Navigatie

Beoordelingen Expert Zelhem

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zelhem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zelhem. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Aken 10.0

Behulpzame medewerkers die meedenken en aandacht hebben voor de klant.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (241)

  • Beoordeling: 10.0

    Behulpzame medewerkers die meedenken en aandacht hebben voor de klant.
    Geschreven door Klant Van Aken uit doetinchem op 14-02-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Wij maken al jaren gebruik van Expert Zelhem, prima zaak, goede adviezen en gunning is ook erg belangrijk als je in een dorp woont
    Geschreven door Klant Polinder Schilders Vakopleiding Zutphen uit zutphen op 13-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Zelhem beveel ik zeker aan
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 09-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    goede service betrouwbaar advies goed meedenkend en de garantie helemaal top 1 belletje en ze kwamen dezelfde dag nog fijne winkel waar de klant op 1 staat
    Geschreven door Klant Bogerd uit doetinchem op 31-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    TV moet nog afgeleverd worden
    Geschreven door Klant Van Onna uit doetinchem op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Snel geholpen, goed advies en perfect product (Samsung magnetron). Blij mee1
    Geschreven door Klant Ton uit doetinchem op 22-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    goede service, tevreden over de aankopen
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 28-12-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Gewoon goede voorlichting en deskundige begeleiding bij de aankoop van goederen.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 26-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Een kortbwinkelbezoek.Via een advertentie in de krant de aanbieding van mijn product reeds gezien. Nl.een scheerapparaat.
    Geschreven door Klant De Wit uit doetinchem op 12-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon top, koop volgende keer weer bij Expert.
    Geschreven door Klant uit didam op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Kort en bondig Expert Zelhem is eenprettige zaak.
    Geschreven door Klant Keijzer uit hummelo op 07-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Stop met mij mailen na een aankoop
    Geschreven door Klant Buunk Beheer B.v. uit velswijk op 07-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    ik heb bij expert een koelkast besteld. Deze was voor ons vakantiehuisje, de oude was al 30 jr oud en aan vervanging toe. Ik heb een email gestuurd naar expert wat de beste keuze was voor mij, ivm inbouw. Ik kreeg keurig een aantal opties van de medewerker. Alles is keurig opgelost, de oude werd meegenomen en ik heb een super nieuwe koelkast.
    Geschreven door Klant Kremer uit zelhem op 07-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Dit is een firma waar men dicht bij de mensen staat en SERVICE met hoofdletters wordt geschreven. Ik koop hier op vertrouwen en zal producten die men hier verkoopt niet snel ergens anders of op internet kopen. Klasse gasten!
    Geschreven door Klant Ton uit doetinchem op 03-11-2023
  • Beoordeling: 6.8

    Liebherr vrieskast 5 laden à € 799.- snelle levering omdat het een showroommodel was. Klantgerichtheid, betrokkenheid matig. Snel vriezer op z\'n plaats en snel afhandelen via mobiel pin-automaat. Hoe de vriezer bevalt, zullen we zien.
    Geschreven door Klant uit zelhem op 01-11-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Bij je aankopen krijg je uitgebreid advies en daardoor zijn wij altijd tevreden geweest met/over de aankopen die we deden.
    Geschreven door Klant Oldenhave uit zelhem op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijke, deskundige verkoper.
    Geschreven door Klant Vieberink uit drempt op 05-09-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn uitermate tevreden over Expert en het geleverde in 1 woord PERFECT
    Geschreven door Klant Ter Horst uit doetinchem op 28-08-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Inbouwkoel/diepvries laten monteren. Goed contact en communicatie wat zorgt voor goede service.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 31-07-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Expertise bij expert is top koppel dit aan de aankoop begeleiding dan heb ik het over helemaal top bij expert
    Geschreven door Klant Janssen uit doetinchem op 31-05-2023
  • Beoordeling: 10.0

    tijdens uitpakken koelvriescombinatie zat er een deuk in de deur, foto van gemaakt en gemaild dit wordt perfect opgelost
    Geschreven door Klant Jansen uit doetinchem op 26-05-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Fijn geholpen, meedenkend, netjes ingebouwd, goede service
    Geschreven door Klant uit zelhem op 26-05-2023
  • Beoordeling: 9.2

    De ervaring was uitstekend
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 25-05-2023
  • Beoordeling: 8.7

    fijne diepvrieskast. vriest snel op de ingestelde temp.
    Geschreven door Klant Van der Hoef uit zelhem op 11-05-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Zelhem, zeer een aanrader. Vriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant Seesing uit hengelo (gld) op 09-05-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goed
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 02-05-2023
  • Beoordeling: 9.3

    De service was prima. We zijn zeer tevreden met het product.
    Geschreven door Klant Masselink uit doetinchem op 28-04-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Zie enquete
    Geschreven door Klant uit zelhem op 25-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Snel en vakwerk
    Geschreven door Klant Wilma\'s Hairstyling uit hengelo gld op 18-04-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Expert: klasse wat een service, ongekend in deze internet-tijd. Persoonlijke aandacht wint het toch nog steeds van prijs!
    Geschreven door Klant uit zelhem op 11-04-2023