Navigatie
8.87 10 711

Expert St. Anna Parochie

Plan uw route
 • 9.3 10 “Alles goed serieus geholpen.”
 • 9.5 10 “Op naar Expert te St.Annaparochie”
 • 9.7 10 “Ook deze keer bij aankoop van koelkast en radio weer uistekend geholpen.”
 • 8.9 10 “Deskundig advies en goede service, prima geregeld bij Expert !”
 • 9.2 10 “Je krijgt een goed advies en je vind er betaalbare kwalitatieve goede producten Ze hebben er verstand van”
 • 9.0 10 “Prettige persoonlijke dienstverlening.”
 • 7.8 10 “Als je servce en klachten afhandeling belangrijk vind. Ga naar expert. Indien er problemen met het aangekochte product (schade, garantie, andere problemen)zijn helpen ze jou goed en regelen ze vanalles. Een goede service.”
 • 7.3 10 “Vakkundig,snelle service en vriendelijk personeel”
 • 10.0 10 “Geen enkele winkel of webadres kon mij de Inventumoven leveren. Prijs was ook nog het laagst Ik kon op de zelfde dag het artikel ophalen.”
 • 8.3 10 “EXPERT IS VOOR ONS DE WINKEL=”
Expert St. Anna Parochie

Expert St. Anna Parochie

Laatste update: 06-11-2021

We heten u graag welkom in onze winkel, maar volgen voor uw en onze veiligheid de geldende coronamaatregelen. Ook bij bezorging en installatie van producten houden we ons aan de richtlijnen en houden we afstand van elkaar.

Brengt u een bezoek aan onze winkel? Let dan op het volgende:

Houd 1,5 meter afstand in de winkel, ook bij de kassa.

Draag een bedekkend mondkapje bij bezoek aan onze winkel.

Betaal bij voorkeur met pin en vermijd te allen tijde handcontact.

Vermijd drukke momenten en kom bij voorkeur winkelen op rustige momenten, bijvoorbeeld doordeweeks of in de ochtend.

Welkom bij Expert St. Anna Parochie!

Bij Expert St. Anna Parochie geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

De witgoedspecialist in St. Anna Parochie

Wilt u een nieuwe wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer of vaatwasser kopen? Voor de aanschaf van en advies of vragen over nieuwe witgoedapparatuur bent u bij Expert St. Anna Parochie aan het juiste adres! In onze winkel vindt u apparaten van alle bekende witgoedmerken zoals Miele, AEG, Bosch en Liebherr. U heeft de keuze uit diverse formaten en modellen zodat u altijd vindt wat u zoekt. En ook voor inbouwapparaten en de installatie daarvan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Nieuwe tv kopen in St. Anna Parochie

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bij Expert St. Anna Parochie vindt u een volledig assortiment televisies van alle grote tv-merken zoals Samsung, Sony, Philips en LG. Wilt u het verschil tussen een OLED- en QLED-tv weten? Kom langs, ervaar het zelf en krijg passend advies. Vooral als u twijfelt over het beeldformaat is het erg handig dat u de verschillende opties eerst in de winkel kunt bekijken. Is uw nieuwe tv toch te groot of te klein? Expert St. Anna Parochie heeft de oplossing: met onze beeldformaatgarantie ruilen we het apparaat gewoon om voor het gewenste formaat!

Expert in multimedia

Een nieuwe smartphone, snellere laptop of een tablet voor de kinderen kopen? Bij Expert St. Anna Parochie vindt u een breed assortiment aan multimedia-apparaten van alle topmerken. Houd bijvoorbeeld de nieuwste Samsung smartphones en tablets vast en test alle nieuwe functies, of bekijk laptops en Chromebooks van merken zoals Acer, Asus, HP en Lenovo. Wilt u direct met uw nieuwe laptop aan de slag? Expert kan uw nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!

Productdemonstraties

In onze winkel staan alle apparaten klaar ter demonstratie. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen stofzuigers van bijvoorbeeld Miele en Bosch, of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een Nespresso of koffie van versgemalen koffiebonen.

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Installatieservice

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De medewerker zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit recyclen.

Reparatieservice

Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert St. Anna Parochie
Van Harenstraat 44
9076 BX St. Anna Parochie
0518 401263 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag : 09:00 - 17:00
 • Dinsdag : 09:00 - 17:00
 • Vandaag : 09:00 - 17:00
 • Donderdag : 09:00 - 17:00
 • Vrijdag : 09:00 - 17:00
 • Zaterdag : 09:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 25 December
 • Eerste kerstdag
 • 26 December
 • Tweede kerstdag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels