Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Bont 7.3

Ben zeer tevreden met de hulp bij aankoop.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (803)

  • Beoordeling: 7.3

    Ben zeer tevreden met de hulp bij aankoop.
    Geschreven door Klant De Bont uit roosendaal op 26-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Klantvriendelijk en daarbij zeer oplossingsgericht. Gewoon een deskundig goed verkoop-/adviesteam.
    Geschreven door Klant Lansbergen uit roosendaal op 26-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    de ervaring is goed. de garantie is goed geregeld en je kunt altijd terecht voor vragen. de verdeling van verschillende artikelen zijn ruim uitgestald
    Geschreven door Klant De Weert uit roosendaal op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Prettige winkel; goed gesorteerde producten. Vakbekwaam en vriendelijk personeel die u van goede adviezen bedient.
    Geschreven door Klant Jansen uit roosendaal op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima assortiment en uitmuntende service!
    Geschreven door Klant Beheermaatschappij Konings B.v. uit roosendaal op 16-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ben zeer tevreden over de behandeling en service van Expert te Roosendaal. Heb inmiddels een droger en een TV Samsung 55 inch gekocht. Deze is netjes aan de muur opgehangen, Alleen 55 inch had misschien 65 inch mogen zijn ., maar we doen het ermee.
    Geschreven door Klant Vogelaars uit roosendaal op 15-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    bel ze gerust op ze staan altijd voor je klaar, om advies te geven
    Geschreven door Klant uit bergen op zoom op 13-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Niet geheel tevreden over de servicedienst en de montage. En dat voor € 70,= extra!
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    al jaren dik tevreden!
    Geschreven door Klant Hermes uit roosendaal op 09-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Je wordt goed en adequaat geholpen door vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Loon uit roosendaal op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer vlotte en goede behandeling , voor deze prima AEG WASMACHINE .
    Geschreven door Klant Van Beek uit roosendaal op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Het assortiment van de producten is zeer uitgebreid. Genoeg keuze. Deskundig personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant Dekkers uit roosendaal op 05-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Wij zijn al wat ouder, en dan is het fijn om goed en deskundig te worden geholpen!
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Al meer dan 30 jaar trouwe klant bij Expert van Geel in Roosendaal. Steeds tot grote tevredenheid!
    Geschreven door Klant Van Dop uit ossendrecht op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Aan te raden
    Geschreven door Klant uit oudenbosch op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Voor goede service en hulp ga naar Expert!
    Geschreven door Klant uit zevenbergen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik heb een goede en vriendelijke service gehad
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    kunt geen betere winkel treffen dan expert v Geel in rsd
    Geschreven door Klant Van Meel uit roosendaal op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Clean air ventilatietoren voldoet uitstekend tijdens warme dagen. Inventum koelkastje voldoet ook heel goed als tweede koelkastje.
    Geschreven door Klant Van Loon uit roosendaal op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Geen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    werden zeer snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant Hopmans uit tilburg op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Hele gezin in quarantaine , wasmachine motor defect. via consumentenbond digitaal nieuw exemplaar gekozen. Expert vroeg de laagste prijs. Vrijdagmiddag telefonisch besteld. Zaterdagmiddag afgeleverd met in acht neming van de cofid regels. J.Scheele , Hoogerheide
    Geschreven door Klant Scheele uit hoogerheide op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    alles was naar wens dus ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Mol uit roosendaal op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Vakkennis en service staan hoog in het vaandel en dat wordt zeker waargemaakt.
    Geschreven door Klant uit stad aan het haringvliet op 29-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Objectieve voorlichting. Je wordt niet naar een bepaald product toe gepraat.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 28-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Over het algemeen ben ik tevreden over Epert. Vriendelijk en deskundig personeel en een ruim overzicht van de prettig geprijsde artikelen !
    Geschreven door Klant Van Erven uit roosendaal op 27-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Spaans uit roosendaal op 27-10-2020
  • Beoordeling: 7.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit kruisland op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Vak bekwaam personeel. Goed assortiment. Goede service en tips.
    Geschreven door Klant Free uit oud gastel op 25-10-2020