Navigatie

Beoordelingen Expert St. Anna Parochie

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in St. Anna Parochie die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert St. Anna Parochie. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Prins 9.1

Vriendelijke en deskundig personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (426)

  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijke en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Prins uit leeuwarden op 19-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Een zaak om terug te komen, en aan te bevelen.!!!!!!!
    Geschreven door Klant uit st annaparochie op 14-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    goede service vlotte levering.
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 11-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en persoonlijke behandeling.
    Geschreven door Klant uit dronryp op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en adviezen. Ze sturen je met het product naar huis wat je wil. Hebben ze het niet, dan het beste alternatief!
    Geschreven door Klant uit st annaparochie op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Prima voorlichting, ruime keuze en erg klantvriendelijk,
    Geschreven door Klant Stedehouwder uit oude bildzijl op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ze denken met je mee
    Geschreven door Klant uit stiens. op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Vertrouwd adres en prima ontvangst en product kennis.
    Geschreven door Klant Visser uit menaldum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    doe ik niet
    Geschreven door Klant uit st. jacobiparochie op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Top service, altijd bereid voor meedenken naar oplossingen, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Burghout uit st.jacobiparochie op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    ik raad iedereen expert aan , ze zijn zeer vriendelijk en klant gericht en zeer begrip vol, en de sevice is uitstekend, , daarbij heb je ook echte garantie, waar je op aan kunt, ik geef ze een dikke 10
    Geschreven door Klant Folkertsma uit hallum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en vriendelijk en zeer behulpzaam personeel!
    Geschreven door Klant Nagel uit st jacobiprochi op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deze tv is een hele goede koop geweest het beeld geluid is uitstekend, heb hem nu maar net maar ben dik tevreden. Als je een nieuwe tv nodig heb ik dit een beste keuze.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit oudebildtzijl op 01-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Correct en snel geholpen. Uitstekende service sinds jaren
    Geschreven door Klant uit stiens op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede winkel. prima service
    Geschreven door Klant Keizer uit stiens op 24-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Een expert winkel uit duizenden😀
    Geschreven door Klant uit st.jacobiparochie op 26-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Adequate, deskundige hulp bij het maken van de keuze en de aanschaf. Goede bezorging, aflevering en plaatsing vrieskist.
    Geschreven door Klant Fokkema uit britsum op 17-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede voorlichting
    Geschreven door Klant uit tzummarum op 11-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service vriendelijke behandeling.
    Geschreven door Klant Bloem uit stiens op 10-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Mijn revieuw staat al op de website!
    Geschreven door Klant De Bruin uit cornjum op 03-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede prijs/kwaliteit
    Geschreven door Klant Van der Weide uit cornjum op 28-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig advies, meedenken met de klant, snelle service en levering. Kortom, topwinkel.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 21-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Heel klantvriendelijk en mee denkend
    Geschreven door Klant Kingma uit dronrijp op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel : goede kwaliteit, deskundigheid en zeer klantvriendelijk !
    Geschreven door Klant uit berlikum op 12-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel goed personeel goede producten
    Geschreven door Klant Less Is More uit st annaparochie op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Nvt
    Geschreven door Klant Terpstra uit hallum op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundig en aardig personeel en prima service!
    Geschreven door Klant uit britsum op 16-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Expert is een winkel waar je goed advies krijgt, mensen die met je mee denken. Een fijne winkel waar je als je er eenmaal bent geweest weer terug komt.
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 26-04-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goede en vriendelijke service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En dichtbij
    Geschreven door Klant Dijkstra uit menaldum op 25-04-2019
  • Beoordeling: 8.1

    wij zijn al jaren trouwe klant bij Expert Meijer en dat vertaald zich in persoonlijke bediening en goede service . Wij voelen ons daar thuis .
    Geschreven door Klant Lijofema Holding B.v. uit berltsum op 23-04-2019