Navigatie
8.76 10 102

Expert Bodegraven

Plan uw route
 • 9.0 10 “Uitstekende service !”
 • 7.4 10 “Ik ben niet negatief over Expert bodegraven”
 • 7.7 10 “de service is uistekend”
 • 7.2 10 “Heb een philips smart tv gekocht,iets meer een jaar geleden daar een samsung,het internetten via toesenbord,veel beter dan die samsung.Jammer dat ik dat toen niet wist,van verschil.Maar deze aankoop van philips lijkt goed.”
 • 8.7 10 “Expert biedt altijd de producten die via vergelijkingssites niet echt goedkoper zijn. Is lokale ondernemer die je met aankoop steunt en service gaat stapje verder dan via website of anderen”
 • 7.3 10 “Stofzuiger besteld via Expert. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling en wanneer ik deze kon ophalen. Prima”
 • 10.0 10 “Bezorging van Expert is prima. Snelle levering!”
 • 9.2 10 “Alles volgens afspraak”
 • 8.9 10 “Nadat het product via de site was besteld, werden we al heel snel gebeld door de medewerker van de winkel. Het product is op dezelfde dag nog keurig bezorgd op de afgesproken tijd. Nou, sneller kan toch niet.”
 • 8.5 10 “T.V. thuisbezorgd en ingesteld zonder extra kosten. Alles binnen 2 dage na de koop.”
Expert Bodegraven

Expert Bodegraven

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie: ja

Deze Expert-winkel installeert producten bij u thuis. De installateurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

06 58803988

Welkom bij Expert Bodegraven

Sinds november 1999 is de winkel van Expert Bodegraven een begrip in de regio Bodegraven. Vanaf de opening is de winkel meerdere keren aangepast en verbouwd naar de hedendaagse tijd om de aller nieuwste producten te kunnen demonsteren en is uitgegroeid tot 400 m 2 elektronicaplezier.

In de winkel staat een flink deel van het Expert assortiment dat uit voorraad leverbaar is. Is uw keuze onverhoopt niet op voorraad? Geen probleem, alles wat op deze website staat, kan voor u worden besteld en wordt dan zo spoedig mogelijk bij u geleverd. Ook voor accessoires, aansluitkabels, stofzuigeraccessoires, batterijen e.d. bent u bij ons op het juiste adres.

Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning
Heeft u een storing aan een door ons geleverd apparaat dan is een melding via telefoon, email of een bericht via deze website voldoende om onze servicedienst in actie te laten komen om het probleem op te lossen.

Apparaten worden steeds geavanceerder en er is steeds vaker gespecialiseerde technische kennis en apparatuur nodig om reparaties vakkundig te kunnen uitvoeren. Wij hebben dan ook nauwe contacten met gespecialiseerde, door importeurs geautoriseerde technische diensten om uw apparaten zo zorgvuldig mogelijk te behandelen.

Maak een afspraak met een van onze monteurs

Inbouw
Geen expert in huis voor inbouw? Wij hebben de oplossing voor u: Onze eigen Expert inbouwservice. Wij helpen u graag met het juiste advies in uw situatie en zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop.

Wanneer inbouwapparatuur ingebouwd en aangesloten moet worden, kunnen wij voor u vooraf bij u komen inmeten en een offerte op maat maken. Inbouwen van apparatuur blijft namelijk een heel precies maatwerk en wij willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Expert Jura-dealer

Officieel Jura dealer
Wilt u elke ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie? Kies dan voor een koffiemachine van Jura! Deze koffiemachines hebben een stijlvol design dat gegarandeerd bij uw interieur past. Daarnaast kunt u de machines helemaal instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u elke dag van een perfect kopje espresso, cappuccino of latte macchiato, gemaakt in een handomdraai! Wij zijn officieel Jura dealer, dus bij ons kunt u terecht voor uw Jura koffiemachine!

Bezorgservice
Onze eigen bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging.

Ook kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage of zelfs op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat en voeren wij dit milieu vriendelijk af. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Bekijk hieronder meer foto's van onze winkel.

Neem een virtuele tour in onze winkel!

Expert Bodegraven
Van Tolstraat 20
2411 BR Bodegraven
0172 619618 bodegraven@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 11:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 18:00
 • Vrijdag : 9:00 - 18:00
 • Zaterdag : 9:00 - 18:00
 • Vandaag : Gesloten
Gesloten op
 • 12 April
 • Eerste Paasdag
 • 13 April
 • Tweede Paasdag
 • 27 April
 • Koningsdag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels