Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Crugten 9.4

Expert Roosendaal is een plezierige winkel met sympathieke en deskundige medewerkers. Een goed adres voor elektronische apparatuur en meer. Expert bedankt!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (668)

  • Beoordeling: 9.4

    Expert Roosendaal is een plezierige winkel met sympathieke en deskundige medewerkers. Een goed adres voor elektronische apparatuur en meer. Expert bedankt!
    Geschreven door Klant Van Crugten uit roosendaal op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    zeer goed en vertrouwd adres,met kundig personeel
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Geen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke en deskundige hulp met mijn zoektocht naar mobiele airco
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 27-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig en vriendelijk personeel, daarom komen wij graag bij Expert!
    Geschreven door Klant Van Loon uit roosendaal op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Waarom naar zo een megastore met duizenden artikelen en weinig persoonlijke aandacht? Bij Expert word je vriendelijk en deskundig geholpen. Het assortiment is uitgebreid genoeg en je wordt goed geadviseerd met je keus.
    Geschreven door Klant Breugnon uit roosendaal op 25-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Klantvriendelijk, snelle levering
    Geschreven door Klant Brands uit stampersgat op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Snel, netjes en voordelig!
    Geschreven door Klant Zwaaneveldt uit oud vossemeer op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Niks bijzonders te melden.
    Geschreven door Klant Van Zundert uit roosendaal op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    ik heb via de website de bestelling gedaan was uitstekend
    Geschreven door Klant Wouts uit roosendaal op 18-06-2020
  • Beoordeling: 6.7

    Doe ik beter maar niet.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Voor grote elektrische apparaten ga ik altijd naar expert geeft een veilig gevoel
    Geschreven door Klant De Groot uit roosendaal op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goed advies snelle bezorging
    Geschreven door Klant uit wouw op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak, prima personeel, prima geholpen. Eenvoudig en deskundig. Heel goed
    Geschreven door Klant Jansen uit roosendaal op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik had mijn bestelde koelkast binnen twee werkdagen ! Ik werd gelijk gebeld en de koelkast werd in mijn auto geplaatst . Expert is betrouwbaar en een goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Struijs uit bergen op zoom op 12-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Neem de tijd op je in de winkel te laten adviseren dan kom je samen tot een betere beslissing
    Geschreven door Klant Noldus uit fijnaart op 11-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service vriendelijke personen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 10-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Het is een fijne winkel met vakbekwame verkopers die alles duidelijk uitleggen
    Geschreven door Klant Prinse uit roosendaal op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Kies voor lokaal. Goede service
    Geschreven door Klant Neutelings uit roosendaal op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant Straver uit roosendaal op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk en kundig personeel. Denken met je mee.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel
    Geschreven door Klant Heijmans uit roosendaal op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    prima winkel, goed service, goede bezorging
    Geschreven door Klant uit de heen op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Kundig en vriendelijk personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben heel tevreden met expert werd heel goed geholpen en de bezorging was helemaal volgens afspraak
    Geschreven door Klant Hermes uit roosendaal op 29-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Top service en welke vraag dan ook over een nieuw aan te schaffen is teveel!!
    Geschreven door Klant Verbogt uit roosendaal op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Stofzuiger gekocht goed advies. Tevens koeldiepvries combinatie. Deze moet nog bezorgd worden maar goed advies. Ga er vanuit dat dit ook goed komt.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    De winkel is zeer overzichtelijk en hele goede services zeer vriendelijk zeer aan te bevelen Top
    Geschreven door Klant Schijvenaars uit roosendaal op 15-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig personeel en prima service
    Geschreven door Klant Van de Casteel uit roosendaal op 12-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    zie eerder toelichting
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-05-2020