Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Zuid-Scharwoude

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Zuid-Scharwoude die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Zuid-Scharwoude. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Graaf 9.6

Voor een goede service en deskundige medewerkers ben je bij Expert Woldhuis aan het goede adres.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (465)

  • Beoordeling: 9.6

    Voor een goede service en deskundige medewerkers ben je bij Expert Woldhuis aan het goede adres.
    Geschreven door Klant De Graaf uit oudkarspel op 11-05-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goede adviezen, goede service.
    Geschreven door Klant uit zuid-scharwoude op 11-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit zuid scharwoude op 09-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende keus, ruim assortiment, goede prijs en prima service
    Geschreven door Klant Van Gelderen uit noord-scharwoude op 06-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant uit warmenhuizen op 23-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Voor op slaapkamer 2e TV gekocht. Product is zeker de aanschafwaarde waard.
    Geschreven door Klant uit opmeer op 12-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met goede service en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Apeldoorn uit groet op 12-04-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Bestelling moet nog binnenkomen
    Geschreven door Klant Jaarsma uit alkmaar op 05-04-2019
  • Beoordeling: 8.6

    prima service en prettig geholpen
    Geschreven door Klant De Geus-stoop uit warmenhuizen op 02-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant Bakker uit bergen op 01-04-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Mooie winkel en groot assortiment met marktconforme prijzen.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 01-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Zuid Scharwoude is aan te bevelen!! Deskundig personeel!! Mooie winkel!! Niet duur!!
    Geschreven door Klant Janssen uit tuitjenhorn op 27-03-2019
  • Beoordeling: 8.5

    zeer snel en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Prima geholpen. Goede kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit zuid-scharwoude op 20-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Werd snel geholpen. Ondanks dat we wisten wat we gingen aanschaffen gaf de verkoper toch nog even wat advies.
    Geschreven door Klant Vliet uit zuid-scharwoude op 19-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit warmenhuizen op 15-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Super mooie nette winkel. Personeel is vriendelijk en helpen je erg goed.
    Geschreven door Klant uit oudkarspel op 05-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Uitstekende service voor herhaling vatbaar
    Geschreven door Klant Bakker uit oudkarspel op 01-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijk personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant uit alkmaar op 28-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Gezellige verkopers en spullen werden nog in de auto gezet top
    Geschreven door Klant Mulder uit alkmaar op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert weten ze altijd toch even meer dan ikzelf mij heb eigen kunnen maken via Google en \"vrienden en kennissen\" en dit met mij delen, waardoor ik vertrouwen heb in de aanschaf! De persoonlijke benadering bij Expert zorgt voor vertrouwen en zorgeloze nachten.
    Geschreven door Klant Scholten uit zuid scharwoude op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    het enorme geduld ,ik ben namelijk 82 dus begrijp ik het niet zosnel ,geen punt bij expert
    Geschreven door Klant Voulon uit oudkarspel op 17-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert, TOPPY.
    Geschreven door Klant Ditsel uit broek op langedijk op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    geen
    Geschreven door Klant uit st. pancras op 13-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Prima geholpen, dus een aanrader.
    Geschreven door Klant Bermon uit alkmaar op 06-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Je kunt niet beter geadviseerd worden. Hele ruime keus in mooie overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant uit opmeer op 05-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel en goede vakmensen
    Geschreven door Klant Rijkeboer uit heerhugowaard op 01-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kopen al onze elektronica en ons witgoed bij Expert Woldhuis: nog nooit teleurgesteld! Zeer klantvriendelijk en deskundig. Fat geldt ook voor de installatieafdeling! Aanbevolen!
    Geschreven door Klant Arbon uit oudkarspel op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Ben prima geholpen
    Geschreven door Klant uit zuid-scharwoude op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Service fantastisch
    Geschreven door Klant Hensen uit dirkshorn op 14-01-2019