Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Dillissen 9.6

klantvriendelijke winkel met een goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (477)

  • Beoordeling: 9.6

    klantvriendelijke winkel met een goede service
    Geschreven door Klant Dillissen uit wageningen op 15-03-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Kopen bij Expert Wageningen, goede keuze.
    Geschreven door Klant Van Der Meijde uit renkum op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zoekt u in Wageningen een zeer goede en betrouwbare winkel voor b.v.b. witgoed en audio dan naar EXPERT aan de Churchillweg.
    Geschreven door Klant Verwoert uit wageningen op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Al mijn elektrische apparaten komen van Expert.Dat betekent dat ik zeer tevreden ben.
    Geschreven door Klant Steenbergen uit wageningen op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Levertijd was groter dan bij bestelling was weergegeven
    Geschreven door Klant Cozijnsen uit wageningen op 18-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Een betrouwbaar adres binnen Wageningen en omstreken met vriendelijk en vakkundig personeel. Prijs / kwaliteits verhouding is prima evenals de service. Ga zo door!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 16-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Na zelf het nodige \" voorwerk \"gedaan te hebben, ben ik bij expert prima geholpen, met een \"op maat \", kundig advies. De volgende dag werd mijn nieuwe droger al bezorgd en in alle rust geinstalleerd. Daarna kreeg ik uitvoerig uitleg over de werking van de droger en ook nog een goed advies op een vraag over mijn al aanwezige wasmachine.
    Geschreven door Klant Beekhof uit bennekom op 11-02-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Prima informatie bij het zoeken naar een radio/cd speler!
    Geschreven door Klant Lammers uit wageningen op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon een prima zaak
    Geschreven door Klant uit wageningen op 06-02-2019
  • Beoordeling: 7.2

    zie voorgaande teksten
    Geschreven door Klant Van Velzen uit kesteren op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Toe aan een nieuwe koelkast, na 22 jaar had de oude het begeven. Huidige model bestaat niet meer. De verkoper heeft geadviseerd om thuus foto\'s te maken en op de mail te zetten zodat hij contact met Bosch op kon nemen. Kortom fantastisch geholpen.
    Geschreven door Klant Hooijer uit zetten op 04-02-2019
  • Beoordeling: 8.3

    NEE
    Geschreven door Klant uit wageningen op 29-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Zie aanhefpagina
    Geschreven door Klant De Kroon Beheer Bv uit wageningen op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is de winkel voor al me witgoed en andere elektrische producten. De Service is goed en als er iets kapot is laten ze je niet in de kou staan je word gelijk geholpen. Alles wat je vraag en ook mogelijk is word je gelijk geholpen. En als je wat te vragen heb op internet nemen ze de tijd om dit met je door te nemen. Een goede zaak en kom er geregeld.
    Geschreven door Klant Roza uit wageningen op 28-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Leuk geholpen in de winkel aardig personeel .goede uitleg van de aankoop .
    Geschreven door Klant Ausma uit wageningen op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Netjes geholpen in de winkel met een goed advies. Bezorgd volgens afspraak. We zijn tevreden.
    Geschreven door Klant Roozeboom uit ede op 21-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    x
    Geschreven door Klant uit ede op 15-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Professioneel en goede service. Ik zou expert zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant Aggelen uit wageningen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Duidelijk ,deskundigen aan het werk
    Geschreven door Klant De Bruin uit wageningen op 14-01-2019
  • Beoordeling: 6.8

    Ik denk dat ik al genoeg verteld heb.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Prima uitleg over het product prima service.en prima levering.top zaak.
    Geschreven door Klant Bakkenes uit ede op 21-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goed ,alles correct levering en service.
    Geschreven door Klant Van Scherrenburg uit ede op 19-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Alles goed
    Geschreven door Klant Van Drumpt uit wageningen op 13-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Net personeel niks teveel om te helpen
    Geschreven door Klant uit renkum op 13-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ben vriendelijk geholpen door de medewerker (Berry) en zodoende was mijn keuze snel gemaakt.
    Geschreven door Klant De Woo uit renkum op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Fijn winkelen met mensen met verstand van zaken
    Geschreven door Klant De Beet uit wageningen op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    nvt
    Geschreven door Klant Hagelen uit heelsum op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige overzichtelijke winkel en presentatie. vriendelijk personeel en deskundig.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prima en vakkundige service. Alle tijd bij het monteren en in gebruik nemen van het apparaat
    Geschreven door Klant Hendrikse uit wolfheze op 03-12-2018