Navigatie
8.71 10 61

Expert Zelhem

Plan uw route
 • 9.4 10 “Deskundige uitleg en vriendelijke bediening bij Expert in Zelhem”
 • 9.5 10 “Fijne winkel met deskundige en vriendelijke medewerkers!”
 • 7.9 10 “een goede service en hartelijke mensen die zich inzetten om hun klanten zo goed mogelijk te helpen”
 • 9.1 10 “Het uitkiezen van een nieuwe satellietontvanger die ook echt kan wat ik wil, is een erg lastig klusje. Mijn expertdealer was me daar zeer behulpzaam mee en zocht helemaal uit welk apparaat het meest geschikt voor mij was en testte er zelfs twee. Ideaal!”
 • 10.0 10 “Goed advies en service”
 • 8.0 10 “Expert biedt de beste combinatie vakkennis, service en prijs.”
 • 7.7 10 “het is heel goed”
 • 9.1 10 “prima website. producten duidelijker omschrijving. goede bezorgservice.”
 • 10.0 10 “Topservice!”
 • 9.3 10 “Nadat wij onlangs al een Siemens vriezer,wasmachine en droger bij Expert hadden gekocht wilden wij ook graag een Siemens koffie volautomaat . Het type van onze keuze zat echter niet in het standaard assortiment, maar Expert Zelhem bleek hem toch te kunnen leveren . en dat binnen 3 werkdagen en dat”
Expert Zelhem

Expert Zelhem

Expert Visie

Welkom bij Expert Zelhem!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert Zelhem ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Zelhem
Kerkweg 3
7021 CM Zelhem
0314 620755 zelhem@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 20:00
 • Zaterdag : 9:00 - 16:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels