Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

Prima klantenservice

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (312)

  • Beoordeling: 8.2

    Prima klantenservice
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 18-09-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 09-09-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel in Veldhoven, snel behulpzaam om een koop te maken. Goede informatie en behulpzaam na koop even mijn tv in de auto te dragen, toch 16kg en grote doos onhandig te dragen. Dank aan winkel Expert Veldhoven.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 31-08-2021
  • Beoordeling: 6.5

    Veel producten niet op voorraad. De verschillende experts winkels werken niet samen. Daardoor moet je goed kijken bij welke winkel je de producten besteld. Levertijd is erg lang. Onduidelijk wanneer een product geleverd kan worden. Je wordt slecht op de hoogte gehouden van je bestelling. Je moet zelf achteraan bellen. Mijn wasmachine uiteindelijk ergens anders bested omdat het na 4 weken nog steeds niet duidelijk was wanneer hij bij Expert binnen zou komen.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 27-08-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Uitleg over installeren en wat er in de handleiding staat komt niet volledig overeen
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Winkelen in een echte winkel is aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 16-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben zeer tevreden met de aankoop ruime koelvriescombinatie
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 11-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een goede keuze
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    ga of bestel bij Expert. goed en snel
    Geschreven door Klant Kwinten uit valkenswaard op 22-07-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Prima adres en dichtbij!! Alles in de zaak overzichtelijk!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 09-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Veldhoven is top! Zeer deskundig, ruim assortiment en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    In de winkel ben ik goed geholpen bij de keuze voor een nieuwe droger. Ik werd snel en deskundig geholpen. De droger werd aan huis bezorgd, en de oude kon gelijk worden mee genomen.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel goede service
    Geschreven door Klant Dielesen uit veldhoven op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Toen onze wasmachine kapot ging heb ik op internet een vervanger uitgekozen. De verkoper kon mij zelfs een beter model leveren voor een hele scherpe prijs. Op het afgesproken tijdstip werd deze afgeleverd en geinstalleerd. Super...!
    Geschreven door Klant Weijers uit weert op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goed en deskundig advies. Vriendelijk personeel. Vakkundige levering en installatie.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    doe ik niet
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Duidelijke afspraken, Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ruime en overzichtelijke zaak met persoonlijk en deskundig advies.
    Geschreven door Klant Strootman uit veldhoven op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen via Whatsapp dmv heldere en snelle communicatie. Ook de levering verliep uitstekend!
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Heel tevreden over Expert veldhoven, zeer goede service!
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer overzichtelijke winkel
    Geschreven door Klant uit hoogeloon op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Telefonische bereikbaarheid laat soms iets te wensen over; de communicatie, ook via mail, loopt verder prima. Levering keurig volgens afspraak; montage-service prima.
    Geschreven door Klant uit waalre op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    .
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 27-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 26-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service
    Geschreven door Klant Timmermans uit veldhoven op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De website van Expert is niet echt geweldig zeg maar. De zoekfunctie is om te huilen. De fysieke winkel in Veldhoven is echter geweldig. Goede service, klantvriendelijk en deskundige mensen.
    Geschreven door Klant Van den Oetelaar uit veldhoven op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wordt altijd perfect en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ben uiterst tevreden
    Geschreven door Klant Maas uit eindhoven op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij Expert en naar volle tevredenheid
    Geschreven door Klant Schellekens uit veldhoven op 06-04-2021