Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Sneek

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Sneek die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Sneek. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Uggelen 10.0

Silvius Expert uit Sneek zijn prima vaklui en zeer bekwaam en vriendelijk. Ik koop al mijn spulletjes vanaf nu in Sneek ook al woon ik Groningen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (110)

  • Beoordeling: 10.0

    Silvius Expert uit Sneek zijn prima vaklui en zeer bekwaam en vriendelijk. Ik koop al mijn spulletjes vanaf nu in Sneek ook al woon ik Groningen.
    Geschreven door Klant Van Uggelen uit groningen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed advies gehad ,snelle levering
    Geschreven door Klant Bergman uit sneek op 14-03-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Een telefoontje en uit leg en ik heb de koop gedaan
    Geschreven door Klant Stobbe Wierda uit sneek op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Koop je spullen in een winkel. Dat is handig als er wat mee is, je wordt dan niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar je wordt gewoon geholpen. Natuurlijk kost het open houden van een winkel geld en dat moet doorberekend worden aan de klant. Dat is eigenlijk maar weinig meer, dan de korting die je op een website ontvangt. Als je het kan missen, koop dan bij een Winkel! Woon je in Sneek of in de buurt, koop dan in Sneek of in de buurt!
    Geschreven door Klant uit sneek op 01-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    De persoonlijke aandacht en servicegerichtheid top. Daar kan geen webwinkel tegenop.
    Geschreven door Klant Jellema uit sneek op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service en vriendelijke bezorgers.
    Geschreven door Klant uit sneek op 22-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn heel prettig geholpen.
    Geschreven door Klant uit uitwellingerga op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en zeer klantvriendelijk!!
    Geschreven door Klant Van der Sloot uit sneek op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een aanrader
    Geschreven door Klant uit sneek op 19-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    goed advies, prijs en service
    Geschreven door Klant uit sneek op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    zeer goede service en betrouwbaar
    Geschreven door Klant De Boer uit sneek op 25-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Al vele malen apparatuur gekocht bij Expert Silvius. Alle keren zeer tevreden. Ook de deskundigheid van bezorgers en installateurs prima.
    Geschreven door Klant Verburgh uit ylst op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede prijzen en alles bezorgd thuisgebracht!
    Geschreven door Klant uit sneek op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    De moeite waard om hier naar toe te gaan als je iets nodig hebt
    Geschreven door Klant Hoogkamp uit sneek op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Expert is een goede winkel. Je kunt de producten goed zien en advies krijgen. Ik koop nooit van de internet want daardoor krijgen wij lege winkels.
    Geschreven door Klant Zaadstra uit sneek op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen door de expers van Expert. Ik ben 77 en heb niet veel verstand van techniek maar door de expers wordt ik altijd super geholpen met mijn keuze of problemen. Top!
    Geschreven door Klant Terpstra uit ijlst op 06-09-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Goede producten en service.
    Geschreven door Klant Glashouwer uit sneek op 24-08-2018
  • Beoordeling: 9.9

    De kwaliteit van de medewerkers en de afwikkeling van de bestelling was zoals verwacht perfect.
    Geschreven door Klant Brand uit sneek op 23-07-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Ik heb geen klachten
    Geschreven door Klant uit sneek op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en kundig advies , en altijd goede service
    Geschreven door Klant De Groot uit sneek op 05-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service
    Geschreven door Klant uit sneek op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima voorlichting en prima service.
    Geschreven door Klant Van der Bijl uit sneek op 27-04-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Expert worden we geholpen door een \"expert\" en men neemt altijd ruim voldoende de tijd voor de klant. Dit kan betekenen dat je soms even moet wachten maar dan is er genoeg te bekijken in de winkel.
    Geschreven door Klant Brand uit sneek op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer tevreden over de service van expert een 10 is misschien wat overdreven maar van mij zeer verdiend!!!
    Geschreven door Klant Van der Sloot uit sneek op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    kom een naar binnen bij Expert Sneek, dan pas ervaar je dat kopen in de winkel veel plezieriger is dan via de webshop.
    Geschreven door Klant Hegie Wonen Bv uit sneek op 18-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Laat Expert de aankoop installeren en maak zelf aantekeningen hoe Radio samen met hoofdtelefoon, bluetooth, televisie en DVD speler bediend moet worden. Of schakel - zoals ik - familie of vrienden in met technische kennis
    Geschreven door Klant Huisman uit sneek op 13-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Als inwoners van Sneek kopen wij graag in de stad. Expert Sneek, N. Silvius is al jaren onze leverancier van al onze technische apparaten. Prima showroom, scherpe prijzen goed advies en Top service. Onze laatste aankoop, een grote smart tv, werd prima geleverd en in bedrijf gesteld.
    Geschreven door Klant Poiesz uit sneek op 11-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    prima...betrouwbaa
    Geschreven door Klant uit sneek op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert heeft weer snel mijn nieuwe droger geleverd. Uitgelegd hoe het werkt en helemaal aangesloten. Top hoor!
    Geschreven door Klant uit ijlst op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en snelle levering. Wij kunnen Expert Silvius van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Sikma Installatie B.v. uit sneek op 21-03-2018