Navigatie

Beoordelingen Expert Ter Apel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ter Apel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ter Apel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Boneco healthy air zeer tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (118)

  • Beoordeling: 10.0

    Boneco healthy air zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Toppie
    Geschreven door Klant Egges uit emmen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zijn niet duurder maar wel veel persoonlijker qua aandacht.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Geen
    Geschreven door Klant uit ter apel op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Ter-apel Goede service, goed advies Klant vriendelijk. Goede levering en montage Fijn personeel.
    Geschreven door Klant Van Der Meer uit ter apel op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Medewerkers vriendelijk en meedekend luisteren en hebben kennis. Winkel mag minder chaotisch.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit emmen op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert heeft een uitstekende en vlotte service, biedt waar voor je geld en doen net een stapje meer dan vele anderen. Installatie/montage is altijd mogelijk wanneer je zelf niet handig genoeg bent en alles wordt gedaan met een glimlach en persoonlijke aandacht. Wij voelen ons altijd fijn geholpen en dat schept vertrouwen zodat we graag bij Expert terugkomen.
    Geschreven door Klant uit valthermond op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goed, vriendelijk en vlot geholpen door Expert Telkamp te Ter-Apel
    Geschreven door Klant Geitz uit klazienaveen op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Telkamp te Ter Apel, Goede kennis van producten, zeer vriendelijke en meedenkende medewerkers en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Super uit ter apel op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Voor senioren een goede telefoon
    Geschreven door Klant uit tweede exloermond op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Expert heeft goede expertise
    Geschreven door Klant uit valthermond op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Van Klinken uit ter apel op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    de manier waarop de jongens het kwamen installeren was super en zeer kundig en even een ander probleempje opgelost waar wij niet uitkwamen.dit had niks met het product te maken waar hun voor kwamen dit noem ik service van Telkamp
    Geschreven door Klant Knigge uit nieuw weerdinge op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Lammerink uit ter apel op 20-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Expert zijn we prima geholpen
    Geschreven door Klant uit valthermond op 12-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Als je gaat voor service, is dit bedrijf zeer de moeite waard. je kunt de producten zien, je wordt van advies voorzien, en je wordt neutraal door de producten begeleid.
    Geschreven door Klant Kuper uit ter apel op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    wij zijn zeer tevreden over de services en het nakomen van afspraken. worden altijd goed en netjes geholpen, en dat is ons wat waard.
    Geschreven door Klant Scholte uit emmer compascuum op 01-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan iedereen aanraden bij deze vestiging van Expert zijn/haar aankoop te doen. Goede service, zowel in de winkel als aan huis. Verstand van zaken, prettig in de omgang. Kortom, TOP ZAAK !!
    Geschreven door Klant V.beljouw uit ter apel op 30-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Kundig personeel, ga zo door.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 28-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Vriendelijk, en goed
    Geschreven door Klant uit nieuw weerdinge op 06-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend ga vooral zo door ,vertrouwd en eerlijk.
    Geschreven door Klant Telkamp uit ter apel op 31-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, vlotte bediening.
    Geschreven door Klant Frieling uit tweede exloermond op 28-03-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Bestelling gedaan voor een Tablet en deze was zeer geleverd ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit emmen op 27-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Was heel blij dat de EXPERT in mijn eigen dorp het geleverde product nog op voorraad had. Bijj groteren zaken elders was niets meer. De uitleg van het gekochte product was zeer duidelijk en met geduld gegeven. Chapeau
    Geschreven door Klant uit ter apel op 13-03-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ze zijn gewoon heel erg goed
    Geschreven door Klant Günes uit emmen op 13-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Advies en service van Expert Telkamp TerApel is uitstekend.
    Geschreven door Klant Engelmann uit ter apel op 04-03-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede prijzen , snelle service
    Geschreven door Klant uit nieuw-weerdinge op 03-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldige zaak en superaardige medewerkers. Fijne winkel.
    Geschreven door Klant uit sellingen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en altijd klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Eelsing uit ter apel op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Erg goed geholpen met het kopen van een tv en stofzuiger. Medewerker pikte erg snel mijn wensenpakket en signalen op, waardoor er een goed advies werd gedaan en de beslissing vrij snel werd gemaakt. Daarbij waren er erg leuke aanbiedingen, waardoor ik voor het gestelde budget de beide dingen kon realiseren. Blij mee! Verder ruime keus en mooi assortiment! Kom graag terug!
    Geschreven door Klant Mensinga uit nieuw buinen op 18-02-2020