Navigatie

Beoordelingen Expert Sneek

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Sneek die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Sneek. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Duidelijke website waar je heel goed je keuze kunt maken! Advies en service van Expert Sneek uitstekend!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (173)

  • Beoordeling: 9.8

    Duidelijke website waar je heel goed je keuze kunt maken! Advies en service van Expert Sneek uitstekend!
    Geschreven door Klant uit sneek op 13-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Prima advies en service van Expert Sneek.
    Geschreven door Klant Tromp uit nijland op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Lees mijn eerder bericht.
    Geschreven door Klant Potma uit sneek op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Super service
    Geschreven door Klant Dijkstra uit sneek op 06-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed totaal.
    Geschreven door Klant Visser uit sneek op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Komen altijd afspraken na. Klantvriendelijk en geven goed advies
    Geschreven door Klant Veenema uit sneek op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Bestelling via e-mail. Snelle reactie en levering. Goede service vanuit vestiging Sneek.
    Geschreven door Klant uit sneek op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ik beveel expert aan , na mate de levering, klant vriendelijk heid en goed service .
    Geschreven door Klant Loen uit sneek op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Om 09.30 een koel-vries combinatie besteld. Om 10.30 werd deze thuis bezorgd en geïnstalleerd. Corona maatregelen werden goed nageleefd.
    Geschreven door Klant uit sneek op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Levering sneller dan werd aangegeven
    Geschreven door Klant uit sneek op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige winkel met veel aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant Van der Werf uit sneek op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snel en professioneel
    Geschreven door Klant uit aalter op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top service. Al weer zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Jansma uit sneek op 23-12-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Prima in orde, snel contact te maken met de winkel voor vragen. Mooi in Sneek blijven deze winkel!!
    Geschreven door Klant Draijer uit sneek op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Een fijne zaak! We zijn al jaren vaste klant Als je reparatie nodig hebt zijn ze er snel en ook de winkel is dichtbij
    Geschreven door Klant Dotinga Tuinaanleg, Onderhoud uit sneek op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Lekker ouderwets wachten op wat je besteld heb , inplaats van vandaag besteld , gister binnen.
    Geschreven door Klant Goulooze uit stavoren op 16-11-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Echt ongelooflijk waardeloos. Inbouw magnetron besteld voor hoogbejaarde schoonouders. Komen ze langs met een niet passend apparaat. Moeten ze ook nog vragen of mijnheer misschien een meetlint heeft.
    Geschreven door Klant Rijpstra uit sneek op 10-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden, de medewerkers zijn zeer behulpzaam en deskundig. Geweldige service
    Geschreven door Klant Adema uit sneek op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goed advies en uitstekende service. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
    Geschreven door Klant Buma uit sneek op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer aan te bevelen, uitstekende service!
    Geschreven door Klant uit boazum op 02-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik weet natuurlijk niet hoe mijn nieuwe wasmachine zich in de toekomst gaat gedragen, maar vooralsnog ben ik heel tevreden met Expert Silvius
    Geschreven door Klant Eggink uit scharnegoutum op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Bruining uit sneek op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert Silvius geeft nog echte service. Er gaat wel eens wat fout, dat kan overal gebeuren, maar het wordt perfect opgelost en daar gaat het om. Daarom ga je nog naar de lokale zaak en niet naar het internet.
    Geschreven door Klant De Vries uit sneek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    is wel goed
    Geschreven door Klant Stoffelsma uit ylst op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De service is zeer goed dat maak je niet veel meer mee, je krijgt de juiste uitleg van het apparaat wat je wilt kopen en de bezorging is ook zer goed vriendelijke mannen.
    Geschreven door Klant uit sneek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Mensen van Expert zijn behulpzaam,en proberen zich te verplaatsen in vragen die men steld over het product die men wil kopen.
    Geschreven door Klant Yntema uit sneek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service
    Geschreven door Klant uit sneek op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    N v t
    Geschreven door Klant uit hommerts op 22-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer scherpe prijzen en goede kwaliteit van de producten en zeer deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel.
    Geschreven door Klant Corbee uit sneek op 09-09-2020
  • Beoordeling: 4.9

    Zie opmerkingen.
    Geschreven door Klant Langeraap uit sneek op 09-09-2020