Navigatie

Beoordelingen Expert Zuid-Scharwoude

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuid-Scharwoude die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuid-Scharwoude. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Glas 9.8

Ruime keuze in artikelen en een goed en eerlijk advies van de verkoper. Ook de bezorging was top, alles keurig op de juiste plek geinstalleerd en oude apparaat mee retour genomen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (644)

  • Beoordeling: 9.8

    Ruime keuze in artikelen en een goed en eerlijk advies van de verkoper. Ook de bezorging was top, alles keurig op de juiste plek geinstalleerd en oude apparaat mee retour genomen.
    Geschreven door Klant Glas uit alkmaar op 21-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig advies en snelle en correcte levering
    Geschreven door Klant Aland uit heerhugowaard op 19-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Je wordt goed en netjes behandeld. Goede surves
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 17-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima betrouwbaar bedrijf in Noord Holland. voor Miele producten en service. Miele kan trots zijn op Expert als Winkel
    Geschreven door Klant Van Doorn uit bergen (nh) op 16-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Zoals gewoonlijk zeer tevreden over uitleg en aflevering
    Geschreven door Klant uit noord-scharwoude op 14-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel. Ziet er keurig uit. Veel keus in alle artikelen. Deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Rietveld uit tuitjenhorn op 11-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Uiterst positief behoudens aangegeven protocol
    Geschreven door Klant uit zuid scharwoude op 11-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie winkel, goed bereikbaar, prettig en met kennis van zaken geholpen.
    Geschreven door Klant uit koedijk op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima service. Erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 10-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede levering en volgens afspraak alles geregeld en ook geinstalleerd. Overbodige dingen zoals oude apparatuur en verpakking meegenomen.
    Geschreven door Klant Pool uit heerhugowaard op 10-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima product en prima plaatsing van de TV.
    Geschreven door Klant Bastiaanse uit heerhugowaard op 09-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede winkel. Goede service en kennis van zaken en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Apeldoorn uit groet op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn deskundig en vriendelijk geholpen. Mede hierdoor zijn we tevreden over de aankoop bij expwert Wolthuis.
    Geschreven door Klant Brand uit oudorp op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Bij expert kan je wel kopen
    Geschreven door Klant Kok uit alkmaar op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    kundig personeel
    Geschreven door Klant uit hoogwoud op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Als je een vraag of klacht heb kan je terecht bij de winkel in je dorp
    Geschreven door Klant Piersma uit noord scharwoude op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    helder duidelijk uitgevoerd conform de afspraken tevreden
    Geschreven door Klant Blom uit oudkarspel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    goed geholpen
    Geschreven door Klant Ruijter uit zuid-scharwoude op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prettige zaak en prima hulp
    Geschreven door Klant uit noord-scharwoude op 29-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Prima geholpen in de winkel, er werd met mij meegedacht en na een prettig geprijsde aankoop goed en netjes thuisgebracht en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 28-10-2020
  • Beoordeling: 6.6

    Wij zijn tevreden maar niet wild enthousiast. Wij hebben nog weinig ervaring nog met de organisatie dus wellicht dat dit in de toekomst ons nog positief verrast. Dat hopen wij wel.
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 24-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik zie mijn antwoord op de vraag over mijn tevredenheid en enthousiasme als mijn review.
    Geschreven door Klant Van der Oordt uit obdam op 23-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig en deskundig geholpen in de winkel. Toen na aankoop bleek dat het apparaat in onze situatie misschien niet ingebouwd kon worden, werd direct de toezegging gedaan dat het in dat geval omgeruild kon worden.
    Geschreven door Klant Manshanden uit heerhugowaard op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn heel tevreden over de hulp in de winkel en het plaatsen thuis vd nieuwe tv.
    Geschreven door Klant uit warmenhuizen op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Lachner uit alkmaar op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    ja zeker
    Geschreven door Klant uit waarland op 21-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Prima zaak. Je wordt goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, goed geholpen, hele goede service, daar staan ze jaren om bekend. En je lokale winkels zoiezo steunen vind ik ontzettend belangrijk.
    Geschreven door Klant uit zuid-scharwoude op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij dronken al 5 jaar koffie via een de Longhi en hebben dit voortgezet met een nieuwe de Longhi, hopelijk weer voor minstens 5 jaar.
    Geschreven door Klant May uit noord-scharwoude op 20-10-2020