Navigatie

Beoordelingen Expert Winschoten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Winschoten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Winschoten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

liever niet op de website

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (305)

  • Beoordeling: 8.0

    liever niet op de website
    Geschreven door Klant uit nieuwolda op 16-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Duidelijk in uitleg van mogelijkheden.
    Geschreven door Klant Geerdes uit winschoten op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Alles tot in de puntjes geregeld
    Geschreven door Klant uit oostwold op 02-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service en vriendelijkheid. Je kunt gewoon binnen stappen voor allerlei vragen en uitleg. Zonder verplichtingen.
    Geschreven door Klant Hamminga uit blijham op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Super snelle service en levering. Daarbij krijg je eerlijk en goed advies.
    Geschreven door Klant uit veendam op 24-08-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Verder niets op aan te merken.
    Geschreven door Klant Brunink uit winschoten op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Super service. Word goed naar he geluisterd, samen de juiste keuze gemaakt voor onze wensen. Netjes thuis afgeleverd. Perfect, dikke 10 voor Jeroen van filiaal Winschoten.
    Geschreven door Klant Smit uit stadskanaal op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een Boneco ventilator gekocht. Een mooi design voor een effectieve ventilator.
    Geschreven door Klant Bleecke uit winschoten op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    personeel is zeer behulpzaam en denkt mee om eventuele problemen of vragen op te lossen.
    Geschreven door Klant Eijpe uit winschoten op 17-08-2020
  • Beoordeling: 7.2

    goede service en goede prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Hoft uit winschoten op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Een Etna koelkast gekocht, bij een temperatuur 32graden,en door een goede service werd hij bezorgd binnen een uur! Toppers!
    Geschreven door Klant Rademaker uit sappemeer op 14-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede wijn behoeft geen krans!! Voor mij een topwinkel!
    Geschreven door Klant Grimmius uit stadskanaal op 14-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Prima bedrijf!
    Geschreven door Klant uit winschoten op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik koop altijd bij Expert Winschoten.Fijne winkel, vrolijke bediening ,zijn serieus met je bezig in de keuze, goede service gratis gebracht...geven tips bij keuze die je wil gaan maken...en enorme keuzes...
    Geschreven door Klant De Boer uit bellingwolde op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service, meedenken en betrouwbaar.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Vlotte en deskundig advies, en heel belangrijk, bij Expert denken ze met de klant mee.
    Geschreven door Klant uit wedde op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Maak hier geen gebruik van.
    Geschreven door Klant uit drieborg op 05-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Snelle levering en vakkundige montage
    Geschreven door Klant Conradi uit blijham op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    De ervaring met deze winkel is uitstekend men denkt mee en wil ten koste van alles de klant tevreden stellen. Een echte aanrader.
    Geschreven door Klant uit vlagtwedde op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Winkel voor goede service en kundig medewerkers
    Geschreven door Klant uit finsterwolde op 28-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service, goed advies bij je aankoop.
    Geschreven door Klant De Maar uit oudeschans op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    We zijn heel goed geholpen en er werd alle tijd voor ons genomen. De soundbar werd de volgende dag al bezorgd en aangesloten/geïnstalleerd. Wij zijn er heel blij mee.
    Geschreven door Klant Van Der Haar uit bellingwolde op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Er wordt goed voorlichting gegeven. Ze hebben daar genoeg tijd voor. De service zijn goed.
    Geschreven door Klant uit vriescheloo op 24-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Onze ervaring is zeer positief wij kopen alles bij expert omdat je goede voorlichting en keuzes krijgt zodat je met een goed gevoel iets koopt tenslotte je koopt iets voor een langere termijn en er geen spijt van krijgt
    Geschreven door Klant Kakiaij uit winschoten op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Voor een apparaat die aan de persoonlijke wensen moet voldoen, Is een goed advies van grote meerwaarde
    Geschreven door Klant uit scheemda op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede voorlichting
    Geschreven door Klant Kuipers uit meeden op 20-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit oude pekela op 16-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Voor Expert geldt sinds ik er koop (1977) : “ nomen est omen”. In dit speciale geval is Larmoyeur 100% synoniem met Expert!
    Geschreven door Klant Visser uit winschoten op 14-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit wedde op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen met onze aankoop
    Geschreven door Klant Adriaensen uit winschoten op 10-07-2020