Navigatie

Beoordelingen Expert Vlaardingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vlaardingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vlaardingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Strampraad 9.9

Klantvriendelijk personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1082)

  • Beoordeling: 9.9

    Klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Strampraad uit schiedam op 16-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en overzichtelijk
    Geschreven door Klant Schepen uit vlaardingen op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Al jaren klant. Goed professioneel en prima advies.
    Geschreven door Klant Van Vliet uit schiedam op 07-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Je wordt altijd goed geholpen
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    voortreffelijke uitleg en begeleiding
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 03-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Topwijnen, die steeds weer klaar staat voor de klant.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 02-09-2021
  • Beoordeling: 9.7

    kopen bij Expert,krijgt U geen spijt van!!
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 31-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Met expert heb je gewoon goed spul voor goede prijs en goed personeel
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Helemaal top! Deze winkel kunt u vertrouwen 😃👍🏼
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Aanrader om bij de locale winkel te kopen
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 29-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Expert is aan te bevelen bij alle klanten Prima goede service.
    Geschreven door Klant Borst Planken uit schiedam op 25-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Overzichtelijke winkel; rustig kunnen rondkijken en bij vragen meteen een medewerker die de tijd neemt om te adviseren.
    Geschreven door Klant Peeters uit schiedam op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Peter Schipper is zeer kundig, geduldig en neem de tijd om oudere klanten uit te leggen. Heel vriendelijk en meedenkend naar oplossingen en geef ook zeer goede service. De bezorger is ook een uitstekende TV specialist.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 24-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect uitgevoerd
    Geschreven door Klant Marges uit schiedam op 19-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    er wordt goed uitgelegd wat je wil
    Geschreven door Klant Smits uit vlaardingen op 19-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch, een TV gekocht, bezord en geinstalleerd binnen 24 uur. Expert is een aanrader.
    Geschreven door Klant Werson uit rotterdam op 16-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service
    Geschreven door Klant Nijhuis uit vlaardingen op 16-08-2021
  • Beoordeling: 7.9

    prima aankoop, service in de winkel en perfecte bezorging en installatie.
    Geschreven door Klant De Wee uit maassluis op 14-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ook als je niet naar de winkel kunt wordt je uitstekend telefonisch geholpen
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 11-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goede dienstverlening was een fout in planning maar uiteindelijk toch nog jet spoed mijn artikel geleverd
    Geschreven door Klant Vermeer uit maassluis op 06-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Een mooie zaak met veel aanbod, bij de tijd.
    Geschreven door Klant Veugelers uit vlaardingen op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    niks op aan te merken, alles prima in orde
    Geschreven door Klant uit schiedam op 06-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goed geholpen op alle manieren beter heb ik nog niet meegemaakt
    Geschreven door Klant Van der Gevel uit vlaardingen op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.8

    plezierige zaak en prima bediening
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Steen goede service
    Geschreven door Klant Paalvast uit vlaardingen op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    liever winkel dan kan je zien voelen en ruiken wat je koopt
    Geschreven door Klant Piket uit maassluis op 04-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ben weer zeer te vrede. Met de nieuwe tv en koel vries ., combinatie . 👍🏻👍🏻👍🏻
    Geschreven door Klant De Bruin uit schiedam op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede uitleg en luisteren naar wat ik zocht. Zeer tevreden met het resultaat waar we op uitgekomen zijn
    Geschreven door Klant Wijsbroek uit vlaardingen op 02-08-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Keuze winkel zeer dichtby goede uitstraling prettig personeel
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit vlaardingen op 29-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Vakkennis, service en vriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant Van Bruggen uit vlaardingen op 28-07-2021