Navigatie

Beoordelingen Expert Winschoten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Winschoten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Winschoten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Expert maakt belofte waar!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (657)

  • Beoordeling: 9.6

    Expert maakt belofte waar!
    Geschreven door Klant uit bourtange op 25-05-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Word altijd uitstekend geholpen door de medewerker in de winkel in Winschoten. En ze denken altijd goed met je mee. Kan het alleen maar aanraden, het persoonlijke, en goede service vind je hier nog.
    Geschreven door Klant Oosten uit scheemda op 20-05-2022
  • Beoordeling: 8.3

    prima website overzichtelijk
    Geschreven door Klant Takens uit beerta op 18-05-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Mediamarkt laat ik al jaren links liggen en zoek en vind het bij expert: vriendelijk en deskundg personeel, goede service en leuke aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Veldhuizen uit winschoten op 16-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb voor de levering van mijn tv voor een locale ondernemer gekozen. De prijzen zijn goed en het was vandaag besteld en vandaag geleverd! Super.....
    Geschreven door Klant uit winschoten op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Super snel geholpen, snel geleverd en aangesloten
    Geschreven door Klant Huizing uit veendam op 13-05-2022
  • Beoordeling: 8.8

    fijne winkel en goede bediening
    Geschreven door Klant Sterenborg uit wedde op 09-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne snelle en deskundige service, snel mijn kapotte wasmachine kunnen laten vervangen!
    Geschreven door Klant uit winschoten op 04-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon heen gaan zeer tevreden, volgende keer kopen we een tv waar niet zoveel reclame op komt
    Geschreven door Klant Van der Laan uit finsterwolde op 02-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Jonker uit midwolda op 02-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Bruinsma uit nieuwolda op 27-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden over de gekochte producten, service in de winkel en aan huis. Ik koop al jaren mijn producten bij Expert in Winschoten. Een echte aanrader.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 26-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon goud
    Geschreven door Klant uit nieuwe pekela op 21-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    klantvriendelijk en een goede service
    Geschreven door Klant Nap uit beerta op 15-04-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Helaas, de website van Expert ziet er goed uit, is gemakkelijk in het zoeken, maar is helaas niet betrouwbaar v.w.b. de voorraad in de winkel. Mijn ervaring is dat de website aangeeeft dat iets voorradig is (moet zijn), maar in de praktijk klopt dit helaas niet altijd. Telefonische navraag gedaan en geen voorraad terwijl op de site staat van wel voorraad, dit is me overkomen bij meerdere Expert winkels. Helaas.
    Geschreven door Klant Van Dam uit scheemda op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    De naam zegt genoeg👍
    Geschreven door Klant Dieterman uit winschoten op 11-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede informatie, afspraken worden nagekomen, gewoon 100%tevreden al vanaf de jaren tachtig
    Geschreven door Klant Knapper uit midwolda op 08-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Enthousiast en vakkundig personeel. Ruime keuze in apparatuur.
    Geschreven door Klant Schuitema uit wagenborgen op 07-04-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Blijf erbij dat je in de winkel beter kunt winkelen dan op internet , dan maar iets duurder maar je word goed geholpen en je kunt zien en ervaren wat je koopt .
    Geschreven door Klant Dokter uit scheemda op 04-04-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Klantvriendelijk,
    Geschreven door Klant uit winschoten op 28-03-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle levering.goede service..
    Geschreven door Klant uit oude pekela op 21-03-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Service,kwaliteit en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Buze uit heiligerlee op 16-03-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service en kwaliteits producten 👍👍👍👍
    Geschreven door Klant Oost uit oude pekela op 15-03-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Winkel met deskundig personeel en goede service
    Geschreven door Klant uit zuidlaren op 07-03-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit nieuweschans op 07-03-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Een fijne zaak waar je prima wordt geholpen en geinformeerd over het product..service is er prima. En de keuze is ook ruim voldoende
    Geschreven door Klant Helweg uit beerta op 02-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Houden zich aan de afspraak. Goede service
    Geschreven door Klant uit blauwestad op 24-02-2022
  • Beoordeling: 8.0

    bestellen, leveren en montage is prima
    Geschreven door Klant Alberts uit scheemda op 23-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig personeel
    Geschreven door Klant Doedens uit winschoten op 23-02-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert in zaken doen. Klantvriendelijk en prima service. Goed apparatuur.
    Geschreven door Klant Steen uit bellingwolde op 17-02-2022