Navigatie

Beoordelingen Expert Ter Apel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ter Apel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ter Apel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Neef 7.3

geen idee Service is super Wij zijn zeer tevreden👍

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (75)

  • Beoordeling: 7.3

    geen idee Service is super Wij zijn zeer tevreden👍
    Geschreven door Klant Neef uit ter apel op 19-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    goede service
    Geschreven door Klant uit valthermond op 28-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Het is een aanrader om naar de Expert in Ter Apel te gaan. Kwaliteit en service zijn uitstekend!
    Geschreven door Klant uit valthermond op 26-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    De expertwinkel in Ter Apel is een mooie overzichtelijke winkel waar men goed geholpen wordt
    Geschreven door Klant Hofstra uit ter apel op 20-06-2019
  • Beoordeling: 8.8

    wij moesten een nieuwe koeler en een nieuwe vriezer . we hebben ons goed laten informeren over hoe en wat . uiteindelijk zijn wij eruitgekomen . door de goede informatie zijn wij heel blij dat we deze keuze hebben gemaakt dit mede door de verkoper die wist precies waar hij over praatte dikke pluim voor de verkoper
    Geschreven door Klant uit musselkanaal op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    wij kopen nu altijd bij expert in ter apel goed bedrijf en fijne vakbekwame mensen
    Geschreven door Klant Heidotting uit ter apel op 15-06-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service
    Geschreven door Klant uit valthermond op 07-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ben goed en vriendelijk behandeld zeker een aanrader
    Geschreven door Klant uit valthermond op 20-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    De gekochte navigatie is correct voor ons ingesteld, zodat dit apparaat direct inzetbaar was.
    Geschreven door Klant Verkuilen uit mussel op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service en uitleg Product voldoet aan de verwachting
    Geschreven door Klant Marten uit ter apel op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Snel te vinden en goed uitgedacht consept.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 29-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Prettige en zeer persoonlijke benadering.
    Geschreven door Klant Wiebering uit ter apel op 16-04-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ruim assortiment, klantvriendelijk en snelle levering!
    Geschreven door Klant uit ter apel op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.0

    zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit musselkanaal op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Top zaak in Ter Apel
    Geschreven door Klant Harttekamp uit nieuw weerdinge op 03-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    N.v.t
    Geschreven door Klant Kanninga uit stadskanaal op 03-04-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit tweede exloermond op 22-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Snelle levering en goede serves .
    Geschreven door Klant Hoekstra uit ter apel op 20-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    niets toe te voegen
    Geschreven door Klant Braam uit emmer compascuum op 02-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een prima expert winkel waar de mensen verstand van zaken hebben en waar goede producten worden geleverd
    Geschreven door Klant uit ter apel op 01-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede en snelle service, voor vragen kun je ook altijd bij Expert terecht. men denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit stadskanaal op 25-02-2019
  • Beoordeling: 8.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit nieuw weerdinge op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goed product, levering op tijd
    Geschreven door Klant Scholte uit ter apel op 11-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Koerts uit blijham op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goed en vakkundig geholpen bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe tv Vervolgens snel geleverd en geplaatst door een klantvriendelijke monteur
    Geschreven door Klant uit ter apel op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    service en bediening is prima
    Geschreven door Klant uit ter apel op 22-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super service !
    Geschreven door Klant Boers/potze uit ter apel op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ik had eerst op internet gezocht en de prijs was hetzelfde als in de winkel. Dus het apparaat in de winkel gekocht. Voordeel hiervan is je kan het even bekijken.
    Geschreven door Klant uit ter apel op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    We zijn goed voorgelicht ver de verschillende mogelijkheden en de voor en tegens. Er wordt goed geluisterd naar je wensen.
    Geschreven door Klant uit emmen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit ter apel op 10-01-2019