Navigatie
8.99 10 1739

Expert Vlaardingen

Vandaag open tot 17:30 Plan uw route
 • 7.5 10 “Geen idee, niet op gekeken.”
 • 7.3 10 “gewoon naar de expert Schipper gaan daar kom je verder mee!”
 • 10.0 10 “Fijne zaak met goed en deskundig personeel. Kom hier al geruime tijd en zal hier zeker nog vaker gaan komen.”
 • 9.1 10 “Al vele jaren kopen wij al onze elektronicaspullen (wasmachine, koelkast, tv, laptop, radio, etc.) bij Expert. Ze geven goed advies en geven ook service als je het zelf niet kunt, bijv. het installeren van een nieuwe tv of het installeren van een laptop. Juist dat laatste is voor ons erg belangrijk”
 • 9.1 10 “Expert heeft ons echt uit de brand geholpen door telefonisch onze order aan te nemen, supersnelle bezorging binnen 24 uur en ook nog op zaterdag, uitstekende aflevering en installatie. Ben zeer tevreden!”
 • 7.7 10 “Prima zaak, voor hulp bij keuze, service, bezorgen met installatie!! Ga je voor gemak en kwaliteit, dan is expert de beste keuze.”
 • 7.3 10 “geen revieuw”
 • 8.9 10 “koop bij expert dan weet je dat het goed is service levering en aankoop die krijg je niet zo vaak perfect!!!”
 • 8.2 10 “Bij aanschaf van nieuwe producten komen wij hier altijd terug. Goede service en uitleg. Wij komen hier al jaren en gaan hier ook gewoon mee door. Hele fijne winkel”
 • 9.1 10 “Prettige winkel, goed advies, persoonlijk advies. Installatie thuis.”

Welkom bij Expert Vlaardingen!

Bij Expert Vlaardingen geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

De witgoedspecialist in Vlaardingen

Wilt u een nieuwe wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer of vaatwasser kopen? Voor de aanschaf van en advies of vragen over nieuwe witgoedapparatuur bent u bij Expert Vlaardingen aan het juiste adres! In onze winkel vindt u apparaten van alle bekende witgoedmerken zoals Miele, AEG, Bosch en Liebherr. U heeft de keuze uit diverse formaten en modellen zodat u altijd vindt wat u zoekt. En ook voor inbouwapparaten en de installatie daarvan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Nieuwe tv kopen in Vlaardingen

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bij Expert Vlaardingen vindt u een volledig assortiment televisies van alle grote tv-merken zoals Samsung, Sony, Philips en LG. Wilt u het verschil tussen een OLED- en QLED-tv weten? Kom langs, ervaar het zelf en krijg passend advies. Vooral als u twijfelt over het beeldformaat is het erg handig dat u de verschillende opties eerst in de winkel kunt bekijken. Is uw nieuwe tv toch te groot of te klein? Expert Vlaardingen heeft de oplossing: met onze beeldformaatgarantie ruilen we het apparaat gewoon om voor het gewenste formaat!

Expert in multimedia

Een nieuwe smartphone, snellere laptop of een tablet voor de kinderen kopen? Bij Expert Vlaardingen vindt u een breed assortiment aan multimedia-apparaten van alle topmerken. Houd bijvoorbeeld de nieuwste Samsung smartphones en tablets vast en test alle nieuwe functies, of bekijk laptops en Chromebooks van merken zoals Acer, Asus, HP en Lenovo. Wilt u direct met uw nieuwe laptop aan de slag? Expert kan uw nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!

Productdemonstraties

In onze winkel staan alle apparaten klaar ter demonstratie. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen stofzuigers van bijvoorbeeld Miele en Bosch, of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een Nespresso of koffie van versgemalen koffiebonen.

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Installatieservice

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De medewerker zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit recyclen.

Reparatieservice

Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Vlaardingen
W.C. de Loper 27
3136 CM Vlaardingen
010 4743410 Contact via e-mail
Openingstijden
 • Maandag: 13:00 - 17:30
 • Dinsdag: 09:00 - 17:30
 • Woensdag: 09:00 - 17:30
 • Donderdag: 09:00 - 17:30
 • Vrijdag: 09:00 - 17:30
 • Zaterdag: 09:00 - 17:00
 • Zondag: Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels