Navigatie

Beoordelingen Expert St. Anna Parochie

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in St. Anna Parochie die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert St. Anna Parochie. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Weide 9.1

Perfect geholpen !!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (440)

  • Beoordeling: 9.1

    Perfect geholpen !!!
    Geschreven door Klant Van der Weide uit cornjum op 03-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit st.-annaparochie op 03-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    De merken zijn overal gelijk. De service maakt het verschil !
    Geschreven door Klant Wateler uit minnertsga op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en deskundigheid
    Geschreven door Klant uit menaldum op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goeie service vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant De Jong uit st. jacobiparochie op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel en altijd goed geholpen.
    Geschreven door Klant Nauta-keizer uit st annaparochie op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel Goede verkopers Weten waar ze over praten
    Geschreven door Klant Nijboer uit dronrijp op 18-12-2019
  • Beoordeling: 6.4

    De artikelen zijn prima, goede service. Prijs is stevig. Kijk naar de aanbiddingen. Ik ben erg goed geholpen zeker bij het aanvragen van teruggave van een bedrag bij Philips. Bedankt.
    Geschreven door Klant Oppedijk uit beetgummermolen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Nvt
    Geschreven door Klant Terpstra uit hallum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Vakkundig advies? Bij Klaas Holst Meijer ben je op het juiste adres!
    Geschreven door Klant R. uit harlingen op 02-12-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Goed advies gekregen en prettig geholpen
    Geschreven door Klant uit berlikum op 23-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    de meeste aankopen van wat bij expert te koop is heb ik bij expert in sint-annaparochie gedaan.het is veilig kopen dicht in de buurt
    Geschreven door Klant Zondervan uit st annaparochie op 21-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    al weer een kruimeldief gekocht, nu voor mijn moeder, een top product van black & decker.
    Geschreven door Klant Hiemstra uit menaldum op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Een prima bedrijf om te kopen.
    Geschreven door Klant Beimers uit st annaparochie op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijke en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Prins uit leeuwarden op 19-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Een zaak om terug te komen, en aan te bevelen.!!!!!!!
    Geschreven door Klant uit st annaparochie op 14-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    goede service vlotte levering.
    Geschreven door Klant uit ferwerd op 11-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en persoonlijke behandeling.
    Geschreven door Klant uit dronryp op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en adviezen. Ze sturen je met het product naar huis wat je wil. Hebben ze het niet, dan het beste alternatief!
    Geschreven door Klant uit st annaparochie op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Prima voorlichting, ruime keuze en erg klantvriendelijk,
    Geschreven door Klant Stedehouwder uit oude bildzijl op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ze denken met je mee
    Geschreven door Klant uit stiens. op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Vertrouwd adres en prima ontvangst en product kennis.
    Geschreven door Klant Visser uit menaldum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    doe ik niet
    Geschreven door Klant uit st. jacobiparochie op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Top service, altijd bereid voor meedenken naar oplossingen, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Burghout uit st.jacobiparochie op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    ik raad iedereen expert aan , ze zijn zeer vriendelijk en klant gericht en zeer begrip vol, en de sevice is uitstekend, , daarbij heb je ook echte garantie, waar je op aan kunt, ik geef ze een dikke 10
    Geschreven door Klant Folkertsma uit hallum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en vriendelijk en zeer behulpzaam personeel!
    Geschreven door Klant Nagel uit st jacobiprochi op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Deze tv is een hele goede koop geweest het beeld geluid is uitstekend, heb hem nu maar net maar ben dik tevreden. Als je een nieuwe tv nodig heb ik dit een beste keuze.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit oudebildtzijl op 01-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Correct en snel geholpen. Uitstekende service sinds jaren
    Geschreven door Klant uit stiens op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goede winkel. prima service
    Geschreven door Klant Keizer uit stiens op 24-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Een expert winkel uit duizenden😀
    Geschreven door Klant uit st.jacobiparochie op 26-07-2019