Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Buijs 9.1

Uitstekend

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1288)

  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Buijs uit roosendaal op 25-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    de IPad is gemakkelijk in gebruik, als je de handleiding hebt gedownload krijg je pas echt door hoeveel bedieningsgemak er zit, alleen al door je vingers vanaf een bepaalde kant over het scherm te schuiven.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 24-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Vroeger was er een enorm prijsverschil met andere aanbieders. Dat is niet meer. Makkelijk was dat ik de winkel kon bezoeken en daar mijn vragen kon stellen en zodoende ook meteen het apparaat mee kon nemen. Heel erg blij met de service, uitleg en de prijs. Al deze combinaties bij elkaar en dat ik hem in de winkel meteen mee kon nemen...deed me een genoegen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 24-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Als je persoonlijke service wil ga dan naar Expert.
    Geschreven door Klant Verleysen uit roosendaal op 20-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Voor zekerheid altijd naar expert
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben al jaren zeer goede ervaring met Expert.
    Geschreven door Klant Romijn uit roosendaal op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Van Harte aanbolen .Bijgrotere bedrijven ben je een nummer en zeer onvriendelijk
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 16-05-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Kopen expres in winkel om deze tot stand te houden. Persoonlijke aandacht is belangrijk
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 16-05-2022
  • Beoordeling: 7.1

    De website is prima. Alleen hebben wij gewoon in de winkel iets gekocht. Dus ik kan er geen zinnig woord van zeggen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 13-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Een goede snelle service
    Geschreven door Klant Vaes uit roosendaal op 11-05-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goede en duidelijk personeel, weten waar zij mee bezig zijn
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 10-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Sorry , ik kan niet voor een ander denken . maar denk goed na wat je wild , of je Luister goed aan goed advies . denk daar over na en dan doen wat je denkt :
    Geschreven door Klant uit oud gastel op 10-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    de verkoper was rustig en niet opdringerig de 2 verkopers waren met klanten bezig zodoende konden we rustig rondkijken we werden zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant Loos uit roosendaal op 09-05-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Het is fijn om nog een winkel te kunnen binnenlopen en fysiek het product te kunnen zien. 👍
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 09-05-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Ok is goed ,goed is goed
    Geschreven door Klant Scholtens uit roosendaal op 05-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb een printer ,een droger en een wasmachine gekocht en bij alles prima en vakkundig geholpen zodat de keus voor mij eenvoudiger was en thuisgebracht en aangesloten ,waarbij goede uitleg .
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 29-04-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Mooie winkel vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Dorst uit roosendaal op 28-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    het is goed verlopen van het bestellen en leveren
    Geschreven door Klant Bruijns uit roosendaal op 27-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk geholpen en prima bezorging.
    Geschreven door Klant Bakker uit roosendaal op 19-04-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijk en betrouwbaar personeel, goede afhandeling en servive
    Geschreven door Klant Buijsen uit roosendaal op 14-04-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Geen mening
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 11-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Zelf vriendelijk zijn en geïnteresseerd luisteren naar de medewerker.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 11-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer professionele behandeling: Van winkelbezoek tot aflevering/installatie
    Geschreven door Klant Nelen uit roosendaal op 07-04-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Ik zocht een inductiekookplaat. Heel veel keus en heb met de medewerker gekeken welke het beste aansluit bij mijn wensen. Ik heb goed advies en uitleg gekregen en de montage is erg netjes gedaan.
    Geschreven door Klant Van Meel uit roosendaal op 07-04-2022
  • Beoordeling: 7.7

    !!!!!!!!!!@!!@@
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 06-04-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Fantastisch bedrijf prima persoon
    Geschreven door Klant Hopstaken uit roosendaal op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Mijn eerste keer ervaring met expert is zeer positief. Bij een volgende aankoop zal ik zeker overwegen wederom bij expert te kopen.
    Geschreven door Klant Naessens uit hulst op 04-04-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-04-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Tevreden over product, gegeven informatie en afgesproken aflevering
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 31-03-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service
    Geschreven door Klant Verhagen uit roosendaal op 29-03-2022