Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Smit 6.1

Weet zelf wat je ongeveer wilt, prijsklasse, kwaliteit vooral als je zo slecht geïnformeerd wordt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1084)

  • Beoordeling: 6.1

    Weet zelf wat je ongeveer wilt, prijsklasse, kwaliteit vooral als je zo slecht geïnformeerd wordt
    Geschreven door Klant Smit uit bennekom op 11-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert in Wageningen staat voor kwantiteit en kwaliteit fijn om zaken mee te doen
    Geschreven door Klant uit wageningen op 09-08-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit ede op 08-08-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Alles naar wens verlopen . Voor het eerst daar een grote Aankoop gedaan .
    Geschreven door Klant Mulder uit wageningen op 03-08-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Goed en duidelijk
    Geschreven door Klant Luit uit renkum op 03-08-2022
  • Beoordeling: 8.2

    website is prima
    Geschreven door Klant uit bennekom op 01-08-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Duidelijk advies en service van het hele traject van aankoop tot bezorgen en installatie
    Geschreven door Klant Ende Van Den uit wageningen op 01-08-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Voor iedereen aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Van Benthum uit wageningen op 30-07-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Wageningen is een hele fijne en overzichtige winkel met vakkundig en vriendelijk personeel. Ze hebben een ruim assortiment aan elektronica. Ik heb in deze winkel al verschillende grote aankopen gedaan!!
    Geschreven door Klant Van de Weerd uit bennekom op 29-07-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Heel tevreden
    Geschreven door Klant Van den Bergh uit wageningen op 28-07-2022
  • Beoordeling: 8.8

    aanmelden voor extra garanties is gecompliceerd: verschillende sites bezoeken.
    Geschreven door Klant Quint uit wageningen op 28-07-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit wageningen op 27-07-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Alles prima in orde daar!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 26-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    De uitleg van de Sonos kon moeilijk in de winkel .ivm WiFi.Ben 74 uitleg in mijn eigen woning zou op dat moment prettig zijn .Alleen omdat een klein pakket is neem het mee .En moet je het zelf uitzoeken..
    Geschreven door Klant Selbach uit wageningen op 25-07-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne winkel waar je nog persoonlijke aandacht krijgt
    Geschreven door Klant uit wageningen op 21-07-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Ik zou er beslist ook mijn volgende aan koop weer gaan doen
    Geschreven door Klant Taxi John Uw Chauffeur uit ede op 20-07-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Ik kies altijd voor Expert iplv een mogelijk goedkopere keuze op internet .
    Geschreven door Klant uit wageningen op 20-07-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende service voor een redelijke prijs .
    Geschreven door Klant Orbons uit wageningen op 20-07-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service
    Geschreven door Klant uit oosterbeek op 18-07-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Prima voorlichting en uitstekende montage
    Geschreven door Klant uit wageningen op 16-07-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Ben blij met mijn aankoop en ben goed geholpen
    Geschreven door Klant uit wageningen op 15-07-2022
  • Beoordeling: 7.5

    goede uitleg en snelle levering
    Geschreven door Klant uit ede op 08-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Prima kleinschalig met persoonlijke aandacht en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit wageningen op 08-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    De klant staat echt centraal
    Geschreven door Klant uit wageningen op 07-07-2022
  • Beoordeling: 8.5

    goede kwaliteit en vriendelijke hulp
    Geschreven door Klant Boelhouwer Overeem uit wageningen op 04-07-2022
  • Beoordeling: 8.5

    goede service en prettig contact
    Geschreven door Klant uit wageningen op 01-07-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Expert is een fijne winkel. Vriendelijk en professioneel personeel.
    Geschreven door Klant uit renkum op 01-07-2022
  • Beoordeling: 8.8

    ben tevreden met de levering,en de bezorger was vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit wageningen op 30-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk, deskundig personeel. Ze denken met je mee
    Geschreven door Klant Oprommer uit wageningen op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben zeer prettig geholpen bij expert. Er werd met mij mee gedacht. Voldoende keus. Snel geleverd.
    Geschreven door Klant Van den Born uit renkum op 23-06-2022