Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 3.0

Onderscheid zich op geen enkel vlak ten opzichte van andere webshops en is geen concurrent voor MediaMarkt, CoolBlue of BCC. Alleen hier bestellen als je geen andere optie hebt: de prijs is niet concurrerend en de service niet beter.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (546)

  • Beoordeling: 3.0

    Onderscheid zich op geen enkel vlak ten opzichte van andere webshops en is geen concurrent voor MediaMarkt, CoolBlue of BCC. Alleen hier bestellen als je geen andere optie hebt: de prijs is niet concurrerend en de service niet beter.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 08-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    n,v.t.
    Geschreven door Klant Van Reemst uit wageningen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Expert, de winkel waar die het digitale en analoge op de juiste wijze met elkaar combineert!
    Geschreven door Klant Enkelaar uit wageningen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De winkel in Wageningen heeft een gemoedelijk uitstraling. Vriendelijk en behulpzaam en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit wageningen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Deskundig en professioneel ..goed op hoogte van de producten.
    Geschreven door Klant Schreuders uit wageningen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.5

    .
    Geschreven door Klant uit wageningen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goede service, uitstekend geholpen. Goede prijs-kwaliteitverhouding en afspraak is afspraak. Helemaal top!
    Geschreven door Klant uit ede gld op 24-12-2019
  • Beoordeling: 8.4

    deskundig geholpen tijdens aankoop
    Geschreven door Klant uit ede op 19-12-2019
  • Beoordeling: 5.5

    Ik ben zéér ontevreden over de levering van mijn bestelling. Het gaat om een receiver van Denon DRA-800H. Het apparaat zou worden aangesloten (speakers, randapparatuur, wifi aansluiten) Hiervoor heb ik €29,95 betaald. Eerst dacht ik dat het redelijk gegaan was maar omdat er door de bewuste persoon maar 1 zender opgezet was, heb ik mijn buurman ingeschakeld om meer zenders erop te zetten. Deze buurman kwam er achter dat er nogal wat slordige fouten zijn gemaakt. Ten eerste waren de luidsprekers verkeerd aangesloten. (+/-) De CD-speler was niet aangesloten en er is maar 1 digitale zender op gezet. Hierover heeft mijn buurman gebeld maar werd afgewimpeld met een bijzondere uitleg. ‘Het was niet erg als de speakers verkeerd om zaten’ en ‘Het is een goed leermoment voor mij’ en ‘O, ben ik de cd-speler vergeten?’ Ik ben van mening dat ik het betaalde geld terug wil, of in ieder geval de helft. Ik betaal voor een fatsoenlijke aansluit service en krijg het niet. Ik heb hulp van mijn buurman gevraagd en die kreeg te horen dat ik het geld (gedeeltelijk) niet terugkrijg. Groet, Ali bij’t Vuur
    Geschreven door Klant Verbon uit doorweth op 19-12-2019
  • Beoordeling: 7.4

    prima ervaring
    Geschreven door Klant uit ede op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Vakkundig en klantgericht geholpen bij het maken van de keuze!
    Geschreven door Klant Wiggelo uit wageningen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.7

    We wisten precies wat we wilden nl. een goede stofzuiger van Miele en een flinke koel/vriescombinatie van Bosch. Beide stonden vooraan in de ruim gesorteerde winkel. Er liepen voldoende verkopers rond dus werden we snel en goed geholpen. Ook de bezorging was mooi op tijd. De bezorger installeerde het product en nam oude product en emballage weer mee terug. Wij willen \" Expert Wageningen\" van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Veraa uit bennekom op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Betrouwbare service is kenmerk van Expert Wageningen
    Geschreven door Klant Miltenburg uit renkum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.8

    tevreden.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Wageningen, goede service en vakbekwaam personeel. Een aanrader.
    Geschreven door Klant Jansen uit wageningen op 04-12-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Geen review
    Geschreven door Klant uit wageningen op 02-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service !! En goed advies
    Geschreven door Klant uit ede op 24-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goede voorlichting bij keuze OLED tv
    Geschreven door Klant Van der Poel uit wageningen op 22-11-2019
  • Beoordeling: 8.5

    In no time de door mijn personeel uitgezochte combimagnetron geleverd, perfect!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goeie service, vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 19-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig en vriendelijk personeel en servicegericht!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 18-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    heb ik al aan gegeven bij de vorige vragen.
    Geschreven door Klant Spee uit wageningen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Expert website is overzichtelijk en inhoudelijk uitstekend wat betreft product en prijs verhouding . Goede zoekfunctie en helder wat betreft de af te nemen diensten
    Geschreven door Klant uit ede op 07-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Voor een goed advies. EXPERT
    Geschreven door Klant uit ede op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Mijn waardering heb ik al aan het begin uitgesproken.
    Geschreven door Klant Van Nieuwenhuize uit wageningen op 06-11-2019
  • Beoordeling: 6.0

    Zou niet weer daar kopen.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 28-10-2019
  • Beoordeling: 7.4

    nee
    Geschreven door Klant uit wageningen op 31-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen en goede service.
    Geschreven door Klant Peters uit wageningen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima service en een goed assortiment.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Erg vriendelijk personeel, goede service en weten wat ze verkopen.
    Geschreven door Klant Soetendaal uit ede op 26-07-2019