Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Boekel 9.8

Expert Veldhoven deskundig,betrouwbaar en goede prijsstelling

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (171)

  • Beoordeling: 9.8

    Expert Veldhoven deskundig,betrouwbaar en goede prijsstelling
    Geschreven door Klant Van Boekel uit veldhoven op 19-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 18-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    voor goede service naar expert veldhoven
    Geschreven door Klant Meijering uit veldhoven op 15-07-2019
  • Beoordeling: 9.3

    De bediening bij Expert zoals die hoort te zijn: vriendelijk, gezellig, eerdere aankopen zijn goed terug te vinden, wat helpt bij de keuze.
    Geschreven door Klant De Wind uit knegsel op 01-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wil je goed en adequaat worden geholpen, ga naar de Expert in Veldhoven.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 26-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima product voor een prima prijs
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 17-06-2019
  • Beoordeling: 8.5

    na misverstand over de afspraak de order tot tevredenheid uigevoerd
    Geschreven door Klant uit waalre op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Wij vinden de Expert in Veldhoven een topwinkel. De klant is daar nog echt Koning
    Geschreven door Klant Snijders uit veldhoven op 17-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Veldhoven is een uitstekende keuze, aandacht en service voor de klant staan voorop!
    Geschreven door Klant uit hoogeloon op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel je wordt goed geholpen wat wil je nog meer
    Geschreven door Klant Timmermans uit veldhoven op 16-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super fijne winkel en deskundig en vriendelijk personeel!!
    Geschreven door Klant Welten Caravans uit veldhoven op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Veldhoven blinkt uit in prijs/kwaliteit, vakbekwaamheid, en klantvriendelijkheid en een sublieme bezorgservice!
    Geschreven door Klant Brabants Wonen uit veldhoven op 10-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Gisteren een AEG stofzuiger gekocht. Werkt perfect. Bedankt Expert voor de goede service
    Geschreven door Klant Pasmans uit eersel op 09-04-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Goed geholpen, goede ervaringen
    Geschreven door Klant uit knegsel op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima ervaring met Expert .... echt aan te raden!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak kleinschalig maar perfecte informatie en service
    Geschreven door Klant Pleijsier uit veldhoven op 14-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    nvt
    Geschreven door Klant Van Hoof uit veldhoven op 24-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle correcte service erg tevreden
    Geschreven door Klant Van den Oetelaar uit veldhoven op 14-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    goede kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 10-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    gewoon komen kijken, en een prijsopgave laten maken.
    Geschreven door Klant Liebregts uit veldhoven op 03-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Super snel en goed geholpen! Top!
    Geschreven door Klant Burghouts uit veldhoven op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Veldhoven: fijne winkel en klantvriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Hendriks uit veldhoven op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima prijzen en uitstekende service!
    Geschreven door Klant Jacobs uit oisterwijk op 26-11-2018
  • Beoordeling: 7.7

    nette winkel en je word netjes geholpen
    Geschreven door Klant Van Ekert uit veldhoven op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn uiterst tevreden over de prijs en levering van onze nieuwe tv
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 07-11-2018
  • Beoordeling: 7.4

    We zijn tevreden.
    Geschreven door Klant uit diessen op 06-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan alleen maar herhalen dat ik zeer tevreden ben over Expert.
    Geschreven door Klant Timmermans uit veldhoven op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Ik vind het een fijne, klantvriendelijke winkel.
    Geschreven door Klant Van Beers uit veldhoven op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Fatsoenlijke uitleg,zoals het hoort. Geen schreeuwerige slogans....
    Geschreven door Klant Castelijns uit eersel op 23-10-2018