Navigatie
8.66 10 468

Expert Nijkerk

Plan uw route
 • 9.9 10 “Een winkel met een groot assortiment hoogwaardige artikelen, en vriendelijke medewerkers die alle tijd nemen voor de klant.”
 • 7.3 10 “Voldoet aan de verwachting .”
 • 7.2 10 “vaatwasser uitstekend prima geholpen”
 • 10.0 10 “Expert Nijkerk: goede prijs, goede producten, excellente service.”
 • 9.2 10 “Goed service en reparatie prijs vooraf goed gevoel bij ??”
 • 10.0 10 “Expert zeer deskundig en empatisch personeel welk de tijd voor je neemt. Waar nodig thuis met kennis van zaken de technische voorzieningen aanlegt. Prijzen zijn goed te noemen. Kom daar maar eens om rechtstreekse website verkopers.”
 • 10.0 10 “Onwijs goed geholpen bij de vestiging in Nijkerk, erg goed geholpen met meedenken maar niet opdringerig. Hij liet de keuze echt bij ons maar wel met advies en antwoorden op onze vragen. Alles is al geleverd maar ze komen nog een keer terug om alles aan te sluiten en checken zodra de tv en internet a”
 • 8.0 10 “Je krijgt goed advies en de service is prima”
 • 9.5 10 “Een topwinkel met veel keus, fijne en enthousiaste verkopers, goede service en ga zo maar door”
 • 9.3 10 “Mooie en overzichtelijke winkel met breed assortiment aan producten en met vriendelijk personeel die de klant netjes te woord staat.”
Expert Nijkerk

Expert Nijkerk

Dit is een test

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaal je liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Videobellen via Whatsapp

Start een videogesprek via Whatsapp! Op deze manier kunnen wij de producten laten zien die in de winkel staan en daar meer over vertellen. Op deze manier krijgt u toch persoonlijk advies.

06 53201430

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

06 53201430

Wij bellen klanten van te voren op, voordat we een bezoek brengen. Dit doen wij om de veiligheid van u als klant en voor ons personeel zoveel mogelijk te waarborgen.

Welkom bij Expert Nijkerk!
Bij Expert Nijkerk geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Eigen service dienst voor reparatie en ondersteuning
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Inbouw van witgoed en meer

Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Keukenapparatuur
Wij adviseren over en verkopen alle mogelijke merken en soorten keukenapparatuur. Heeft u een defect of niet goed werkend inbouwapparaat in uw keuken? Wij helpen u graag verder, onze monteurs meten *gratis de nismaten bij u thuis in en onze verkopers geven u graag advies op maat. Binnen elk budget zorgen we voor een zo goed mogelijk passende oplossing.

Op wens bouwen we de nieuwe aankoop graag voor u in, nemen al het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat voor u mee. Zo kunt u weer zorgeloos verder genieten van uw keuken en uw nieuwe aanschaf. (Wij voeren alle verpakkingsmaterialen en defecte apparaten milieuvriendelijk af).

Expert Jura-dealer

Officieel Jura dealer
Wilt u elke ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie? Kies dan voor een koffiemachine van Jura! Deze koffiemachines hebben een stijlvol design dat gegarandeerd bij uw interieur past. Daarnaast kunt u de machines helemaal instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u elke dag van een perfect kopje espresso, cappuccino of latte macchiato, gemaakt in een handomdraai! Wij zijn officieel Jura dealer, dus bij ons kunt u terecht voor uw Jura koffiemachine!

Neem een virtuele tour in onze winkel!

Expert Nijkerk
Langestraat 40 42
3861 BN Nijkerk
033 2453591 nijkerk@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : Gesloten
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Donderdag : 9:30 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 18:00
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels