Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Ter Apel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ter Apel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ter Apel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Verkuilen 8.7

De gekochte navigatie is correct voor ons ingesteld, zodat dit apparaat direct inzetbaar was.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (67)

  • Beoordeling: 8.7

    De gekochte navigatie is correct voor ons ingesteld, zodat dit apparaat direct inzetbaar was.
    Geschreven door Klant Verkuilen uit mussel op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service en uitleg Product voldoet aan de verwachting
    Geschreven door Klant Marten uit ter apel op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Snel te vinden en goed uitgedacht consept.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 29-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Prettige en zeer persoonlijke benadering.
    Geschreven door Klant Wiebering uit ter apel op 16-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ruim assortiment, klantvriendelijk en snelle levering!
    Geschreven door Klant uit ter apel op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit musselkanaal op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Top zaak in Ter Apel
    Geschreven door Klant Harttekamp uit nieuw weerdinge op 03-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    N.v.t
    Geschreven door Klant Kanninga uit stadskanaal op 03-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit tweede exloermond op 22-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Snelle levering en goede serves .
    Geschreven door Klant Hoekstra uit ter apel op 20-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    niets toe te voegen
    Geschreven door Klant Braam uit emmer compascuum op 02-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een prima expert winkel waar de mensen verstand van zaken hebben en waar goede producten worden geleverd
    Geschreven door Klant uit ter apel op 01-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede en snelle service, voor vragen kun je ook altijd bij Expert terecht. men denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 25-02-2019
  • Beoordeling: 8.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit nieuw weerdinge op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goed product, levering op tijd
    Geschreven door Klant Scholte uit ter apel op 11-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Koerts uit blijham op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goed en vakkundig geholpen bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe tv Vervolgens snel geleverd en geplaatst door een klantvriendelijke monteur
    Geschreven door Klant uit ter apel op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    service en bediening is prima
    Geschreven door Klant uit ter apel op 22-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super service !
    Geschreven door Klant Boers/potze uit ter apel op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ik had eerst op internet gezocht en de prijs was hetzelfde als in de winkel. Dus het apparaat in de winkel gekocht. Voordeel hiervan is je kan het even bekijken.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    We zijn goed voorgelicht ver de verschillende mogelijkheden en de voor en tegens. Er wordt goed geluisterd naar je wensen.
    Geschreven door Klant uit emmen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit ter apel op 10-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    leuk personeel , leuke winkel j
    Geschreven door Klant uit nieuw-weerdinge op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant De Veen -bos uit valthermond op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel die net zo duur is als online kopen, maar waarbij je een goede persoonlijke service krijgt.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit ter apel op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Persoonlijke benadering, goede tips en snelle levering door vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit sellingen op 19-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Lieve mensen - wij kopen regelmatig spullen die wij nodig hebben en wij kijken via internet welke firma of winkel ons dat kan leveren - online kopen hoeft niet altijd goed koper of beter of sneller met het leveren te zijn - ik zelf koop mijn spullen in de winkel kan het zien en krijg advies en dat is heel fijn - online koop ik ook - als men via de winkel niet kunnen leveren - Expert winkel in Ter Apel is een Top zaak Vriendelijke Groeten Roelof - Sustrum DLD
    Geschreven door Klant Ran uit sustrum-moor op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Een zeer goed advies in ontspannende sfeer, geen opdringerige verkopers
    Geschreven door Klant Kalsbeek uit tweede exloermond op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Eerlijke en goede SERV en monteur met kennis van zaken die heel netjes werkt B. Lammerink
    Geschreven door Klant Lammerink uit ter apel op 30-11-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Prima product dat ik kocht. Een goede uitleg van het functioneren van het apparaat. En een goede prijs.
    Geschreven door Klant Warntjes uit ter apel op 26-11-2018