Navigatie

Beoordelingen Expert Zelhem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zelhem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zelhem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Wennekes 9.3

Nieuwe oven keurig op tijd geleverd. Ondanks improviseren toch netjes ingebouwd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (77)

  • Beoordeling: 9.3

    Nieuwe oven keurig op tijd geleverd. Ondanks improviseren toch netjes ingebouwd.
    Geschreven door Klant Wennekes uit doetinchem op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    prima geholpen bij expert en goede verkoop ervaring
    Geschreven door Klant uit halle op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert Zelhem hebben we een Sony 4K UHD TV (KD-55XG9505) gekocht. Na goede en deskundige uitleg in de winkel viel ons oog op dit model. Het duurde een dag of twee voordat de TV werd geleverd en dat was sneller dan verwacht. De installatie verliep perfect en we kregen meteen goede uitleg. We zijn er super blij mee. Naast het strakke model is het beeld gewoon fantastisch! Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant uit zelhem op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb deskundig advies gehad, mooi apparaat gekocht welke nog maar 1x gebruikt is.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 05-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Mijn ervaring met Expert ( Zelhem ) is heel erg goed . Ben er vaste klant en ben altijd tevreden bij een aankoop , zo ook de service . Vriendelijke bediening en goede uitleg. Word netjes aan huis bezorgd en goede service !
    Geschreven door Klant Mellendijk uit doetinchem op 26-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is aan te raden Zeer goede service Snelle levering
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 23-03-2020
  • Beoordeling: 7.1

    wel iets duurder dan op internet , maar je bent verzekerd van een goede service en altijd advies waar je dat nodig hebt. en dat vind ik in deze tijd heel bijzonder.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 18-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Veel keus ,goed advies ,prettige winkel ,goede prijs.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 17-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Zelhem is een veelzijdige winkel met kundige medewerkers ook voor thuis bezoek.
    Geschreven door Klant De Fremery uit hengelo op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    wellicht iets duurder dan discountwinkels, maar service is belangrijker
    Geschreven door Klant uit zelhem op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Ideaal, zo\'n winkel in de buurt waar ze je alles wat je nodig hebt meestal binnen een dag kunnen leveren en vaak zelfs in voorraad hebben. En waar mensen rondlopen die je met de installatie kunnen helpen als dat nodig is.
    Geschreven door Klant Van den Boom uit zelhem op 19-02-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert onderscheidt zich van e-commerce en een groot aantal fysieke winkels door de persoonlijke aandacht en service.
    Geschreven door Klant Vinkenborg uit doetinchem op 02-01-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goed advies en perfecte bezorging en installatie
    Geschreven door Klant Gerritsen uit doetinchem op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Vooral service is erg goed.
    Geschreven door Klant uit halle op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Snelle service en informatie en vriendelijk mede werkers.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Topkwaliteit super service bedankt expert Zelhem
    Geschreven door Klant Kumus uit zelhem op 28-10-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Tevreden!
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 11-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende service geleverd door Expert Zelhem en een prima, energiezuinige en stille wasmachine.
    Geschreven door Klant Uyttenboogaart uit halle op 25-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon goed zoals het moet
    Geschreven door Klant Koster uit stokkum op 27-05-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Nvt
    Geschreven door Klant De Wit uit purmerend op 06-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige dienstverlening
    Geschreven door Klant Natuurgeneeskunde Manasha uit zelhem op 30-04-2019
  • Beoordeling: 7.9

    altijd goed geweest
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.5

    smorgens besteld, smiddags in huis, lokaal besteld
    Geschreven door Klant Koffieblom.nl uit doetinchem op 20-12-2018
  • Beoordeling: 8.1

    ik wil het revieuw liever later schrijven... wil graag een paar maanden eerst genieten van mijn nieuwe aankoop. u mag mij uiteraard tzt hieraan herinneren!
    Geschreven door Klant Burghard uit doetinchem op 14-08-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert uitmuntend in huishoudelijke electronica
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit doetinchem op 09-08-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Zelhem is een prettige winkel om daar, op basis van de goede adviezen die zij geven, je aankopen te doen. Ook als er een keer een probleempje is, dat gebeurt bij elke zaak, wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost. Wij kunnen Expert Zelhem met een gerust hart aan een ieder aanbevelen.
    Geschreven door Klant Van Zandbrink uit halle op 19-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Beste Expert Zelhem, hartelijk dank. Eindelijk weer eens goede service en persoonlijke aandacht! Ga zo door.
    Geschreven door Klant Rappange uit arnhem op 27-06-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Wij waren in Stadskanaal en liepen de Expert in voor een beetje informatie over een wasmachine.En toen kwam er een vriendelijke Mevrouw ons helpen .Tips ,advies en helpen meedenken ,waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken.
    Geschreven door Klant Sakia uit doetinchem op 21-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service en deskundigheid van de medewerker(s)
    Geschreven door Klant Van Loo Lubbers uit doetinchem op 11-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer correcte medewerker en top service
    Geschreven door Klant Boland uit zelhem op 26-04-2018