwe klant bij Expert Purmerend.
    Geschreven door Klant uit zuid oost beemster op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Opnieuw een prima aankoop en geholpen door zeer klantvriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Peters uit purmerend op 21-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert in purmerend is uitstekend winkel we worden al tijd goed geholpen ze zijn vriendelijk en behulpzaam we zijn erg blij mee
    Geschreven door Klant uit edam op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.8

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit de rijp op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Betrouwbaar,en deskundig
    Geschreven door Klant Terpstra uit graft de rijp op 19-07-2020
  • Beoordeling: 9.8

    waar je met een glimlach wordt geholpen en met een lach op je gezicht uit de winkel loopt, de mannen die bezorgen kundig hun werk doen. dit hebben we gevonden bij Expert Purmerend
    Geschreven door Klant Hoogland uit west grafdijk op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bij expert in Purmerend zijn wij goed geholpen. De medewerker dacht echt met ons mee en gaf aan dat het het merk wat wij uiteindelijk op zijn advies gekozen hadden een stuk voordeliger was. Hij probeerde niet het onderste uit de kan te halen maar gaf goed en gedegen advies. Wij gingen met een goed gevoel de winkel uit.
    Geschreven door Klant Fraikin uit purmerend op 15-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Goed product. Ik ga er vaker kopen
    Geschreven door Klant Sijes uit purmerend op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede spullen, goede prijzen, goed en vriendelijk personeel en nette winkel
    Geschreven door Klant Seitner uit purmerend op 09-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede productinformatie en hulp bij het opmeten van een inbouwkoelkast. Efficiente en goede werkwijze bij het instaleren van de koelkast en het weghalen van de oude. Aardige medewerkers
    Geschreven door Klant Adolfs uit edam op 09-07-2020