Navigatie

Beoordelingen Expert Winschoten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Winschoten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Winschoten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (352)

  • Beoordeling: 8.1

    De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit drunen op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    top service, denken mee. wij gaan hier niet meer weg
    Geschreven door Klant Zorgboerderij Vossenburcht uit winschoten op 19-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Een bedrijf waar je op kan bouwen, je wordt goed geholpen
    Geschreven door Klant Rath uit westerlee op 17-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    vriendelijke hulp en vlotte bediening
    Geschreven door Klant Stelpstra uit ureterp op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Super service al jaren lang van Lamoyeur Winschoten.
    Geschreven door Klant Doornbosch uit finsterwolde op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wederom weer geweest bij de Expert te Winschoten..We zijn een bekend gezicht en de verkopers kennen ons ook..Hierdoor is er een goede no nonsens sfeer onstaan en krijg je heldere en duidelijke uitleg..Ook de aandacht die ik als vertrouwd beschouw is super.
    Geschreven door Klant Behling uit winschoten op 13-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    prima goede service
    Geschreven door Klant uit beerta op 13-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    neen
    Geschreven door Klant uit winschoten op 12-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Wat wij gemerkt hebben is het assortiment goed in deze winkel. Prijs/kwaliteit ..goed erg klantvriendelijk en persoonlijk naar de klant, niet persé het duurste willen verkopen maar wat de klant vraagt of uitlegt wat te willen.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 11-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit zuidbroek op 07-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima begeleiding door een deskundig personeelslid. Goede uitleg en niets wordt opgedragen , het is eigen keus.
    Geschreven door Klant uit oude pekela op 05-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heb al meerdere producten van de Expert gekocht en we zijn tevreden met alle producten. We zijn goed geholpen door een klantvriendelijke man die heel duidelijk uitleg gaf over de producten die hij verkocht
    Geschreven door Klant Nuus uit winschoten op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies in de winkel in Winschoten. Je krijgt de tijd om te kijken naar de tv die het beste bij je wensen past. Ook een goede levering thuis. Aanrader!
    Geschreven door Klant uit scheemda op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Wasmachine uitgezocht, deze later bezorgen. Prima communicatie en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Veenema uit winschoten op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    We zijn tot volle tevredenheid reeds jarenlang klant bij Expert Larmoyeur.
    Geschreven door Klant Groen uit wagenborgen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De verkopers zijn adviseurs, ze luisteren goed naar wat je zoekt en weten dan het juiste product te adviseren. Service is perfect!
    Geschreven door Klant Evd Personal Finance uit winschoten op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ik koop al jaren de spullen bij expert, en ben zeer tevreden zou ieder aanbevelen om daar hun spullen te doen kopen, de jongens die bezorgen ook veel complimenten, super het is ze nooit teveel als je ze iets vraagt, bijvoorbeeld wat ik zelf laatst had mijn televisie lag van de zenders af, ik naar expert gebeld en het was geen probleem als ze efff in de buurt waren kwamen ze even langs en losten het probleem voor mij op, en zeiden mocht er weer iets zijn even een belletje en we komen, echt top daarom blijf ik naar expert gaan ga zo door jongens goed bezig. zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant Gerrits uit veendam op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert winschoten..topmonteur Voor inbouw..
    Geschreven door Klant De Boer uit winschoten op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle en nette levering. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Aardema uit beerta op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Top service zoals altijd.
    Geschreven door Klant Baas uit midwolda op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Zie voorgaande.
    Geschreven door Klant Noor uit winschoten op 26-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en goed geholpen. Goede service. En een lekker bakje koffie!
    Geschreven door Klant uit winschoten op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Als je een goed advies en een goede service wil, voldoet expert uitstekend.
    Geschreven door Klant Wiltjer uit scheemda op 25-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede voorlichting en deskundige winkelpersoneel
    Geschreven door Klant uit scheemda op 25-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vandaag nieuwe tv laten installeren die we gisteren hadden uitgezocht. Snelle levering en uitstekende service . Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Dodde uit sappemeer op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben erg tevreden over de Prijs/kwaliteit van de artikelen bij Expert Lamoyeur Winschoten. Ook de service is uitstekend en vriendelijke mensen die je goed kunnen adviseren, bij het nemen van een besluit bij een aankoop.
    Geschreven door Klant Van Haaren uit winschoten op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    vriendelijk personeel, op vragen uitstekend antwoord, zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit klein ulsda op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    goed geholpen kom graag terug
    Geschreven door Klant Baptist uit oude pekela op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Top service
    Geschreven door Klant De Vries uit woldendorp op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit veendam op 20-10-2020