Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Goede expertise, duidelijke informatie, snelle en goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (552)

  • Beoordeling: 9.4

    Goede expertise, duidelijke informatie, snelle en goede service.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ruim assortiment, goede verkoop medewerkers. Denkt met de klant mee!!
    Geschreven door Klant Segers uit roosendaal op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service en steeds betrouwbare aankopen.
    Geschreven door Klant De Beer uit roosendaal op 26-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Vertrouwd adres. Je hebt tenminste iemand aan wie je \"live\"iets kunt vragen en die je netjes en kundig van advies dient. Een verademing in dit digitale, afstandelijke tijdperk. Mocht er iets zijn, dan weet je waar je naar toe moet. Dit is een geruste gedachte. Als we alles via internet gaan kopen waar blijft dan de middenstand in de stad.
    Geschreven door Klant Van Oeffelen uit roosendaal op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Snel en go2d geholpen Meedenkend personeel👍
    Geschreven door Klant uit schijf op 20-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    ik kon mijn product al klaar laten liggen en zo op komen halen
    Geschreven door Klant uit oud gastel op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede bedrijf, al jaren klant. ben tevreden.
    Geschreven door Klant Van Egmond uit roosendaal op 10-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert wordt er goed naar je geluisterd en geven ze de juiste en goede informatie
    Geschreven door Klant uit steenbergen op 08-07-2019
  • Beoordeling: 6.8

    ben niet helemaal tevreden over het geleverde omdat de plaat van de wandbeugel niet goed op de TV paste. Dat gaf frustratie. In de winkel gaven ze andere schroeven mee en daarmee is het nog goed gekomen.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel,snel geholpen en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Van Hooijdonk uit wouw op 05-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Ik ga voor elektronische apparatuur altijd naar Expert. Niet alleen dat zij in Roosendaal zitten, maar omdat zij mij het vertrouwen geven over hun kennis van het assortiment. Mocht er iets fout gaan, dan wordt het altijd netjes opgelost.
    Geschreven door Klant Stipsen uit roosendaal op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijk personeel goede service Deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en verstand van zaken!
    Geschreven door Klant Frankfort uit roosendaal op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ik door Dhr. v. Geel uitstekend geholpen ben die het over nam van de verkoopster,die kennelijk niet alles wist, maar dat neem ik haar niet Kwalijk je kan niet alles weten!!
    Geschreven door Klant Wesdorp uit roosendaal op 01-07-2019
  • Beoordeling: 6.9

    X
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 26-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ik kan iedereen aanbevelen een filiaal van Expert te bezoeken. Goed overzicht van artikelen en goed advies door personeel.
    Geschreven door Klant Polak uit willemstad op 18-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben prima geholpen door Expert!
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 11-06-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Prima uitleg over aankoopmogelijkheden, de persoonlijke situatie gerelateerd aan het te kiezen product, uitleg over de werking van het apparaat en bij leverdatum keuzes klant meenemen.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 11-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    top winkel, zeer tevreden over de producten en het personeel.
    Geschreven door Klant Claassens uit roosendaal op 07-06-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Ik vindt service en kennis van producten zeer belangrijk evenals het nakomen van afspraken en dat vindt ik bij expert.
    Geschreven door Klant Arnouts uit oost west en middelbeers op 28-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle aardige en professionele hulp aan de telefoon. En een goede bezorging en leuke goede bezorger!
    Geschreven door Klant Labee uit roosendaal op 24-05-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Wij kunnen Expert aan iedereen aanbevelen. Hebben al jarenlange goede ervaring en niets dan lof.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 15-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De informatie is goed voor nieuwe aankoop.
    Geschreven door Klant Haast uit roosendaal op 12-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ook al heb je een keuze gemaakt op de website, neem de tijd om even naar de winkel te gaan voor een uitleg of advies!
    Geschreven door Klant Van Dop uit ossendrecht op 10-05-2019
  • Beoordeling: 8.4

    gezellige winkel, professioneel personeel, vriendelijk en service gericht prima winkel
    Geschreven door Klant Verschoor uit roosendaal op 07-05-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit roosendaal op 07-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert (Roosendaal) service, altijd uitstekend
    Geschreven door Klant Van Looy uit roosendaal op 03-05-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Ben heel tevreden. Ben al jaren klant Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Mies uit roosendaal op 03-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Veel kennis en klantvriendelijk bij Expert. Je wordt er altijd goed geholpen. Ze denken ook met je mee als je informatie wilt hebben over een product. Prima zaak met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Huuskes uit roosendaal op 29-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Heldere website met veel keuze, en mocht hetgeen je zoekt er niet bijstaan, dan is een e-mail of telefoontje genoeg om ook dit bij Expert te kopen. Bij Expert iets kopen is een garantie op een goede service.
    Geschreven door Klant Jacobs uit roosendaal op 18-04-2019