Navigatie

Beoordelingen Expert Zuid-Scharwoude

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuid-Scharwoude die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuid-Scharwoude. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

snel en goed geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1084)

  • Beoordeling: 9.1

    snel en goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit hensbroek op 02-02-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Zeet tevreden!
    Geschreven door Klant Kort uit sint pancras op 30-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service, veel kennis van de producten en een glimlach bij de medewerkers!
    Geschreven door Klant Van Der Aa uit heerhugowaard op 27-01-2023
  • Beoordeling: 9.5

    zeer goede service
    Geschreven door Klant Zonneveld uit st. pancras op 26-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige service
    Geschreven door Klant De Jong uit zuid-scharwoude op 25-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-01-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Woldhuis is een winkel met een fijne, ruimtelijke uitstraling en een deskundig advies. Tevens is er een uitgebreid assortiment
    Geschreven door Klant uit noord scharwoude op 18-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Alles was naar wens prima service en deskundige vriendelijke monteur .
    Geschreven door Klant Hoogervorst uit warmenhuizen op 14-01-2023
  • Beoordeling: 8.8

    fijne winkel, vriendelijk personeel. goed geadviseerd Top
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 13-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    heel heel goed
    Geschreven door Klant uit broek op langedijk op 13-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Perfecte service
    Geschreven door Klant Hummel uit heerhugowaard op 12-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    het is zeker een aanrader om hier te kopen
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 11-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Ben altijd zeer tevreden en voel me normaal altijd welkom. Service is goed. Goede keuze aan producten.
    Geschreven door Klant Schulz uit noord-scharwoude op 10-01-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Vriendelijke behulpzame medewerkers, goede productkennis.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 06-01-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Gewoon een goede winkel en goed personeel.
    Geschreven door Klant uit zuid scharwoude op 04-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Keurig geholpen en duidelijke uitleg over het apparaat. Jou niet iets opdringen maar meedenken en de beslissing aan jou overlaten.
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 04-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn heel tevreden over de bediening en de service van Expert. We hebben al diverse apparaten hier gekocht en altijd een goede ervaring gehad. De bezorger / installateur is vriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant Scherpenisse uit heerhugowaard op 02-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel overzichtelijk goed geholpen
    Geschreven door Klant Hoogvorst uit groet op 02-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service!
    Geschreven door Klant Huibers uit st-pancras op 30-12-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Prima winkel, snelle levering
    Geschreven door Klant uit sint pancras op 29-12-2022
  • Beoordeling: 7.5

    De best geteste wasdrogers ( volgens de consumentenbond ) waren volgens de verkoper al \"verouderd\", en stonden dan ook niet in de winkel. Dan weet je dus toch weer niets, en moet je maar weer afgaan op een \"verkoopverhaal\". Of de gekochte machine echt zo goed als voorgesteld weten we dus niet.
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 29-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Alles zeer goed
    Geschreven door Klant uit dirkshorn op 27-12-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Goede en enthousiaste mensen Vindt alleen de kosten voor plaatsen erg oplopen
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 23-12-2022
  • Beoordeling: 8.2

    service is uitstekend
    Geschreven door Klant uit broek op langedijk op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon doen!
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 14-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service, persoonlijke benadering, meedenken met je wensen.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 13-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben zeer tevreden over het merk Siemens. De oude wasmachine was 22 jaar oud. Nooit geen grote reparaties aan gehad. Vandaar dat ik weer een Siemens wilde hebben .Dat vertel ik ook aan andere mensen
    Geschreven door Klant Veltum uit noord-scharwoude op 08-12-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Tja wat zal ik daar op dit moment van zeggen?
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 06-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Top en snel leverbaar zeker voor herhaling vatbaar als er nog wat stuk gaat top service
    Geschreven door Klant Van Hoesel uit heerhugowaard op 05-12-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Zeer tevreden over de aankoop van een televisietoestel
    Geschreven door Klant uit zuid-scharwoude op 05-12-2022