Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Heijden 7.3

Als ook had geweten dat het installeren van een soundbar van Henos Denon zo\'n probleem was had ik die beslist niet gekozen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (246)

  • Beoordeling: 7.3

    Als ook had geweten dat het installeren van een soundbar van Henos Denon zo\'n probleem was had ik die beslist niet gekozen.
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit eindhoven op 22-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 11-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Geen behoefte aan.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeker een aanrader. Ik ben goed geholpen: klantvriendelijk, snel, goede informatie.
    Geschreven door Klant Sanders uit veldhoven op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Zeker aan te bevelen service, kwaliteit, deskundig alles toppie
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Super service!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede service en vakkundig , vriendelijk ersoneel voor uitleg en installatie
    Geschreven door Klant Bogaerts uit veldhoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 5.2

    Goed advies, maar helaas een minder vlotte service na klachten over het product. Uiteindelijk toch nog goed opgelost, maar mis wel terugkoppeling wat er uiteindelijk mis was met het product.
    Geschreven door Klant uit bergeijk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Het is gewoon heel goed Ik beveel het ieder een aan
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Via e-mail had ik een product gereserveerd bij Expert Veldhoven (deze was online en bij de Expert in mijn woonplaats niet meer voorradig). Ik kreeg snel een reactie en kon het product op de door mij gewenste dag ophalen. Tussen het moment van reserveren en moment van ophalen was de prijs omhoog gegaan. Ik kreeg het product mee voor de laagste prijs (op moment reserveren) dus keurig netjes geholpen!
    Geschreven door Klant op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede uitleg en vriendelijke behandeling. En goede kwaliteit van de tv die we gekocht hebben.
    Geschreven door Klant Wijnands uit veldhoven op 26-10-2020
  • Beoordeling: 5.1

    Een levertijd van bijna vier weken voor de bestelde oven is te lang!!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Hele goede ervaring.klar punt uit. Gr.tevreden klant
    Geschreven door Klant uit bladel op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Stofzuiger via de website besteld en de volgende dag had ik deze in huis. De koel-vriescombinatie is snel geleverd en het inbouwen is keurig gedaan. Ik ben zeer tevreden en mijn volgende bestelling zal zeker via Expert verlopen.
    Geschreven door Klant Van Breemen-bootsma uit eindhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Alles is goed gegaan ik ben zeer correct geholpen door de verkoper en monteurs groetjes
    Geschreven door Klant Kox uit veldhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Snelle correcte service, niet te beroerd om prijs aan te passen
    Geschreven door Klant Van den Oetelaar uit veldhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Nvt
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nvt
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert in de kromstraat is een fijne winkel met deskundig personeel en een goede prijs/kwaliteits verhouding.
    Geschreven door Klant Schermij uit veldhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    I strongly recommend Expert. Believe me, for the same price of the product, I will always go to Expert Veldhoven. Very good experience.
    Geschreven door Klant Sharma uit veldhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima en snel geholpen en ook aandacht bij en na de installatie
    Geschreven door Klant Schellekens uit veldhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Keurig netjes volgens afspraak gewerkt, deskundig personeel, nette prijzen.
    Geschreven door Klant Van Gerwen uit veldhoven op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service Goede uitleg van de verkoper Sympathieke verkopers
    Geschreven door Klant uit waalre op 29-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige winkel, die het gemakkelijk om lokaal audio apparatuur van goede kwaliteit te kopen. Deskundige service en advies en snelle levering
    Geschreven door Klant Skrabanja uit veldhoven op 16-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Super netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit westerhoven op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    gewoon goed
    Geschreven door Klant uit knegsel op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede hulp bij het zoeken naar een passend inbouw apparaat. Wist niet dat dat zo kon. Keurige plaatsing! Denken erover andere inbouw apparatuur ook te laten vervangen.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 30-08-2020
  • Beoordeling: 2.1

    Nee
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 28-08-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Bij Expert ben je aan het juiste adres.
    Geschreven door Klant Van Gaal uit eindhoven op 25-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ze hebben bij ons sonos apparatuur geinstaleerd. We waren zeer te spreken over de deskundigheid en behulpzaamheid van jullie medewerkers.
    Geschreven door Klant Claas uit veldhoven op 21-08-2020