Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

Goede deskundigheid bij de keuze van de wasmachine in de winkel. Zou Expert zeker aanbevelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (607)

  • Beoordeling: 8.0

    Goede deskundigheid bij de keuze van de wasmachine in de winkel. Zou Expert zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit bennekom op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    alles keurig uit gelegd
    Geschreven door Klant uit heelsum op 02-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Niemand kon het artikel leveren of nam de moeite om een vervanger van het artikel te zoeken, zelfs de fabrikant niet. Expert Wageningen had het snel gevonden, kon het ook leveren en leverde het snel, echt top klasse.
    Geschreven door Klant Labree uit rhenen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige winkel,komen er al ons hele leven,!!
    Geschreven door Klant Leenarts uit wageningen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    goede en vriendelijke service
    Geschreven door Klant Graven uit wageningen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik vind Expert een superfijne winkel, waar je rustig en met goed advies een weloverwogen beslissing kan nemen voor je aankoop. Expert is een verademing in de wirwar van online winkels en stunt websites. Ze hebben goede kwaliteit en prijs en een super fijne service en je kunt er met al je vragen terecht.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    BETROUWBAAR EN GOEDE SERVICE
    Geschreven door Klant Van De Spreng uit renkum op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.1

    goede deskundige verkoper. je moet wel even wachten voor er een verkoper bij jou komt
    Geschreven door Klant Spiegelenberg uit wageningen op 18-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    zie voorgaande antwoorden
    Geschreven door Klant uit wageningen op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Stap over op een inductiekookplaat, dan snap je waar de uitdrukking \"\'t is zo gepiept \' vandaan komt. Het vermogen van de middenplaten is vergelijkbaar met het vermogen van een grote gaspit. het regelen bij laag vermogen gaat veel beter; geen gezeur met sudderplaatjes! Met één piepje heb je de goede stand. De oren van de pannen worden niet warm. Er komt weer ruimte in de keukenkastjes; veel pannen overleven de magneettest niet. Helaas ook de pan die we bij ons trouwen kochten en die al meer dan 50 jaar goede diensten heeft bewezen. met de inductiekookplaat kunnen wij er gelukkig weer jaren tegenaan.
    Geschreven door Klant Muilwijk uit wageningen op 14-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden. Deskundig en prettig personeel.
    Geschreven door Klant uit ede op 11-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima ervaring, service etc.
    Geschreven door Klant Van de Pol uit wageningen op 11-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    --
    Geschreven door Klant uit lunteren op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie winkel en zeer bekwaam personeel
    Geschreven door Klant Bouwman uit veenendaal op 08-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wageningen is voor ons zo\'n beetje de huis leverancier, mijn laatste aankoop was op zaterdag 6-6-2020, het betreft een Backup + Hub van Seagate voor het opslaan en bewaren van mijn computer bestanden foto\'s e.d. Kreeg een prima uitleg en werd prettig geholpen zoals altijd. Groet, E v.d. Pol
    Geschreven door Klant Van de Pol uit wageningen op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Prima om lokaal naar technische apparaten te kijken en te kopen.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 05-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zojuist is onze nieuwe gasfornuis aangekomen en door de Expert Wageningen Service monteur geïnstalleerd. Erna hebben wij een duidelijke uitleg gekregen zodat we er snel gebruik van kunnen gaan maken. Het is een mooi strak model, met een erg makkelijke bediening. We gaan er zeker veel \"kook en bak plezier\" aan beleven :-)
    Geschreven door Klant uit wageningen op 05-06-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Ik kocht voor het eerst bij expert. Dat is me zo goed bevallen dat ik het vaker ga doen
    Geschreven door Klant Mijnen uit bennekom op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Wij zijn uiterst tevreden over Expert. Prima geleverd en vakkundig wasmachine geplaatst.
    Geschreven door Klant Doeleman uit ede op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    geen commentaar
    Geschreven door Klant uit renkum op 27-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Na diverse aankopen o.a. wasmachine, laptop en tv zijn we zeer tevreden. We werden steeds vriendelijk en deskundig geholpen. Ook de aflevering en installatie was prima geregeld.
    Geschreven door Klant Van der Weiden uit wageningen op 27-05-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Dat doe ik niet, eant dat is niet positief. Zie mijn vorge reactie.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 24-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wageningen van harte aanbevolen.
    Geschreven door Klant uit ede op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert voor mensen met een horizon
    Geschreven door Klant uit wageningen op 10-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima geholpen met het bestellen van airfryer!! Dinsdag besteld en woensdag ochtend al telefoontje dat product kon worden afgehaald!!Top!!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 30-04-2020
  • Beoordeling: 5.8

    let goed op . wel snel bediend en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit wageningen op 29-04-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service en sympathieke actie om de plaatselijke horeca te steunen.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 28-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Alles top, betrokken medewerkers
    Geschreven door Klant uit heelsum op 28-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    nvt
    Geschreven door Klant uit wageningen op 12-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deze keer niet nodig.
    Geschreven door Klant Wilde uit wageningen op 10-04-2020