Navigatie
8.91 10 779

Expert Vlaardingen

Plan uw route
 • 7.5 10 “Geen idee, niet op gekeken.”
 • 7.3 10 “gewoon naar de expert Schipper gaan daar kom je verder mee!”
 • 10.0 10 “Fijne zaak met goed en deskundig personeel. Kom hier al geruime tijd en zal hier zeker nog vaker gaan komen.”
 • 9.1 10 “Al vele jaren kopen wij al onze elektronicaspullen (wasmachine, koelkast, tv, laptop, radio, etc.) bij Expert. Ze geven goed advies en geven ook service als je het zelf niet kunt, bijv. het installeren van een nieuwe tv of het installeren van een laptop. Juist dat laatste is voor ons erg belangrijk”
 • 9.1 10 “Expert heeft ons echt uit de brand geholpen door telefonisch onze order aan te nemen, supersnelle bezorging binnen 24 uur en ook nog op zaterdag, uitstekende aflevering en installatie. Ben zeer tevreden!”
 • 7.7 10 “Prima zaak, voor hulp bij keuze, service, bezorgen met installatie!! Ga je voor gemak en kwaliteit, dan is expert de beste keuze.”
 • 7.3 10 “geen revieuw”
 • 8.9 10 “koop bij expert dan weet je dat het goed is service levering en aankoop die krijg je niet zo vaak perfect!!!”
 • 8.2 10 “Bij aanschaf van nieuwe producten komen wij hier altijd terug. Goede service en uitleg. Wij komen hier al jaren en gaan hier ook gewoon mee door. Hele fijne winkel”
 • 9.1 10 “Prettige winkel, goed advies, persoonlijk advies. Installatie thuis.”
Expert Vlaardingen

Expert Vlaardingen

Dit is een test

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Expert Visie

Welkom bij Expert Vlaardingen!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij [name] ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Vlaardingen
W.C. de Loper 27
3136 CM Vlaardingen
010 4743410 vlaardingen@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 17:30
 • Dinsdag : 9:00 - 17:30
 • Vandaag : 9:00 - 17:30
 • Donderdag : 9:00 - 17:30
 • Vrijdag : 9:00 - 18:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels