Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Labee 10.0

Snelle aardige en professionele hulp aan de telefoon. En een goede bezorging en leuke goede bezorger!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (532)

  • Beoordeling: 10.0

    Snelle aardige en professionele hulp aan de telefoon. En een goede bezorging en leuke goede bezorger!
    Geschreven door Klant Labee uit roosendaal op 24-05-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Wij kunnen Expert aan iedereen aanbevelen. Hebben al jarenlange goede ervaring en niets dan lof.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 15-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De informatie is goed voor nieuwe aankoop.
    Geschreven door Klant Haast uit roosendaal op 12-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ook al heb je een keuze gemaakt op de website, neem de tijd om even naar de winkel te gaan voor een uitleg of advies!
    Geschreven door Klant Van Dop uit ossendrecht op 10-05-2019
  • Beoordeling: 8.4

    gezellige winkel, professioneel personeel, vriendelijk en service gericht prima winkel
    Geschreven door Klant Verschoor uit roosendaal op 07-05-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit roosendaal op 07-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert (Roosendaal) service, altijd uitstekend
    Geschreven door Klant Van Looy uit roosendaal op 03-05-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ben heel tevreden. Ben al jaren klant Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Mies uit roosendaal op 03-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Veel kennis en klantvriendelijk bij Expert. Je wordt er altijd goed geholpen. Ze denken ook met je mee als je informatie wilt hebben over een product. Prima zaak met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Huuskes uit roosendaal op 29-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Heldere website met veel keuze, en mocht hetgeen je zoekt er niet bijstaan, dan is een e-mail of telefoontje genoeg om ook dit bij Expert te kopen. Bij Expert iets kopen is een garantie op een goede service.
    Geschreven door Klant Jacobs uit roosendaal op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    geen mening
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 16-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    ik koop al mijn spullen bij expert goede service en je kunt er altijd terecht als je ergens vragen over hebt ze helpen je graag
    Geschreven door Klant Hoeksema uit roosendaal op 16-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ze zijn er vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend. Top!!
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 11-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    goed advies, vriendelijk en hulpvaardig, wat wil je nog meer?
    Geschreven door Klant Scheepers uit roosendaal op 09-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    super winkel
    Geschreven door Klant Koster uit gouda op 08-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden over uitleg in de winkel en aflevering ook na wens.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 05-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goed
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 04-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service, vriendelijke benadering
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 03-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    We werden goed geholpen.Goede uitleg. Met de garantie is het ook goed geregeld. Service is goed. Klantvriendelijkheid ook goed.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Roosendaal is een winkel met een groot assortiment en met personeel wat er verstand van heeft.
    Geschreven door Klant Van der Hof uit roosendaal op 16-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon een vertrouwd adres
    Geschreven door Klant Jansen uit roosendaal op 15-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ik word steeds correct geholpen. Goede adviezen. Ze zijn niet bezig om zoveel mogelijk geld aan me te verdienen. Ik heb het gevoel dat het bij Expert Roosendaal echt gaat om de lange relatie.
    Geschreven door Klant Mol uit roosendaal op 13-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel.Prima service en wat tegenwoordig heel belangrijk is en dat omdat het uitsterft VRIENDELIJKHEID
    Geschreven door Klant Van der Meijden uit roosendaal op 12-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Leuke zaak ruim assortiment gaan er zeker nog een keer komen
    Geschreven door Klant uit steenbergen op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen door de verkoper in de winkel, goede afspraak kunnen maken over afleveren. Is toch even beter als internet shoppen.
    Geschreven door Klant Peen uit roosendaal op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima en netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit huijbergen op 21-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige winkel met goeie service. Prima deskundigheid en aardige verkopers
    Geschreven door Klant Hogeboom uit roosendaal op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    goede en toegankelijke winkel , vlot personeel
    Geschreven door Klant Renkels uit wouw op 05-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goed en vriendelijk geholpen door het winkelpersoneel
    Geschreven door Klant Schol uit willemstad op 05-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Top service
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-02-2019