Navigatie
8.75 10 307

Expert Winschoten

Plan uw route
 • 8.1 10 “Goede voorlichting over de producten.”
 • 8.8 10 “Werknemers erg kundig en geven goed advies. Levering conform afspraak en alles was snel geplaatst en compleet geïnstalleerd.”
 • 7.3 10 “Leuke actie, mooie Senseo gekocht voor een mooie prijs.”
 • 8.7 10 “Goed geholpen en vriendelijke verkoper”
 • 8.9 10 “We kopen al jaren bij dit betrouwbare bedrijf. De service is altijd super goed! Zeker aan te bevelen.”
 • 9.1 10 “goed”
 • 9.3 10 “Gewoon no nonsens service. Grote keten met een lokale ondernemer die het uitvoert. Prima concept! In het kader van de winkelleegstand: Help de lokale ondernemer uit je buurt! (En bestel niet bij grote landelijke reuzen)”
 • 10.0 10 “Dit is echt een goed adres voor al uw wit goed en huishoudelijke producten”
 • 9.0 10 “Super tevreden”
 • 7.5 10 “Goede service, klantvriendelijk en deskundig personeel. Prima adres voor diverse aankopen.”
Expert Winschoten

Expert Winschoten

Dit is een test

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

0597 413 021

Expert Winschoten

Welkom bij Expert Larmoyeur, Winschoten!
Zoals elke Expert staan wij altijd voor u klaar. Uw wensen en behoefte staan bij ons voorop. Door persoonlijke aandacht vinden wij samen met u het juiste product. Onze specialisten zijn zeer deskundig en kennen alle nieuwe technieken die uw behoefte kan invullen. Al vele jaren zijn wij in de regio bekend om onze service en brede assortiment met de beste merken. Als het gaat om geluid, beeld of huishoudelijke wensen Bij Expert Larmoyeur kunt u alles vinden.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Mocht uw nieuwe aankoop niet door uzelf meegenomen kunnen worden dan leveren wij uw aankoop op afspraak. Is installatie noodzakelijk dan sluiten we deze ook voor u aan. In de meeste gevallen is dit geheel gratis maar zijn er bijzonderheden dan geven wij u duidelijk aan wat deze extra diensten dan gaan kosten. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Installatieservices van Expert
Uw nieuwe tv of audio apparatuur is vaak een complex product waarbij er diverse aansluitingen en instellingen nodig zijn voor een optimale werking. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn met onze installatieservice. Wij controleren alle signalen die nodig zijn voor het perfecte beeld of geluid. Sluiten alles aan zodat de nieuwste software draait op het systeem. Natuurlijk kan onze installatieservice u ook helpen bij het inbouwen van al uw keuken inbouwapparatuur. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert Bose dealer

Officieel Bose dealer
Met de producten van Bose geniet u optimaal van uw favoriete muziek. Met een uitgebreid assortiment van hoofdtelefoons tot home-cinemasystemen is er altijd een geschikt Bose product te vinden. Alle producten zijn niet alleen ontwikkeld om hoogwaardig geluid te leveren, maar vooral ontworpen met u als gebruiker in gedachten. Wij zijn officieel Bose dealer, dus kom snel bij ons langs om de producten van Bose te beluisteren en vindt het product dat het best bij u past!

Expert Winschoten
Langestraat 98 104
9671 PN Winschoten
0597 413021 winschoten@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:30 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 18:00
 • Vrijdag : 9:00 - 21:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels