Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Visser 8.0

Fijne winkel goed geholpen en goed parkeer gelegenheid voor de deur.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (793)

  • Beoordeling: 8.0

    Fijne winkel goed geholpen en goed parkeer gelegenheid voor de deur.
    Geschreven door Klant Visser uit de rijp op 23-10-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben zeer tevreden over de service van Expert. Er wordt met je meegedacht en voor elk probleem is er een oplossing.
    Geschreven door Klant uit monnickendam op 22-10-2021
  • Beoordeling: 7.8

    NVT, ik heb het voor mijn moeder besteld.
    Geschreven door Klant uit zaandam op 22-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Deze Expert is zeker een aanrader ze zijn zeer klantvriendelijk en hebben producten voor een betaalbare prijs
    Geschreven door Klant uit purmerend op 22-10-2021
  • Beoordeling: 1.8

    ik verwacht meer service als het gaat om de levering van product. bel even als dingen niet gaan zoals geplant. ipv de klant in de wacht te laten staan.
    Geschreven door Klant uit noord-scharwoude op 22-10-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Artikelen zijn top, altijd in fabriek verpakking uitzondering daar gelaten maar dat hoor je van te voren.
    Geschreven door Klant Pieterse uit purmerend op 21-10-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Keuze maken is voor ons gemakkelijk, we komen er al ruim30 jaar.
    Geschreven door Klant Procee uit purmerend op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.4

    goed product, goed advies, afspraken uitstekend nagekomen.
    Geschreven door Klant Proper uit purmerend op 21-10-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede zaak meedenkend goede uitleg
    Geschreven door Klant uit middenbeemster op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    prima service en deskundige monteurs
    Geschreven door Klant uit oostzaan op 21-10-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Personeel goed.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 1.8

    Nooit naar expert Purmerend gaan leugenaars zijn het beste service nou ze beledigen je waar je bij staat en houden zich helemaal niet aan de afspraken omtrend niet goed geld terug
    Geschreven door Klant uit balk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 6.2

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit zaandam op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Tevreden ben ik wel.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel, goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Allemaal heel goed
    Geschreven door Klant Beets uit z.o. beemster op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Een bestelling op afstand (Spanje) En een perfect uitgevoerde levering. Betaling geen probleem. Factuur per e-mail. Meedenken in oplossingen. Erg fijn dat het zo mogelijk was. Héél hartelijke dank.
    Geschreven door Klant Rijkhoek uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert helpt je de goede keus te maken!
    Geschreven door Klant Berends uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zie voorafgaande tekst. Product en levering alsmede de installatie was prima. De nazorg is twijfelachtig.
    Geschreven door Klant Kuiper uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Klant vriendelijke service van de medewerkers 👍🥰
    Geschreven door Klant Jaspers uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Weet niet, was gewoon goed
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.9

    `ie vragenlijst
    Geschreven door Klant Mars-martens uit middenbeemster op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ook hier heb ik helemaal geen zin in.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.4

    het beschreven product komt overeen met het geleverde product. Het doet wat je van het product, in mijn geval een vaatwasser, mag verwachten.
    Geschreven door Klant Smit uit landsmeer op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Overzichtelijke zaak je wordt prima geholpen vragen naar je wensen denken met je mee
    Geschreven door Klant Groenendaal. uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.4

    In de winkel word gezegd dat bij aflevering de verpakking word meegenomen maar dat klopt niet ik moest de originele verpakking 2 weken zelf bewaren
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Purmerend heeft onze verwachtingen overtroffen. Zeer deskundig en professioneel personeel, zowel in de winkel als de installatie/bezorgdienst. Hier komen wij zeker terug!
    Geschreven door Klant uit wormer op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima bedrijf, goede service
    Geschreven door Klant Pranger uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 1.0

    Enige die goede sevice heeft gegeven is de monteur die kwam kijken wat er fout is gegaan. Deel van plint weggezaagd zonder overleg. Deze monteur heeft dit terug gekoppeld. Er moest een nwe vaatwasser komen met andere afmetingen. Daarom had ik deze ook niet online gekocht. Inmeten was niet nodig. Was dit wel gegaan had ik niet 6 mnd op een nieuwe vaatwasser hoeven wachten. Geen excuus niets. En dan ook nog dat vinden dat je de reserve vaatwasser in de tussentijd gebruikt hebt. Geen tegemoetkoming. Niets. Dit gaat over expert Purmerend. Ik heb nog nooit ergens zo\'n slechte service meegemaakt buiten de slimme monteur om. Dus als je de ik beter uit te zijn in een winkel te kopen ipv online dan kom je bedrogen uit!! Geen belletje met stand van zaken, niets. Constant er achter aan bellen alsof het een gunst is om bij Expert Purmerend te mogen kopen. Ik heb daar veel artikelen gekocht. Maar ik ga daar nooit maar dan ook nooit meer heen! Restant moest ik ook bij betalen terwijl het niet mijn fout was. Nogmaals, zéér slecht. Geen woorden voor!
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel. We werden met verstand van zaken geholpen.
    Geschreven door Klant uit monnickendam op 20-10-2021