Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

9.04 10 21

Expert Ter Apel

Plan uw route

Expert Ter Apel

Expert Visie

Welkom bij Expert Ter Apel!
Bij Expert Ter Apel geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien van u van persoonlijk advies!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Wanneer u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden! Ook organiseren wij demodagen waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje kennis kunt maken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Wanneer u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren, precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze ook mee! 

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Het inbouwen van een nieuwe koelkast of oven is niet eenvoudig en wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals voor een nieuwe TV of home cinemaset. Wanneer uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Wanneer u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen spoedig contact met u op!

Expert Ter Apel
Molenplein 5
9561 KS Ter Apel
0599 582036 terapel@expert.nl
Openingstijden
  • Maandag : 13:00 - 18:00
  • Dinsdag : 9:00 - 18:00
  • Woensdag : 9:00 - 18:00
  • Donderdag : 9:00 - 21:00
  • Vandaag : 9:00 - 18:00
  • Zaterdag : 9:00 - 17:00
  • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels