Navigatie

Beoordelingen Expert St. Anna Parochie

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in St. Anna Parochie die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert St. Anna Parochie. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant M.c. Meijer 9.3

Snelle en betrouwbare service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (659)

  • Beoordeling: 9.3

    Snelle en betrouwbare service
    Geschreven door Klant M.c. Meijer uit st. jacobiparochie op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert heeft persoonlijke aandacht, kwaliteit en service.
    Geschreven door Klant Van den Brand uit oudebildtzijl op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Dik tevreden.
    Geschreven door Klant Visser uit menaldum op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Heel tevreden over de snelle levering van het product en het plaatsen
    Geschreven door Klant Wolbers uit britsum op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service vriendelijk aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant Paulusma uit oudebildtzijl op 21-07-2021
  • Beoordeling: 7.2

    n.v.t. ik zou niet weten wat ik hier zou moeten zeggen
    Geschreven door Klant uit st. jacobiparochie op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Hoezo andere winkel.......................................
    Geschreven door Klant uit stiens op 21-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Uitstekende service en goede kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit stiens op 08-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    goed ge holpen
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 06-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert geeft alles waar het voor staat.
    Geschreven door Klant Hofstee uit oude bildtzijl op 22-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ok
    Geschreven door Klant Wassenaar uit st annaparochie op 08-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt heel goed geholpen
    Geschreven door Klant Sijbesma uit minnertsga op 08-06-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel👍 Een aanbeveling waard
    Geschreven door Klant Van Dijk uit st annaparochie op 05-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Lekker lokaal winkelen, goede service en kwaliteit voor een goede prijs. Zeker aan te bevelen om eens bij Expert te gaan shoppen.
    Geschreven door Klant Kuipers uit menaldum op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    ruime keus, prettige deskundige klantbenadering. Vertrouwd adres waar ik al mijn aankopen doe.
    Geschreven door Klant Stedehouwder uit oude bildzijl op 27-05-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Geen idee
    Geschreven door Klant uit berlikum op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Xx
    Geschreven door Klant uit oude bildt zijl op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer prettige sfeer. Goed kwaliteit aan apparatuur.
    Geschreven door Klant Keizer uit stiens op 25-05-2021
  • Beoordeling: 6.2

    Producten prima, alles staat mooi in de computer opgeslagen dus kunnen ze ook zien dat we ook echt alles daar vandaan halen?
    Geschreven door Klant Dijkstra uit den burg op 19-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Over het algemeen worden we goed geholpen,en advies gegeven,.maar daar blijft het dan ook bij
    Geschreven door Klant uit st annaparochie op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen. Installatie kundig en vlot.
    Geschreven door Klant uit st annaparochie op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Expert heeft wel een naam.
    Geschreven door Klant uit st annaparochie op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben al jaren klant bij Expert Meijer Sint Annaparochie tot tevredenheid van beide kanten. Je wordt er prima geholpen en ook als je probleempjes hebt met bijv. je mobiele telefoon hebben ze alle geduld om het op te lossen en tips te geven.
    Geschreven door Klant Van Stralen uit minnertsga op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    altijd goed
    Geschreven door Klant Boersma uit st annaparochie op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Mijn ervaring met expert is uitstekend. Ze nemen oude producten mee voor afvoer. Ze zetten het goed met veel geduld het product op de plaats
    Geschreven door Klant uit easterein op 01-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Altijd prima
    Geschreven door Klant uit oude leije op 30-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon doen
    Geschreven door Klant Rosier uit minnertsga op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk en vakkundig geholpen. Extra leuk was omdat we ons product cadeau wouden doen dit ingepakt klaar stond toen we het kwamen halen.
    Geschreven door Klant Jongedijk uit stiens op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed, in betroubaar.
    Geschreven door Klant De Vries uit marrum op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 15-04-2021