Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Rozelaar 9.6

Het aan te schaffen product doet eigenlijk niet ter zake. Altijd staat de service voorop. Ook als onverhoopt na verloop van tijd een mankement optreden. Al meer dan twintig jaar \"onze\" winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (405)

  • Beoordeling: 9.6

    Het aan te schaffen product doet eigenlijk niet ter zake. Altijd staat de service voorop. Ook als onverhoopt na verloop van tijd een mankement optreden. Al meer dan twintig jaar \"onze\" winkel
    Geschreven door Klant Rozelaar uit oosthuizen op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Als je kundig advies wil krijgen, wanneer je thuis je electronics aangesloten wil hebben en als je prima service, ook na je aankoop, ben je bij Expert Purmerend op de juiste plek.
    Geschreven door Klant Slingschroder uit purmerend op 19-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Purmerend is voor mij de winkel met aandacht voor je wensen en een groot aanbod tegen goede prijzen en vriendelijk personeel !
    Geschreven door Klant Franke uit purmerend op 14-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Mooie acties
    Geschreven door Klant Koop uit purmerend op 06-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    ik heb heel goede ervaringen met Expert.
    Geschreven door Klant Stafleu uit purmerend op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Zoals altijd een vriendelijk en kundig personeel met aandacht voor de klant .
    Geschreven door Klant uit purmerend op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Review voorbarig; heb het product 1 dag in huis.
    Geschreven door Klant Vahlkamp uit purmerend op 26-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en leuke mensen in de zaak.
    Geschreven door Klant Kok uit purmerend op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert zorg dat je reclame altijd aanwezig is. Ga zo door
    Geschreven door Klant Rumt uit oosthuizen op 20-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    goede winkel, goed assortiment, normale prijzen.
    Geschreven door Klant De Laater uit purmerend op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Voor persoonlijke aandacht en vakkundig advies word ik echt wijzer van Expert in Purmerend.
    Geschreven door Klant Van Alphen uit purmerend op 18-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service en heel vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Boxtel uit purmerend op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Heel goed geholpen en vriendelijk goede uitleg over producten .
    Geschreven door Klant Engel uit purmerend op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    goede levering snel in huis goede bezorgers die goede uitleg geven
    Geschreven door Klant uit purmerend op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    vriendelijke medewerkers met verstand van hun producten.. geduld om je keus te maken en je alle mogelijkheden te bieden.. plus een bakkie koffie..
    Geschreven door Klant Braam uit purmerend op 07-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Is zeer professioneel personeel en een groot assortiment in winkel aanwezig !
    Geschreven door Klant Bakker uit purmerend op 07-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Kan helaas nog niet veel zeggen over onze aangeschafte combi-magnetron. Heb het apparaat pas één dag in gebruik. Het eerste wat wel opviel, is de zeer eenvoudige bediening. Hebben er verder wel vertrouwen in.
    Geschreven door Klant Jonkman uit purmerend op 06-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    goede uitleg en geen opdringerige verkoper. Prijs kwaliteit zeer goed.
    Geschreven door Klant Bonaldo uit purmerend op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    De bediening en service is goed bij Expert Purmerend. Op afgesproken tijd geleverd.
    Geschreven door Klant Stichting Raguel uit purmerend op 16-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima advies, zelfs laagste prijs garantie werd niet moeilijk over gedaan. Uitstekende service, werd aan huis bezorgd door eigen bezorger. De keuze uit 2 tv\'s werd aan de hand van goede opmerkingen makkelijker.
    Geschreven door Klant uit ilpendam op 15-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ik koop al 20 jaar al mijn producten bij Expert.
    Geschreven door Klant Verdam B.v. uit de rijp op 14-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    EXPERT PURMEREND UITSTEKENDE SERVICE EN BEKWAAM PERSONEEL
    Geschreven door Klant Anthonie uit purmerend op 02-01-2019
  • Beoordeling: 6.8

    Let goed op hoe de bezorging plaatsvindt en de kosten hiervan. Sommige vestigingen hebben de neiging om je 90 euro te laten betalen om een stekker in het stopcontact te laten doen.
    Geschreven door Klant uit obdam op 31-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Een fijne winkel waar de service erg goed is. Wordt goed geholpen.
    Geschreven door Klant Mulder uit purmerend op 31-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    prima dienstverlening , kennis van zaken, door verkoper en wijze waarop ingespeeld werd om de te grote T.V. toestel onze eerste keuze die te groot bleek voor onze kamer te kunnen omruilen.
    Geschreven door Klant Haakma uit monnickendam op 31-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Service is altijd Top. Vriendelijk personeel en kundige hulp bij het aankopen van producten.
    Geschreven door Klant Hovestad uit purmerend op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    prima winkel alle lof
    Geschreven door Klant Lof uit purmerend op 22-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service.
    Geschreven door Klant Ruiter uit oostzaan op 19-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    het is gewoon goed
    Geschreven door Klant De Rooij uit purmerend op 13-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Was alweer een prettige en goede ervaring om mijn aankoop bij Expert te doen
    Geschreven door Klant Reek uit purmerend op 12-12-2018