Navigatie

Beoordelingen Expert Bodegraven

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Bodegraven die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Bodegraven. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Spijker 9.8

ben prima geholpen,alles oke,alleen over bezorgen kan ik echt niets vertellen moet allemaal nog gebeuren,graag schrijf ik er dan nog1

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (168)

  • Beoordeling: 9.8

    ben prima geholpen,alles oke,alleen over bezorgen kan ik echt niets vertellen moet allemaal nog gebeuren,graag schrijf ik er dan nog1
    Geschreven door Klant Spijker uit bodegraven op 17-09-2021
  • Beoordeling: 7.5

    ga zo door met uw service
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 15-09-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Expert schrijft service met hoofdletters!
    Geschreven door Klant uit boskoop op 08-09-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Kopen bij een lokale dealer heeft toch wel het voordeel van persoonlijk contact. En ook nog prima geïnstalleerd en het oude apparaat meegenomen. Geen rommel, geen karton in huis.
    Geschreven door Klant Blok uit bodegraven op 23-08-2021
  • Beoordeling: 8.8

    prima prima
    Geschreven door Klant Ham uit maassluis op 04-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 15-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    ik vindt persoonlijk contact erg belangrijk. En komt liefst naar de winkel om daar de keuze te maken. En wij zijn inmiddels bekend met de service van Expert Bodegraven. Ook heel belangrijk.
    Geschreven door Klant Van Driel uit reeuwijk op 09-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    prima
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijn geholpen in de winkel en snel thuis geïnstalleerd. Netjes achtergelaten.
    Geschreven door Klant uit alphen a/d rijn op 01-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goed en professioneel geholpen in de winkel. Snelle levering (volgende dag). Bezorgers waren niet heel vriendelijk of behulpzaam. Daar ligt een verbeterpunt.
    Geschreven door Klant Van Wensveen uit bodegraven op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende winkel met zeer professioneel…! Met een prima service!
    Geschreven door Klant Hoogwerf uit bodegraven op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Philips Airfryer XL gekocht. Werd gelijk heel goed geholpen door een medewerker die meedacht over de keuze tussen verschillende airfryers.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    je word hier uitstekend geholpen en goede service
    Geschreven door Klant Van Hout uit bodegraven op 19-05-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Niet altijd de goedkoopste, wel altijd deskundig en betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Westerveld uit bodegraven op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima te woord gestaan via de telefoon.ik heb de ijskast via de telefoon besteld Snelle levering en goede service.de ijskastbeneden bij de lift uitgepakt en toen naar boven gebracht zonder schade.de oude ijskast hebben ze in de schuur gezet.fantastisch.ik zou deze zaak zeker aanbevelen
    Geschreven door Klant Kramer uit voorschoten op 05-05-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige verkoper, goed geholpen
    Geschreven door Klant uit gouda op 01-05-2021
  • Beoordeling: 6.6

    Als er iets niet klopt of het product voldoet niet aan de verwachtingen, wordt de schuld in de eerste plaatst afgeschoven op de klant. Je moet praten als Brugman om de medewerkers van Expert te overtuigen dat het ook aan hen kan liggen. Daarbij worden er veel te hoge servicekosten in rekening gebracht.
    Geschreven door Klant Vreeling uit bodegraven op 06-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klant vriendelijk en zeer behulpzaam
    Geschreven door Klant Eijkelboom uit waarder op 10-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn in Coronatijd snel en perfect geholpen met de keuze van de wasdroger. De levering was snel en het bezorgen en installeren was professioneel gedaan.
    Geschreven door Klant Den Dulk uit bodegraven op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne, deskundige medewerkers die hun afspraken nakomen en prima alles thuis hebben gemonteerd. Aanrader.
    Geschreven door Klant Hofstede uit bodegraven op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Bodegraven is een dienstverlener en product leverancier van uitstekende kwaliteit op prima nivo
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Snelle service
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 25-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Na telefonische overleg en advies was er een zeer snelle, na 3 uur, levering van de TV. En deze was, zonder extra kosten, ook al op de juiste kanalen geprogrammeerd.
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert geeft heel goed advies bij productkeuze en communicatie tussen medewerker(s) => klant is uitstekend (in mijn geval via email).
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service ze weten alles van de producten
    Geschreven door Klant Leeflang uit nieuwerbrug op 06-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    De verkoop medewerker is prima. Maar waarom hoor ik niets meer over de beschadigde Miele wasmachine.
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert krijg je uiterst vakundig advies! Een echte aanrader!!!!
    Geschreven door Klant A.kooiman uit bodegraven op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ze denken met je mee, kwamen met een perfecte snelle oplossing en een vakkundige installatie!
    Geschreven door Klant Noij uit bodegraven op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Hou niet van reviews
    Geschreven door Klant uit bodegraven op 19-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Nette winkel en prima geholpen. We komen zeker nog eens terug !
    Geschreven door Klant Kroon uit zwammerdam op 16-12-2020