Navigatie

Beoordelingen Expert Vlaardingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vlaardingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vlaardingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Renard 9.8

Tot nu toe de mooiste tv die ik ooit hebt gehad QE65S95BAT GEWELDIG

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1394)

  • Beoordeling: 9.8

    Tot nu toe de mooiste tv die ik ooit hebt gehad QE65S95BAT GEWELDIG
    Geschreven door Klant Renard uit vlaardingen op 25-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Wederom uitstekend geholpen en goede service bij aflevering
    Geschreven door Klant Voorburg uit vlaardingen op 25-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon een echte service zaak, Toppie
    Geschreven door Klant Den Dunnen uit vlaardingen op 24-11-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Heel goed advies Vriendelijk Goede prijs vergeleken met andere webshops
    Geschreven door Klant De Waal uit hoogvliet rotterdam op 24-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ga naar Expert voor goede begeleiding en service bij je aankoop.
    Geschreven door Klant Mak uit vlaardingen op 23-11-2022
  • Beoordeling: 6.5

    Prijzen van producten ophogen terwijl de aankoopbon gemaakt wordt is erg vreemd en voor een klant eigenlijk niet acceptabel.
    Geschreven door Klant Stout uit vlaardingen op 22-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Enthousiasmerend.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 22-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen en afspraken nakomen.
    Geschreven door Klant Meuldijk uit vlaardingen op 21-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    op dit moment kan ik hier even niet op antwoorden sorry
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 17-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en goed geholpen. Goede service en vriendelijk monteur die alles goed heeft uit gelegt.
    Geschreven door Klant uit poortugaal op 15-11-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Aangeraden
    Geschreven door Klant uit schiedam op 09-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    De service en kennis is super. Je wordt hier met respect en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Schippers uit vlaardingen op 09-11-2022
  • Beoordeling: 8.1

    zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 08-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekend
    Geschreven door Klant Liem uit \'s-gravenhage op 07-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Bij aankoop van TV en andere benodigdheden moet je zijn bij Expert Schipper op de Loper in Vlaardingen.
    Geschreven door Klant Schuette uit vlaardingen op 06-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede prijs kwaliteit verhouding en als extra service worden je spullen ook nog geplaatst!
    Geschreven door Klant uit schiedam op 04-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Lokaal kopen is ons devies. En als het dan ook nog eens met een persoonlijke touch is, dan is het zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Kolk uit vlaardingen op 04-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    vakkundige plaatsing met uitleg
    Geschreven door Klant Van den Berg uit schiedam op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prettig geholpen en een goede installatiemonteur aan huis
    Geschreven door Klant uit schiedam op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Van \'t Oor uit vlaardingen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    prima zaak
    Geschreven door Klant Eijsberg uit schiedam op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is super goede winkel.Behulpzaam personeel met ervaring.Goede service.Bedankt.
    Geschreven door Klant Maat uit vlaardingen op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben al veel plezier van onze wasmachine en wasdroger die we bij Expert hebben gekocht. De machines zijn keurig bezorgd en geplaatst op de 2de verdieping en de oude machines en verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. Erg tevreden!
    Geschreven door Klant Klaassen uit spijkenisse op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen
    Geschreven door Klant uit maassluis op 02-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert maakt een keuze makkelijker!
    Geschreven door Klant uit schiedam op 01-11-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Je bent hier altijd welkom, heel fijn!
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 01-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Mooi product doet wat hij moet doen
    Geschreven door Klant Suurmond uit schiedam op 28-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert wordt je goed geholpen en goed geadviseerd. !!
    Geschreven door Klant Verbeek uit vlaardingen op 24-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben uitstekend geholpen, de levering was super snel en ook de installatie is goed gegaan. Ik ben uitermate tevreden over de service
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 24-10-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Korting😂😂
    Geschreven door Klant Minnaard uit schiedam op 24-10-2022