Navigatie

Beoordelingen Expert Zuid-Scharwoude

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuid-Scharwoude die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuid-Scharwoude. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Spaans 9.8

Bloeddrukmeter uitstekende keuze voor een goede prijs.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (980)

  • Beoordeling: 9.8

    Bloeddrukmeter uitstekende keuze voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant Spaans uit oudorp op 27-06-2022
  • Beoordeling: 5.7

    Goedemiddag, hierbij wil ik even aangeven, niet heel klantvriendelijk benaderd te zijn door een werknemer van u. Die zaterdagmiddag even kwam zeggen dat we de tablets waar we voor kwamen, niet aan mochten zetten. Geen goedemiddag, nee meteen, zou je deze niet aan willen zetten. Ik zei ik wil wel even kijken hoe groot het scherm is, nee dat is hier niet de bedoeling, (maar er staat wel stroom op zei ik. Meneer liep meteen weg richting magazijn, zonder ons te helpen of meer te woord te staan. Als meneer problemen heeft reageer dat niet op mij af. Ik koop alles bij jullie, maar als ik zonder mijn vrouw was geweest, had ik al lang al, weggeweest. Mijn vrouw vond zijn reactie ook heel raar, maar wilde perse, die tablet, dus hebben we gewacht, tot Youri beschikbaar was, die ons alles heeft uitgelegd over de tablet, en wist ook niet waarom zijn collega ons zo benaderde. Misschien tot nooit meer ziens.
    Geschreven door Klant Merton uit zuid-scharwoude op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijk personeel die je goed helpen.
    Geschreven door Klant Bergsma uit heerhugowaard op 23-06-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goed en betrouwbaar adres.
    Geschreven door Klant Keller uit zuid-scharwoude op 20-06-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Van harte aanbevolen!
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 16-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd goede service.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 13-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Bij een expert een goede begeleiding om tot een keuze te komen door deskundig personeel
    Geschreven door Klant De Groot uit alkmaar op 09-06-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Online uitverkocht toen gereserveerd bij expert,zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 03-06-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Hele prettige service!
    Geschreven door Klant uit oudorp nh op 03-06-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van de Laarschot uit noord-scharwoude op 03-06-2022
  • Beoordeling: 7.8

    We zijn goed geholpen we bevelen jullie aan
    Geschreven door Klant Slot uit heerhugowaard op 03-06-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Alles keurig naar wens
    Geschreven door Klant Bakker uit heerhugowaard op 02-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een aanrader. Goed en deskundig personeel. Betrouwbaar
    Geschreven door Klant Buitenwerf uit heerhugowaard op 02-06-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Olmberg uit noord scharwoude op 31-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Expert in kwaliteit en service
    Geschreven door Klant \'t Hart uit waarland op 26-05-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Betrouwbare zaak,relaxt personeel,geen gepush!
    Geschreven door Klant Pronk uit alkmaar op 25-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit warmenhuizen op 25-05-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Dichtbij, vriendelijk, genoeg keuze en goed advies
    Geschreven door Klant uit noord-scharwoude op 24-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Duidelijk markt conforme prijzen
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Aan te bevelen
    Geschreven door Klant Weel uit heerhugowaard op 17-05-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Ik ben goed geholpen in de winkel, fijn advies. Bezorging verliep uitstekend!
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 13-05-2022
  • Beoordeling: 9.9

    De Epril.aktievan beerepoot was een prachtige actie wat me heeft doen besluiten om een sonosset te kopen.
    Geschreven door Klant Korver uit zuid-scharwoude op 09-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies in de winkel en uitstekende installatie van de tv’s Sonos, wasmachine. Duidelijke uitleg van de producten.
    Geschreven door Klant Schulp uit dirkshorn op 09-05-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Geleverde vriezer had vanuit de fabriek een defecte motor-/compressor- ophanging. Zonder problemen en snel heeft Expert een vervangende vriezer geregeld.
    Geschreven door Klant uit warmenhuizen op 07-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Nvt net nvt
    Geschreven door Klant Van Marle uit heerhugowaard op 05-05-2022
  • Beoordeling: 8.6

    ruime keuze op elk gebied
    Geschreven door Klant Hoogeboom uit zuid-scharwoude op 27-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn zeer tevreden over expert in zuid scharwoude , voor adviezen kun je altijd terecht en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Zij nemen alle tijd voor je om je met een goed gevoel de zaak te laten verlaten.
    Geschreven door Klant Toorenburg uit heerhugowaard op 27-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    geen idee maar ben wel tevreden
    Geschreven door Klant uit warmenhuizen op 21-04-2022
  • Beoordeling: 7.0

    Bestelling liet meer als 3 maanden op zich wachten tussen door alleen bij zelf informeren informatie, maar niet op een vriendelijke manier. Geen voorstel voor andere kleur die er wel was pas na afzeggen door mij van de bestelling werd wel verteld dat andere kleur wel te leveren was. Deze meegenomen, doet het prima, was wel wat lastig in te stellen, leek zo simpel toen het werd uitgelegd voor de bestelling.
    Geschreven door Klant Grandia uit zuid-scharwoude op 18-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en goede verkoper Youri,is zijn naam toppie. 😀👍👍
    Geschreven door Klant uit warmenhuizen op 18-04-2022