Navigatie

Beoordelingen Expert Sneek

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Sneek die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Sneek. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Expert Sneek heeft deskundig, vriendelijk en meedenkend eigenaar/personeel. Ruim assortiment. Kortom, perfecte ervaring beleefd bij de aankoop.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (201)

  • Beoordeling: 8.9

    Expert Sneek heeft deskundig, vriendelijk en meedenkend eigenaar/personeel. Ruim assortiment. Kortom, perfecte ervaring beleefd bij de aankoop.
    Geschreven door Klant uit sneek op 07-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer aan te raden
    Geschreven door Klant uit boazum op 25-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima
    Geschreven door Klant uit sneek op 25-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Kies je voor Expert Silvius Sneek, dan kies je voor uitstekende service en betaalbare prijzen.
    Geschreven door Klant Hegie En Hegie Vastgoed Bv uit sneek op 24-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    het product is vakkundig gemonteerd
    Geschreven door Klant uit sneek op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is al jaren onze hofleverancier. Deskundige medewerkers, flexibel en service gericht Goede voorlichting en redelijk scherpe prijzen en aanbiedingen. Kortom wij kunnen Expert sterk aanbevelen
    Geschreven door Klant Poiesz uit sneek op 17-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goed product goede service en nemen de tijd om uit te leggen
    Geschreven door Klant uit sneek op 09-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Je wordt netjes geholpen. Als iets niet leverbaar is kijkt men naar een goed alternatief.
    Geschreven door Klant Zwart uit sneek op 09-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Een vlotte levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit sneek op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Sneek is een aanrader en wij komen er dan ook graag.
    Geschreven door Klant Ijntema uit sneek op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    X
    Geschreven door Klant uit sneek op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer vriendelijk , uitstekende voorlichting Komen hun afspraken na , vakkundige afwerking
    Geschreven door Klant Bootsma uit ijlst op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Telkens weer vriendelijk geholpen en snelle service bij leveringen en vragen die opgelost werden. Top!
    Geschreven door Klant De Weerd uit sneek op 19-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima service, klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit oosthem op 19-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Uitstekende service en voorlichting
    Geschreven door Klant uit sneek op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Top!
    Geschreven door Klant Kappe uit sneek op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    prima service
    Geschreven door Klant De Jong Plafonds uit sneek op 11-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Monteur heeft de nieuwe wasmachine naar wens neergezet en aangesloten. Vindt wel dat achteraf gezien, de aansluitkosten nog geen 10 minuten werk wel een beetje overdreven. Monteur en stagere hebben het keurig geplaatst en achter gelaten.
    Geschreven door Klant Bak uit sneek op 11-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima aankoop!
    Geschreven door Klant Landman uit offingawier op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    top bedrijf !
    Geschreven door Klant Jaarsma & Silvius uit sneek op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Door de corona was een bezoek aan de winkel niet mogelijk en hebben we onze wensen kenbaar gemaakt, die op een geweldige manier zijn ingevuld, fantastisch!!
    Geschreven door Klant Metz uit sneek op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima vakmensen, goede service en altijd vriendelijk . Helpen mee om oplossingen te vinden en ben zeer tevreden over hen.
    Geschreven door Klant Schotanus uit sneek op 05-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goed
    Geschreven door Klant Wierda uit sneek op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service. Meedenken bij aankoop van product. Goede uitleg.
    Geschreven door Klant uit sneek op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn al jaren klant bij Expert Sneek en blijven dat ook, omdat wij altijd naar wens worden geholpen. Nico en personeel prettig in omgang.
    Geschreven door Klant Hiemstra uit tirns op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne medewerkers die weten waar ze over praten
    Geschreven door Klant De Bruin uit sneek op 22-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Goed, klantvriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit sneek op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Een prachtig gas op glas gaskookstel geplaatst, Ben er geweldig blij mee top!!
    Geschreven door Klant Wildschut uit gaastmeer op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Duidelijke website waar je heel goed je keuze kunt maken! Advies en service van Expert Sneek uitstekend!
    Geschreven door Klant uit sneek op 13-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Prima advies en service van Expert Sneek.
    Geschreven door Klant Tromp uit nijland op 11-01-2021