Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Goede zaak

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (576)

  • Beoordeling: 9.1

    Goede zaak
    Geschreven door Klant uit bosschenhoofd op 19-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    goede producten met goede service en uitleg door medewerkers.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Naar mijn mening professionele informatie en uiterst vriendelijk geholpen. Prettige winkel om te komen
    Geschreven door Klant Vriends uit roosendaal op 18-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon heel erg goed.
    Geschreven door Klant Maas uit nispen op 15-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer tevreden over het adviseren,leveren en installeren van mijn condensdroger. Vakmanschap en klantvriendelijk. Topzaak !!
    Geschreven door Klant Hoogers uit roosendaal op 15-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Perfecte service, goede uitleg, precies vinden wat je zoekt.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 13-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, medewerker was goed op de hoogte van al de mogelijkheden van het artikel. Werden vlot geholpen, duidelijke afspraken gemaakt over de levering en die was ook netjes binnen het afgesproken tijdsbestek. Kortom een fijne winkel!
    Geschreven door Klant Zevenbergen uit oudenbosch op 13-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel waar je voor een goed advies en uitstekende service graag komt.
    Geschreven door Klant Van Voorthuizen uit roosendaal op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Service en advies uitstekend. Bij levering ging de installatie niet helemaal goed. Dit is snel en adequaat opgelost! Prima service.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 10-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Kwaliteit, service, klantvriendelijk is voor mij Expert Roosendaal
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service afspraken goed nagekomen, goed product tegen een goede actieprijs. Kortom tevredenheid
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    prima produkten goede service en prima deskundig personeel
    Geschreven door Klant Baselier uit dinteloord op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Snel geholpen in de winkel, duidelijke uitleg, antwoord op mijn vragen en snelle levering thuis.
    Geschreven door Klant Gonlag uit roosendaal op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne zaak
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel en goed advies van het personeel
    Geschreven door Klant Stoop uit wouw op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Als het op elektronica en aanverwante zaken aankomt kom je beter en makkelijker tot het product dat je wilt kopen. Via internet kopen werkt bij onvoldoende informatie een onjuiste keuze in de hand. Door een persoonlijk gesprek over je keuze kan je op zaken gewezen worden die je keuze positief beïnvloeden. Ik heb het dan niet over bijv. een USB stick.
    Geschreven door Klant Kosten uit roosendaal op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Een uitstekende winkel met goed advies. Komen hun afspraken na. Het gekochte wordt NIET binnen gegooid, uitgepakt en op de juiste plaats gezet. Verpakkingsspullen worden meegenomen. Deze winkel moet in Roosendaal blijven !!
    Geschreven door Klant Neutelings uit roosendaal op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service en advies !
    Geschreven door Klant Mathijssen uit roosendaal op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel. Medewerkers betrokken en deskundig, geen onpersoonlijke bulkwinkel zoals BCC en Media Markt.
    Geschreven door Klant uit rucphen op 04-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Expert, uiterst betrouwbaar, komen hun afspraken goed na. Is een aanrader.
    Geschreven door Klant Huijgens uit bergen op zoom op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Er word met je meegedacht. Uiteindelijk leidt dit tot het gewenste resultaat.
    Geschreven door Klant Broumels uit roosendaal op 04-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Gewoon een prima winkel
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 30-10-2019
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant Adv. Kantoor Van Oorschot uit roosendaal op 29-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima en deskundige personeel
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 25-10-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede expertise, duidelijke informatie, snelle en goede service.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 31-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ruim assortiment, goede verkoop medewerkers. Denkt met de klant mee!!
    Geschreven door Klant Segers uit roosendaal op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service en steeds betrouwbare aankopen.
    Geschreven door Klant De Beer uit roosendaal op 26-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Vertrouwd adres. Je hebt tenminste iemand aan wie je \"live\"iets kunt vragen en die je netjes en kundig van advies dient. Een verademing in dit digitale, afstandelijke tijdperk. Mocht er iets zijn, dan weet je waar je naar toe moet. Dit is een geruste gedachte. Als we alles via internet gaan kopen waar blijft dan de middenstand in de stad.
    Geschreven door Klant Van Oeffelen uit roosendaal op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Snel en go2d geholpen Meedenkend personeel👍
    Geschreven door Klant uit schijf op 20-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    ik kon mijn product al klaar laten liggen en zo op komen halen
    Geschreven door Klant uit oud gastel op 15-07-2019