Navigatie
 • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
 • Wij scoren een 8.7

8.60 10 335

Expert Nijkerk

Plan uw route
Expert Nijkerk

Expert Nijkerk

Welkom bij Expert Nijkerk!
Bij Expert Nijkerk geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Eigen service dienst voor reparatie en ondersteuning
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Inbouw van witgoed en meer

Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Keukenapparatuur en keukens 
Wij adviseren over en verkopen alle mogelijke merken en soorten keukenapparatuur. Heeft u een defect of niet goed werkend inbouwapparaat in uw keuken? Wij helpen u graag verder, onze monteurs meten *gratis de nismaten bij u thuis in en onze verkopers geven u graag advies op maat. Binnen elk budget zorgen we voor een zo goed mogelijk passende oplossing.

Op wens bouwen we de nieuwe aankoop graag voor u in, nemen al het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat voor u mee. Zo kunt u weer zorgeloos verder genieten van uw keuken en uw nieuwe aanschaf. (Wij voeren alle verpakkingsmaterialen en defecte apparaten milieuvriendelijk af).

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken of bijkeuken, in de winkel hebben wij diverse show opstellingen staan. Zo kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden, designs en afwerking.

Expert Jura-dealer

Officieel Jura dealer
Wilt u elke ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie? Kies dan voor een koffiemachine van Jura! Deze koffiemachines hebben een stijlvol design dat gegarandeerd bij uw interieur past. Daarnaast kunt u de machines helemaal instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u elke dag van een perfect kopje espresso, cappuccino of latte macchiato, gemaakt in een handomdraai! Wij zijn officieel Jura dealer, dus bij ons kunt u terecht voor uw Jura koffiemachine!

Neem een virtuele tour in onze winkel!

Expert Nijkerk
Langestraat 40
3861 BN Nijkerk
033 2453591 nijkerk@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Donderdag : 9:30 - 18:00
 • Vrijdag : 9:30 - 21:00
 • Gesloten tussen 18:00 en 19:00
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gewijzigde openingstijden
 • 4 December 2018 19:00 - 21:00
 • Extra koopavond
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels