Navigatie

Beoordelingen Expert Winschoten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Winschoten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Winschoten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Deen 9.8

Snel en vakkundig

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (743)

  • Beoordeling: 9.8

    Snel en vakkundig
    Geschreven door Klant Deen uit bad nieuweschans op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon goed!
    Geschreven door Klant uit westerlee op 01-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Een vertrouwd adres. Klantvriendelijk en deskundigheid zijn kenmerken waardoor ik met plezier naar Expert Larmoyeur in Winschoten ga.
    Geschreven door Klant Brouwer uit winschoten op 25-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Geen gebruik van gemaakt
    Geschreven door Klant Sprik uit finsterwolde op 23-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    De keuze voor Expert Winschoten is goed bevallen. Mede door keuzes in het verleden!
    Geschreven door Klant Grooth uit delfzijl op 22-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Al aangegeven in bovenstaande.
    Geschreven door Klant Broere uit scheemda op 22-11-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service
    Geschreven door Klant Hoeksema uit muntendam op 21-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Goede winkel zonder onnodige opsmuk. Duidelijke taal en helder advies.
    Geschreven door Klant Otterspoor uit heiligerlee op 18-11-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service met vriendelijke Medewerkers.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 11-11-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Klantgericht personeel voor advies en goede service
    Geschreven door Klant Welbergen uit winschoten op 11-11-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Nvt. Geen op of aanmerkingen
    Geschreven door Klant Dekker uit winschoten op 06-11-2022
  • Beoordeling: 8.4

    TV gekocht en thuis laten ophangen en instellen en dit is zeer goed en bekwaam gedaan ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Pouw uit winschoten op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.0

    ook na de aankoop zijn het de EXPERTS !!
    Geschreven door Klant Weseman uit weener op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Deze Expert zorgt dat je tevreden bent over en met je product!
    Geschreven door Klant uit veendam op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Goed geholpen en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit scheemda op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Een goed adres.
    Geschreven door Klant Wierenga uit zuidbroek op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.4

    goed geholpen door het personeel
    Geschreven door Klant uit bad nieuweschans op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Zowel bij het uitzoeken van de producten (deels met behulp van de verkoper) zou ik, ook betreffende prijs, levering, leveringstijd en plaatsen, Expert aanbevelen. Alles ging prima van een leiendakje.
    Geschreven door Klant Muller uit westerlee op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.5

    ???????????
    Geschreven door Klant uit blauwestad op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd waar voor mijn geld
    Geschreven door Klant uit wedde op 02-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Deze winkel van Expert is een aanrader. Vriendelijk personeel die goed luisteren naar je wensen en je direct helpen.
    Geschreven door Klant uit winschoten op 01-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Wilt u een persoonlijk advies, loop binnen bij Expert
    Geschreven door Klant uit bellingwolde op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert te winschoten is een fijne winkel met kundig personeel . Tijd aandacht en prijs staan correct in verhouding
    Geschreven door Klant Van Delft-jansen uit heiligerlee op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Vergelijk en maak dan uw keuze. In prijs en dienstverlening.
    Geschreven door Klant Kolk uit oostwold op 31-10-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Je wordt heel goed geholpen. Ze geven deskundig advies. Ook bij thuisbezorgen helpen ze goed.
    Geschreven door Klant Klein Kranenborg uit oostwold op 28-10-2022
  • Beoordeling: 7.0

    Goede service en kan overleggen met de verkoper niet mogelijk via internet iets bestellen
    Geschreven door Klant Rieke uit beerta op 27-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Kennis van zaken van de verkopers
    Geschreven door Klant uit winschoten op 24-10-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service tot nu toe doen gewoon en dit werkt
    Geschreven door Klant De Lange uit westerlee op 21-10-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Ben heel erg tevreden en als ik iets nodig heb dan neem ik contact met Expert op en vraag altijd naar degene die mij altijd goed geholpen heeft en wel Jeroen.
    Geschreven door Klant Cooke uit vlagtwedde op 21-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    top services
    Geschreven door Klant uit oostwold op 20-10-2022