Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.3

8.22 10 293

Expert Wageningen

Plan uw route
Expert Wageningen

Expert Wageningen

Expert Visie

Welkom bij Expert Wageningen!
Bij Expert Wageningen geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert Wageningen stelt zich aan u voor!
Expert Wageningen heeft het team uitgebreid met twee nieuwe collega’s: Peter Schrijver en Jurgen Vermeulen. Beide heren zijn lang werkzaam geweest bij de onlangs gestopte ketens Paradigit en Scheer & Foppen. Zij beschikken over veel specifieke kennis en know how. “Zonde om deze kennis te laten lopen”, aldus Herbert Boon, eigenaar van Expert. “Ik stel ze daarom heel graag aan u voor:”

Peter Schrijver is onze nieuwe specialist op het gebied van computers. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij Paradigit te Wageningen, waar hij verantwoordelijk was voor de dagelijkse leiding. Gedreven, geduldig en parate kennis zijn Peter’s sterkste punten. U kunt bij hem terecht voor al uw vragen, problemen en aanvullend advies.

Jurgen Vermeulen is per augustus ook een nieuw gezicht binnen Expert Wageningen. Hij is afkomstig van Scheer & Foppen die onlangs de deuren heeft gesloten. Jurgen was 10 jaar werkzaam bij deze keten, waarvan de laatste jaren als filiaalhouder in Wageningen. Hij is een allround specialist en beschikt over veel kennis en enthousiasme.

Peter en Jurgen zullen voor veel Wageningers een bekend gezicht zijn. Zij nodigen Scheer & Foppen en Paradigit klanten die zij jarenlang van dienst zijn geweest, dan ook van harte uit om verder gebruik te maken van hun kennis en ervaring. Bij Expert kunt ook terecht als er sprake is van problemen na het faillissement van beide ketens. Zo heeft Expert de landelijke service van Scheer en Foppen overgenomen en worden veel gedupeerde klanten alsnog geholpen.

Foto: van links naar rechts: Herbert Boon, Peter Schrijver (Paradigit), en Jurgen Vermeulen (Scheer en Foppen)

Expert Wageningen
Churchillweg 4
6706 AA Wageningen
Tel: 0317 412203
Openingstijden
  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Vandaag: 9:30 - 18:00
  • Woensdag: 9:30 - 18:00
  • Donderdag: 9:30 - 18:00
  • Vrijdag: 9:30 - 21:00
  • Zaterdag: 9:30 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels