Navigatie

Beoordelingen Expert St. Anna Parochie

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in St. Anna Parochie die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert St. Anna Parochie. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Fokkema 8.5

Adequate, deskundige hulp bij het maken van de keuze en de aanschaf. Goede bezorging, aflevering en plaatsing vrieskist.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (410)

  • Beoordeling: 8.5

    Adequate, deskundige hulp bij het maken van de keuze en de aanschaf. Goede bezorging, aflevering en plaatsing vrieskist.
    Geschreven door Klant Fokkema uit britsum op 17-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede voorlichting
    Geschreven door Klant uit tzummarum op 11-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service vriendelijke behandeling.
    Geschreven door Klant Bloem uit stiens op 10-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Mijn revieuw staat al op de website!
    Geschreven door Klant De Bruin uit cornjum op 03-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede prijs/kwaliteit
    Geschreven door Klant Van der Weide uit cornjum op 28-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig advies, meedenken met de klant, snelle service en levering. Kortom, topwinkel.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 21-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Heel klantvriendelijk en mee denkend
    Geschreven door Klant Kingma uit dronrijp op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel : goede kwaliteit, deskundigheid en zeer klantvriendelijk !
    Geschreven door Klant uit berlikum op 12-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel goed personeel goede producten
    Geschreven door Klant Less Is More uit st annaparochie op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Nvt
    Geschreven door Klant Terpstra uit hallum op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundig en aardig personeel en prima service!
    Geschreven door Klant uit britsum op 16-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Expert is een winkel waar je goed advies krijgt, mensen die met je mee denken. Een fijne winkel waar je als je er eenmaal bent geweest weer terug komt.
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 26-04-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goede en vriendelijke service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En dichtbij
    Geschreven door Klant Dijkstra uit menaldum op 25-04-2019
  • Beoordeling: 8.1

    wij zijn al jaren trouwe klant bij Expert Meijer en dat vertaald zich in persoonlijke bediening en goede service . Wij voelen ons daar thuis .
    Geschreven door Klant Lijofema Holding B.v. uit berltsum op 23-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Bij problemen wordt er direct actie ondernomen. Geen gezeur, klant is koning gevoel
    Geschreven door Klant Spoelstra uit stiens. op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ze kennen me onderhand en dat is al een feit. en nemen de tijd, en Goede service.Dat is Prettig idee.
    Geschreven door Klant uit st annaparochie op 08-04-2019
  • Beoordeling: 7.5

    zal ik maar niet doen.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit minnertsga op 08-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer tevreden over hulp en service
    Geschreven door Klant uit menaldum op 03-04-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Beste winkel
    Geschreven door Klant uit menaldum op 29-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Al jaren doen wij onze electronica en/of witgoed aankopen bij Expert in Sint Annaparochie, vanwege de goede service en de vakkundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Schraa uit berlikum op 28-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Het is goed
    Geschreven door Klant uit oudebildtzijl op 28-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Meijer Sint Annaparochie staat voor klantvriendelijkheid en goede service
    Geschreven door Klant uit minnertsga op 25-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Topservice!
    Geschreven door Klant uit berltsum op 21-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service en prettige verkopers, afspraak is afspraak!
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 20-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel voor iedereen voor kleine en grootte aankopen zeer goede service en begeleiding en uitleg. En wat heel belangrijk is ze nemen de tijd voor je en zien je als klant wat bij mij heel belangrijk is. Beter dan die grootte winkel ketens. Zeker een aanrader voor de volgende aankoop of garantie perfect!!
    Geschreven door Klant Bul uit hallum op 14-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Onze ervaringen met Expert zorgen ervoor dat graag bij hun terug komen.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit stiens op 06-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed bedrijf, zeer prettige en kundige mensen. Expert Meijer doet je COOLBLUE snel vergeten!
    Geschreven door Klant Jansen uit berlikum op 05-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Meijer in St. Annaparochie krijgt u waar voor uw geld! Veel kennis, de juiste informatie wordt gegeven door heel vriendelijk personeel. Er wordt snel en accuraat op vragen gereageerd.
    Geschreven door Klant Jan Terpstra Bv uit beerta op 14-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Is correct afgehandeld.
    Geschreven door Klant Vellinga uit st annaparochie op 05-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 04-02-2019