Navigatie

Beoordelingen Expert Sneek

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Sneek die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Sneek. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Dotinga 8.4

Goeie expertise en service in de winkel, maar de bezorging en installatie mag wel iets vriendelijker en behulpzamer.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (118)

  • Beoordeling: 8.4

    Goeie expertise en service in de winkel, maar de bezorging en installatie mag wel iets vriendelijker en behulpzamer.
    Geschreven door Klant Dotinga uit sneek op 08-11-2019
  • Beoordeling: 4.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit sneek op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert en zijn medewerkers staan altijd met een goed advies voor u klaar
    Geschreven door Klant uit sneek op 24-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ga vooral naar Expert prima winkel keten
    Geschreven door Klant uit sneek op 25-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Alweer goed geholpen, zeer tevreden. Tot de volgende aankoop. Tjitze.
    Geschreven door Klant Jansma uit sneek op 16-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    super service vakmensen en op tijd geleverd . klant uit sneek
    Geschreven door Klant Jaarsma & Silvius uit sneek op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert levert ons bedrijf al jarenlang diverse apparatuur. De prettige, snelle afhandeling en topservice onderscheid Expert Silvius van de grote \"goedkope\' webshops.
    Geschreven door Klant Sanzi Yacht Charter uit sneek op 08-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Wij kopen altijd bij Expert. Zeer vriendelijk en goede service.
    Geschreven door Klant De Haan uit sneek op 24-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Silvius Expert uit Sneek zijn prima vaklui en zeer bekwaam en vriendelijk. Ik koop al mijn spulletjes vanaf nu in Sneek ook al woon ik Groningen.
    Geschreven door Klant Van Uggelen uit groningen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed advies gehad ,snelle levering
    Geschreven door Klant Bergman uit sneek op 14-03-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Een telefoontje en uit leg en ik heb de koop gedaan
    Geschreven door Klant Stobbe Wierda uit sneek op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Koop je spullen in een winkel. Dat is handig als er wat mee is, je wordt dan niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar je wordt gewoon geholpen. Natuurlijk kost het open houden van een winkel geld en dat moet doorberekend worden aan de klant. Dat is eigenlijk maar weinig meer, dan de korting die je op een website ontvangt. Als je het kan missen, koop dan bij een Winkel! Woon je in Sneek of in de buurt, koop dan in Sneek of in de buurt!
    Geschreven door Klant uit sneek op 01-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    De persoonlijke aandacht en servicegerichtheid top. Daar kan geen webwinkel tegenop.
    Geschreven door Klant Jellema uit sneek op 14-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service en vriendelijke bezorgers.
    Geschreven door Klant uit sneek op 22-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn heel prettig geholpen.
    Geschreven door Klant uit uitwellingerga op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en zeer klantvriendelijk!!
    Geschreven door Klant Van der Sloot uit sneek op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een aanrader
    Geschreven door Klant uit sneek op 19-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    goed advies, prijs en service
    Geschreven door Klant uit sneek op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    zeer goede service en betrouwbaar
    Geschreven door Klant De Boer uit sneek op 25-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Al vele malen apparatuur gekocht bij Expert Silvius. Alle keren zeer tevreden. Ook de deskundigheid van bezorgers en installateurs prima.
    Geschreven door Klant Verburgh uit ylst op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goede prijzen en alles bezorgd thuisgebracht!
    Geschreven door Klant uit sneek op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    De moeite waard om hier naar toe te gaan als je iets nodig hebt
    Geschreven door Klant Hoogkamp uit sneek op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Expert is een goede winkel. Je kunt de producten goed zien en advies krijgen. Ik koop nooit van de internet want daardoor krijgen wij lege winkels.
    Geschreven door Klant Zaadstra uit sneek op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen door de expers van Expert. Ik ben 77 en heb niet veel verstand van techniek maar door de expers wordt ik altijd super geholpen met mijn keuze of problemen. Top!
    Geschreven door Klant Terpstra uit ijlst op 06-09-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Goede producten en service.
    Geschreven door Klant Glashouwer uit sneek op 24-08-2018
  • Beoordeling: 9.9

    De kwaliteit van de medewerkers en de afwikkeling van de bestelling was zoals verwacht perfect.
    Geschreven door Klant Brand uit sneek op 23-07-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Ik heb geen klachten
    Geschreven door Klant uit sneek op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en kundig advies , en altijd goede service
    Geschreven door Klant De Groot uit sneek op 05-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service
    Geschreven door Klant uit sneek op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima voorlichting en prima service.
    Geschreven door Klant Van der Bijl uit sneek op 27-04-2018