Navigatie

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

goed en vriendelijk pesoneel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (417)

  • Beoordeling: 7.9

    goed en vriendelijk pesoneel
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Helemaal tevreden met wat ik gekocht heb.
    Geschreven door Klant Schoofs uit hapert op 28-11-2022
  • Beoordeling: 6.9

    geen review nodig alles is beantwoord !
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 08-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Goede advisering en goed uitgelegd wat de voordelen en nadelen waren van de verschillende opties.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 07-11-2022
  • Beoordeling: 8.7

    aan te raden :)
    Geschreven door Klant uit reusel op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel, goede service en altijd behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Mijn ervaring is positief !!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.6

    ga zo door top
    Geschreven door Klant uit hapert op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.6

    ga naar de winkel zie je beter wat je koopt
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service, goed advies. Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit wintelre op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Zelf de expads kopen bij Expert
    Geschreven door Klant Van der Pas uit eindhoven op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit bergeijk op 03-11-2022
  • Beoordeling: 6.0

    Vooral niet doen als je hulp nodig hebt bij installatie.
    Geschreven door Klant Bromberger uit eindhoven op 02-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Ik heb een Doro 5860 mobiele telefoon aangeschaft, een aanrader. Ik had de telefoon zo aan de praat en de bediening is heel eenvoudig en gemakkelijk.
    Geschreven door Klant De Hamer uit eindhoven op 02-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 01-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service, prettige verkoper
    Geschreven door Klant Verhoeven uit eindhoven op 22-10-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Ik Ga volgende keer weer naar Expert
    Geschreven door Klant uit wintelre op 21-10-2022
  • Beoordeling: 7.3

    ..............
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, goed advies.
    Geschreven door Klant uit valkenswaard op 20-10-2022
  • Beoordeling: 7.4

    zie boven ,
    Geschreven door Klant uit hapert op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Iedere keer weer tevreden over mijn aankoop en mocht het een keer tegenvallen dan kan ik er ook mee terug.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden met de apparatuur en een super goede service bij installatie. Zelfs de eigen afstandsbediening en de VO-box voor de ondertiteling zijn afgesteld op de nieuwe apparatuur.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant Panken uit veldhoven op 20-10-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 10-09-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Eerste ervaring met Expert. Voelt goed.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 02-09-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Goed en tevreden
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 01-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Met Expert zit je goed!
    Geschreven door Klant Huffenreuter uit veldhoven op 01-09-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede productkennis in de winkel en prima vakkundige aardige bezorgers
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 29-08-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Bij expert wordt je goed geholpen.
    Geschreven door Klant Spitters uit veldhoven op 25-08-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goed advies klant vriendelijk en alle tijd voor uitleg .klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Kelders uit veldhoven op 25-08-2022