Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

8.80 10 95

Expert Sneek

Plan uw route
Expert Sneek

Expert Sneek

Expert Sneek

Welkom bij Expert Sneek!
Er zijn veel goede producten en vele goede merken maar welke past het best bij u. Uw behoefte en wensen samen brengen met het voor u beste resultaat is onze missie. Door persoonlijke aandacht en onze uitgebreide productkennis vinden wij samen met u het juiste product. Al vele jaren zijn wij in de regio bekend om onze service, diensten en brede assortiment met de beste merken. Als het gaat om geluid, beeld, computers of huishoudelijke apparaten Bij Expert Sneek kun u alles vinden.

Expert keukens

Keukens en bijkeukens
Onze vertrouwde service kunnen wij u ook bieden op het gebied van volledige keukens en bijkeukens. Onze kasten en bladen zijn van zeer goede kwaliteit en zijn verkrijgbaar in moderne en klassieke uitstraling. Het kleuren pallet is breed en zeer modieus. In onze winkel vindt u voorbeelden van de diversen mogelijkheden maar natuurlijk maken wij graag een afspraak om bij u thuis de situatie op te meten en uw wensen door te spreken. U ontvangt een persoonlijk ontwerp en offerte waarin we uw wens in vervulling laten gaan. Ook voor u bijkeuken hebben wij verrassende oplossingen

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Mocht uw nieuwe aankoop niet door uzelf meegenomen kunnen worden dan leveren wij uw aankoop op afspraak. Is installatie noodzakelijk dan sluiten we deze ook voor u aan. In de meeste gevallen is dit geheel gratis maar zijn er bijzonderheden dan geven wij u duidelijk aan wat deze extra diensten dan gaan kosten. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Uw nieuwe tv of audio apparatuur is vaak een complex product waarbij er diversen aansluitingen en instelling nodig zijn voor een optimale werking. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn met onze installatieservice. Wij controleren alle signalen die nodig zijn voor het perfecte beeld of geluid. Sluiten alles aan zodat de nieuwste software draait op het systeem. Natuurlijk kan onze installatieservice u ook helpen bij het inbouwen van al uw keuken inbouwapparatuur. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert Loewe-dealer

Officieel Loewe dealer
Loewe producten beschikken niet alleen over een strak en elegant design, maar zorgen er ook voor dat u optimaal geniet van uw series, films of favoriete muziek. Zo hebben de Loewe televisies een fantastische beeldweergave en de Loewe speakers een superieure geluidskwaliteit. Wij zijn officieel Loewe dealer dus bij ons kunt u terecht voor de mooiste Loewe producten! Bent u er nog niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar met het advies dat u nodig heeft.

Expert Bose

Officieel Bose dealer
Met de producten van Bose geniet u optimaal van uw favoriete muziek. Met een uitgebreid assortiment van hoofdtelefoons tot home-cinemasystemen is er altijd een geschikte Bose product te vinden. Alle producten zijn niet alleen ontwikkeld om hoogwaardig geluid te leveren, maar vooral ontworpen met u als gebruiker in gedachten. Wij zijn officieel Bose dealer, dus kom snel bij ons langs om de producten van Bose te beluisteren en vindt het product dat het best bij u past!

Expert Sneek
Grootzand 34
8601 AX Sneek
0515 423405 sneek@expert.nl
Openingstijden
  • Maandag : 13:00 - 18:00
  • Dinsdag : 9:30 - 18:00
  • Woensdag : 9:30 - 18:00
  • Donderdag : 9:30 - 21:00
  • Van 18:00 tot 19:00 gesloten
  • Vrijdag : 9:30 - 18:00
  • Vandaag : 9:30 - 17:00
  • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels