Navigatie
8.54 10 644

Expert Zuid-Scharwoude

Plan uw route
 • 8.6 10 “We hebben al jaren goede ervaringen met Expert, we zijn zeer tevreden. We worden altijd heel goed geholpen.”
 • 8.2 10 “Wold huis Expert is voor mij een goede winkel om nieuwe dingen aan te schaffen.”
 • 9.1 10 “Het is mooi,dat als je hetzelf wil aansluiten. Ze open staan,met een luisterend oor,om als je er even niet uit kan komen. Je verder op weg te helpen”
 • 7.7 10 “overzichtelijke winkel vriendelijk en deskundig personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding”
 • 7.3 10 “Let op de aanbiedingen in de folder”
 • 7.4 10 “Niet altijd een vriendelijke behandeling.”
 • 9.1 10 “Via de website een nieuwe printer besteld. Dat ging duidelijk en vlot en was goed overzichtelijk. Vervolgens is de levering aan huis ook prima en netjes afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden”
 • 8.0 10 “Na aankoop van een Nespresso was de afwikkeling via internet erg ingewikkeld. Dat kan veel beter.”
 • 7.3 10 “Wasmachine gekocht in Zuid Scharwoude. Prima service en levering.”
 • 7.2 10 “nvt”
Expert Zuid-Scharwoude

Expert Zuid-Scharwoude

Dit is een test

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Videobellen via Whatsapp

Start een videogesprek via Whatsapp! Op deze manier kunnen wij de producten laten zien die in de winkel staan en daar meer over vertellen. Op deze manier krijgt u toch persoonlijk advies.

06 22274464

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

06 22274464

Expert Woldhuis is 24/7 voor u beschikbaar via Expert.nl

Expert Woldhuis neemt maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en uw gezondheid en veiligheid te waarborgen.

U bent nog steeds van harte welkom in onze vestiging te Zuid-Scharwoude. Wij volgen hierin de adviezen die het RIVM heeft opgesteld nauwlettend op. Dit betekent dat wij binnen onze vestiging maatregelen hebben getroffen om alles zo hygiënisch en soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht u in contact met ons willen komen zonder ons te bezoeken, dan bieden wij diverse mogelijkheden:

Telefoon: 0226-317374
Whatsapp: 06-22274464
E-mail: zuid-scharwoude@expert.nl
Facebook messenger: https://facebook.com/Expert.Woldhuis
WhatsApp beeldbellen en Google Duo: 06-22274464*
* Via deze kanalen kunnen wij u via live beeld helpen met uw aanschaf.

Dit kunt u doen voor alle vragen, eventuele aankopen of in geval van reparatieverzoeken. Tevens kunt u 24 uur per dag terecht op Expert.nl. Uw aankoop wordt dan door de vertrouwde gezichten van Expert Woldhuis bij u thuis bezorgd.

Wij staan gewoon voor u klaar. Op dit moment gaat het soms anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie.

Expert Visie

Welkom bij Expert Zuid-Scharwoude!
Bij Expert Zuid-Scharwoude geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert Loewe-dealer

Officieel Loewe dealer
Loewe producten beschikken niet alleen over een strak en elegant design, maar zorgen er ook voor dat u optimaal geniet van uw series, films of favoriete muziek. Zo hebben de Loewe televisies een fantastische beeldweergave en de Loewe speakers een superieure geluidskwaliteit. Wij zijn officieel Loewe dealer dus bij ons kunt u terecht voor de mooiste Loewe producten! Bent u er nog niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar met het advies dat u nodig heeft.

Expert Zuid-Scharwoude
Voorburggracht 208
1722 GV Zuid-Scharwoude
0226 317374 zuid-scharwoude@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 20:00
 • Vrijdag : 9:00 - 18:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels