Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Scheepers 8.7

Artikel niet op voorraad, direct besteld volgende dag al leverbaar

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (733)

  • Beoordeling: 8.7

    Artikel niet op voorraad, direct besteld volgende dag al leverbaar
    Geschreven door Klant Scheepers uit roosendaal op 18-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Netjes geholpen en het product lag volgens afspraak in de winkel om op te halen.
    Geschreven door Klant Sebregts uit roosendaal op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Onze ervaring met Expert is uitstekend
    Geschreven door Klant Sep uit roosendaal op 18-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert staat voor expertise en dat is bewezen door de levering van een koelkast tegen een zeer concurrerende prijs waarbij de bezorging, inbouw en verdere advisering tot grote tevredenheid heeft plaatsgevonden
    Geschreven door Klant Zwaaneveldt uit oud vossemeer op 17-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben al jaren klant bij Expert. Altijd goede service. Onlangs was er een foutje gemaakt en dit werd onmiddellijk heel goed hersteld. Vaak proberen bedrijven zich te verschuilen achter allerlei smoesjes of geven de klant de schuld. Maar Expert niet. Hun foutje werd netjes hersteld en ik ben er dus zeeeer tevreden over. Ik koop er al mijn apparatuur zonder na te denken. Ik kijk niet eens meer bij andere winkels. Ook wordt het netjes thuis bezorgd en ze zijn ALTIJD op tijd. Ook krijg je een goed, eerlijk en professioneel advies. Ze proberen je niet het duurste aan te smeren, maar ze denken mee met de klant en bekijken wat het beste is.
    Geschreven door Klant Stofmeel uit roosendaal op 16-09-2020
  • Beoordeling: 6.9

    overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit wouw op 15-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Prima
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Winkel en bediening uitstekend installatie iets minder
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    net personeel goede uitleg van het product . goede service.
    Geschreven door Klant Mol uit roosendaal op 13-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ben zeer tevreden over alles
    Geschreven door Klant Scheepers uit roosendaal op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    zeer te goed te spreken over het produkt en levering
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 10-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    bezoek winkel en website, deskundige mensen!!! CHAPEAU
    Geschreven door Klant De Haan uit roosendaal op 10-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Altijd snel geholpen Goede producten Goede service Goede prijs verhouding
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 09-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    hier wordt je zeer goed geholpen en geven advies waar je tenminste wat aan hebt en komen de afspraak die gemaakt is ook na
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goed advies, snelle en correcte levering, uitstekende service, kortom een betrouwbare leverancier.
    Geschreven door Klant Van de Ven uit roosendaal op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    fijne winkel, overzichtelijk en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 07-09-2020
  • Beoordeling: 1.4

    Sorry gaat niet meer daar
    Geschreven door Klant Nigm uit essen op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    IK BEN ZEER TEVREDEN OVER EXPERT RAAD ZEKER DEZE WINKEL MET AL ZIJN ARTIKELEN AAN. AD.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Levering product in alle opzichten volgens afspraken.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Alles netjes op tijd geleverd. Hele goede service. Ik zou hier zeker vaker producten bestellen. Gewoon top!
    Geschreven door Klant Nouws uit bergen op zoom op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Een enthousiast team met een vriendelijke toon en professionaliteit.
    Geschreven door Klant Van der Sommen uit roosendaal op 26-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zolang Expert bestaat al tevreden klant. Goede kwaliteit en service!
    Geschreven door Klant uit hoogerheide op 23-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heel goed geholpen en kwalitatieve uitleg ,ik wou dat het op meerdere plekken zo was
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 21-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Alles was volgens afspraak netjes ingebouwd.
    Geschreven door Klant Wessels uit oud vossemeer op 21-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Echt ongelooflijk deze service. Net als hij denkt ‘dit gaat ‘m niet worden’ vindt hij nog een gaatje waar het stopcontact verstopt bleek te zitten. Zeg nou zelf, wie zoekt achter een la naar een stopcontact?! De koelkast is perfect geïnstalleerd. Ik ben er bijzonder blij mee. Dank aan de jongens die kwamen! En vooraf dank aan de medewerker aan de telefoon die meezocht naar een koelkast die redelijk snel te leveren was.
    Geschreven door Klant Kuhlman uit bergen op zoom op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Roosendaal is een fijne ruime winkel met een groot assortiment. Je wordt er netjes en vakkundig geholpen en wat grotere producten worden gratis thuis bezorgd.
    Geschreven door Klant Van Geloof uit roosendaal op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Gisteren laptop gekocht. Laptop was niet op voorraad maar na 1 dag al in de winkel. Prima service van Expert. Ook het personeel is zeer vriendelijk.
    Geschreven door Klant Romijn uit roosendaal op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik word altijd prima geholpen .en geeft mij goed advies over het product dat ik zoek
    Geschreven door Klant Vergunst uit roosendaal op 20-08-2020
  • Beoordeling: 7.2

    De service en klantvriendelijkheid bevallen ons goed. We moesten even op onze beurt wachten. Dat was geen bezwaar aangezien er in de winkel gelegenheid is om te gaan zitten. Heel fijn. Zeker voor mensen die niet lang kunnen staan.
    Geschreven door Klant De Bruijn uit roosendaal op 20-08-2020