Navigatie
8.71 10 171

Expert Veldhoven

Plan uw route
 • 9.7 10 “Een super bediening bij het bestellen van een onderdeel, terwijl het niet in die winkel gekocht was.”
 • 7.3 10 “fijne winkel, kom hier zeker weer terug. Jammer dat het niet zo\'n grote winkel is, waardoor bij bepaalde produkten het aanbod wat minder is. Voelt zeer vertrouwd aan.”
 • 9.2 10 “Heb goede voorlichting gekregen, goede levering en adequate apparatuur. Zeer vriendelijke bejegening met kennis van zaken.”
 • 8.9 10 “Uitstekende service en kennis van de aangeboden producten. Ik koop al met veel jaren met alle vertrouwen producten bij Expert in Veldhoven.”
 • 8.4 10 “Ben zeer tevreden over de aankopen en service.”
 • 8.7 10 “Wordt snel geholpen en netjes geplaatst of afgeleverd”
 • 9.8 10 “Expert kan ik iedereen aanbevelen. Goede voorlichting, uitstekende service. De monteur is ruim 2 uur bezig geweest met installeren en hij heeft zeer goed uitleg gegeven over de bediening. Wij zijn beiden al in de 70, maar we willen wel met de tijd mee. Wim Wilting en Nellie Mennen.”
 • 10.0 10 “Er staat deskundig personeel Krijgt goede adviezen En soms bij medere aankopen te gelijk Krijg je wat korting En thuis bezorgen altijd gratis”
 • 9.9 10 “Laatst een steelstofzuiger gekocht. Prima apparaat, Ben er erg blij mee.”
 • 7.8 10 “Kun je lang op wachten! Zeer irritant dit allemaal!”
Expert Veldhoven

Expert Veldhoven

Expert Visie

Welkom bij Expert Veldhoven!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert Veldhoven ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Veldhoven
Kromstraat 26
5504 BD Veldhoven
040 2534105 veldhoven@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 18:00
 • Vrijdag : 9:00 - 20:00
 • Vandaag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels