Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

We werden goed geholpen.Goede uitleg. Met de garantie is het ook goed geregeld. Service is goed. Klantvriendelijkheid ook goed.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (514)

  • Beoordeling: 9.1

    We werden goed geholpen.Goede uitleg. Met de garantie is het ook goed geregeld. Service is goed. Klantvriendelijkheid ook goed.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Roosendaal is een winkel met een groot assortiment en met personeel wat er verstand van heeft.
    Geschreven door Klant Van der Hof uit roosendaal op 16-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon een vertrouwd adres
    Geschreven door Klant Jansen uit roosendaal op 15-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ik word steeds correct geholpen. Goede adviezen. Ze zijn niet bezig om zoveel mogelijk geld aan me te verdienen. Ik heb het gevoel dat het bij Expert Roosendaal echt gaat om de lange relatie.
    Geschreven door Klant Mol uit roosendaal op 13-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel.Prima service en wat tegenwoordig heel belangrijk is en dat omdat het uitsterft VRIENDELIJKHEID
    Geschreven door Klant Van der Meijden uit roosendaal op 12-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Leuke zaak ruim assortiment gaan er zeker nog een keer komen
    Geschreven door Klant uit steenbergen op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen door de verkoper in de winkel, goede afspraak kunnen maken over afleveren. Is toch even beter als internet shoppen.
    Geschreven door Klant Peen uit roosendaal op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima en netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit huijbergen op 21-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige winkel met goeie service. Prima deskundigheid en aardige verkopers
    Geschreven door Klant Hogeboom uit roosendaal op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    goede en toegankelijke winkel , vlot personeel
    Geschreven door Klant Renkels uit wouw op 05-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goed en vriendelijk geholpen door het winkelpersoneel
    Geschreven door Klant Schol uit willemstad op 05-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Top service
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    De prijs van de wasdrsoger was scherp bij Expert, winkelbediening vakkundig en sympathiek. Bezorging was ook acuraat en volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Suijkerbuijk uit roosendaal op 01-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Nieuwe tv aangeschaft en thuis laten bezorgen met montage. Snelle levering en zeer goede service van Expert.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    klantvriendelijke winkel met heel vriendelijk deskundig personeel
    Geschreven door Klant Balemans uit roosendaal op 29-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Goed advies, duidelijke uitleg en goede service
    Geschreven door Klant Oosterbaan & M.c. Lockefeer uit roosendaal op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    De producten die Expert heeft zijn van het midden en top segment. Daardoor prijs-kwaliteit goed. In de winkel hebben ze een zeer goede kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 19-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijke medewerkers. Eerlijke voorlichting. Men probeert niet om je een product met een hoge prijs aan te praten. Een aanrader om hier klant te zijn.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Roosendaal een winkel met zeer vriendelijk en deskundig personeel en een zeer goede service. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
    Geschreven door Klant Loos uit oudenbosch op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hebben veel ervaring met expert van de tijd dat ze nog in Bergen op zoom gevestigd waren, niets dan lof uit die tijd en dat hebben wij van af het begin meegemaakt.
    Geschreven door Klant uit bergen op zoom op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    ga zo door expert en ik word vaste klant, oeps dat ben ik al :)
    Geschreven door Klant Struijs uit willemstad op 27-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    nou kijk naar het voorgaande en kan alleen maar beamen dat ik blij ben met expert.
    Geschreven door Klant Van Zantvliet uit roosendaal op 27-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    **
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 20-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Sencor olieradiator 1500W aangeschaft. Direct te gebruiken. Geeft snel warmte. 3 standen. prima bijverwarming.
    Geschreven door Klant De Zeeuw uit roosendaal op 20-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Vorige week een laptop aangeschaft. Zeer tevreden mee en was er sneller dan gezegd. Ik werd meteen geholpen en serieus genomen
    Geschreven door Klant Jansen uit kruiningen op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Ik heb geen klachten
    Geschreven door Klant Nuijten-blommerde uit roosendaal op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    prettige winkel kundig personeel. Altijd bereid mee te denken.
    Geschreven door Klant Dingemanse uit kruisland op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Eerlijke en deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant Musters uit roosendaal op 05-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Expert Roosendaal, tot op heden prima dienstverlening!
    Geschreven door Klant Winkel uit kalmthout op 03-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Zoals altijd goede informatie gehad en op die manier een goede keus kunnen maken.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 27-11-2018