Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Ter Apel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ter Apel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ter Apel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

We zijn goed voorgelicht ver de verschillende mogelijkheden en de voor en tegens. Er wordt goed geluisterd naar je wensen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (47)

  • Beoordeling: 9.6

    We zijn goed voorgelicht ver de verschillende mogelijkheden en de voor en tegens. Er wordt goed geluisterd naar je wensen.
    Geschreven door Klant uit emmen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit ter apel op 10-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    leuk personeel , leuke winkel j
    Geschreven door Klant uit nieuw-weerdinge op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant De Veen -bos uit valthermond op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel die net zo duur is als online kopen, maar waarbij je een goede persoonlijke service krijgt.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit ter apel op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Persoonlijke benadering, goede tips en snelle levering door vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit sellingen op 19-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Lieve mensen - wij kopen regelmatig spullen die wij nodig hebben en wij kijken via internet welke firma of winkel ons dat kan leveren - online kopen hoeft niet altijd goed koper of beter of sneller met het leveren te zijn - ik zelf koop mijn spullen in de winkel kan het zien en krijg advies en dat is heel fijn - online koop ik ook - als men via de winkel niet kunnen leveren - Expert winkel in Ter Apel is een Top zaak Vriendelijke Groeten Roelof - Sustrum DLD
    Geschreven door Klant Ran uit sustrum-moor op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Een zeer goed advies in ontspannende sfeer, geen opdringerige verkopers
    Geschreven door Klant Kalsbeek uit tweede exloermond op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Eerlijke en goede SERV en monteur met kennis van zaken die heel netjes werkt B. Lammerink
    Geschreven door Klant Lammerink uit ter apel op 30-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Prima product dat ik kocht. Een goede uitleg van het functioneren van het apparaat. En een goede prijs.
    Geschreven door Klant Warntjes uit ter apel op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Als je een product niet vindt in de winkel wordt er op internet gezocht. Zo product gevonden die we wilden hebben.
    Geschreven door Klant Haak uit ter apel op 19-11-2018
  • Beoordeling: 7.9

    heel tevreden.
    Geschreven door Klant Feiken uit sellingen op 15-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    van harte aanbevolen!!
    Geschreven door Klant uit mussel op 12-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Een prachtige winkel waar beleving gezelligheid en assortiment samen gaat met een erg vriendelijke en enthousiaste groep medewerkers en eigenaren. Geeft niet gauw een 10 maar als het naar mijn mening niet beter kan verdien je een 10, en deze zaak krijgt van mij een 10.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle afhandeling, goede service en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 07-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Mooie nette winkel goeie service vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant De Boer uit ter apel op 06-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    lg oled gekocht voor mooie prijs dankzij de 20 % korting en nog eens 300 euro cashback van lg goed bezig expert
    Geschreven door Klant Klein uit emmer compascuum op 03-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zeer tevreden over expert Ter-Apel. Zowel prijs, service en uitleg is gewoon goed. Qua prijzen concurreren ze met bv Mediamarkt enz. Moet wel op aanbiedingen letten maar dat is logisch denk ik.
    Geschreven door Klant Bruinsma uit ter apel op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Ter Apel eigen dorps mensen en goedeservice
    Geschreven door Klant Veen uit ter apel op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Expert in ter Apel dat is de winkel in ter
    Geschreven door Klant Tromp uit ter apel op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    De service van de medewerkster was uitstekend
    Geschreven door Klant uit nieuw weerdinge op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    In Ter Apel super klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit sellingen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert Telkamp in Ter Apel is het zeer prettig winkelen. Personeel is zeer kundig. Altijd de tijd voor je nemen.
    Geschreven door Klant Meijer uit ter apel op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende persoonlijke aandacht en deskundigheid. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Plaatsing en inbouw keurig verzorgd en uitgevoerd. Alle afspraken keurig en correct nagekomen. Expert Ter Apel zeker aan te bevolen door Rudi en Margriet.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 22-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    prima inorde!
    Geschreven door Klant uit tweede exloermond op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en service\'s. Wij adviseren in in onze familie en kennisse kring om hun aankoop bij TELKAMP te doen.
    Geschreven door Klant Kraan uit bourtange op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Het team van Expert Telkamp staat u altijd vriendelijk te woord en hebben een goede deskundigheid waardoor ze u prima kunnen advieseren bij de aankoop van een produkt. Ook hun bezorgservice en eigen onderhoudsteam is prima en werken netjes.
    Geschreven door Klant Spa uit ter apel op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.3

    we zijn zeer tevreden over de service
    Geschreven door Klant uit ter apel op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Filiaal in Ter Apel is uitstekend. Doordat de service nog gewoon aan huis geleverd wordt en je altijd kunt bellen als er problemen zijn met apparatuur.
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Ik beveel dit bedrijf bij u aan. Jan K
    Geschreven door Klant Ketelaar uit odoorn op 05-04-2018