Navigatie

Beoordelingen Expert Zelhem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zelhem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zelhem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Fijne winkel met goed advies en kunde

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (92)

  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel met goed advies en kunde
    Geschreven door Klant uit zelhem op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Vakbekwaam en vriendelijke verkoper Wij misten alleen de achterhoekse koffie
    Geschreven door Klant Gerritsen uit doetinchem op 04-11-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Klantenservice blijkt beperkt wanneer er sprake is van een garantie kwestie. Dan verschuilt Expert zich achter de leverancier.
    Geschreven door Klant Molenaar uit lichtenvoorde op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert levert meer dan alleen de verkoop een product. Erg tevreden over de service daaromheen
    Geschreven door Klant uit doetinchem (dichteren) op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Onze Siemens oven voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wij hebben daarvoor goede voorlichting gekregen van een zeer ervaren medewerker en zijn heel tevreden over onze aankoop.
    Geschreven door Klant Oldenhave uit zelhem op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen en goede service
    Geschreven door Klant uit zelhem op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service tijdens en na de aankoop. Men denkt goed mee
    Geschreven door Klant Janssen uit doetinchem op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Fijn geholpen. En goede service
    Geschreven door Klant uit zelhem op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer goede en mooie producten. Hoge klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.2

    zie eerder gegeven
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 21-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    goede uitleg over het product
    Geschreven door Klant Visser uit doetinchem op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede levering en erg vertrouwd! Perfect!
    Geschreven door Klant Boomkamp uit zelhem op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heel goed meegedacht met mijn keuze.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 12-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Als je, zoals wij, weinig weet hebt van het elektrische apparaat dat je wilt aanschaffen en het kiezen daardoor moeilijk is, ben je erg afhankelijk van de deskundigheid en betrouwbaarheid van de leverancier & installateur. Expert Zelhem voldeed volledig aan onze hoge verwachtingen. Annie en Gerard Bomers, Doetinchem
    Geschreven door Klant Bomers uit doetinchem op 05-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit zelhem op 08-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Nieuwe oven keurig op tijd geleverd. Ondanks improviseren toch netjes ingebouwd.
    Geschreven door Klant Wennekes uit doetinchem op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    prima geholpen bij expert en goede verkoop ervaring
    Geschreven door Klant uit halle op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert Zelhem hebben we een Sony 4K UHD TV (KD-55XG9505) gekocht. Na goede en deskundige uitleg in de winkel viel ons oog op dit model. Het duurde een dag of twee voordat de TV werd geleverd en dat was sneller dan verwacht. De installatie verliep perfect en we kregen meteen goede uitleg. We zijn er super blij mee. Naast het strakke model is het beeld gewoon fantastisch! Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant uit zelhem op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb deskundig advies gehad, mooi apparaat gekocht welke nog maar 1x gebruikt is.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 05-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Mijn ervaring met Expert ( Zelhem ) is heel erg goed . Ben er vaste klant en ben altijd tevreden bij een aankoop , zo ook de service . Vriendelijke bediening en goede uitleg. Word netjes aan huis bezorgd en goede service !
    Geschreven door Klant Mellendijk uit doetinchem op 26-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is aan te raden Zeer goede service Snelle levering
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 23-03-2020
  • Beoordeling: 7.1

    wel iets duurder dan op internet , maar je bent verzekerd van een goede service en altijd advies waar je dat nodig hebt. en dat vind ik in deze tijd heel bijzonder.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 18-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Veel keus ,goed advies ,prettige winkel ,goede prijs.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 17-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Zelhem is een veelzijdige winkel met kundige medewerkers ook voor thuis bezoek.
    Geschreven door Klant De Fremery uit hengelo op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    wellicht iets duurder dan discountwinkels, maar service is belangrijker
    Geschreven door Klant uit zelhem op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ideaal, zo\'n winkel in de buurt waar ze je alles wat je nodig hebt meestal binnen een dag kunnen leveren en vaak zelfs in voorraad hebben. En waar mensen rondlopen die je met de installatie kunnen helpen als dat nodig is.
    Geschreven door Klant Van den Boom uit zelhem op 19-02-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert onderscheidt zich van e-commerce en een groot aantal fysieke winkels door de persoonlijke aandacht en service.
    Geschreven door Klant Vinkenborg uit doetinchem op 02-01-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goed advies en perfecte bezorging en installatie
    Geschreven door Klant Gerritsen uit doetinchem op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Vooral service is erg goed.
    Geschreven door Klant uit halle op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Snelle service en informatie en vriendelijk mede werkers.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 28-10-2019