Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Veldhoven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Veldhoven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Veldhoven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

na misverstand over de afspraak de order tot tevredenheid uigevoerd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (165)

  • Beoordeling: 8.5

    na misverstand over de afspraak de order tot tevredenheid uigevoerd
    Geschreven door Klant uit waalre op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Wij vinden de Expert in Veldhoven een topwinkel. De klant is daar nog echt Koning
    Geschreven door Klant Snijders uit veldhoven op 17-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Veldhoven is een uitstekende keuze, aandacht en service voor de klant staan voorop!
    Geschreven door Klant uit hoogeloon op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel je wordt goed geholpen wat wil je nog meer
    Geschreven door Klant Timmermans uit veldhoven op 16-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super fijne winkel en deskundig en vriendelijk personeel!!
    Geschreven door Klant Welten Caravans uit veldhoven op 11-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Veldhoven blinkt uit in prijs/kwaliteit, vakbekwaamheid, en klantvriendelijkheid en een sublieme bezorgservice!
    Geschreven door Klant Brabants Wonen uit veldhoven op 10-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Gisteren een AEG stofzuiger gekocht. Werkt perfect. Bedankt Expert voor de goede service
    Geschreven door Klant Pasmans uit eersel op 09-04-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Goed geholpen, goede ervaringen
    Geschreven door Klant uit knegsel op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima ervaring met Expert .... echt aan te raden!
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak kleinschalig maar perfecte informatie en service
    Geschreven door Klant Pleijsier uit veldhoven op 14-02-2019
  • Beoordeling: 7.8

    nvt
    Geschreven door Klant Van Hoof uit veldhoven op 24-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle correcte service erg tevreden
    Geschreven door Klant Van den Oetelaar uit veldhoven op 14-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    goede kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 10-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    gewoon komen kijken, en een prijsopgave laten maken.
    Geschreven door Klant Liebregts uit veldhoven op 03-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Super snel en goed geholpen! Top!
    Geschreven door Klant Burghouts uit veldhoven op 24-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Veldhoven: fijne winkel en klantvriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Hendriks uit veldhoven op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima prijzen en uitstekende service!
    Geschreven door Klant Jacobs uit oisterwijk op 26-11-2018
  • Beoordeling: 7.7

    nette winkel en je word netjes geholpen
    Geschreven door Klant Van Ekert uit veldhoven op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn uiterst tevreden over de prijs en levering van onze nieuwe tv
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 07-11-2018
  • Beoordeling: 7.4

    We zijn tevreden.
    Geschreven door Klant uit diessen op 06-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan alleen maar herhalen dat ik zeer tevreden ben over Expert.
    Geschreven door Klant Timmermans uit veldhoven op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Ik vind het een fijne, klantvriendelijke winkel.
    Geschreven door Klant Van Beers uit veldhoven op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Fatsoenlijke uitleg,zoals het hoort. Geen schreeuwerige slogans....
    Geschreven door Klant Castelijns uit eersel op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Warm welkom als je de winkel binnenkomt..je wordt goed geholpen. Men neemt de tijd voor de klant. Personeel is vriendelijk en sociaal. Je krijgt goede uitleg bij het product. Mocht je een defect product hebben dan denken ze ook mee.
    Geschreven door Klant Snijders uit veldhoven op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    zeker weten dat je goed geholpen wordt en aanbiedingen worden opgezocht.
    Geschreven door Klant uit veldhoven op 17-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ben heel tevreden bij expert
    Geschreven door Klant Spitters uit veldhoven op 12-09-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Het is bij de Expert misschien ietsje duurder dan bij anderen, maar de service is zeker veel beter ! Zowel in de winkel, als ook bij levering en installeren !
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 11-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige sfeer,goede prijs en uitstekende inbouwservice.
    Geschreven door Klant Mennings uit veldhoven op 24-08-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Airfryer gekocht die zeer goed werkt.
    Geschreven door Klant Henst uit veldhoven op 22-08-2018