Navigatie

Beoordelingen Expert Zelhem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zelhem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zelhem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mellendijk 10.0

Sinds jaar en dag kom ik al bij Expert. Mijn ervaring is de goede service , ook aan huis , die je van een bedrijf verwachten mag. Voor mij geen ander meer !

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (145)

  • Beoordeling: 10.0

    Sinds jaar en dag kom ik al bij Expert. Mijn ervaring is de goede service , ook aan huis , die je van een bedrijf verwachten mag. Voor mij geen ander meer !
    Geschreven door Klant Mellendijk uit doetinchem op 19-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne winkel en goed advies gekregen
    Geschreven door Klant uit zelhem op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Denken mee en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken
    Geschreven door Klant Klein Wassink uit zelhem op 04-06-2021
  • Beoordeling: 7.6

    zeer vriendelijke behandeling en snelle levering. als dit product elders voorradig was geweest had het ons dertig euro bespaard op een totaal bedrag van 120 euro
    Geschreven door Klant Schuil uit heerde op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    bij expert krijg je altijd een goed advies
    Geschreven door Klant Te Veldhuis uit doetinchem op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Het is prettig bij expert te kopen. vriendelijke verkopers. En goede informatie over het product
    Geschreven door Klant uit zelhem op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende service en vriendelijk personeel .
    Geschreven door Klant Schaddelee uit zelhem op 12-05-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ik kan Expert Zelhem aanraden aan derden.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 12-05-2021
  • Beoordeling: 7.6

    op zich goede service, maar onderhandelen is niet mogelijk
    Geschreven door Klant uit zelhem op 10-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Bij de online aankoop van een koeldiepvries combinatie en combi magnetron ben ik deskundig en vriendelijk geholpen door een medewerker van Expert Zelhem.
    Geschreven door Klant uit gendringen op 22-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Je word goed geholpen. Ze zijn vakbekwaam en de service is nadien uitstekend
    Geschreven door Klant Crijnen uit kilder op 15-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Overzichtelijk.
    Geschreven door Klant De Vries uit zelhem op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede en nette service goede garantie
    Geschreven door Klant Bogerd uit doetinchem op 02-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Top winkel
    Geschreven door Klant De Roos uit doetinchem op 31-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Het werk van de beide installateurs was uitstekend.
    Geschreven door Klant Van Keulen uit zelhem op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nu toch maar niet in deze corona tijd....
    Geschreven door Klant Smits uit varsseveld op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Prettige deskundige hulp
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Beter een paar vragen en \"goed is goed\". Maar zoveel vragen vind ik overbodig en overdreven, daarvoor helaas een 5.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Bij zoeken naar een product kreeg ik goede suggesties voor alternatieven en ben daar zeer blij mee. Heeft tot nog toe altijd goed uitgepakt. Fijne meedenkers.!
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Een hele fijne winkel. Apparaat stuk? Nu in Coronatijd even bellen en je wordt direkt geholpen.
    Geschreven door Klant Vriezen uit zelhem op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede voorlichting. Uitstekende service tijdens en na installatie.
    Geschreven door Klant Binkhorst uit zelhem op 16-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    raadpleeg eerst via de computerde artikelen, maak een keuze of twee, vraag dan om advies bij expert
    Geschreven door Klant Bruin uit ruurlo op 08-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Prima zaak, dito service!
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 08-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend meegedacht over onze wensen. Prima bezorgmedewerkers die ook alles keurig geïnstalleerd hebben.
    Geschreven door Klant G.j..b Sessink uit keijenborg op 03-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Een zaak zonder veel bombarie met een ruim assortiment producten. Prettige bediening door ter zaken kundig personeel .
    Geschreven door Klant De Kluiver uit doetinchem op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ook in Coronatijd een prima winkel met superservice.
    Geschreven door Klant Vinkenborg uit doetinchem op 03-03-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Over het algemeen ben ik tevreden, maar wanneer een provider mij aan me lot over laat, waarmee ik niet geholpen ben dan wordt het wel lastig om een aansluiting weer goed te krijgen zoals nu dat de radio uit de lucht is gehaald?
    Geschreven door Klant Verburgt uit hummelo op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    X
    Geschreven door Klant Ton uit doetinchem op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Snel en goed geholpen.Alles op tijd geleverd en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Lichtenberg uit hengelo (gld) op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel !!
    Geschreven door Klant Peppelman uit zelhem op 10-02-2021