Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

goede producten voor een goede prijs, persoonlijke aandacht, service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1156)

  • Beoordeling: 9.0

    goede producten voor een goede prijs, persoonlijke aandacht, service
    Geschreven door Klant uit ede op 30-01-2023
  • Beoordeling: 6.3

    Winkelmedewerker prima. Bezorger zelf ging ruw met spullen om vind ik
    Geschreven door Klant Van Holland uit ede op 26-01-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Expert daar wordt je wijzer van!!!
    Geschreven door Klant uit ede op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Voor de ouderwetse mens; in de winkel kun je alles bekijken, merken, prijzen, uitstraling apparaat, uitleg wat op de kaartjes staat en verschillen onderling, wat op internet niet altijd allemaal staat.
    Geschreven door Klant Beekhuizen uit renkum op 14-01-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Grote keus en word goed geholpen
    Geschreven door Klant Stap uit wageningen op 12-01-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Met deskundig advies gaat alles beter
    Geschreven door Klant uit wageningen op 12-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    1 keer geweest en je wilt er alles kopen.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 11-01-2023
  • Beoordeling: 7.0

    Iets meer uitleg an het product zou prettig zijn, iedereen is niet zo thuis in de techniek.
    Geschreven door Klant uit lienden op 10-01-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Ik ben zeer tevreden met Expert, zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Poulie uit ede gld op 09-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon top met mensen die weten waarover ze praten.
    Geschreven door Klant Heikamp uit ede op 06-01-2023
  • Beoordeling: 7.2

    keurige winkel
    Geschreven door Klant uit renkum op 06-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Netjes en snel geholpen. Product moest nog besteld worden maar was er uiteindelijk een week eerder dan verwacht.
    Geschreven door Klant uit ede op 05-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Fijn personeel, ze nemen de tijd voor je, en adviseren gerust een ander product, al denk je dat wat jij altijd gewend was het beste is en leggen ook uit waarom.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 02-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Personeel zeer goed weten over alle producten die in de winkel staan alle voor delen voor U uit teleggen ben er vasten klant
    Geschreven door Klant De Hommel uit wageningen op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijke benadering en hulp geeft vertrouwen!
    Geschreven door Klant Philippi-nawijn uit veenendaal op 28-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede voorlichting
    Geschreven door Klant uit wageningen op 22-12-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Goed assortiment , goede winkelmedewerkers .
    Geschreven door Klant uit opheusden op 19-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert, dat is expertise en goede hulp op het moment dat je het nodig hebt
    Geschreven door Klant uit wageningen op 19-12-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Witte uit rhenen op 19-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een betrouwbare zaak, waar je goed je inkopen kunt doen, kwaliteit en keuze. Ga naar Expert voor al je huishoudelijke artikelen
    Geschreven door Klant Van Eeuwijk uit doorwerth op 12-12-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Geef klanten , bij afleveren, goede duidelijke info op papier voor later na te lezen in Nederlandse taal.
    Geschreven door Klant uit renkum op 07-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijk en kundig geholpen. Extra service door de chauffeur te bellen over het tijdstip van levering. Top!
    Geschreven door Klant De Jong uit wageningen op 06-12-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Een winkel met ruime sortering en deskundig én vriendelijk, behulpzaam personeel!
    Geschreven door Klant Kwakkel uit wageningen op 05-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Ben tevreden
    Geschreven door Klant Van de Weerd uit wageningen op 05-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Kijken,kopen en dichtbij!
    Geschreven door Klant Vermeulen uit wageningen op 05-12-2022
  • Beoordeling: 8.8

    De reclame klopt: Expert gaat pas weg als alles werkt!
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 27-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel. Niet te veel producten waaruit een keuze gemaakt moet worden. Dus géén keuzestress!
    Geschreven door Klant Ten Cate uit wageningen op 24-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne medewerkers. Goede uitleg van het product.
    Geschreven door Klant uit renkum op 24-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede winkel goede service snelle levering.
    Geschreven door Klant uit ede op 23-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 22-11-2022