Navigatie

Beoordelingen Expert St. Anna Parochie

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in St. Anna Parochie die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert St. Anna Parochie. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Smid 8.4

Zoals het hoort

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (626)

  • Beoordeling: 8.4

    Zoals het hoort
    Geschreven door Klant Smid uit oudebildtzijl op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Bij Expert wordt je prettig geholpen. Ik koop er eigenlijk al mijn apparatuur. Ik heb er een goed gevoel bij.
    Geschreven door Klant Vendrig uit oudebildtzijl op 02-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Telefonisch besteld bij de winkel. Ik kon het dezelfde dag ophalen. Prima geregeld.
    Geschreven door Klant Zuidweg uit st.-annaparochie op 29-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service. Snelle levering. Vriendelijkheid. Ruime keuze.
    Geschreven door Klant uit ferwert op 20-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Prettige benadering
    Geschreven door Klant Hijma uit hijum op 18-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Keurige, vriendelijke en deskundige benadering.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 15-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima produkt tegen goede prijs
    Geschreven door Klant Reuzenaar uit stiens op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima zaak.
    Geschreven door Klant Siccama uit stiens op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ondanks beperkingen Corona de juiste afspraken kunnen maken. Idem m.b.t. tot aflevering.
    Geschreven door Klant Wadman uit st annaparochie op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Overal kan je jullie producten kopen, ook online, maar voor extra advies voor de aankoop en service achteraf, wanneer er toch nog vragen of problemen zijn, is de expert onmisbaar in het aanbod. Een vertrouwde waarde
    Geschreven door Klant uit stiens. op 11-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt goed geholpen door het personeel in de winkel
    Geschreven door Klant uit minnertsga op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Expert doet zijn naam eer aan.
    Geschreven door Klant uit berlikum op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geïnformeerd over het product, snel geleverd.
    Geschreven door Klant Kooistra uit menaldum op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ja goede behandeling
    Geschreven door Klant uit stiens op 03-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    ondanks dat we tegenwoordig niet terecht kunnen in de winkel ben ik via de telefoon goed geholpen bezorging op tijd en ze nemen je oude apparaat ook weer mee
    Geschreven door Klant Post uit st.-annaparochie op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.2

    verhouding produkt/kwaliteit prima.
    Geschreven door Klant uit st. jacobiparochie op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Klant vriendelijk goede service
    Geschreven door Klant Grijpma uit st. jacobiparochie op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top
    Geschreven door Klant Slager uit st. jacobiparochie op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service,zeer vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant De Vries uit sint annaparochie op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Had in Coronatijd een televisie nodig waar ook Netflix op kan worden bekeken. Via telefonisch contact met Expert een goede keuze gemaakt. De tv is vervolgens snel geleverd en door de serviceman geïnstalleerd. Allemaal vlotte en goede service zoals we gewend zijn. Bedankt mensen van Expert en ga zo door.
    Geschreven door Klant uit beetgum op 17-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert St.Annaparochie heeft personeel dat vriendelijk en deskundig je te woord staat. Service is heel goed.
    Geschreven door Klant Burgers uit st annaparochie op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service. Duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant uit sexbierum op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    wij zijn tevreden en een goede service
    Geschreven door Klant Brouwer uit franeker op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service! Zowel aan de telefoon als bij aflevering! (Bedankt Rutger) Sneller kon niet!!
    Geschreven door Klant Schiphof uit minnertsga op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    -----
    Geschreven door Klant uit stiens op 09-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Super electrische kachel. Verwarmd goed en snel.
    Geschreven door Klant uit st annaparochie op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Telefonisch besteld en vriendelijk te woord gestaan.Prima geregeld en vlot geleverd.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    vlotte service en vlotte bediening ook voor storingen
    Geschreven door Klant Anema uit st annaparochie op 04-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit sint jacobipaochie op 02-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit hogebeintum op 02-02-2021